اگر تحلیل بلدی برو داخل سامانه تست کن متوجه میشی
Atlas Trading Assistant
ata.trade
تبلیغ این سامانه در سیما (نمیدونم برای کی هست)
www.instagram.com
اینستا : atlastedcom
پیج شخصی اینستا : bijanmehraban (البته تو پیج شخصیش هم تحلیل زیاد میزاره)
کانال تلگرام : atlast_mining
پروفایل تریدینگ ویو :
Charts, forecasts and trading ideas from trader AtlasTED. Get unique market insights from the largest community of active traders and investors.
www.tradingview.com
آقای بیژن مهربان
کاملا مسلط به زبان انگلیسی و به نظر من کارش خوبه یعنی کاربلده و اگر دنبالش کنید متوجه میشید
ظاهرا یه مدتی تو ایران نبوده و تحلیلهایی که خودش و تیمش میکنن رو اول خودشون میخرن بعد بعضی ها رو معرفی میکنن
دیروز یا پریروز هم ظاهرا تو لایو گفتن اوضاع بیت خطرناکه و اعلام هم کردن و تمام خریدهاشون رو بستن
بنده یکماهه دارم دقیق تحلیلهاشون رو دنبال میکنم تقریبا 90 درصد و یا شاید همه تحلیلهایی که با استفاده از سامانه خودشون و تیمشون تحلیل کردن درست بوده
سامانه شون مشتری خارجی هم داره و به گفته خودشون با این مدل هیچ سامانه ای وجود نداره و میگن میخوان این سامانه رو جهانی کنن
پ ن : خدا میدونه این پست اصلا تبلیغی نیست دوستانی که منو میشناسن کاملا میدونن این معرفی رو بعنوان اطلاع رسانی و شاید کمک به دوستانم بدونید و اینکه حتما تست بگیرید و اگر موفق بودید و نتیجه داشت اینجا عنوان کنید
بازم میگم اونایی که تحلیل رو بلد هستن این سامانه به دردشون میخوره اما حتی منکه تا مدتی قبل هیچ تحلیلی بلد نبودم از طریق پیج و استوریها و آموزشی که برای سامانه گذاشتن خیلی چیزا یاد گرفتم امیدوارم به درد شما هم بخوره