• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
Binance Will List Mirror Protocol (MIR) in the Innovation Zone
Fellow Binancians,
Binance will list Mirror Protocol (MIR) in the Innovation Zone and will open trading for MIR/BTC, MIR/BUSD and MIR/USDT trading pairs at 2021-04-19 11:00 AM (UTC). Users can now start depositing MIR in preparation for trading.
What is Mirror Protocol (MIR)?
Mirror Protocol is a synthetic assets protocol built by Terraform Labs. It allows users to issue and trade synthetic assets that track the price of real-world assets, such as traditional equities. MIR is the governance token of Mirror Protocol and is used for governance, CDP closure fees, and liquidity mining.
Reminder:
The Innovation Zone is a dedicated trading zone where users are able to trade new, innovative tokens that are likely to have higher volatility and pose a higher risk than other tokens.
Before being able to trade in the Innovation Zone, all users are required to visit the web version of the Innovation Zone trading page to carefully read the Binance Terms of Use and complete a questionnaire as part of the Initial Disclaimer. Please note that there will not be any trading restrictions on trading pairs in the Innovation Zone.
MIR is a relatively new token that poses a higher than normal risk, and as such will likely be subject to high price volatility. Please ensure that you exercise sufficient risk management, have done your own research in regards to MIR’s fundamentals, and fully understand the project before opting to trade the token.
MIR Listing Fee: 0 BNB.
Details:
Risk warning: Cryptocurrency trading is subject to high market risk. Please make your trades cautiously. Binance will make best efforts to choose high-quality coins, but will not be responsible for your trading losses.
Thanks for your support!
Binance Team
2021-04-19

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

Captive

لایک‌ها
16,664
من حتی از اون روزی میترسم که بگیم کریپتو بزرگترین کلاهبرداری تاریخ بشریت بود :ROFLMAO:

دوست عزیز

شما اگر بدون آموزش و داشتن گواهینامه سوار ماشین شوید و رانندگی کنید = قمار

یه وقت آموزش می بینید، گواهینامه میگیرید و بعد وارد یک مسابقه ی بسیار بسیار خطرناک می شوید = ریسک

شما همینطوری یک ماشین میخرید که فردا گرون بشه بفروشید = قمار

یه زمان تحلیل میکنید، بررسی میکنید، شرایط رو در نظر میگیرید و... اقدام به خرید و فروش خودرو، زمین و... میکنید = ریسک همراه با سود خوب...

این 2 متفاوت هستند، موردی که الان ما باید بهش توجه کنیم سابقه و گذشته بیت کوین و کلا بازار ارزهای رمزنگاری شده است، حداقل 10 سال پابرجا بوده و امیدواریم که پابرجا هم بمونه، آینده هم خدا و ساتوشی کریمه :دی

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
دوست عزیز

شما اگر بدون آموزش و داشتن گواهینامه سوار ماشین شوید و رانندگی کنید = قمار

یه وقت آموزش می بینید، گواهینامه میگیرید و بعد وارد یک مسابقه ی بسیار بسیار خطرناک می شوید = ریسک

شما همینطوری یک ماشین میخرید که فردا گرون بشه بفروشید = قمار

یه زمان تحلیل میکنید، بررسی میکنید، شرایط رو در نظر میگیرید و... اقدام به خرید و فروش خودرو، زمین و... میکنید = ریسک همراه با سود خوب...

این 2 متفاوت هستند، موردی که الان ما باید بهش توجه کنیم سابقه و گذشته بیت کوین و کلا بازار ارزهای رمزنگاری شده است، حداقل 10 سال پابرجا بوده و امیدواریم که پابرجا هم بمونه، آینده هم خدا و ساتوشی کریمه :دی
به نظرم مقایسه دنیای واقعی با دنیای مجازی درست نیست، کسی نمیتونه اون جنسی که من با تحلیل و بررسی خریدم رو با یک کلیک ناپدید کنه و دستم به جایی بند نباشه.
ریسک این بازار به قدری بالاست که به قمار میگه زکی :ROFLMAO:

شاید هم دلیلش شکاک بودن بیش از حد منه، کلا هیچ چیزی (مطلقا هیچ چیزی) برای من تو این دنیا صد در صد نیست.

Captive

لایک‌ها
16,664

Captive

لایک‌ها
16,664

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
نه بابا , ملت کلا بدون هیچ دانش اولیه فکر میکنن دو خط مطلب خوندن دیگه همه چی رو میدونن!

هفته پیش دوست برادرم اومد پیش برادرم حساب بایننس باز کرد , سوپر صفر کیلومتر !
دو روز نشده زنگ زده به بردارم که پولم رو بردم تو فیوچرز !
42k0e8p.gif

دوباره دو روز بعدش زنگ زده که میخوام پولم رو از فیوچرز برگردونم ولی نمیشه !
خلاصه اکانتش رو داد به برادرم , رفتیم چک کردیم دیدم پوزیشن باز کرده کراس 20X !!
crazy.gif

نمیدونستم بخندم یا گریه کنم !
دیروز هم زنگ که حسابش رو دوباره شارژ کنیم , یعنی اینکه تو سقوط دیروز بیت کوین لیکویید شد !
من به همین اسپاتشم بزور اعتماد میکنم بعد ایشون رفته کل موجودیش رو چپونده تو فیوچرز کراس 20X باز کرده !!!؟
nono2.gif

خدایی اسم فیوچرز میاد میترسم حاضر نیستم 10 دلارم تو فیوچرز ببرم نمیدونم شاید چون تا حالا باهاش کار نکردم اینجوریه ولی حس خوبی بهش ندارم

پ ن پ : بایننس نمـــود مارو هروقت لاگین میکنم همش مینویسه New Device Login پدرم درآورد اینقد ایمیلمو باز کردم دستگاه جدید تایید کنم
wha[1].gif

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
پ ن پ : بایننس نمـــود مارو هروقت لاگین میکنم همش مینویسه New Device Login پدرم درآورد اینقد ایمیلمو باز کردم دستگاه جدید تایید کنم
wha[1].gif
به خاطر استفاده از حالت پرایوت یا incognito هست.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یه فایل قدیمی پیدا کردم توش سه تا آدرس ریپل بود رفتم دیدم هر کدوم ۲۰ و خورده ای ریپل توشه. بعد یکی دو ساعتی کلنجار فهمیدم این ریپل ۲۰ تا ته هر حسابو پس نمیده لامصب چقدر ذوق کرده بودم
42k0e8p.gif

SAMAN_SAM

Registered User
لایک‌ها
252
سلام دوستان

اتریوم رو روی قیمت 2500 دلار نقد کردم به نظر بازار به یک اصلاح خوب نیاز داره

امیدوارم من اشتباه کنم و شما دوستان سود خوبی بگیرید اما با احتیاط و دست به عصا معامله کنید

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
is.jpg

BTC testing the golden pocket bearish. We need to break 57500 to become bullish shotterm, everything below is bearish

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
از ارزهای ارزون قیمت whirl را روی 0.009 خریدم الان رسیده به 0.003 قابلیت استیک هم داره . نمی دونم خوبه یا نه خرید شانسی زدم ببینم چی میشه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
wy.jpg

سناریوهای ترسناک این شکلی زیاد دارم میبینم امیدوارم یه چیزی جلوش رو بگیره.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
wha[1].gif
جدیدا اینجوری شده , من قبلا میرفتم از این داستانا نبود !

به خاطر استفاده از حالت پرایوت یا incognito هست.
من تو یکی دو ماه گذشته همیشه حالت پرایوت میرفتم و خبری از این مورد نبود ولی الان یه هفته ای هست گیر میده !

بعد یکی دو ساعتی کلنجار فهمیدم این ریپل ۲۰ تا ته هر حسابو پس نمیده لامصب چقدر ذوق کرده بودم
42k0e8p.gif
یکی از دلایلی که من ریپل نخریدم همین بلاک کردن 20تا ریپل بود !

@saeed_taj
سلطان ارزهای با صفرهای غیر قابل شمارش
4.gif
، موردی داری بخریم؟
برو این قسمت بر اساس قیمت سورت کن تا دلت بخواد صفرهای غیرقابل شمارش میاد !

بالا