شیبا حدود 2 ساعت دیگه توی بایننس لیست میشه.
شیبا حدود 2 ساعت دیگه توی بایننس لیست میشه.
Risk Warning:
این خبر دیروز ارزش داشت الان واقعا کاری نمیشه کرد
کوینکس مزخرف یه ساعته دپوزیت کردم هنوز نیومده
این انگلیسیه چیه؟
عجبحمله کردن برای خرید کلا داون هم هست.
System busy, please try again later
دپازیت ها رو هم ادد نمیکنه انگار.
کدام؟
یه متنی زدین انگلیسی اخطار دادهحمله کردن برای خرید کلا داون هم هست.
System busy, please try again later
دپازیت ها رو هم ادد نمیکنه انگار.
کدام؟
جواد جان چرا اینکارو میکنی عزیز دلم همش داری ضرر میکنی جای سود (بازار باهات لج کرده یا خودت با سرمایه لج داری ؟)اینم شانس مایه
چند هفته پیش 3000 دلار خریدم ازش و تو ضرر کامل فروختم از اون موقع 10 برابر شده رسما حالام داره تو بایننس لیست میشه
میگه3 تا تاپ هولدرا 60درصد شیبادستشونهیه متنی زدین انگلیسی اخطار داده
جواد جان چرا اینکارو میکنی عزیز دلم همش داری ضرر میکنی جای سود (بازار باهات لج کرده یا خودت با سرمایه لج داری ؟)
میشه یکم رو من سرمایه گزاری کنی ؟ من قول میدم بهت با سود برگردونم فقط یه کیس نیاز دارم واسه کار کردن بخدا بجای ضرر بهت سود میدم من عاشق استریم کردن هستم و یکماهه هزینه خرید سیستم رو بهت برمیگردونم
تا جایی که من میبینم همش سرمایه گزاری میکنی تو ضرر میفروشی بعد همین که فروختی شروع میکنه سود دادن بخدا من کلی حرص خوردم اینقدر ضرر دادی تابحال
بقران من هربار نگاه میکنم میبینم که خریدی تو ضرر فروختی بعدش همون ارز تا خدا بالا رفته خوب حداقل به ما هم اطلاع بده که بخریم تا فروختی وارد سود میشه بعد که سود رو گرفتیم باهم تقسیم میکنیم
عوارض بیکاری هستش دیگه البته بعدش کم کم با چنتا معامله تونستم یه بخشی از ضرر رو جبران کنم
انشالله یکی دو تا سود دیگه بدست بیارم درست میشه
بقران من هربار نگاه میکنم میبینم که خریدی تو ضرر فروختی بعدش همون ارز تا خدا بالا رفته خوب حداقل به ما هم اطلاع بده که بخریم تا فروختی وارد سود میشه بعد که سود رو گرفتیم باهم تقسیم میکنیم
اینشالله که بدست میاری بعدش به من کمک میکنی یه سیستم جمع کنم؟
یه متنی زدین انگلیسی اخطار داده
همونجا ک تایمرش میذارهشیبا حدود 2 ساعت دیگه توی بایننس لیست میشه.
ای کلک خوب سوداتم با ما شریک کن دیگه خدارو خوش میاد بنده خدا هم کلی دعات میکنهمن فقط ضررام رو میگم تا کسی چشمم نزنه
اگه میخوای سود کنی هر چی من فروختم تو دو سه روز بعدش بفروش اینطوری درست میشه
برگر کوین خوبی هستشای کلک خوب سوداتم با ما شریک کن دیگه خدارو خوش میاد بنده خدا هم کلی دعات میکنه [emoji38]
بیام پیغام خصوصی ؟ [emoji23] (شاعر فرموده دیشدیری دیدین ماشالله
دارم میام پیشت(پی وی) جاده چه همواره؛ هوا چقدر بوی عطر سود داره
جاده چه همواره! سود چقدر زیاده…
شب داره سود های زیادشو میشماره …
فقظ تو میفهمی امشب چه خوشحالم! از این خوشی لبریزم)
شیبا که داره همینطوری میره بالا بعد از کلی درجا زدن من هنوز هم میگم ورود بهش اشتباهه ولی در کنارش برگر هم یه توکن جدید هستش چرا اون اینطوری تکون نمیخوره و بالا نمیره همش داره درجا میزنه یکبار فقط 30 رو تاچ کرد بعد اون دیگه از 20 بالا نرفت امکان داره همین اتفاق shiba برای burger هم بیوفته ؟
چرا صفحش تو بایننس نیست
همونجا ک تایمرش میذاره
فعلا میشه وارد شدموجودی ها قابل برداشت هستند؟