یه نهنگ به نهنگهای تاپیک اضافه شد، الان دیگه بچه های پی تی یه تنه میتونن بازار ارزهای دیجیتال رو تکون بدنسلام :دی
خلاصه بگم من هیچی نمیدونم ، ولی با توجه به نیاز احتمالا باید تتر بخرم در مبالغ نسبتا بالا
اینقدر میدونم که باید یه کیف پولی نصب کنم، شندیم کیف پول فیزیکی هم هست
با توجه به اطلاعات کم من ، درخواست راهنمایی دارم که چیکار کنم که امن باشه و پولمان به باد نرود ؟
خوب بود. می خوام بیت بخرم به نظرتون این روزها صبر کنم؟ یه نظر می دید؟ ممنوننقل قول استاد
تا بیت داخل کانال نشه و رو به بالا نره و سقف کانال رو نشکونه اوضاع جالب نمیشه
چند بار هم برخورده به خط پایینی کانال اما رفته پایین
مشاهده پیوست 1235174
بهترین ولت سخت افزاری که رابط کاربری خوبی داره لدجر هستاینقدر میدونم که باید یه کیف پولی نصب کنم، شندیم کیف پول فیزیکی هم هست
اصلا نمیشه نظر داد تازه الآن اولین کندل رو چند دقیقه پیش زده رفته دومیل بالای خط پایینی کانال حالا از این به بعدش مهمه که بره بالا یا بیاد پایینخوب بود. می خوام بیت بخرم به نظرتون این روزها صبر کنم؟ یه نظر می دید؟ ممنون
نمیشه دو دلار اونجا بخری بفرستی تو بایننس 17 دلار بفروشی؟دوستان این EASY چرا تو صرافی های مختلف انقدر فرق داره قیمتش؟ من چند ساعت قبل تو ProBit خریدم دو دلار الان شده 2.9!
در حالی که تو بایننس یکمی دارم به قیمت 17 دلار
مشاهده پیوست 1235175
نه تست کردم اینو قبلا، اجازه برداشت نمیدهنمیشه دو دلار اونجا بخری بفرستی تو بایننس دلار بفروشی؟
ظاهرا هک در کار بوده درخواست کردن خریداری نشه تا مشکل برطرف کنندوستان این EASY چرا تو صرافی های مختلف انقدر فرق داره قیمتش؟ من چند ساعت قبل تو ProBit خریدم دو دلار الان شده 2.9!
در حالی که تو بایننس یکمی دارم به قیمت 17 دلار
مشاهده پیوست 1235175
آره اتفاقا پستش رو تو تاپیک فرستادم اما قیمت دو دلاریش وسوسه ام کردظاهرا هک در کار بوده درخواست کردن خریداری نشه تا مشکل برطرف کنن
از کیف پول نرمافزاری مثل؛ Atomic, Coinomi, TrustWallet میتونی استفاده کنیسلام :دی
خلاصه بگم من هیچی نمیدونم ، ولی با توجه به نیاز احتمالا باید تتر بخرم در مبالغ نسبتا بالا
اینقدر میدونم که باید یه کیف پولی نصب کنم، شندیم کیف پول فیزیکی هم هست
با توجه به اطلاعات کم من ، درخواست راهنمایی دارم که چیکار کنم که امن باشه و پولمان به باد نرود ؟
کیک راه بایننس پیش گرفته برای ارث به اطرافیان کمی کنار بگذارید تا رستگار شوید پسر گلم کمی کیک برات کنار گذاشتم بفروش و همسری برای خود برگزین آرزو دارم نوه ام رو ببینم پسر بابا گذاشتی توی یخچال؟ فاسد نشده باشه نه گلم توی لدجره خیالت راحتبنظرم کیک میخواد پرواز کنه اگر بیت نریزه
وقتی هک شد بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم گفتم اشکالی نداره ریسک میکنم میخرمش، بالاخره خودمو راضی کردم که روی 0.2 خرید کنم تا دیدم تو بایننس لیست نشده
مشاهده پیوست 1231752
ای بنازمکیک راه بایننس پیش گرفته برای ارث به اطرافیان کمی کنار بگذارید تا رستگار شوید پسر گلم کمی کیک برات کنار گذاشتم بفروش و همسری برای خود برگزین آرزو دارم نوه ام رو ببینم پسر بابا گذاشتی توی یخچال؟ فاسد نشده باشه نه گلم توی لدجره خیالت راحت
از کیف پول نرمافزاری مثل؛ Atomic, Coinomi, TrustWallet میتونی استفاده کنی
کیف پول سختافزاری هم هست از ۱.۵ میلیون تا ۵ میلیون
اگر تنها میخوای با تتر کار کنی، میتونی لجر نانو اس بگیری که تنها ۵ ارز رو میتونه ذخیره کنه و قیمتش هم حدودا ۱.۲ میلیون
تتر هم بر بستر ترون (TRC20) بگیر که کارمزد ندی، اگر هم دادی نهایت یک تتر بشه و سرعت تراکنشش هم بالاتر هست
برای شمایی که نهنگ محسوب میشی، میتونی یه سایت صرافی مانند بزنی و تتر مردم رو کنی ریال و این شکلی ارزونتر از کف بازار هم بخری و در اخر خودش میتونه یه بخش پولساز برات باشه
1 تتر دقیقا 1 دلار هست ؟
سال 95-6 بود یه بنده خدا اومد یه تاپیک زد در مورد ماینینگ و کسب ارز دیجیتال من تا رفتم تحقیق کنم اتریوم 160 دلاری شد 1200 دلار1 تتر دقیقا 1 دلار هست ؟
امروز نگاه میکردم قیمتش از قیمت روز دلار بیشتر بود 25.500 میفروختن
فعلا بزار ببینیم چی به چیه مشاهده پیوست 1235183
یکم اطلاعات کسب کنم ماه دیگه این موقع ادمین این بخش میشممشاهده پیوست 1235184