iranescence
Registered User
اقا من برای آرامش روانم 3 روز از مارکت کوییت میکنم فعلا
اقا من برای آرامش روانم 3 روز از مارکت کوییت میکنم فعلا
استرس برای اینه که به خریدی که زدی اطمینان نداری وگرنه اگه مطمئن باشی به خریدت 90% هم ریزش کنه دوشواری نباید داشته باشه واست :دی
پ.ن: در مواقعی که بازار ریزشی هست اگر احساس میکنید اذیت می شوید، بهترین کار اینه که سیستم رو خاموش کنی و بری 1 ساعت قدم بزنی :دی
کسی برای این سوال جوابی نداره ؟ظاهرا در بایننس برای یورزهای عادی ساب اکانت فعال نیست , راهی هست بشه موجودی رو تفکیک کنیم ؟
Captive عزیز اگر منظورت من هستم روی پست من ریپلای کن.در تاپیک بورس هم بودند افرادی که به اصطلاح، بازار 99 رو با 97 مقایسه میکردند و اگر و شاید و احتمالا بر سر زبانشون بود، پست هاشون هنوز هست که میگفتن سنگین بخریـــــد
اما حالا کجا هستند؟ حتی خجالت میکشن لاگین کنند چه برسه به پست زدن.
هر کسی هر کاری دوست داره انجام بده ولی بقیه رو تحریک نکنه.
Captive عزیز اگر منظورت من هستم روی پست من ریپلای کن.
من هیچوقت نگفتم سنگین بخرید اصلا چندین بار گفتم سنگین خریدن در این بازار اشتباه هست، حتی بیتکوینش.
سبک بخرید اشکالی نداره، چندتا پاکت سیگار کمتر بکشید به جاش چمیدونم یکم از مخارج اضافه بزنید.
فقط هم پیشنهاد هست، مسئول اول سود و ضرر هر شخصی خودشه و بس.
کسی اگر بر اساس پیشنهاد من دوج بخره و بعد ضرر کنه آیا من مسئولیتی قبول میکنم؟ آیا خجالت میکشم؟ نه! اون شخص مگه خودش عقل نداره که بر اساس حرف من کاری رو انجام میده؟
حرف من فقط در حد پیشنهاده مثل صدها پیشنهادی که قبلا در این تاپیک داده شده و به ضرر ختم شده.
این چه سمی باز!بشتابید , بشتابید , دوج بچه آوردم براتون
Doge Token price today, DOGET to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Doge Token price, DOGET market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
برای لایک گرفتن هم پست نمیزنم آدمی که اینجا بخواد واسه چهار تا لایک نظرش رو تغییر بده تو زندگی واقعی تکلیفش مشخصه.
خداحافظ.
این چه سمی باز!
من فقط ارزی که پروژه درست درمون باشه میگیرمروی لینک کلیک کنید بعد برید به قسمت Market، مشاهده بفرمایید تنها در یک سایت لیست شده اونم با یک جفت ارز عجیب غریب، پس نتیجه میگیرم که تنت سالم باشه و اصلا بهش فکر هم نکن :دی
ساب اکانت برای اکانت های وریفاس که یک بار بیشتر وریفای نکنیکسی برای این سوال جوابی نداره ؟
قبول نیست فک کنم یه ربات داره منو کنترل میکنه هر موقع میخرم میره پایین همین که میفروشم میره بالاروی 0.49 برای همیشه از دوج خارج شدم
میخوام برم روی تتر این حساب باینانس رو عوض کنم
اگه با همین آی پی ثابت هلند که دارم رو گوشی یکی دیگه بسازم مشکلی پیش نمیاد؟