• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام :دی
خلاصه بگم من هیچی نمیدونم ، ولی با توجه به نیاز احتمالا باید تتر بخرم در مبالغ نسبتا بالا
اینقدر میدونم که باید یه کیف پولی نصب کنم، شندیم کیف پول فیزیکی هم هست
با توجه به اطلاعات کم من ، درخواست راهنمایی دارم که چیکار کنم که امن باشه و پولمان به باد نرود ؟
با اینکه من خودم ترید میکنم و پولم تو بایننسه اما من خودم اینو دارم و پیشنهاد میکنم جزء کیفهای خوب موجوده
قیمتش همه بین 2500 تا 2700 هست احتمالا
راستی حواست باشه تتر یه استیبل کوین هست و برای سودآوری کسی نمیخره و بالا پایین هم نمیره اینجا چون شخمیه قیمتش با قیمت دلار خودمون بالا و پایین میره وگرنه اونور آب 1 دلاره

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
همه 1 دلار در نظر میگیرن و دلارش گرونتره برای همین @D34tH پیشنهاد داد اگر رقم بالا میخوای کار کنی در کنارش صرافی بزن که ارزونتر برات بیفته و در زمانی که مازاد نیازت داری یک درآمدی هم از کنارش داشته باشی

یکم اطلاعات کسب کنم ماه دیگه این موقع ادمین این بخش میشم
جا تنگ میشه عقب جا نداریم مگه اینکه توی صندوق سوار شی :)
آره به این فکر نکرده بودم که خودم بخرم از کف بازار، نکته زیبایی رو اشاره کرد
پ ن : tak-khori.gif
سال 95-6 بود یه بنده خدا اومد یه تاپیک زد در مورد ماینینگ و کسب ارز دیجیتال من تا رفتم تحقیق کنم اتریوم 160 دلاری شد 1200 دلار :LOL:
نه من دنبال سودآوری نیستم :دی
با اینکه من خودم ترید میکنم و پولم تو بایننسه اما من خودم اینو دارم و پیشنهاد میکنم جزء کیفهای خوب موجوده
قیمتش همه بین 2500 تا 2700 هست احتمالا
راستی حواست باشه تتر یه استیبل کوین هست و برای سودآوری کسی نمیخره و بالا پایین هم نمیره اینجا چون شخمیه قیمتش با قیمت دلار خودمون بالا و پایین میره وگرنه اونور آب 1 دلاره

من به خاطر همین ثابت بودن میخوام استفاده کنم
نقل و انتقال پول از همیشه سخت تر شده و حساب های چین بلاک میشه، چند روزه طرف های چینی اعلام کردن تتر هم قبول میکنن
برای همین میخوام بیام روی تتر که دیگه کارمزد حواله ندم و ریسک بلاک شدن هم نداشته باشه و از همه مهمتر هر زمان خواستم بتونم پول بزنم

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
@MihanV
در این دنیا امنیت پای خودت هست پلیس و دادگاه و ........ وجود نداره هر کی کلمات بازیابی داشته باشه صاحب ثروتت هست و قابل پیگیری نیست اگر اطلاعات مربوط به کیف پولت گم کنی هیچکس کاری از دستش برنمیاد

پ ن: فقط میتونی کلمات در اختیار من بزاری اگر یادت رفت ازم سئوال کنی :giggle:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
@MihanV
در این دنیا امنیت پای خودت هست پلیس و دادگاه و ........ وجود نداره هر کی کلمات بازیابی داشته باشه صاحب ثروتت هست و قابل پیگیری نیست اگر اطلاعات مربوط به کیف پولت گم کنی هیچکس کاری از دستش برنمیاد

پ ن: فقط میتونی کلمات در اختیار من بزاری اگر یادت رفت ازم سئوال کنی :giggle:

جان زق زق اذیت نکن
از چاله در میایم میوفتم تو چاه که 23.gif
برای همین میخوام کیف سخت افزاری بگیرم دیگه 283.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
راستی مشکل آی پی و تحریم نداره که ؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
جان زق زق اذیت نکن
از چاله در میایم میوفتم تو چاه که مشاهده پیوست 1235187
برای همین میخوام کیف سخت افزاری بگیرم دیگه مشاهده پیوست 1235188

قسمت: راه اندازی دستگاه لجر نانو (سری‌های S و X) کامل بخون

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
به واسطه ورود به کانال من خریدامو زدم شما تحلیل کنید و مبنای خودتون قرار ندید چون من بشدت ریسک کردم و میتونه با یه کندل بزرگ از کانال خارج بشه
راستی برای اولین بار بیت خریدم:ROFLMAO:

مشاهده پیوست 1235179

نگاهت به ولوم باشه چون اگه خریدار نباشه دوباره میریزه و شدیدتر هم میریزه

درسته مقاومت رو رد کرده ولی هنوز وارد ترند لاین نشده البته بازار مثبت نشون میده ولی من همه ش نگران ولوم هستم چون باید خریدار باشه که قیمت تثبیت بشه

ad+8a9d8.JPG

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
راستی مشکل آی پی و تحریم نداره که ؟
تتر طبق معمول ایران تو لیست تحریمش
یعنی اگر مشخص بشه آدرسی مربوط به ایران یا کشورهای تحت تحریم میتونن اعمال قانون کنن
یا اگر از آدرسی که از طرف سازمانهای نظارتی داره کنترل میشه به آدرست مبلغی ارسال بشه یا به نقل و انتقال مشکوک بشن این امکان دارن که حساب مسدود کنن و امکان برداشت از آدرس خودت نداشته باشی
البته با دیدگاه بدبینانه گفتم ولی در مسائل مالی با رقم بالا اینطور نکات بدونی جلوی ضررهای احتمالی میگیره و حواست بیشتر جمع میکنی

وگرنه من رقم بالای 200 هزار دلار ماهها داخل کیف پول نرم افزاری داشتم هیچ مشکلی پیش نیومده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تتر طبق معمول ایران تو لیست تحریمش
یعنی اگر مشخص بشه آدرسی مربوط به ایران یا کشورهای تحت تحریم میتونن اعمال قانون کنن
یا اگر از آدرسی که از طرف سازمانهای نظارتی داره کنترل میشه به آدرست مبلغی ارسال بشه یا به نقل و انتقال مشکوک بشن این امکان دارن که حساب مسدود کنن و امکان برداشت از آدرس خودت نداشته باشی
البته با دیدگاه بدبینانه گفتم ولی در مسائل مالی با رقم بالا اینطور نکات بدونی جلوی ضررهای احتمالی میگیره و حواست بیشتر جمع میکنی

وگرنه من رقم بالای 200 هزار دلار ماهها داخل کیف پول نرم افزاری داشتم هیچ مشکلی پیش نیومده
۲۰۰ هزاردلار فقط تتر داشتی و ما لنگ ۱۰ هزارتومن پول اسنپ بودیم؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
الان شماها که اینکاره هستید کیف پول سخت افزاری دارید ؟ rast.gif
اگه کیف سخت افزاری بسوزه چی میشه :دی

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
الان شماها که اینکاره هستید کیف پول سخت افزاری دارید ؟ مشاهده پیوست 1235190
اگه کیف سخت افزاری بسوزه چی میشه :دی
نه :cry: پولش ندارم
کلمات بازیابی داری لینکی که فرستادم بخون کامل دستت میاد
این کلمات باید جای امن مثل صندوق امانات نگهداری یا بدی به من

در مرحله‌ی بعد (recovery phase) یک دنباله‌ی تصادفی از ۲۴ کلمه به شما نمایش داده می‌شود که باید آنها را بر روی برگه‌ی Recovery Sheet با رعایت ترتیب یادداشت کنید. در صورت مفقود شدن دستگاه یا فراموشی رمز، برای بازیابی حساب خود به این ۲۴ کلمه نیاز دارید، در نتیجه، حفظ و نگهداری از این برگه بسیار حیاتی است. ترجیحا برگه را در صندوق امانات بانک نگهداری کنید

hashem20

Registered User
لایک‌ها
78
من خواب وحشتناکی دیدم که همتون رو از خرید و فروش بی پایه و اساس و پامپ و دامپ پند میدم. من خودم هم تو این بازار بودم ولی الان تا قانونی شدن این کوین ها میخوام صبر کنم.
آقا مال حروم آتیشه به مولا . اون بدبختیکه میره تو پاچش آه میکشه پودر میشیم سوسک میشیم سرطان و درد و ...اون دنیا هم که دیگه هیچی.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
من خواب وحشتناکی دیدم که همتون رو از خرید و فروش بی پایه و اساس و پامپ و دامپ پند میدم. من خودم هم تو این بازار بودم ولی الان تا قانونی شدن این کوین ها میخوام صبر کنم.
آقا مال حروم آتیشه به مولا . اون بدبختیکه میره تو پاچش آه میکشه پودر میشیم سوسک میشیم سرطان و درد و ...اون دنیا هم که دیگه هیچی.
what-are-you-talking-about.jpg

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

hashem20

Registered User
لایک‌ها
78

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
الان من اگه یه کوینی بندازم بهت شما تازه کار باشی ندونی بعد قیمش صفر بشه خداییش منو نفرین نمیکنی؟
ZCL کلاهبردار با قول فورک BTCP و ANON خیلی ها رو بدبخت کرد. الان این پول درسته؟
هرکسی با اگاهی خودش خرید میکنه دیگه

مگر تو این تاپیک فکرمیکنی همه پول پارو میکنیم ضرر نکردیم ؟

2سال قبل 30هزار دلارم به فنا رفت .. بگردم دنبال مقصر ؟
کم اگاهی خودم بود دیگه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
الان من اگه یه کوینی بندازم بهت شما تازه کار باشی ندونی بعد قیمش صفر بشه خداییش منو نفرین نمیکنی؟
کسی که میاد تو این بازار باید ریسکش رو قبول کنه، کسی هم اسلحه روی سرش نذاشته که بیا تو این بازار.

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
داداش پنکیک بیارم یا سوشی؟

بالا