• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اقا من برای آرامش روانم 3 روز از مارکت کوییت میکنم فعلا

استرس برای اینه که به خریدی که زدی اطمینان نداری وگرنه اگه مطمئن باشی به خریدت 90% هم ریزش کنه دوشواری نباید داشته باشه واست :دی

پ.ن: در مواقعی که بازار ریزشی هست اگر احساس میکنید اذیت می شوید، بهترین کار اینه که سیستم رو خاموش کنی و بری 1 ساعت قدم بزنی :دی

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
استرس برای اینه که به خریدی که زدی اطمینان نداری وگرنه اگه مطمئن باشی به خریدت 90% هم ریزش کنه دوشواری نباید داشته باشه واست :دی

پ.ن: در مواقعی که بازار ریزشی هست اگر احساس میکنید اذیت می شوید، بهترین کار اینه که سیستم رو خاموش کنی و بری 1 ساعت قدم بزنی :دی

هر وقت قیمتا رو نگاه نکردم استراتژی چیدم 70 درصد موارد سود کردم اون 30 درصدم با حد ضرر معقول خارج شدم
ولی لامصب هر وقت مثل این دو سه روز که دارم نمودار رو ثانیه ای دنبال می کنم فقط ضرر کردم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اراده کردیم یه مقدار از کیک نوسان بگیریم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دوجی نعره زنان داره میره کجا

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

من واقعا حالم داره از بحث درباره دوج کوین به هم میخوره اما لازم میدونم برای بار آخر حرف 6ماه قبلم رو تکرار کنم و بگم یکم دوج بخرید بندازید داخل اون والت لامصبی چند سال بمونه.
پارسال اینموقع اگه به کسی میگفتین قیمت این ارز بی پشتوانه بی ارزش نامحدود سال بعد میشه 0.74 دلار آیا به شما نمیخندید؟ قطعا میخندید.
اگر من چیزی که تو ذهنمه رو بگم به من نمیخندید؟ قطعا میخندید.

پ.ن: نمیگم الان بگیرید، به نظر من دوج هنوز ممکنه تا حدود 0.3 بریزه باقیش هم بستگی به بازار داره، هر وقت خودتون حس کردید قیمتش مناسبه یکمی بگیرید.

سعی میکنم این آخرین پستم درباره دوج باشه چون خودم خسته شدم از این بحث.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

Captive

لایک‌ها
16,664
در تاپیک بورس هم بودند افرادی که به اصطلاح، بازار 99 رو با 97 مقایسه میکردند و اگر و شاید و احتمالا بر سر زبانشون بود، پست هاشون هنوز هست که میگفتن سنگین بخریـــــد
dash3.gif
اما حالا کجا هستند؟ حتی خجالت میکشن لاگین کنند چه برسه به پست زدن.

هر کسی هر کاری دوست داره انجام بده ولی بقیه رو تحریک نکنه.

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
این فی اتریم ک برای ارزای صفر زیاد 100 دلار بیشتر کمتر....
این کی کم میشه؟اتریوم 2 بیاد این کم میشه؟کی میخوا اتریوم 2 بیاد؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
در تاپیک بورس هم بودند افرادی که به اصطلاح، بازار 99 رو با 97 مقایسه میکردند و اگر و شاید و احتمالا بر سر زبانشون بود، پست هاشون هنوز هست که میگفتن سنگین بخریـــــد
dash3.gif
اما حالا کجا هستند؟ حتی خجالت میکشن لاگین کنند چه برسه به پست زدن.

هر کسی هر کاری دوست داره انجام بده ولی بقیه رو تحریک نکنه.
Captive عزیز اگر منظورت من هستم روی پست من ریپلای کن.
من هیچوقت نگفتم سنگین بخرید اصلا چندین بار گفتم سنگین خریدن در این بازار اشتباه هست، حتی بیتکوینش.
سبک بخرید اشکالی نداره، چندتا پاکت سیگار کمتر بکشید به جاش چمیدونم یکم از مخارج اضافه بزنید.
فقط هم پیشنهاد هست، مسئول اول سود و ضرر هر شخصی خودشه و بس.
کسی اگر بر اساس پیشنهاد من دوج بخره و بعد ضرر کنه آیا من مسئولیتی قبول میکنم؟ آیا خجالت میکشم؟ نه! اون شخص مگه خودش عقل نداره که بر اساس حرف من کاری رو انجام میده؟
حرف من فقط در حد پیشنهاده مثل صدها پیشنهادی که قبلا در این تاپیک داده شده و به ضرر ختم شده ممکنه این پیشنهاد هم به ضرر ختم بشه.

Captive

لایک‌ها
16,664
Captive عزیز اگر منظورت من هستم روی پست من ریپلای کن.
من هیچوقت نگفتم سنگین بخرید اصلا چندین بار گفتم سنگین خریدن در این بازار اشتباه هست، حتی بیتکوینش.
سبک بخرید اشکالی نداره، چندتا پاکت سیگار کمتر بکشید به جاش چمیدونم یکم از مخارج اضافه بزنید.

من کلی عرض کردم، منظورم اگر تنها شما بودی ریپلای میکردم مشکلی نداشت.

من بالا پایین شدن های این بازار رو دیدم و میدونم عزیزان هموطن بر چه اساس دارن ترید میکنن و دیر یا زود اشتباهی که خودشون مرتکب شدن و باعث ضررشون شده رو میندازن گردن ساتوشی و ایلان، من دوست ندارم فردا روزی کسی بیاد تو این تاپیک بگه ای وای بدبخت شدم ای به دادم برسید.

فقط هم پیشنهاد هست، مسئول اول سود و ضرر هر شخصی خودشه و بس.

چیزی به نام پیشنهاد در این بخش نداریم، صرفا هر کسی مجاز هست نظرشخصی خودش رو اعلام کنه و سریعا رد بشه از موضوع،حالا اگر آخر پیامش هم نوشت #نظر_شخصی که دیگه چه بهتر، پستشم لایک میکنیم.

کسی اگر بر اساس پیشنهاد من دوج بخره و بعد ضرر کنه آیا من مسئولیتی قبول میکنم؟ آیا خجالت میکشم؟ نه! اون شخص مگه خودش عقل نداره که بر اساس حرف من کاری رو انجام میده؟

شاید من عقل نداشته باشم و وقتی ( مثلا شما ) میگی دوج خریدم 1 سنت الان شده 70 سنت پس بخرید و لذت ببرید باعث تحریک دیگران بشه.

حرف من فقط در حد پیشنهاده مثل صدها پیشنهادی که قبلا در این تاپیک داده شده و به ضرر ختم شده.

بازم میگم همه مجاز هستند دوست عزیز نظر شخصیشون رو بگن، منم میگم از لایت کوین خوشم میاد به این دلیل و آن دلیل ولی تو هر صفحه دیگه نمیام در مورد لایت کوین صحبت کنم.

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
نظر شخصیم اینه که یه مقدار دوج بخرید بندازید تو والتتون چند سال بمونه.
برای لایک گرفتن هم پست نمیزنم آدمی که اینجا بخواد واسه چهار تا لایک نظرش رو تغییر بده تو زندگی واقعی تکلیفش مشخصه.

خداحافظ.

Captive

لایک‌ها
16,664
برای لایک گرفتن هم پست نمیزنم آدمی که اینجا بخواد واسه چهار تا لایک نظرش رو تغییر بده تو زندگی واقعی تکلیفش مشخصه.

لایک کردن به معنای تایید پست نیست، به معنای تشکر کردن بابت راهنمایی و پستی که ایجاد کردی هم هست.

خداحافظ شما.

Captive

لایک‌ها
16,664
این چه سمی باز!

روی لینک کلیک کنید بعد برید به قسمت Market، مشاهده بفرمایید تنها در یک سایت لیست شده اونم با یک جفت ارز عجیب غریب، پس نتیجه میگیرم که تنت سالم باشه و اصلا بهش فکر هم نکن :دی

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
روی لینک کلیک کنید بعد برید به قسمت Market، مشاهده بفرمایید تنها در یک سایت لیست شده اونم با یک جفت ارز عجیب غریب، پس نتیجه میگیرم که تنت سالم باشه و اصلا بهش فکر هم نکن :دی
من فقط ارزی که پروژه درست درمون باشه میگیرم
ارزی با یه توئیت بره بالا با یه مصاحبه هم میریزه حال نمیکنم
بگردمت من :love:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
قبول نیست
روی 0.49 برای همیشه از دوج خارج شدم
میخوام برم روی تتر این حساب باینانس رو عوض کنم
اگه با همین آی پی ثابت هلند که دارم رو گوشی یکی دیگه بسازم مشکلی پیش نمیاد؟
قبول نیست فک کنم یه ربات داره منو کنترل میکنه هر موقع میخرم میره پایین همین که میفروشم میره بالا

بالا