اگر کاردانو روی شکبه اصلی داری نمیتونی به این آدرس واریز کنیمرسی
یعنی الان اگر بهش واریز بشه فرقی نداره و همون کاردانوی معمولیه؟ آدرسا وقتی یکیه از کجا میفهمه ما چه ارزی واریز کردیم؟
اگر کاردانو روی شکبه اصلی داری نمیتونی به این آدرس واریز کنیمرسی
یعنی الان اگر بهش واریز بشه فرقی نداره و همون کاردانوی معمولیه؟ آدرسا وقتی یکیه از کجا میفهمه ما چه ارزی واریز کردیم؟
مرسیاگر کاردانو روی شکبه اصلی داری نمیتونی به این آدرس واریز کنی
مواظب باشید
یه ویروسی افتاده تو سیستمم هر آدرسی که کپی میکنم جای دیگه پیست کنم یهو آدرسو خود به خود عوض میکنه جستجو کردم تو اینترنت دیدم خیلی وقته همچین ویروسی هست برای ارزهای دیجیتال که هکر آدرس والت خودشو میزاره جای والت کپی شده
پله ای خرید کنید فکر کنید همچین پولی رو ندارید تا یکسال بذارید بمونه برای خودش شاید ایلان یه توییت زد یهو سرمایه 10 برابر شد ....اگر کف 30 بود چی ؟
۵ تا اتر ۲۳۰۰ شورت کردم که ۲۸۰۰ میزد به چاک میرفتم :-دیفرصتهارو غنیمت شمارید وکیل الرعایا لیکویید شدی ؟
آره همبن بود آدرسو دادم بیت بزنه یهو خودش گفت آدرسو چرا عوض کردی به همون قبلی نزنم منم گفتم عوض نکردم یهو چک کردم دیدم عوض شدهمواظب بدافزار قدیمی ( کلیپ بورد ) باشید.
در این روش هر آدرس والتی که در سیستم قربانی کپی شود به آدرس های ارائه شده هکر در تروجان تغییر میکند.
در نتیجه حتما آدرسی که در کلیپ بورد ذخیره میکنید را با آدرس ( والت ) درج شده مقایسه کنید و در صورت مشاهده تغییر، در اولین فرصت جهت پاکسازی و امن کردن سیستم خود اقدام کنید.
مگه نباید با این پیشنهاد ارزهای دیجیتال برن بالا؟ چون مالیات نمیشه گرفت از ارز پس در نتیجه استفاده میره بالاسقوط سنگین قیمت ارزهای دیجیتال با پیشنهاد جنجالی جو بایدن
از شب گذشته تا هم اکنون قیمت اکثر ارزهای دیجیتال و به طور خاص بیت کوین با سقوط وحشتناکی رو به رو شده است که کارشwww.ghatreh.com
طرح بایدن بورس آمریکا را زمین زد | اقتصاد24
شاخصهای مهم بورس وال استریت در واکنش به طرح جدید دولت بایدن ریزش کردند.eghtesaad24.ir
مگه نباید با این پیشنهاد ارزهای دیجیتال برن بالا؟ چون مالیات نمیشه گرفت از ارز پس در نتیجه استفاده میره بالا
مهدی جان بیت مووینگ 100 رو هم شکست بنظرتون روند همین حوالی نوسان میکنه یا پایینتر میره اگه تحلیلی دارین بگینتو لیست خریدم و تو این بازار یه دونه +3 درصد دارم که از نظر حجم خرید رده دوم قرار داره
WNXM
این از همون ارزهایی هست که زیر مووینگ 200 هست و طبق تحلیلم قراره ایشالله 180 درصد سود بده
لطفا مبنای خرید قرار ندید
در بین تحلیل هایی که در مورد بیتکوین دیدم بدترین سناریویی که برای اصلاح بیتکوین در نظر گرفته شده بود رنج 37K بود ,به نظر من بازار نیاز به اصلاح بیشتری داره اگه ملاک رو بیت در نظر بگیریم به نظر من باید تا حوالی 42 هزار اصلاح کنه که این خودش نشون دهنده سلامت یک بازار مالیه
ارز دیجیتال مگه غیر قابل پیگیری نیست؟صرافیای امریکایی اطلاعات شما رو برای دولت میفرستن coinbase و binance us