• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
Alice جای خوبی برای خرید 20-30 درصد سود
اینم یکی از مشکلاتمه بهترین ارز رو در روز نمیتونم پیدا کنم برای نوسان گیری
مثلا یه موج اصلاح کوچیک میاد یه ارز 5 درصد سود میده ولی یه ارز دیگه 10 درصد در لحظه نمیدونم چطور بهترین رو پیدا کنم
اینم تو نت پیدا کردم ولی ترسیدم هکی چیزی باشه دنبالش نرفتم
I7ffpygbbYkHM-ZeEBGVezVN_NIDDutT6y8oOpSgCnI.jpg

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
مثلا یه موج اصلاح کوچیک میاد یه ارز 5 درصد سود میده ولی یه ارز دیگه 10 درصد در لحظه نمیدونم چطور بهترین رو پیدا کنم
همین که بتونی با چندتا کلیک سود بگیری یعنی بردی , وقتی وسواس پیدا میکنی که چطور بیشتر سود بگیری یعنی داری در مسیر طمع پا میزاری و طمع معمولا به ضرر ختم میشه

پ.ن : نظر شخصی

Alice جای خوبی برای خرید 20-30 درصد سود
به نظرت pdex خرید بزنم ؟

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
همین که بتونی با چندتا کلیک سود بگیری یعنی بردی , وقتی وسواس پیدا میکنی که چطور بیشتر سود بگیری یعنی داری در مسیر طمع پا میزاری و طمع معمولا به ضرر ختم میشه

پ.ن : نظر شخصی

به نظرت pdex خرید بزنم ؟
نظر شخصیت خیلی قشنگ و زیبا بود

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
جواد جان کفه؟ میره بالا بنظرت؟

من یه مقدار حوالی 6.5 دلار خریدم امیدوارم دوباره کوتاه مدت حوالی 15 دلار رو ببینه

یه مسئله ای این وسط هستش اونم اینه که صاحب این کوین یه ایرانی هستش خلاصه حواستون رو باید جمع کنید

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
من روی یه مسئله ای دارم کار میکنم اگر جواب بده اینشالله به همتون نفری یدونه ای پی اختصاصی و یدونه یوزر بهتون میدم که بصورت اختصاصی به بایننس وصل شید اینطوری نیازی به vps جداگانه و هزینه های گرانش نیست
فقط هزینه ای پی اختصاصی که دریافت میکنید رو پرداخت میکنید
مثل این چیلتر فروش های دروغین نیست که میگن اختصاصیه ولی 1000 نفر بهش وصل میشن هر ای پی با یوزر اختصاصی خودش به شبکه خصوصی وصل میشه و بایننس فعالیت میکنه
درنظر دارم از کشور ترکیه این کار رو انجام بدم فعلا یه بلاک 32 تایی ای پی ازش پیدا کنم کانفیگ کنم تست کنم ببینم جواب میده یا نه بعدش یه بلاک 128 تایی ای پی روش روت میکنیم و 128 نفر روی یک سرور با ای پی های متفاوت و اختصاصی با یوزر مختص به اون ای پی به شبکه متصل خواهیم شد و بعدش باشد که رستگار شویم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
من روی یه مسئله ای دارم کار میکنم اگر جواب بده اینشالله به همتون نفری یدونه ای پی اختصاصی و یدونه یوزر بهتون میدم که بصورت اختصاصی به بایننس وصل شید اینطوری نیازی به vps جداگانه و هزینه های گرانش نیست
مثل این چیلتر فروش های دروغین نیست که میگن اختصاصیه ولی 1000 نفر بهش وصل میشن هر ای پی با یوزر اختصاصی خودش به شبکه خصوصی وصل میشه و بایننس فعالیت میکنه
درنظر دارم از کشور ترکیه این کار رو انجام بدم فعلا یه بلاک 32 تایی ای پی ازش پیدا کنم کانفیگ کنم تست کنم ببینم جواب میده یا نه بعدش یه بلاک 128 تایی ای پی روش روت میکنیم و 128 نفر روی یک سرور با ای پی های متفاوت و اختصاصی با یوزر مختص به اون ای پی به شبکه متصل خواهیم شد و بعدش باشد که رستگار شویم
سخت گیری و وسواس و یک کلاغ چهل کلاغ باعث شده پنیک کنن همه ...

بدون هیچ نگرانی با کشورهایی که مشکل نداره وصل شید اصلا وی پی ان عمومی هم باشه اشکالی نداره

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
دوستان بنظرتون تریدینگ میتونه شغل ثابت باشه؟ چون تو این چند وقته که فعالیت میکنم ضرر نکردم گفتم شاید بشه به عنوان یه حرفه کاری بهش نگاه کرد
بر اساس فعالیت بازار الان نمیشه قضاوت کرد.
منم حس میکنم خیلی حساس شدی روی این موضوع، معلوم نیست این بازار اصلا تا کجا پیش بره که حالا انقدر هم حساسیت نشون میدی.

من خیلی ریز شروع کردم به خرید اما بازار مطمئن نیست، تا 48 احتمال میدم بریم یه سره میخرم، امیدوارم تا 43 نریم اما بریم باز میخرم، انشاالله که آخرش خوشه
4.gif

milad221

Registered User
لایک‌ها
285

بدون هیچ نگرانی با کشورهایی که مشکل نداره وصل شید اصلا وی پی ان عمومی هم باشه اشکالی نداره
بجز ترکیه و روسیه دیگه چه کشور هایی هست که مشکل ندارن ؟
بر اساس فعالیت بازار الان نمیشه قضاوت کرد.

منم حس میکنم خیلی حساس شدی روی این موضوع، معلوم نیست این بازار اصلا تا کجا پیش بره که حالا انقدر هم حساسیت نشون میدی.

من خیلی ریز شروع کردم به خرید اما بازار مطمئن نیست، تا 48 احتمال میدم بریم یه سره میخرم، امیدوارم تا 43 نریم اما بریم باز میخرم، انشاالله که آخرش خوشه
4.gif
من بالاتر هم گفتم بجای خرید بیت باید سرمایه گزاری روی توکن های با ارزش و خوب رو شروع کرد و از اونا سود گرفت درسته بازار با قیمت بیت بالا پایین میشه ولی از توکن های کم قیمت هم میشه سود های عظیم و خوبی گرفت نمونه هاشو وکیل جان داره همینجا به نمایش میذاره

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
من بالاتر هم گفتم بجای خرید بیت باید سرمایه گزاری روی توکن های با ارزش و خوب رو شروع کرد و از اونا سود گرفت درسته بازار با قیمت بیت بالا پایین میشه ولی از توکن های کم قیمت هم میشه سود های عظیم و خوبی گرفت نمونه هاشو وکیل جان داره همینجا به نمایش میذاره
موقته، ریزش بیت ادامه داشته باشه اوناهم برمیگردن بالاخره.
اما خب آره همیشه ریسک بیشتر (آلت کوینها) میتونن سود بیشتری هم بدن.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435

دقیقا همین طوره
باینانس هنوزم موقع برداشت به موبایلم اس ام اس میده:ROFLMAO:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
4.gif
من در نظر دارم یه خرید ریز تو محدوده 50 تا 53 بزنم , ولی هنوز مطمئن نیستم کدوم قسمتش ,
حدسم اینه تا امشب یا فردا صبح دوباره یه سر به 50 بزنه

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
ریزش بیت کوین بخاطر این خبر

خبر تایید نشده از وزرات خزانه‌داری آمریکا موجب ریزش بازار شد

یک خبر تاییدنشده از وزارت خزانه‌داری آمریکا با مضمون «تعقیب قضایی سازمان‌های مالی که با ارزهای دیجیتال پول‌شویی می‌کنند» موجب سرعت‌‌بخشیدن به کاهش قیمت ارزهای دیجیتال شد. این تیتر خبری منفی امروز از یک حساب مرموز توییتری با نام کاربری FXHedge منتشر شد. جیک چروینسکی، از اعضای تیم کامپاند در این باره گفت که این توییت به نظر صحیح نمی‌رسد چرا که پرونده‌های مربوط به موارد پول‌شویی در حیطه وزارت دادگستری قرار می‌گیرد. طی ریزش امروز بازار، بیش از ۲۸۸ میلیارد دلار در کمتر از یک ساعت از ارزش بازار کاسته شد.

SAMAN_SAM

Registered User
لایک‌ها
252
سلام رفقا در شرایط فعلی ی کم دست به عصا تر معامله کنید

قطعا به خاطر یک خبر بازار نریخته و احتمالا ی اصلاح تمیز با محدوده 50هزار داشته باشیم

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

یک خبر تاییدنشده از وزارت خزانه‌داری آمریکا با مضمون «تعقیب قضایی سازمان‌های مالی که با ارزهای دیجیتال پول‌شویی می‌کنند» موجب سرعت‌‌بخشیدن به کاهش قیمت ارزهای دیجیتال شد. این تیتر خبری منفی امروز از یک حساب مرموز توییتری با نام کاربری FXHedge منتشر شد. جیک چروینسکی، از اعضای تیم کامپاند در این باره گفت که این توییت به نظر صحیح نمی‌رسد چرا که پرونده‌های مربوط به موارد پول‌شویی در حیطه وزارت دادگستری قرار می‌گیرد. طی ریزش امروز بازار، بیش از ۲۸۸ میلیارد دلار در کمتر از یک ساعت از ارزش بازار کاسته شد.
معمولا یک خبر حتی ساده ، میتونه ماشه رو بکشه ، چه ماشه ریزش و چه ماشه صعود
به خصوص زمانی که بازار یک رشد زیاد داشته و کسایی که باید سودشون رو میبردن ، سود رو به جیب زدن
بیت کوین 1200% رشد داشته اونم توی 1 سال که خیلی جذاب بوده
من خودم اگه رقم بالایی از قدیم میداشتم ، روی این محدوده ها خارج میشدم و حداقل تا مدت زمانی که بیت کوین شکل خوبی به خودش نگیره ، واردش نمیشدم
از طرفی ارزهای دیگه ای هم توی بازار هستن که ممکنه در حالی که بیت کوین موقعیت ترسناکی داره ، اونا برعکس موقعیت جذابی داشته باشن و پول رو به سمت خودشون بکشن

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

معلوم نیست باز کی میخواد بخره سفارشی آوردنش پایین ولی من بازم میگم بیت ۲۰ هزار را خواهد دید
399.gif

بالا