سه تا سود خوب اولش میکنیم .. ، میشیم خدای تکنیکال --- معامله چهارم طمع میکنیم سود و اصل پول از دست میره .. حالا دنبال بهانه :-دیای بابا ما تازه میخوایم ورود کنیم صحبت اسلحه و پول حروم و ... شد
مثل اینکه این مارکت بوی خون میده مشاهده پیوست 1235213
مگر اینجا شخصی به کسی چیزی میندازه؟ ارزهای درست بخری چیزی بهت نمیدازن الان شخصی که اتریوم یا بیت یا ... خریده دعا هم به جون کسی که بهش فروخته میکنهالان من اگه یه کوینی بندازم بهت شما تازه کار باشی ندونی بعد قیمش صفر بشه خداییش منو نفرین نمیکنی؟
ZCL کلاهبردار با قول فورک BTCP و ANON خیلی ها رو بدبخت کرد. الان این پول درسته؟
وكيل الرعايا رییس مافیاست ارز تولید میکنه میندازه به بقیهای بابا ما تازه میخوایم ورود کنیم صحبت اسلحه و پول حروم و ... شد
مثل اینکه این مارکت بوی خون میده مشاهده پیوست 1235213
دقیقا ! پول چاپ که نمیشه یکی میخره از اون یکی دیگه ..مگر اینجا شخصی به کسی چیزی میندازه؟ ارزهای درست بخری چیزی بهت نمیدازن الان شخصی که اتریوم یا بیت یا ... خریده دعا هم به جون کسی که بهش فروخته میکنه
بازار مالی یعنی همین بچه بازی نیست من تعداد بیتهایی که توی 40 میلیون تومن فروختم بهت نشون بدم سرت سوت میکشه الان شده دونه ای یک میلیارد و 500 کلی آدم دارن دعام میکنن
حالا مثلا یه کوینی مثل اتریوم باهاش میشه کلی کالای با ارزش و اینا تولید کرد بنظرم میتونه مفید باشه ولی بیس قیمتی اینا مشکل داره یعنی معلوم نیست برچه مبنایی قیمت گذاری شده.مگر اینجا شخصی به کسی چیزی میندازه؟ ارزهای درست بخری چیزی بهت نمیدازن الان شخصی که اتریوم یا بیت یا ... خریده دعا هم به جون کسی که بهش فروخته میکنه
بازار مالی یعنی همین بچه بازی نیست من تعداد بیتهایی که توی 40 میلیون تومن فروختم بهت نشون بدم سرت سوت میکشه الان شده دونه ای یک میلیارد و 500 کلی آدم دارن دعام میکنن
وكيل الرعايا رییس مافیاست ارز تولید میکنه میندازه به بقیه
شما توضیح بده نفت و طلا و تخم مرغ و ............................................ بر چه مبنایی قیمت گذاری شدهبرچه مبنایی قیمت گذاری شده
پس شیتیل و باید از ایشون بگیریم
وکیل جان شیتیل منو تتر بده لطفا مشاهده پیوست 1235218
خداوند در سوره الرحمان میفرماید کهحالا مثلا یه کوینی مثل اتریوم باهاش میشه کلی کالای با ارزش و اینا تولید کرد بنظرم میتونه مفید باشه ولی بیس قیمتی اینا مشکل داره یعنی معلوم نیست برچه مبنایی قیمت گذاری شده.
شما توضیح بده نفت و طلا و تخم مرغ و ............................................ بر چه مبنایی قیمت گذاری شده
هرکسی با اگاهی خودش خرید میکنه دیگه
مگر تو این تاپیک فکرمیکنی همه پول پارو میکنیم ضرر نکردیم ؟
2سال قبل 30هزار دلارم به فنا رفت .. بگردم دنبال مقصر ؟
کم اگاهی خودم بود دیگه
داداش با قرآن دیگه شوخی نکن خداییش.خداوند در سوره الرحمان میفرماید که
كُلُّ مَنْ عَلَيْهَا فَانٍۢ (الرحمن - 26)
زیاد سخت نگیر دنیا جنبه fun داره یه مدتی هستش باید استفاده کنی و بعدش بری پیش حوریا
منطق چی میگه ؟ حالا این مقایسه ها اشتباه است در اساس اماخدا وکیلی این تحلیلو خودت قبول داری؟ یعنی من برم ماشین بخرم یارو ایرادهاشو نگه اشکال از من بوده خوب تحقیق نکردم؟
شما ارزی که میخوای بخری بیا معرفی کن ایرادهاشو بهت بگیمخدا وکیلی این تحلیلو خودت قبول داری؟ یعنی من برم ماشین بخرم یارو ایرادهاشو نگه اشکال از من بوده خوب تحقیق نکردم؟
مستقل نبودیم تو چش نبودیم ..من چرا تا الان تو این تاپیک نمیومدم،خیلی خوبه مشاهده پیوست 1235219
داداش با قرآن دیگه شوخی نکن خداییش.