وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
خطر ناک داره میشه :-دی
اسمش خودش خطرناکه !به قول دوستمون سعید : یا مرگ یا کباب برگ
ولی فک کنم 50 دلار سرمایه گذاری خطرناک نباشه
دقیقا کلاهبرداری که زده توی اینکار و به نظر یک نفر یا گروه باشن روی همین نکته دست گذاشته 1 میلیون نفر کم کم, نفری 50 دلار میشه تا آخر عمر تو جزایر هاوایی عشق و حالبه قول دوستمون سعید : یا مرگ یا کباب برگ
این لیست های طویلی که تو سوشیال دست به دست میشه عموما میگردن یک ربطی پیدا کنن با مارچ و داگ .. هرکدوم یک سرمایه ای بیاد ..ریسکی میشه دیگهبه قول دوستمون سعید : یا مرگ یا کباب برگ
شاید این به دردت بخوره:الان مثلا من روی گوشیم trust wallet دارم میخوام باهاش این کوین riskmoon که روی pancackeswap هستش رو بخرم چیکار باید بکنم کسی میدونه ؟
یه ارزی خریدم تو پنکیک 50 دلار بعد چند روز سی درصد رشد کرد وقتی تبدیلش کردم برام 30 دلار موند معلوم نشد بقیش کارمزد گرفت چی شد خدا میدونهالان مثلا من روی گوشیم trust wallet دارم میخوام باهاش این کوین riskmoon که روی pancackeswap هستش رو بخرم چیکار باید بکنم کسی میدونه ؟
میری به این آدرسالان مثلا من روی گوشیم trust wallet دارم میخوام باهاش این کوین riskmoon که روی pancackeswap هستش رو بخرم چیکار باید بکنم کسی میدونه ؟
از طریق dapp که وارد پنکیک میشی رو بلدی احتمالاالان مثلا من روی گوشیم trust wallet دارم میخوام باهاش این کوین riskmoon که روی pancackeswap هستش رو بخرم چیکار باید بکنم کسی میدونه ؟
از طریق dapp که وارد پنکیک میشی رو بلدی احتمالا
بعد از قسمت trade گزینه exchange
بعد هر چیزی که میخوایی تبدیلش کنی به ریسک موون رو انتخاب میکنی و پایینی هم در کادر riskmoon رو جستجو میکنی اگر بود که هیچ اگر نبود از طریق bscscan ادرس کنترکت رو پیدا میکنی وارد میکنی توکن ریسک موون رو نشون میده و میتونی دستی خودت اضافه کنی .
پ.ن : یک راه حل بجز بالایی که توضیح دادن برای ارور سواپ میتونید تعداد رو رند وارد کنید
ویرایش : ظاهرا تا بنده تایپ و ارسال کردم دوستمون بالا بهتر از من توضیح دادن
دقیقا کلاهبرداری که زده توی اینکار و به نظر یک نفر یا گروه باشن روی همین نکته دست گذاشته 1 میلیون نفر کم کم, نفری 50 دلار میشه تا آخر عمر تو جزایر هاوایی عشق و حال
این ارزها برای کل بازار هم خطرناک هستن چون نقدینگی خارج میکنن
اگر نبود از طریق bscscan ادرس کانترکت رو پیدا میکنی وارد میکنی توکن ریسک موون رو نشون میده و میتونی دستی خودت اضافه کنی .مثلا این riskmoon توی لیست نبودش
باید چیکار کرد ؟
مثلا این riskmoon توی لیست نبودش
باید چیکار کرد ؟
اگر نبود از طریق bscscan ادرس کانترکت رو پیدا میکنی وارد میکنی توکن ریسک موون رو نشون میده و میتونی دستی خودت اضافه کنی .
RiskMoon (RISKMOON) Token Tracker | BscScan
RiskMoon (RISKMOON) Token Tracker on BscScan shows the price of the Token $0.00, total supply 1,000,000,000,000,000, number of holders 42,131 and updated information of the token. The token tracker page also shows the analytics and historical data.bscscan.com
کانترکت
0xa96f3414334F5A0A529ff5d9D8ea95f42147b8C9
منم خریدم باید slippage tolerance تغییر بدی ببری بالاترمن دیشب از همین روش 100کا FEG خریدم، بیشتر از این تعداد ارور میداد که تعدادش زیاده، این مشکل راه حلی نداره؟
در حالی که قیمت کل خریدم نزدیک صفر بود فی خرید 1.3 دلار شد.
توی trust والت بخوام BNB بفرستم از binance باید smartchain رو انتخاب کنم دیگه ؟
باید چک کنی ببینی کوینی که میخوای بگیری روی کدوم شبکه هست , اگر smartchain هست مستقیم bep20 بفرست تراست ولتتوی trust والت بخوام BNB بفرستم از binance باید smartchain رو انتخاب کنم دیگه ؟
یا یکبار باید smartchain برای کارمزدا واریز کنم و یه بار binance chain برای خرید توکن ها؟