مبلغ کم نمیخواد برای مبالغ بالا یهو میگه احراز کناینو سرچ کردم دربارش یه دفه میزنه به سرش KYC میخواد.
مبلغ کم نمیخواد برای مبالغ بالا یهو میگه احراز کناینو سرچ کردم دربارش یه دفه میزنه به سرش KYC میخواد.
پس هیچی دیگه کل ارز دیجیتال رفت زیر سوالوقتی در داخل صرافی آمریکایی باشه خیر نیستش
این چیه متوجه نشدم؟FILTERSCrypto Pairs Screener: Scan All Cryptocurrencies
Explore the cryptocurrency market by scanning all possible crypto pairs: from BTCUSD to even the most exotic ones. Compare their prices, volume, and more.www.tradingview.com
بایننس انتخاب کنید
اندیکاتور استوکاستیک (Stochastic) below 15
time interval 1day
Ticker USDT
ببینید چیا گیرتون میاد البته از زمان خریدم بعضیاشون کشیدن بالا ولی احساس میکنم هنوزم برای خرید مناسب هستند
نمودار هر کدوم که میخواید بخرید قبلش بررسی کنید تایم فریم 1 و 4 ساعت ببینید امکان داره بیاد پایین تر یا نه
بستگی به نوع حرکت بیت کوین داره اگر بازار گاوی باشه از یک روز تا 7 روز توی بازار خرسی کاربرد ندارهکمترین روز بازدهی چند روز بوده؟؟
اره جندبار زیر هزاردلاربرداشت هم زدی ازش؟
فعلا +29 تو بایننستو لیست خریدم و تو این بازار یه دونه +3 درصد دارم که از نظر حجم خرید رده دوم قرار داره
WNXM
این از همون ارزهایی هست که زیر مووینگ 200 هست و طبق تحلیلم قراره ایشالله 180 درصد سود بده
لطفا مبنای خرید قرار ندید
این 200 ma رو خود بایننس نشون میده؟ تو کندل روزانه چک میکنی؟فعلا +29 تو بایننس
درودفعلا +29 تو بایننس
تو تریدینگ ویو چک میکنماین 200 ma رو خود بایننس نشون میده؟ تو کندل روزانه چک میکنی؟
من راستش فعلا به مووینگ کلید کردم و به هیچی کار ندارم اصن اسم کوین و جایگاهش هم مهم نیستدرود
تو این شبانه روز گذشته سهمه الت ها خستگی در کردن .. +20درصدی سبز شدن
این توکن در کوین مارکت کپ میگه صد در صد ساپلای در گردش هست !! ده روز پیش هم سقف قیمتیش زده ! خطرناک نیست ؟ :-دی
تجربه ای نداشتم من ببینم توکنی که همه ساپلای در حال گردش باشه .. اینده اش چی میشه // اگر ایده ای کسی داره بنویسه ..
مشاهده پیوست 1235814
نهنگها با سقوط قیمت بیت کوین در روز جمعه اقدام به خرید گسترده کردند
دادههای تحلیلی منتشر شده نشان میدهد که در روز جمعه ۲.۳۷ میلیارد تتر به حساب صرافیهای ارزهای دیجیتال واریز شده است، ارز دیجیتالی که اغلب برای خرید بیت کوین استفاده میشود.
نمودار تحلیلی گلاسنود که از سوی مدیر ارشد فناوری اطلاعات موسکوفسکی کپیتال (Moskovski Capital) به اشتراک گذاشته شده است، نشان میدهد که نهنگها با سقوط قیمت بیت کوین به زیر ۵۰ هزار دلار اقدام به انتقال ۲.۳۷ میلیارد تتر به صرافیها کردهاند
احتمال نمیدی تا 75 هزار بره؟بیت یک گپ 60165 - 57750 داره
اگر بریم برای پر کردنش اون زمان من 100 درصد نقد میشم (به غیر چند تا بلند مدت) و میشینم کنار تا ببینم چی میشه
نمیدونم من اشتباه متوجه شدم یا نه اما حدود سیصد میلیارد دلار از حجم بیتکوین کم شده این ۲.۳۷ میلیارد تتر چه تاثیری داره؟نهنگها با سقوط قیمت بیت کوین در روز جمعه اقدام به خرید گسترده کردند
دادههای تحلیلی منتشر شده نشان میدهد که در روز جمعه ۲.۳۷ میلیارد تتر به حساب صرافیهای ارزهای دیجیتال واریز شده است، ارز دیجیتالی که اغلب برای خرید بیت کوین استفاده میشود.
نمودار تحلیلی گلاسنود که از سوی مدیر ارشد فناوری اطلاعات موسکوفسکی کپیتال (Moskovski Capital) به اشتراک گذاشته شده است، نشان میدهد که نهنگها با سقوط قیمت بیت کوین به زیر ۵۰ هزار دلار اقدام به انتقال ۲.۳۷ میلیارد تتر به صرافیها کردهاند
اگر گپ پر کرد در زمانش شاید تصمیم جدید گرفتماحتمال نمیدی تا 75 هزار بره؟