• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
سلام دوستان.
من الآن میخوام با Nord *** کار رو شروع کنم و بعد در آینده VPS بگیرم. ممنون میشم اگر بتونید راهنمایی کنید که الآن توی Nord به سرور چه کشوری متصل بشم که بایننس مشکلی باهاش نداشته باشه، و بعدا هم که خواستم VPS بگیرم و IP اختصاصی داشته باشم بتونم راحت سرور اون کشور رو پیدا کنم و سفارش بدم که دیگه مشکلی از نظر تغییر IP کشورها پیش نیاد.

ممنون.

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
سلام دوستان.
من الآن میخوام با Nord *** کار رو شروع کنم و بعد در آینده VPS بگیرم. ممنون میشم اگر بتونید راهنمایی کنم که الآن توی Nord به سرور چه کشوری متصل بشم که بایننس مشکلی باهاش نداشته باشه، و بعدا هم که خواستم VPS بگیرم و IP اختصاصی داشته باشم بتونم راحت سرور اون کشور رو پیدا کنم و سفارش بدم که دیگه مشکلی از نظر تغییر IP کشورها پیش نیاد.

ممنون.
سرورهای آلمان و فرانسه و انگلیس ارزونتر هستن اما دیگه برای بایننس توصیه نمیشن.
سرورهای هلند برای بایننس خوبه ولی یکمی گرونتر هستن و فروشنده های کمتری دارن.
اما با در نظر گرفتن همه شرایط فکر کنم همین هلند بهترین گزینه هست.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
سرورهای آلمان و فرانسه و انگلیس ارزونتر هستن اما دیگه برای بایننس توصیه نمیشن.
سرورهای هلند برای بایننس خوبه ولی یکمی گرونتر هستن و فروشنده های کمتری دارن.
اما با در نظر گرفتن همه شرایط فکر کنم همین هلند بهترین گزینه هست.
ممنونم بابت راهنمایی‌تون.

یه سوال دیگه‌ای که داشتم این هست که به فرض بوجود اومدن مشکل، بایننس موجودی رو بلوکه نمیکنه که؟ دقیقا چه اتفاقی میفته اگر مثلا IP ایران ثبت بشه تو سایت؟
حساب رو میبنده، اما اجازۀ انتقال مبلغی که توی سایت داریم رو میده که بتونیم به کیف پول منتقل کنیم؟
بعدش هم میتونیم دوباره یه اکانت با مشخصات دیگه توی بایننس ثبت کنیم و مجدد کار رو شروع کنیم، درسته؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
ممنونم بابت راهنمایی‌تون.

یه سوال دیگه‌ای که داشتم این هست که به فرض بوجود اومدن مشکل، بایننس موجودی رو بلوکه نمیکنه که؟ دقیقا چه اتفاقی میفته اگر مثلا IP ایران ثبت بشه تو سایت؟
حساب رو میبنده، اما اجازۀ انتقال مبلغی که توی سایت داریم رو میده که بتونیم به کیف پول منتقل کنیم؟
بعدش هم میتونیم دوباره یه اکانت با مشخصات دیگه توی بایننس ثبت کنیم و مجدد کار رو شروع کنیم، درسته؟
برای من تاحالا پیش نیومده اما طبق چیزی که بقیه میگن همیشه فرصت میده برای خارج کردن وجه.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کسی تونسته این توکن KICK رو خرج کنه ؟ من توی حساب myetherwallet که نگاه میکنم 888888 تا برام زده ولی نمیدونم میشه خرجش کرد یا نه

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
کسی تونسته این توکن KICK رو خرج کنه ؟ من توی حساب myetherwallet که نگاه میکنم 888888 تا برام زده ولی نمیدونم میشه خرجش کرد یا نه

منم چنتا حساب اتر قدیمی داشتم به سه تاشون ریخته... منتها نتونستم هنوز آنفریزشون کنم
اینجا نحوه کارش نوشته
گویا تو صرافی خودش باید ترید کنی و امتیازت زیاد بشه تا بتونی توکن هاتو آزاد کنی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

سلام

kick قابل جابجایی نیست مگر اینکه توی وایتلیست باشی، (کی میتونه وایت لیست کنه؟ کسی که قرارداد را در ید قدرت خودش داره owner یعنی کیکس KickEx که اون هم میگه KYC کن )
در واقع باید توی سایتشون احراز هویت انجام بدی، در حال حاضر میشه گفت بودن و نبودنش فرقی نداره.

فانکشن مربوطه
لاین 79

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
SOL تو سقوط دیروز اصلا تکون نخورد و امروز 30% رفت بالا !
85.gif

Captive

لایک‌ها
16,664
متاسفانه وقتی آدم پیام های بعضی از مردم رو توی گروه ها و سایت ها میخونه احساس میدون تره بار بهش دست میده، کوینی 2 روز نیست لیست شده جوری ازش حمایت میکنند که از بیت و اتر همچین حمایتی نمیشه دقیقا همون اتفاق هایی که توی بورس ایران افتاد.

شیب بخریم؟ بام بخریم؟ کیک بخریم؟ کلوچه بفروشیم؟ انگار اومدن برای خونه خرید کنن.

آخر هم 90% ضرر میکنند به ساتوشی و یاران با وفایش فحش میدهند.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
متاسفانه وقتی آدم پیام های بعضی از مردم رو توی گروه ها و سایت ها میخونه احساس میدون تره بار بهش دست میده، کوینی 2 روز نیست لیست شده جوری ازش حمایت میکنند که از بیت و اتر همچین حمایتی نمیشه دقیقا همون اتفاق هایی که توی بورس ایران افتاد.

قماره دیگه، بیت اتر که یک شبه چندبرابر نمیشن اما شتکوینها چرا ممکنه.
خیلیها حاضرن ریسکش رو به جون بخرن.
حالا یا انقدر دارن که این پول دیگه برای اونها اهمیتی نداره، یا دیگه آب از سرشون گذشته و باز این پولها دیگه واسشون اهمیتی نداره.

Captive

لایک‌ها
16,664
حالا یا انقدر دارن که این پول دیگه برای اونها اهمیتی نداره، یا دیگه آب از سرشون گذشته و باز این پولها دیگه واسشون اهمیتی نداره.

خب قرار نیست تو بازار کریپتو قمار کرد، با ریسک کردن البته موافق هستم که اونم باید با مدیریت سرمایه باشه،

شما فرض بفرمایید شخصی بعد از سالها پس انداز 50 میلیون موجودی جمع کرده، چرا باید ریسک کنه که حالا یا 50 میشه 150 یا میشه صفر. یعنی واقعا 50 میلیونش صفر بشه هیچ اهمیتی واسش نداره؟

مطمئن باشید که اینطور نیست و صرفا برای دلخوشی این حرفا رو میزنن، همین آدم ها فردا دستشون جلوی غریب و آشنا درازه که تو رو خدا 1 میلیون بزن به حسابم.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
نه بابا , ملت کلا بدون هیچ دانش اولیه فکر میکنن دو خط مطلب خوندن دیگه همه چی رو میدونن!

هفته پیش دوست برادرم اومد پیش برادرم حساب بایننس باز کرد , سوپر صفر کیلومتر !
دو روز نشده زنگ زده به بردارم که پولم رو بردم تو فیوچرز !
42k0e8p.gif

دوباره دو روز بعدش زنگ زده که میخوام پولم رو از فیوچرز برگردونم ولی نمیشه !
خلاصه اکانتش رو داد به برادرم , رفتیم چک کردیم دیدم پوزیشن باز کرده کراس 20X !!
crazy.gif

نمیدونستم بخندم یا گریه کنم !
دیروز هم زنگ که حسابش رو دوباره شارژ کنیم , یعنی اینکه تو سقوط دیروز بیت کوین لیکویید شد !

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
خب قرار نیست تو بازار کریپتو قمار کرد، با ریسک کردن البته موافق هستم که اونم باید با مدیریت سرمایه باشه،

شما فرض بفرمایید شخصی بعد از سالها پس انداز 50 میلیون موجودی جمع کرده، چرا باید ریسک کنه که حالا یا 50 میشه 150 یا میشه صفر. یعنی واقعا 50 میلیونش صفر بشه هیچ اهمیتی واسش نداره؟

مطمئن باشید که اینطور نیست و صرفا برای دلخوشی این حرفا رو میزنن، همین آدم ها فردا دستشون جلوی غریب و آشنا درازه که تو رو خدا 1 میلیون بزن به حسابم.
کریپتو بزرگترین بازار قمار دنیاست.
وقتی طرف میبینه این 50 میلیون رو میتونست 6 ماهه با دوج 5 میلیاردش کنه دیگه پولش بی اهمیت به نظر میرسه :ROFLMAO:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
از صرافیهای KuCoin، CoinEx و Bibox مجموعا حدود 200 دلار ارزهایی که صفرهاشون قابل شمردن نبود خریدم.
ببینیم به قول دوستان چندتاشون میگیره چندصد برابر بشن یا نه.
فقط مساله اینجاست که احتمال اسکم شدن صرافیها بیشتر از اون ارزهاییه که خریدم
58.gif
بابت صرافی kucoin خیالت راحت باشه
چی گرفتی کوین از اینها

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238

اونموقعه که 888888 حدود 6 یا 7 دلار بود قیمتش باید حدود 5000 دلار تو سایتش ترید میکردی تا ازاد شه
الان نمیدونم قوانینش رو عوض کرده یا نه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
الان دیدم سلطان دوباره داره میتازونه :ROFLMAO:
1618820036355.png

دیروز رو 0.33 خریده بودم میفروشمش
بابت صرافی kucoin خیالت راحت باشه
چی گرفتی کوین از اینها
از لحاظ کمیت خیلی زیاد شدن، چون حداقل خرید این صرافی ها کم بود حتی خریدهای زیر یک دلار هم زدم!
.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

چند وقت پیش توی توییتر یکی یه ارزی رو معرفی کرده بود و حلوا حلواش میکرد که اگر میخریدید 8 دلارتون شده بود 38 دلار و اینهمه سود از دستتون رفت
رفتم دیدم ارز کل ولوم معاملاتیش 3600 دلار هستش اونم توی یه صرافی که توش جفت کلیه هات رو ازت میزنن و با پس گردنی راهیت میکنن برگردی

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
چند وقت پیش توی توییتر یکی یه ارزی رو معرفی کرده بود و حلوا حلواش میکرد که اگر میخریدید 8 دلارتون شده بود 38 دلار و اینهمه سود از دستتون رفت
رفتم دیدم ارز کل ولوم معاملاتیش 3600 دلار هستش اونم توی یه صرافی که توش جفت کلیه هات رو ازت میزنن و با پس گردنی راحیت میکنن برگردی

این که بحثشون سر این باشه و پیشنهاد بدن چی بخری یا نخری ! تقصیری ندارن تو دوران خوبی وارد شدن هرچی میگیرن سبز میشه ..

تازه وارد هایی که از بورس سوییچ کردن کریپتو موضع خیلی متعصبانه ای گرفتن و این ترسناک هستش .. " که فکرکردید مثل بورس ایرانه سقوط کنه ، این بازار مالی جهانی هستش " :oops:

بالا