وای کامنتها این تو ارز دیجیتال بخون باور نکردنیه حماقت هاshiba-inu
شیب معروف خوب داره به صرافیهاش اضافه میکنه به نظر میخوان کارو ادامه بدن هنوز رقم کلاهبرداری تپل نشده
رو 50 خریدم الان نصف شده به امید لیست شدن در بایننس
به صرافی جدید اگر به حرفشون عمل کنن 10 may اضافه میشهرو 50 خریدم الان نصف شده به امید لیست شدن در بایننس
نظرت در مورد Poolz Finance چیه؟ کف کفهبه صرافی جدید اگر به حرفشون عمل کنن 10 may اضافه میشه
شیب رو دستکم نگیر..تا یکی دو هفته دیگه مشخص میشه شیب یک گنج پنهان بوده یا کلاهبرداری و اسکمشیبا نسبت ب ریزش بیت اصلا نریخته بجز دیروز و پریروز ک اصلاح خورد خخخ
بزودی همه چیز در مورد شیب مشخص میشه..shiba-inu
شیب معروف خوب داره به صرافیهاش اضافه میکنه به نظر میخوان کارو ادامه بدن هنوز رقم کلاهبرداری تپل نشده
ممنون معرفی کردی هزار دلار ازش میگیرمنظرت در مورد Poolz Finance چیه؟ کف کفه
ل تکنیکال اون سهم رو در حد بضاعت و توان خدمتتون ارسال کنم.
CoinEx کلا با ایرانیها مشکلی نداشته همه بدون وی پی ان و وریفای میرن (اصلا بعید نیست یه دفعه حساب همه رو ببنده)
این چندتا هم این مدت من با وی پی ان تست کردم هیچکدوم وریفای نخواستن:
KuCoin, Bibox, ProBit
CoinEx کلا با ایرانیها مشکلی نداشته همه بدون وی پی ان و وریفای میرن (اصلا بعید نیست یه دفعه حساب همه رو ببنده)
KuCoin, Bibox, ProBit
kucoin که ظاهرا وریفای نیاز داره این coinEx قابل اطمینان هست؟
کسی با صرافی هایی به جز اینا کار کرده که حداقل خریدشون کمتر از ده دلار باشه؟CoinEx کلا با ایرانیها مشکلی نداشته همه بدون وی پی ان و وریفای میرن (اصلا بعید نیست یه دفعه حساب همه رو ببنده)
KuCoin, Bibox, ProBit
gate ioکسی با صرافی هایی به جز اینا کار کرده که حداقل خریدشون کمتر از ده دلار باشه؟
کمترین روز بازدهی چند روز بوده؟؟FILTERSCrypto Pairs Screener: Scan All Cryptocurrencies
Explore the cryptocurrency market by scanning all possible crypto pairs: from BTCUSD to even the most exotic ones. Compare their prices, volume, and more.www.tradingview.com
بایننس انتخاب کنید
اندیکاتور استوکاستیک (Stochastic) below 15
time interval 1day
Ticker USDT
ببینید چیا گیرتون میاد البته از زمان خریدم بعضیاشون کشیدن بالا ولی احساس میکنم هنوزم برای خرید مناسب هستند
نمودار هر کدوم که میخواید بخرید قبلش بررسی کنید تایم فریم 1 و 4 ساعت ببینید امکان داره بیاد پایین تر یا نه
اینو سرچ کردم دربارش یه دفه میزنه به سرش KYC میخواد.gate io
برای من پیام kyc همیشه میادش ولی تا الان اصلا دوشواری در این زمینه نداشتماینو سرچ کردم دربارش یه دفه میزنه به سرش KYC میخواد.
برداشت هم زدی ازش؟برای من پیام kyc همیشه میادش ولی تا الان اصلا دوشواری در این زمینه نداشتم