• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
من میگم سرمایه گزاری روی توکن ها و ارز های دیگه خیلی بهتره تا بیت
شاید همه ارز ها در جهت بیت بالا و پایین شن ولی از ارز ها و توکن های جدید میشه سود های بهتری گرفت
فروختن که خیلی ها هم الان ترسیدن و درست مثل زمانی که بورس ایران رو شاخص 1.800 بود و همش درگیر صف های فروش شدن بعضی ها هم دارن همین رفتار رو انجام میدن
ولی توی بازار قرمز باید ورود کرد پله به پله و تو بازار سبز اگر کوتاه مدتی بود فروش کرد تا سود خوب گرفت متاسفانه خیلی ها سبز هست خرید میکنن و قرمز که میشه میفروشن و چدین برابر ضرر میکنن
من میگم اگر خریدیم بذاریم حداقل یکسال بمونه اون موقع میشه خیلی خوب برداشت کرد برای ترید هم که بحثش جداست کلا منظور من سرمایه گزاری برای بلند مدت بود

من میگم سرمایه گزاری روی توکن ها و ارز های دیگه خیلی بهتره تا بیت
شاید همه ارز ها در جهت بیت بالا و پایین شن ولی از ارز ها و توکن های جدید میشه سود های بهتری گرفت
فروختن که خیلی ها هم الان ترسیدن و درست مثل زمانی که بورس ایران رو شاخص 1.800 بود و همش درگیر صف های فروش شدن بعضی ها هم دارن همین رفتار رو انجام میدن
ولی توی بازار قرمز باید ورود کرد پله به پله و تو بازار سبز اگر کوتاه مدتی بود فروش کرد تا سود خوب گرفت متاسفانه خیلی ها سبز هست خرید میکنن و قرمز که میشه میفروشن و چدین برابر ضرر میکنن
من میگم اگر خریدیم بذاریم حداقل یکسال بمونه اون موقع میشه خیلی خوب برداشت کرد برای ترید هم که بحثش جداست کلا منظور من سرمایه گزاری برای بلند مدت بود

معمولا یک خبر حتی ساده ، میتونه ماشه رو بکشه ، چه ماشه ریزش و چه ماشه صعود
به خصوص زمانی که بازار یک رشد زیاد داشته و کسایی که باید سودشون رو میبردن ، سود رو به جیب زدن
بیت کوین 1200% رشد داشته اونم توی 1 سال که خیلی جذاب بوده
من خودم اگه رقم بالایی از قدیم میداشتم ، روی این محدوده ها خارج میشدم و حداقل تا مدت زمانی که بیت کوین شکل خوبی به خودش نگیره ، واردش نمیشدم
از طرفی ارزهای دیگه ای هم توی بازار هستن که ممکنه در حالی که بیت کوین موقعیت ترسناکی داره ، اونا برعکس موقعیت جذابی داشته باشن و پول رو به سمت خودشون بکشن
بیت کوین مطمئن ترین ارز بازاره. اگه بیت کوین بریزه بقیه ارزها با درصد بالاتری ریزش میکنن.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من بازم میگم بیت ۲۰ هزار را خواهد دید
399.gif
بعید میدونم بیتکوین زیر 40K رو ببینه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
حیف که سه روز پیش پول دستم اومد و فول خرید هستم وگرنه اونیکه تو ریزش امروز بیت رو 51 کا خرید کرده چه صفایی میکنه
اینم بگم پایین اومدن بیت فقط فرصت خرید در قیمت تو آلت کوینها هست

راستی
سه ماه پیش دوج رو روی 0.0170 خریدم و تو پامپ اولی که ایلان ماسک زد تا 855 رفت که من رو 750 فروخته بودم و با یه هیجان بیخودی مجدد رو 720 خرید زدم و دامپ شد و تمام سودها رفت خواستم بگم اون روز 100 میلیون خریدم و 120 تومن سود بهم داد
حساب کردم اگر صد میلیون اون روز رو دست بهش نمیزدم الآن 1 میلیارد و 700 میلیون شده بود اینو گفتم در مورد کوینی که همه بهش میگن شت کوین !
اما هدف ما پول درآوردنه حالا میخواد شت باشه میخواد بیت باشه
به قول یکی از دوستان میگفت هر چی گفتن به درد نمیخوره ما خریدیم و ترکید رفت بالا

پرسود باشید

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
یعنی فعلا خرید نزنیم ؟
اگر خواستی خرید بزنی پله ای و نمودار روزانه ارز مد نظر قرار بده
drep و alice و dock مقداری خرید زدم بیشتر بریزه دوباره خرید میزنم

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
اگر خواستی خرید بزنی پله ای و نمودار روزانه ارز مد نظر قرار بده
drep و alice و dock مقداری خرید زدم بیشتر بریزه دوباره خرید میزنم
وقتی DOCK روی 0.02 بود یکی از این کانالهای سیگنال خارجی خیلی با اصرار میگفت خونه هاتون رو بفروشید DOCK بخرید.
من یکمی خریدم با 50درصد سود و با خوشحالی فروختم، یکی دو ماهه فکر کنم تا 7 برابر رفت بالا.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اینم یکی از مشکلاتمه بهترین ارز رو در روز نمیتونم پیدا کنم برای نوسان گیری
مثلا یه موج اصلاح کوچیک میاد یه ارز 5 درصد سود میده ولی یه ارز دیگه 10 درصد در لحظه نمیدونم چطور بهترین رو پیدا کنم
اینم تو نت پیدا کردم ولی ترسیدم هکی چیزی باشه دنبالش نرفتم
اگر تحلیل بلدی برو داخل سامانه تست کن متوجه میشی

تبلیغ این سامانه در سیما (نمیدونم برای کی هست)

اینستا : atlastedcom
پیج شخصی اینستا : bijanmehraban (البته تو پیج شخصیش هم تحلیل زیاد میزاره)
کانال تلگرام : atlast_mining
پروفایل تریدینگ ویو :

آقای بیژن مهربان
کاملا مسلط به زبان انگلیسی و به نظر من کارش خوبه یعنی کاربلده و اگر دنبالش کنید متوجه میشید
ظاهرا یه مدتی تو ایران نبوده و تحلیلهایی که خودش و تیمش میکنن رو اول خودشون میخرن بعد بعضی ها رو معرفی میکنن
دیروز یا پریروز هم ظاهرا تو لایو گفتن اوضاع بیت خطرناکه و اعلام هم کردن و تمام خریدهاشون رو بستن
بنده یکماهه دارم دقیق تحلیلهاشون رو دنبال میکنم تقریبا 90 درصد و یا شاید همه تحلیلهایی که با استفاده از سامانه خودشون و تیمشون تحلیل کردن درست بوده
سامانه شون مشتری خارجی هم داره و به گفته خودشون با این مدل هیچ سامانه ای وجود نداره و میگن میخوان این سامانه رو جهانی کنن

پ ن : خدا میدونه این پست اصلا تبلیغی نیست دوستانی که منو میشناسن کاملا میدونن این معرفی رو بعنوان اطلاع رسانی و شاید کمک به دوستانم بدونید و اینکه حتما تست بگیرید و اگر موفق بودید و نتیجه داشت اینجا عنوان کنید
بازم میگم اونایی که تحلیل رو بلد هستن این سامانه به دردشون میخوره اما حتی منکه تا مدتی قبل هیچ تحلیلی بلد نبودم از طریق پیج و استوریها و آموزشی که برای سامانه گذاشتن خیلی چیزا یاد گرفتم امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام
بنده معمولا تو حالت عادی چیزی پیشنهاد نمیکنم چه برسه به اینکه کسی رو زور کنم اما دوماه پیش این پست رو گذاشتم هیچکس نظری در موردش نداد
4 ماهه وقت گذاشتم آموزشها و لایوهای ایشون رو دیدم با قطعیت میگم یکی از متخصصین و تحلیلگرای خوب بازاره با سن کمش
اینقدر به تحلیلهاش اعتماد پیدا کردم که اگر اگر ضرر هم بکنم باسم لذت بخشه به این دلیل که ایشون یه آدمی هست که در عین حالی که بسیار متخصص و کاربلده زبان انگلیسیش فول فول هست و فکر میکنم چند سال خارج از ایران هم بوده
بازم به حرف من اعتماد نکن برو تحلیلهاش رو بخون یاد بگیر با مبلغ کم تست کن اگر جواب داد برو جلو
راستی اینم بگم من دارم از آموزشهایی که برای ATA میده تحلیل یاد میگیرم یعنی اینقدر مطلب و قلق تو گفتارش هست اگر باهوش باشی زود میگیری
این لیست ارزهایی هست که با استراتيژی مووینگ 200 الآن خودم خریدم و با این ریزش فکر میکنم کمتر از 5 درصد تو ضررم و قبل ریزش اگر اشتباه نکنم 2 هزار دلار تو سود بودم قبل ریزش امروز صبح
اینم بگم اگر خواستی سود کنی باید خودت یاد بگیری قضیه ماهیگیری که همه میگن
این لیست هم نگاه کن با استراتژی مووینگ 200 خرید شده ببین قبل از ساعت 9 صبح امروز تا چند رفته البته قیمت خرید مهمه اما همروز زیر این قیمتها خریدم و قراره با تحلیلی بین 150 تا 300 درصد (بستگی به کوین) سود بده فعلا که بیت اجازه اینکارو نداد

خواهش میکنم کسی مبنای خرید قرار نده و اصلا پیشنهاد نمیکنم این چند تا ارز رو حتما با تحلیل خرید بزنید
یا علی مدد

2021-04-18_201414.jpg

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
این 2 پروژه هم بد نیستن من مقداری سرمایه گذاشتم:

شرایط قبل از ورود بررسی کنید با تحقیق و با سرمایه ای که ضروری نیست
پ ن: بازار کریپتو ننه بابا نداره بهش اعتمادی نیست :)

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
در ظاهر دلیل سقوط بیت کوین قطع برق در یکی از استان های چین که ماینرهای زیادی داره و در نتیجه سقوط هش ریت شبکه بوده

EzPF3x6UUAEHzIg.png

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دولت چین رمزارزها را ابزاری برای سرمایه‌گذاری قلمداد کرد

رئیس کل بانک مرکزی چین اظهار داشت که دارایی‌های رمزارزی همچون بیت‌کوین را باید به عنوان ابزاری جایگزین برای سرمایه‌گذاری دانست.

این رویداد مهم، اولین بار است که رخ داده و می‌تواند نتایج مثبتی را در پی داشته باشد

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دولت چین رمزارزها را ابزاری برای سرمایه‌گذاری قلمداد کرد

رئیس کل بانک مرکزی چین اظهار داشت که دارایی‌های رمزارزی همچون بیت‌کوین را باید به عنوان ابزاری جایگزین برای سرمایه‌گذاری دانست.

این رویداد مهم، اولین بار است که رخ داده و می‌تواند نتایج مثبتی را در پی داشته باشد

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
سلام
بنده معمولا تو حالت عادی چیزی پیشنهاد نمیکنم چه برسه به اینکه کسی رو زور کنم اما دوماه پیش این پست رو گذاشتم هیچکس نظری در موردش نداد
4 ماهه وقت گذاشتم آموزشها و لایوهای ایشون رو دیدم با قطعیت میگم یکی از متخصصین و تحلیلگرای خوب بازاره با سن کمش
اینقدر به تحلیلهاش اعتماد پیدا کردم که اگر اگر ضرر هم بکنم باسم لذت بخشه به این دلیل که ایشون یه آدمی هست که در عین حالی که بسیار متخصص و کاربلده زبان انگلیسیش فول فول هست و فکر میکنم چند سال خارج از ایران هم بوده
بازم به حرف من اعتماد نکن برو تحلیلهاش رو بخون یاد بگیر با مبلغ کم تست کن اگر جواب داد برو جلو
راستی اینم بگم من دارم از آموزشهایی که برای ATA میده تحلیل یاد میگیرم یعنی اینقدر مطلب و قلق تو گفتارش هست اگر باهوش باشی زود میگیری
این لیست ارزهایی هست که با استراتيژی مووینگ 200 الآن خودم خریدم و با این ریزش فکر میکنم کمتر از 5 درصد تو ضررم و قبل ریزش اگر اشتباه نکنم 2 هزار دلار تو سود بودم قبل ریزش امروز صبح
اینم بگم اگر خواستی سود کنی باید خودت یاد بگیری قضیه ماهیگیری که همه میگن
این لیست هم نگاه کن با استراتژی مووینگ 200 خرید شده ببین قبل از ساعت 9 صبح امروز تا چند رفته البته قیمت خرید مهمه اما همروز زیر این قیمتها خریدم و قراره با تحلیلی بین 150 تا 300 درصد (بستگی به کوین) سود بده فعلا که بیت اجازه اینکارو نداد

خواهش میکنم کسی مبنای خرید قرار نده و اصلا پیشنهاد نمیکنم این چند تا ارز رو حتما با تحلیل خرید بزنید
یا علی مدد

مشاهده پیوست 1234732
خیلی ممنون مهدی جان مطمئن باش از منابعی که دادی نهایت استفاده رو میبرم واقعآ هیچی لذت بخش تر از یادگیری و بکار گیری آموزها نیست واقعآ لذت بخشه
اتفاقآ منم خیلی علاقه دارم و دوست دارم منابع خوب رو دنبال کنم باور دارم آدم باید خودش یادبگیره با دانش خودش به جایی برسه وگرنه ارزش نداره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوستان عزیز میتونید خبرهای فوری و مهم رو در تاپیک زیر بذارید که میون صحبت ها گم نشه.

سپاس

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اینستا : atlastedcom
پیج شخصی اینستا : bijanmehraban (البته تو پیج شخصیش هم تحلیل زیاد میزاره)
کانال تلگرام : atlast_mining
پروفایل تریدینگ ویو :

مستر تریدر هم تحلیلاتش خوب

ارش هم خوبه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177

مستر تریدر هم تحلیلاتش خوب

ارش هم خوبه
آره مستر ترید هم خوبه
اما مهربان یه چیز دیگس انصافا خیلی بهش ایمان دارم و بد زوم کردم روش
کلا هر کسی رو تا خودم به صد نرسم تاییدش نمیکنم ولی از خودش و تیمش و سامانه اش در آینده خیلی چیزا میشنویم که باعث سود و افتخارمون میشن

دوستان راستی این کانال عمومی آقای مهربان هست البته همه مطالب مهمش رو تو کانال اصلی برای اونایی که اشتراک ATA رو خریدن میزاره
اینم بگم که کانالش سیگنال نمیده کلا تو کار سیگنال نیست اون ارزی که با تحلیلش بره جلو اول میخره بعد یه تعدادیش رو میزاره تو کانال اصلی
atlasted@

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
آره مستر ترید هم خوبه
اما مهربان یه چیز دیگس انصافا خیلی بهش ایمان دارم و بد زوم کردم روش
کلا هر کسی رو تا خودم به صد نرسم تاییدش نمیکنم ولی از خودش و تیمش و سامانه اش در آینده خیلی چیزا میشنویم که باعث سود و افتخارمون میشن

دوستان راستی این کانال عمومی آقای مهربان هست البته همه مطالب مهمش رو تو کانال اصلی برای اونایی که اشتراک ATA رو خریدن میزاره
اینم بگم که کانالش سیگنال نمیده کلا تو کار سیگنال نیست اون ارزی که با تحلیلش بره جلو اول میخره بعد یه تعدادیش رو میزاره تو کانال اصلی
atlasted@
ata برا خودشه ؟/همون اطلس تریدر ؟؟
یسرری از فایلهاشون بیرون تو برخی کانال ها هست بصورت ازاد/گرچه ندیدم

اون ایدی هم فرستادی ایدی شخصیه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یه 50 دلار آت و آشغال از کوینکس خریدم، 50 تا هم از KuCoin میخرم تا ببینیم چی پیش میاد
4.gif

اون پروسه خرید از تراست والت هم خیلی پیچیده است دارم سعی میکنم 50 تا هم از اونا جدا کنم.
از صرافیهای KuCoin، CoinEx و Bibox مجموعا حدود 200 دلار ارزهایی که صفرهاشون قابل شمردن نبود خریدم.
ببینیم به قول دوستان چندتاشون میگیره چندصد برابر بشن یا نه.
فقط مساله اینجاست که احتمال اسکم شدن صرافیها بیشتر از اون ارزهاییه که خریدم
58.gif

بالا