وقتی در داخل صرافی آمریکایی باشه خیر نیستشارز دیجیتال مگه غیر قابل پیگیری نیست؟
آنلاکی جان من تحلیلگر نیستم دارم یاد میگیرممهدی جان بیت مووینگ 100 رو هم شکست بنظرتون روند همین حوالی نوسان میکنه یا پایینتر میره اگه تحلیلی دارین بگین
قبلا چیزی بلد نبودم میگفتم این آقا مهدی چی میگهولی حالا میگم تحلیل هایی که مینویسین خیلی جالب و کاربردیه
از وقتی دوج بامپ شد کوین با پیشوند دوج زیاد شده
آره اما این گل سرسبدشون بود Doge Elon Marsاز وقتی دوج بامپ شد کوین با پیشوند دوج زیاد شده
Dogira price today, DOGIRA live marketcap, chart, and info | CoinMarketCap
Get the latest Dogira price, DOGIRA market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.comDOGEFI price today, DOGEFI to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest DOGEFI price, DOGEFI market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.comDogeswap price today, DOGES to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Dogeswap price, DOGES market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.comDogeYield price today, DOGY to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest DogeYield price, DOGY market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
استاد طبق تجربه تان معمولا تو ترید روزانه ارز دیجیتال حد ضرر و حد سود را چند درصد بگیریم که معقولانه و ایده آل باشه؟اگر واقعا میخواهید ریسک کار رو تو این بازار کم کنید، به 2 نکته به نظر من باید توجه کرد.
1. هیچوقت سمت ش* کوین ها نرید مگر اینکه انقدر قوی و کاربلد باشید که بتونید سود خوبی بگیرید و الفرار.
2. وقتی کوینی که خرید کردید به یک سود خوب و معقولی رسید شروع کنید به فروش پله ای، که اگر ریخت بتونید مقدار بیشتری باز خرید کنید و اگرم رفت بالا که چیزی از دست نخواهید داد.
استاد طبق تجربه تان معمولا تو ترید روزانه ارز دیجیتال حد ضرر و حد سود را چند درصد بگیریم که معقولانه و ایده آل باشه؟
CoinEx کلا با ایرانیها مشکلی نداشته همه بدون وی پی ان و وریفای میرن (اصلا بعید نیست یه دفعه حساب همه رو ببنده)دوستان به غیر باینسس کدوم صرافی هست بدون وریفای از ایران بشه کار کرد؟