• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
اتفاقا این حرکتش به مصداق کسی هست که تر زده الان میخواد هرجور شده ماله بکشه و درستش کنه !
اخه ماله کشی نیست دیروز مادرش یکم دوج رو مسخره کرد بخاطر همین بود که کشید پایین واگرنه که دوج داشت میرفت سمت 1 دلاری و حرف ارزش یک دلاری هم زد ..
حالا باز مشخص نیست ولی( #نظرشخصی )من اینه که زمان میبره ولی تاچ میشه 1 دلار

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
استلار عجیب غریبه ؟

منظور جفت ارز عجیب غریب هست.

وقتی یک کوین ( توکن ) فقط در یک سایت با رنک پایین لیست شده و فقط هم میتونید به استلار تبدیل کنید یه جای کار میلنگه به قول فرجاد خان.

کوینی که نشه از طریق استیبل کوین مثل تتر، دلار بایننس، بیت کوین و یا اتر خریداری کرد نباید سمتش رفت، مگر اینکه به نیت یا اینوری یا اونوری اقدام به خرید کنید.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
FAQ

Q: If I hold my XVS on Binance spot Wallet, will I receive the Airdrop?

A: Yes, you will receive the VRT Tokens but not the NFT's.

Q: Where to hold my XVS to get both VRT and NFT's?

A: On any BSC wallet (MetaMask, SafePal,TrustWallet)etc.

Q: What is the minimum requirement?

A: A minimum of 0.01 XVS is required to be eligible for the VRT Airdrop and 10 XVS per NFT.

Q: IF I have supplied my XVS on the Venus Protocol, am I eligible for the Airdrop?

A: Yes, you are. You're vTokens will be used to determine your eligibility.1 XVS = 49.9553 vXVS so, you need ~50 vXVS to get 1000 VRT and ~500 vXVS to get 1 NFT.

Q: When will the snapshot be taken?

A: Snapshot will be taken around May 15, 2021 at Block number 7479562.

Q: When will VRT and NFT'S Distribution begin?

A: Distribution begin: May 17, 2021
Distribution finalize: May 24, 2021

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
هات بیت روی وب سایتش لاگین کردم
موجودی شیبا 0 شده برداشت کردن 20 دلا رو؟ :D
یا برمیگرده؟
کسی اطلاعی داره؟
الان تست کن.موجودی شیبا و ارزهای دیگه ام درست شده و برگشته

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
اتفاقا این حرکتش به مصداق کسی هست که تر زده الان میخواد هرجور شده ماله بکشه و درستش کنه !
این تصمیمهارو یک روزه که نمیگیرن، یک ماه پیش هم گفته بود میخواد همچین کاری کنه.

اخه ماله کشی نیست دیروز مادرش یکم دوج رو مسخره کرد بخاطر همین بود که کشید پایین واگرنه که دوج داشت میرفت سمت 1 دلاری و حرف ارزش یک دلاری هم زد ..
حالا باز مشخص نیست ولی( #نظرشخصی )من اینه که زمان میبره ولی تاچ میشه 1 دلار
اگه به خاطر حرفهای ایلان ماسک دنبال دوج هستی چند بار خودش گفته زیاد ریسک نکنید روش، روی دوج زیاد ریسک نکن.

از اونجایی که ممکنه کسی نظرات شخصی من رو به عنوان نظر عمومیم :p در نظر بگیره بر اساس حرفهای من تصمیم بگیره و من دیگه توی این تاپیک پستی نمیزنم،الان هم اطلاعیه منشن منو کشوند اینجا.
انگار که مثلا آدم بالغ اینجا منم و بقیه بلانسبت بچه چهار ساله و گوش به حرف من:D

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
FAQ

Q: If I hold my XVS on Binance spot Wallet, will I receive the Airdrop?

A: Yes, you will receive the VRT Tokens but not the NFT's.

Q: Where to hold my XVS to get both VRT and NFT's?

A: On any BSC wallet (MetaMask, SafePal,TrustWallet)etc.

Q: What is the minimum requirement?

A: A minimum of 0.01 XVS is required to be eligible for the VRT Airdrop and 10 XVS per NFT.

Q: IF I have supplied my XVS on the Venus Protocol, am I eligible for the Airdrop?

A: Yes, you are. You're vTokens will be used to determine your eligibility.1 XVS = 49.9553 vXVS so, you need ~50 vXVS to get 1000 VRT and ~500 vXVS to get 1 NFT.

Q: When will the snapshot be taken?

A: Snapshot will be taken around May 15, 2021 at Block number 7479562.

Q: When will VRT and NFT'S Distribution begin?

A: Distribution begin: May 17, 2021
Distribution finalize: May 24, 2021

با تهیه XVS محیا میشویم جهت مراسم پر فیض نوسان‌گیری

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
از اونجایی که ممکنه کسی نظرات شخصی من رو به عنوان نظر عمومیم :p در نظر بگیره بر اساس حرفهای من تصمیم بگیره و من دیگه توی این تاپیک پستی نمیزنم،الان هم اطلاعیه منشن منو کشوند اینجا.
ناز نکن قهر نکن تاپیکو زهر نکن :giggle:

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
موجودی ها قابل برداشت هستند؟
فکر کنم تو کانالش گفته فعلا دست نگه دارید.

یه چیزی این وسط نمیخونه

شیب از اون وقتی که خریدم حداقل تقریبا شش برابر شده ولی معادل دلاری روز را واسم نصف قیمت خرید زده.
4 میلیون شیب داشتم که با قیمت امروز باید تقریبا 56 دلار شده باشه.ولی معادل دلاری را زده 5 دلار.
اشتباه میکنم؟
CoinTotalAvailableLockedEstimated Value

icon
SHIB
4000000.000000004000000.000000000.00000000$ 5.61

Captive

لایک‌ها
16,664

اگر شما به خاطر یک حرف ساده که صرفا برای بهتر شدن بخش و جلوگیری از بروز مشکلات در آینده زده شده ناراحت شدید و میخواهید ترک میدان کنید، فردا چطور میخواهید با ریزش های 90% ی کنار بیاید؟ :دی

اگر قرار باشه اینجا من به هر کسی گفتم بکن،نکن قهر کنه و دیگه پست نذاره که من میمونم و حوضم.

من میدونم چند ماه دیگه تو این تاپیک چه خبر میشه، برای همین دوست ندارم ( به قول شما ) کسی قالی زیر پاش یا ماشینش رو بفروشه و ریسک کنه، مدیریت سرمایه یکی از اصولی ترین و حیاتی ترین قانونی هست که باید در هر بازار معاملاتی رعایت بشه.

باز نمیخوام مثال بزنم یا به قول شما قیاس مع الفارق بکنم، ولی از اطرافیان خودتون بپرسید ببینید چند نفر خونه و ماشینشون رو فروختن و وارد بازار سهام کردند و حالا در چه وضعیتی هستند؟

کریپتو هم شاید در کلیت ماجرا تفاوت های بسیار داشته باشه ولی ماهیت یکیه.

من گروه ها و پیج های اینستاگرام رو که میبینم و میخونم واقعا حالم بد میشه و تعجب میکنم از افرادی که این صفحات رو دنبال میکنند، به خاطر همین دوست ندارم این بخش هم یه چیزی بشه تو مایه های همون پیج های اینستاگرامی که یه پسر 16 ساله با 200$ سرمایه اولیه سیگنال خرید و فروش میده.

خرسند شدیم

Captive

لایک‌ها
16,664
فکر کنم تو کانالش گفته فعلا دست نگه دارید.

یه چیزی این وسط نمیخونه

شیب از اون وقتی که خریدم حداقل تقریبا شش برابر شده ولی معادل دلاری روز را واسم نصف قیمت خرید زده.
4 میلیون شیب داشتم که با قیمت امروز باید تقریبا 56 دلار شده باشه.ولی معادل دلاری را زده 5 دلار.
اشتباه میکنم؟
CoinTotalAvailableLockedEstimated Value

icon
SHIB
4000000.000000004000000.000000000.00000000$ 5.61

4 میلیون الان 66 دلار ارزش داره حداقل ( ریت کوینکس )، این معادل دلاری که زده مهم نیست مهم اینه که شما بتونید به قیمت روز خرید و فروش کنید، اگر دیدی قیمت ها خیلی متفاوت هست برداشت بزنید به یک جای بهتر و اونجا بفروشید.

Captive

لایک‌ها
16,664

خبر فوری خخ

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
این تصمیمهارو یک روزه که نمیگیرن، یک ماه پیش هم گفته بود میخواد همچین کاری کنه.

اگه به خاطر حرفهای ایلان ماسک دنبال دوج هستی چند بار خودش گفته زیاد ریسک نکنید روش، روی دوج زیاد ریسک نکن.

من با حرف کسی خرید و فروش نمیکنم و یا بخاطر حرف کسی ورود خروج نمیزنم خودم دوج رو دوست دارم و خرید زدمش حالا یا سود بده یا ضرر
واسه من ضرر نمیشه چون جایی که من ورود زدم خیلی خیلی پایین تر از قیمت هایی هست که دوستان اعلام میکنن و ورود کردن بهش
خودم قدرت درک و تحلیل دارم و میتونم برای خرید هام تصمیم بگیرم
من کلی هزینه اموزش ندادم که با حرف دیگه وارد یا خارج بشم:p یکسری دنبال مفت تحلیل میگردن بعد که ضرر کردن میان میگن ای خدا ای مردم این طرف سیگنال کرده نمیگه اشتباه از خودمه که سوادشو ندارم چرا سرمایه ریختم تو بازار
این بازار ریسک داره اولین موئلفه ورود به بازار پذیرش ریسک و مدیریت سرمایه و در بعد اموزش و ورود و خروج درست براساس پایه تحلیل خبر فاندا یا چارت خوانی
من به هیچ عنوان با سیگنال موافق نبودم و نیستم چون جز پر شدن جیب ادمین اون کانال هیچ سودی برای کسی نداره گول تبلیغات رو نباید خورد ...
شرمنده زیاد حرف زدم ولی بعضی ها واقعا چشم بسته وارد بازار شدن و این خیلی بده مثل بورس ایران که کلی سکته و و و.... در پی داشت

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اینم شانس مایه
چند هفته پیش 3000 دلار خریدم ازش و تو ضرر کامل فروختم از اون موقع 10 برابر شده رسما حالام داره تو بایننس لیست میشه

87d9a87d9a7d.JPG

بالا