• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
مرسی
یعنی الان اگر بهش واریز بشه فرقی نداره و همون کاردانوی معمولیه؟ آدرسا وقتی یکیه از کجا میفهمه ما چه ارزی واریز کردیم؟
اگر کاردانو روی شکبه اصلی داری نمیتونی به این آدرس واریز کنی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
Binance Will List Ampleforth Governance Token (FORTH)

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
مواظب باشید
یه ویروسی افتاده تو سیستمم هر آدرسی که کپی میکنم جای دیگه پیست کنم یهو آدرسو خود به خود عوض میکنه جستجو کردم تو اینترنت دیدم خیلی وقته همچین ویروسی هست برای ارزهای دیجیتال که هکر آدرس والت خودشو میزاره جای والت کپی شده

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مواظب باشید
یه ویروسی افتاده تو سیستمم هر آدرسی که کپی میکنم جای دیگه پیست کنم یهو آدرسو خود به خود عوض میکنه جستجو کردم تو اینترنت دیدم خیلی وقته همچین ویروسی هست برای ارزهای دیجیتال که هکر آدرس والت خودشو میزاره جای والت کپی شده

🔺مواظب بدافزار قدیمی ( کلیپ بورد ) باشید.

در این روش هر آدرس والتی که در سیستم قربانی کپی شود به آدرس های ارائه شده هکر در تروجان تغییر میکند.

در نتیجه حتما آدرسی که در کلیپ بورد ذخیره میکنید را با آدرس ( والت ) درج شده مقایسه کنید و در صورت مشاهده تغییر، در اولین فرصت جهت پاکسازی و امن کردن سیستم خود اقدام کنید.

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
اگر کف 30 بود چی ؟
پله ای خرید کنید فکر کنید همچین پولی رو ندارید تا یکسال بذارید بمونه برای خودش شاید ایلان یه توییت زد یهو سرمایه 10 برابر شد ....

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
🔺مواظب بدافزار قدیمی ( کلیپ بورد ) باشید.

در این روش هر آدرس والتی که در سیستم قربانی کپی شود به آدرس های ارائه شده هکر در تروجان تغییر میکند.

در نتیجه حتما آدرسی که در کلیپ بورد ذخیره میکنید را با آدرس ( والت ) درج شده مقایسه کنید و در صورت مشاهده تغییر، در اولین فرصت جهت پاکسازی و امن کردن سیستم خود اقدام کنید.
آره همبن بود آدرسو دادم بیت بزنه یهو خودش گفت آدرسو چرا عوض کردی به همون قبلی نزنم منم گفتم عوض نکردم یهو چک کردم دیدم عوض شده
تازه خیلی پیشرفتس اول و آخر والتو من چک میکنم همیشه ولی این آخرش یهو دیدم 4 تا آخرش یکیه ولی وسطاش فرق داره

morimr

Registered User
لایک‌ها
392

مگه نباید با این پیشنهاد ارزهای دیجیتال برن بالا؟ چون مالیات نمیشه گرفت از ارز پس در نتیجه استفاده میره بالا

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
مگه نباید با این پیشنهاد ارزهای دیجیتال برن بالا؟ چون مالیات نمیشه گرفت از ارز پس در نتیجه استفاده میره بالا

صرافیای امریکایی اطلاعات شما رو برای دولت میفرستن coinbase و binance us

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
تو لیست خریدم و تو این بازار یه دونه +3 درصد دارم که از نظر حجم خرید رده دوم قرار داره(y)
WNXM

این از همون ارزهایی هست که زیر مووینگ 200 هست و طبق تحلیلم قراره ایشالله 180 درصد سود بده
لطفا مبنای خرید قرار ندید

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
تو لیست خریدم و تو این بازار یه دونه +3 درصد دارم که از نظر حجم خرید رده دوم قرار داره(y)
WNXM

این از همون ارزهایی هست که زیر مووینگ 200 هست و طبق تحلیلم قراره ایشالله 180 درصد سود بده
لطفا مبنای خرید قرار ندید
مهدی جان بیت مووینگ 100 رو هم شکست بنظرتون روند همین حوالی نوسان میکنه یا پایینتر میره اگه تحلیلی دارین بگین
قبلا چیزی بلد نبودم میگفتم این آقا مهدی چی میگه
confused1.gif
ولی حالا میگم تحلیل هایی که مینویسین خیلی جالب و کاربردیه
281.gif

Captive

لایک‌ها
16,664
اگر این بازار کریپتو 364 روز + باشه و فقط یک روز هم منفی، موجی از ناامیدی باز تمام دوستان رو فرا میگیره :دی

Captive

لایک‌ها
16,664
اگر واقعا میخواهید ریسک کار رو تو این بازار کم کنید، به 2 نکته به نظر من باید توجه کرد.

1. هیچوقت سمت ش* کوین ها نرید مگر اینکه انقدر قوی و کاربلد باشید که بتونید سود خوبی بگیرید و الفرار.

2. وقتی کوینی که خرید کردید به یک سود خوب و معقولی رسید شروع کنید به فروش پله ای، که اگر ریخت بتونید مقدار بیشتری باز خرید کنید و اگرم رفت بالا که چیزی از دست نخواهید داد.

SAMAN_SAM

Registered User
لایک‌ها
252
به نظر من بازار نیاز به اصلاح بیشتری داره اگه ملاک رو بیت در نظر بگیریم به نظر من باید تا حوالی 42 هزار اصلاح کنه که این خودش نشون دهنده سلامت یک بازار مالیه

در کل به نظر من وقتی از یک بازار زیاد از حد صحبت شد حداقل برای کوتاه مدت هم که شده باید دست به عصا و با احتیاط پیش رفت

چند روز پیش همین دو نکته بالا رو پست کردم و اشاره کردم که اتر هامو روی 2500 نقد کردم

در اخر هم باید بگم که برای خرید عجله نکنید هنوز فرصت های خرید بهتری وجود داره . تخمه بخرید و پای بازار بشکنید دست به معامله نزنید گاهی تحلیل تخمکتیکال بهتر جواب میده

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
به نظر من بازار نیاز به اصلاح بیشتری داره اگه ملاک رو بیت در نظر بگیریم به نظر من باید تا حوالی 42 هزار اصلاح کنه که این خودش نشون دهنده سلامت یک بازار مالیه
در بین تحلیل هایی که در مورد بیتکوین دیدم بدترین سناریویی که برای اصلاح بیتکوین در نظر گرفته شده بود رنج 37K بود ,
یه 10K دیگه سقوط کنه به اون سناریو نزدیک میشیم

بالا