خود سایتش زده؟ تو اپش چیزی ندیدمBinance Will List SHIBA INU (SHIB) in the Innovation Zone
این طوری باشه که منفجر میشه
تاریخ نزده؟
خود سایتش زده؟ تو اپش چیزی ندیدمBinance Will List SHIBA INU (SHIB) in the Innovation Zone
دیدم 14 میلیون تا شیبا هست ولی برداشت نمیشه کردبالا سمت راست روی WALLET- MY FUNDS کلیک کن بعد توی صفحه باز شده FUNDS و بعد گزینه OWNED
Binance will list SHIBA INU (SHIB) in the Innovation Zone and will open trading for SHIB/BUSD and SHIB/USDT trading pairs at 2021-05-10 11:00 AM (UTC). Users can now start depositing SHIB in preparation for trading.خود سایتش زده؟ تو اپش چیزی ندیدم
این طوری باشه که منفجر میشه
تاریخ نزده؟
ممنون بابت توضیحات4 میلیون الان 66 دلار ارزش داره حداقل ( ریت کوینکس )، این معادل دلاری که زده مهم نیست مهم اینه که شما بتونید به قیمت روز خرید و فروش کنید، اگر دیدی قیمت ها خیلی متفاوت هست برداشت بزنید به یک جای بهتر و اونجا بفروشید.
احسنت.من با حرف کسی خرید و فروش نمیکنم و یا بخاطر حرف کسی ورود خروج نمیزنم خودم دوج رو دوست دارم و خرید زدمش حالا یا سود بده یا ضرر
واسه من ضرر نمیشه چون جایی که من ورود زدم خیلی خیلی پایین تر از قیمت هایی هست که دوستان اعلام میکنن و ورود کردن بهش
خودم قدرت درک و تحلیل دارم و میتونم برای خرید هام تصمیم بگیرم
من کلی هزینه اموزش ندادم که با حرف دیگه وارد یا خارج بشم یکسری دنبال مفت تحلیل میگردن بعد که ضرر کردن میان میگن ای خدا ای مردم این طرف سیگنال کرده نمیگه اشتباه از خودمه که سوادشو ندارم چرا سرمایه ریختم تو بازار
این بازار ریسک داره اولین موئلفه ورود به بازار پذیرش ریسک و مدیریت سرمایه و در بعد اموزش و ورود و خروج درست براساس پایه تحلیل خبر فاندا یا چارت خوانی
من به هیچ عنوان با سیگنال موافق نبودم و نیستم چون جز پر شدن جیب ادمین اون کانال هیچ سودی برای کسی نداره گول تبلیغات رو نباید خورد ...
شرمنده زیاد حرف زدم ولی بعضی ها واقعا چشم بسته وارد بازار شدن و این خیلی بده مثل بورس ایران که کلی سکته و و و.... در پی داشت
حس بودن تو مهد کودک بهم دست داده سلطانناز نکن قهر نکن تاپیکو زهر نکن
ریزش 99 درصدی هم اصلا برای من اهمیتی نداره، 6 ماه قبل پولی وارد نکردم که الان استرسش رو داشته باشم، این وسط فقط وقتی که گذاشتم حیف میشه.اگر شما به خاطر یک حرف ساده که صرفا برای بهتر شدن بخش و جلوگیری از بروز مشکلات در آینده زده شده ناراحت شدید و میخواهید ترک میدان کنید، فردا چطور میخواهید با ریزش های 90% ی کنار بیاید؟ :دی
اگر قرار باشه اینجا من به هر کسی گفتم بکن،نکن قهر کنه و دیگه پست نذاره که من میمونم و حوضم.
من میدونم چند ماه دیگه تو این تاپیک چه خبر میشه، برای همین دوست ندارم ( به قول شما ) کسی قالی زیر پاش یا ماشینش رو بفروشه و ریسک کنه، مدیریت سرمایه یکی از اصولی ترین و حیاتی ترین قانونی هست که باید در هر بازار معاملاتی رعایت بشه.
باز نمیخوام مثال بزنم یا به قول شما قیاس مع الفارق بکنم، ولی از اطرافیان خودتون بپرسید ببینید چند نفر خونه و ماشینشون رو فروختن و وارد بازار سهام کردند و حالا در چه وضعیتی هستند؟
کریپتو هم شاید در کلیت ماجرا تفاوت های بسیار داشته باشه ولی ماهیت یکیه.
من گروه ها و پیج های اینستاگرام رو که میبینم و میخونم واقعا حالم بد میشه و تعجب میکنم از افرادی که این صفحات رو دنبال میکنند، به خاطر همین دوست ندارم این بخش هم یه چیزی بشه تو مایه های همون پیج های اینستاگرامی که یه پسر 16 ساله با 200$ سرمایه اولیه سیگنال خرید و فروش میده.
خرسند شدیم
Binance Will List SHIBA INU (SHIB) in the Innovation Zone
کانال تلگرامیش چک کن اونجا بپرسی پشتیبانش جواب میدهدیدم 14 میلیون تا شیبا هست ولی برداشت نمیشه کرد
نمیدونم میشه تترش کرد؟
شما میتونی برداشت کنی؟کانال تلگرامیش چک کن اونجا بپرسی پشتیبانش جواب میده
جالبه یکی دوساعت دیگه باید تریدش آزاد بشه ولی تو بایننس هنوز پیج نداره و وقتی shib سرچ میکنی sushi میاره !Binance will list SHIBA INU (SHIB) in the Innovation Zone and will open trading for SHIB/BUSD and SHIB/USDT trading pairs at 2021-05-10 11:00 AM (UTC). Users can now start depositing SHIB in preparation for trading.
بازم میگم از نظر من مسئولیت اول و آخر پول هرکسی با خودشه، من خودم اگر برم بر اساس حرف یکی دیگه خرید بزنم و ضرر کنم به هیچ وجه نمیرم یقه طرف رو بگیرم اما حتما به عقل خودم شک میکنم.
ولی مث همین اپلیکیشن ها که یکبار اولش میگن این بازار پر ریسکه و مسوولیت با خودته باشه خوبه دیگه هرکی خواست ریسک میکنه به فنا رفت هم تقصیر خودشهعزیز، این نظر شماست ولی من میدونم و مطمئنم که نظر همه اینطور نیست، امیدوارم شما اصل مطلب رو گرفته باشید.
در هر صورت در خدمتیم.
توی کانالش گفته از چهاردهم ماه میلادی یعنی چهار روز دیگر میتونید برداشت کنیدشما میتونی برداشت کنی؟
جالبه یکی دوساعت دیگه باید تریدش آزاد بشه ولی تو بایننس هنوز پیج نداره و وقتی shib سرچ میکنی sushi میاره !
احتمالا هم بعد از این دیگه خبری از پامپ های 500-600% نیستاز ترس قدرت گرفتن DOGE اینکارو کرد
کوینکس , چندساعت دیگه بایننساین شیب رو کجا میشه خرید؟
آفرین، البته پولش رو هم گرفته :دیاز ترس قدرت گرفتن DOGE اینکارو کرد
احتمالا هم بعد از این دیگه خبری از پامپ های 500-600% نیست
کوینکس , چندساعت دیگه بایننس