فید = fade = محو شدنمنظورتون را از فید نفهمیدم . شیب به نظر من مثل دوج می مونه ، هر لحظه ممکنه با یک خبر فاندای قوی قیمتش ده برابر بشه یا .... ؟!
فید = fade = محو شدنمنظورتون را از فید نفهمیدم . شیب به نظر من مثل دوج می مونه ، هر لحظه ممکنه با یک خبر فاندای قوی قیمتش ده برابر بشه یا .... ؟!
بله ، ببخشیدمنظورتون را از فید نفهمیدم . شیب به نظر من مثل دوج می مونه ، هر لحظه ممکنه با یک خبر فاندای قوی قیمتش ده برابر بشه یا .... ؟!
جزو روزهایی بود که تا مدتها افسوسش رو میخورم، اصلا پیش بینی نمیکردم مارکت یک دفعه انقدر سقوط کنه.سودهایی که تا همین لحظه از زمان ریزش بیت به 30 کا نصیب خریداران آلتکوین ها شده
بی ان بی 39 درصد
اتر 47 درصد
لایت کوین 40 درصد
دوج 86 درصد
کاردانو 72 درصد
بیت کوین 35 درصد
فقط میخوام بدونم کسی تتر نقد بوده و خرید نزده ؟!
یکی از فامیلای ما که اینطوری بوده
نظر من اینه که همشون تو اسمشون Shiba دارندوستان نظرتون در مورد این سه تا چیه:
Baby shiba
Papa shiba
Shibapup
دقیقا به همین دلیله که روشون زوم کردمنظر من اینه که همشون تو اسمشون Shiba دارن
انتظار نداری که کسی بیاد اینا رو تحلیل کنه، شانسیه دیگه یه دفعه شانست میگیره و چند هزاردرصد رشد میکنن، ممکنه هم برعکس بشه.
این یعنی تقاضای ناگهانی زیادی برای خرید مونرو وجود داره تو صرافی ها ! دلیلش چیست را نمیدونیم ..
اگر مونرو دارید در اولین فرصت وارد کیف پول های خود کنید.. میگن ارتباط به قانون گزارش خرید بالای 10هزار دلار است که تقاضا برای خرید این ارز بیشتر شده
مونرو گفتنی است که پول کاملا خصوصی است )
Monero: a Statement
This past week has once again reminded crypto hodlers that even with all its friendliness, the market is a ruthless financial ocean that…changenow-io.medium.com
دوتای اول شبکه اتریوم هست و باید 60-70$ فقط کارمزد خرید بدی !دوستان نظرتون در مورد این سه تا چیه:
Baby shiba(5.4m)
Papa shiba(6.4m)
Shibapup(3.1m)
بات ها پیروز شدن ! 80درصد این مارکتم بات هست کاملا قاعده بازی بلدن و از همه مهم تر " احساس ندارند"سودهایی که تا همین لحظه از زمان ریزش بیت به 30 کا نصیب خریداران آلتکوین ها شده
بی ان بی 39 درصد
اتر 47 درصد
لایت کوین 40 درصد
دوج 86 درصد
کاردانو 72 درصد
بیت کوین 35 درصد
فقط میخوام بدونم کسی تتر نقد بوده و خرید نزده ؟!
یکی از فامیلای ما که اینطوری بوده
هر کدوم از این مدل ارزها را خریدی باید فکر کنی پولت را از دست دادی . البته ممکنه شانسی یکیش سود بده .دوستان نظرتون در مورد این سه تا چیه:
Baby shiba(5.4m)
Papa shiba(6.4m)
Shibapup(3.1m)
توی پرانتز مارکت کپشون رو نوشتم
اینم اضافه کنم که ویتالیک بوترین هنوز سهمشو از بیبی نسوزونده، اما پاپا رو سوزونده
این یعنی تقاضای ناگهانی زیادی برای خرید مونرو وجود داره تو صرافی ها ! دلیلش چیست را نمیدونیم ..
اگر مونرو دارید در اولین فرصت وارد کیف پول های خود کنید.. میگن ارتباط به قانون گزارش خرید بالای 10هزار دلار است که تقاضا برای خرید این ارز بیشتر شده
مونرو گفتنی است که پول کاملا خصوصی است )
Monero: a Statement
This past week has once again reminded crypto hodlers that even with all its friendliness, the market is a ruthless financial ocean that…changenow-io.medium.com
https://cointelegraph.com/news/privacy-coin-monero-pumps-31-amid-us-taxation-plans