• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
FILTERS
بایننس انتخاب کنید
اندیکاتور استوکاستیک (Stochastic) below 15
time interval 1day
Ticker USDT
ببینید چیا گیرتون میاد البته از زمان خریدم بعضیاشون کشیدن بالا ولی احساس میکنم هنوزم برای خرید مناسب هستند
نمودار هر کدوم که میخواید بخرید قبلش بررسی کنید تایم فریم 1 و 4 ساعت ببینید امکان داره بیاد پایین تر یا نه
این چیه متوجه نشدم؟
کار اندیکاتور چیه؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
Solana با رشد 40% ی در یک هفته و Dent با رشد 48%ی در یک روز رکورد جدیدی را در بین 100 کوین برتر کوین مارکت کپ ثبت کردند.

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستانی که علاقمند هستند و یا اطلاعاتشون در مورد کوین خاصی زیاد هست، میتوانند در این بخش یک تاپیک اختصاصی در ارتباط با کوین مورد نظر ایجاد کنند.

اطلاعات تاپیک شما میتواند شامل: شرح مختصر مرتبط با کوین، مزایا، معایب و... باشد.

سپاس

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
کمترین روز بازدهی چند روز بوده؟؟
بستگی به نوع حرکت بیت کوین داره اگر بازار گاوی باشه از یک روز تا 7 روز توی بازار خرسی کاربرد نداره
مثلا gto بارها با همین مدل گرفتم و در 2 روز حرکت صعودیش شروع کرده
برای بلند مدت از بازه هفتگیش استفاده میکنم ارز مورد نظر یادداشت میکنم اخبار و روند حرکتش زیر نظر میگیرم که زمان ورود برای خودم مشخص کنم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
تو لیست خریدم و تو این بازار یه دونه +3 درصد دارم که از نظر حجم خرید رده دوم قرار داره(y)
WNXM

این از همون ارزهایی هست که زیر مووینگ 200 هست و طبق تحلیلم قراره ایشالله 180 درصد سود بده
لطفا مبنای خرید قرار ندید
فعلا +29 تو بایننس ;)

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
فعلا +29 تو بایننس ;)
درود

تو این شبانه روز گذشته سهمه الت ها خستگی در کردن .. +20درصدی سبز شدن

این توکن در کوین مارکت کپ میگه صد در صد ساپلای در گردش هست !! ده روز پیش هم سقف قیمتیش زده ! خطرناک نیست ؟ :-دی

تجربه ای نداشتم من ببینم توکنی که همه ساپلای در حال گردش باشه .. اینده اش چی میشه // اگر ایده ای کسی داره بنویسه ..

1619256367988.png

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
این 200 ma رو خود بایننس نشون میده؟ تو کندل روزانه چک میکنی؟
تو تریدینگ ویو چک میکنم
تو قسمت اندیکاتور MA رو سرچ بزن بعد اضافه کن به چارتت بعد برو تو تنظیماتش Length رو بزار رو 200
حتما و حتما با جفت btc باید باشه چون تتر تمومه همه اومدن بالای 200 و اینکه تایم فریم هم حتما روزانه باشه
اونایی که رسیدن به مووینگ 200 و مثلا 5-6 تا کندل قبل روند مثبت داشته میتونه پامپ بزنه
تا کجا تا فیبو 61.8 میتونه بالا بره حالا بعضیا میرن بالای 61.8 بعضیها تا نزدیکش
تو این ماجرا مثل ریختن بیت هم که همه میریزن دیگه تحلیلا فیل میشه

2021-04-24_140217.jpg

درود

تو این شبانه روز گذشته سهمه الت ها خستگی در کردن .. +20درصدی سبز شدن

این توکن در کوین مارکت کپ میگه صد در صد ساپلای در گردش هست !! ده روز پیش هم سقف قیمتیش زده ! خطرناک نیست ؟ :-دی

تجربه ای نداشتم من ببینم توکنی که همه ساپلای در حال گردش باشه .. اینده اش چی میشه // اگر ایده ای کسی داره بنویسه ..

مشاهده پیوست 1235814
من راستش فعلا به مووینگ کلید کردم و به هیچی کار ندارم اصن اسم کوین و جایگاهش هم مهم نیست
اونایی که زیر 200 هستن باید بیان بالای 200
از ده تا 8 تاش اومده و دیگه آخراشه فکر کنم 10-15 تا با جفت btc مونده برن بالای 200

Captive

لایک‌ها
16,664
تله گاوی چیست؟

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
کسی با پلتفرم اوپن اوشن کار کرده؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

احتمال خیلی زیاد سعی میکنه خودش بیاره توی لیست 100 تای اول به نظرم 100 دلار می بینه (اگر روند کلی بازار نزولی نشه) صرافیهای رده اول لیست شده و برای گرفتن ولوم کار راحتی داره

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بیت یک گپ 60165 - 57750 داره
اگر بریم برای پر کردنش اون زمان من 100 درصد نقد میشم (به غیر چند تا بلند مدت) و میشینم کنار تا ببینم چی میشه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نهنگ‌ها با سقوط قیمت بیت کوین در روز جمعه اقدام به خرید گسترده کردند

داده‌های تحلیلی منتشر شده نشان می‌دهد که در روز جمعه ۲.۳۷ میلیارد تتر به حساب صرافی‌های ارزهای دیجیتال واریز شده است، ارز دیجیتالی که اغلب برای خرید بیت کوین استفاده می‌شود.
نمودار تحلیلی گلاسنود که از سوی مدیر ارشد فناوری اطلاعات موسکوفسکی کپیتال (Moskovski Capital) به اشتراک گذاشته شده است، نشان می‌دهد که نهنگ‌ها با سقوط قیمت بیت کوین به زیر ۵۰ هزار دلار اقدام به انتقال ۲.۳۷ میلیارد تتر به صرافی‌ها کرده‌اند

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

داده‌های تحلیلی منتشر شده نشان می‌دهد که در روز جمعه ۲.۳۷ میلیارد تتر به حساب صرافی‌های ارزهای دیجیتال واریز شده است، ارز دیجیتالی که اغلب برای خرید بیت کوین استفاده می‌شود.
نمودار تحلیلی گلاسنود که از سوی مدیر ارشد فناوری اطلاعات موسکوفسکی کپیتال (Moskovski Capital) به اشتراک گذاشته شده است، نشان می‌دهد که نهنگ‌ها با سقوط قیمت بیت کوین به زیر ۵۰ هزار دلار اقدام به انتقال ۲.۳۷ میلیارد تتر به صرافی‌ها کرده‌اند
tt.jpg
The second largest USDT deposit on exchanges happened yesterday. $2.37 Billion USDT deposited on exchanges. The largest deposit spotted on 3 February before the announcement of Tesla BTC buy.

Someone is buying the dip. There are a lot of public companies and millionaires waiting to get some BTC. Accumulation is going on before the rally.​

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
بیت یک گپ 60165 - 57750 داره
اگر بریم برای پر کردنش اون زمان من 100 درصد نقد میشم (به غیر چند تا بلند مدت) و میشینم کنار تا ببینم چی میشه
احتمال نمیدی تا 75 هزار بره؟

نمیدونم من اشتباه متوجه شدم یا نه اما حدود سیصد میلیارد دلار از حجم بیتکوین کم شده این ۲.۳۷ میلیارد تتر چه تاثیری داره؟

بالا