• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
منظورتون را از فید نفهمیدم . شیب به نظر من مثل دوج می مونه ، هر لحظه ممکنه با یک خبر فاندای قوی قیمتش ده برابر بشه یا .... ؟!
بله ، ببخشید
منظور فید شدن ، محو شدن ، از بین رفتن

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
1621589506421.png

کارآموزی هم عالمی داره
s498.gif

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
صرافی بایننس برداشت مونرو غیر فعال کرده :دلیل به مسئله نقدینگی ربط داره .

مشاهده پیوست 1241524

این یعنی تقاضای ناگهانی زیادی برای خرید مونرو وجود داره تو صرافی ها ! دلیلش چیست را نمیدونیم ..

اگر مونرو دارید در اولین فرصت وارد کیف پول های خود کنید.. میگن ارتباط به قانون گزارش خرید بالای 10هزار دلار است که تقاضا برای خرید این ارز بیشتر شده

مونرو گفتنی است که پول کاملا خصوصی است )

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سودهایی که تا همین لحظه از زمان ریزش بیت به 30 کا نصیب خریداران آلتکوین ها شده
بی ان بی 39 درصد
اتر 47 درصد
لایت کوین 40 درصد
دوج 86 درصد
کاردانو 72 درصد
بیت کوین 35 درصد

فقط میخوام بدونم کسی تتر نقد بوده و خرید نزده ؟!
یکی از فامیلای ما که اینطوری بوده :unsure:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
بی ان بی 39 درصد
اتر 47 درصد
لایت کوین 40 درصد
دوج 86 درصد
کاردانو 72 درصد
بیت کوین 35 درصد

جزو روزهایی بود که تا مدتها افسوسش رو میخورم، اصلا پیش بینی نمیکردم مارکت یک دفعه انقدر سقوط کنه.

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
دوستان نظرتون در مورد این سه تا چیه:

Baby shiba(5.4m)
Papa shiba(6.4m)
Shibapup(3.1m)

توی پرانتز مارکت کپشون رو نوشتم
اینم اضافه کنم که ویتالیک بوترین هنوز سهمشو از بیبی نسوزونده، اما پاپا رو سوزونده

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

Baby shiba
Papa shiba
Shibapup
نظر من اینه که همشون تو اسمشون Shiba دارن
21.gif

انتظار نداری که کسی بیاد اینا رو تحلیل کنه، شانسیه دیگه یه دفعه شانست میگیره و چند هزاردرصد رشد میکنن، ممکنه هم برعکس بشه.

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
نظر من اینه که همشون تو اسمشون Shiba دارن
21.gif

انتظار نداری که کسی بیاد اینا رو تحلیل کنه، شانسیه دیگه یه دفعه شانست میگیره و چند هزاردرصد رشد میکنن، ممکنه هم برعکس بشه.
دقیقا به همین دلیله که روشون زوم کردم
با مبالغ کم اگه خرید کنیم شاید بد نباشه

کافیه ایلان ماسک واقعا یه سگ شیبا بخره، یا حتی اسمشو بیاره، یا خود شیبا دوباره بره بالا

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
این یعنی تقاضای ناگهانی زیادی برای خرید مونرو وجود داره تو صرافی ها ! دلیلش چیست را نمیدونیم ..

اگر مونرو دارید در اولین فرصت وارد کیف پول های خود کنید.. میگن ارتباط به قانون گزارش خرید بالای 10هزار دلار است که تقاضا برای خرید این ارز بیشتر شده

دلیلش همون خبری هستش که خودت گذاشتی

بنظرم چون مونرو x chain داره و هر بار ادرس عوض میشه بخاطر همین میخوان روی اون سرمایه بزارن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
آقا این متنهای طولانی رو خودتون مینویسین یا ترجمه میکنین یا منبع فارسی دارن؟
اگه خودتون مینویسین که واقعا دمتون گرم کارتون خیلی درسته اما اگه منبع فارسی دارن خواهشا منبع هم بزنید آخرش.

اینجا گفتم چون تو تاپیکهای مرتبط با ارز دیجیتال خیلی از این دست متنها دیدم، و چون این بلا سر خودم اومده و بعد از چند ساعت زحمت ترجمه دیدم کسی به راحتی متن رو کپی کرده، واقعا کار درستی نمیدونمش.
تا الان هم خیلی سعی کردم این فرهنگ منبع زدن هم جا بندازم اما راه به جایی نبردم.

پ.ن: یکی دوتاش رو سرچ کردم از منابع فارسی کپی شدن...

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بی ان بی 39 درصد
اتر 47 درصد
لایت کوین 40 درصد
دوج 86 درصد
کاردانو 72 درصد
بیت کوین 35 درصد

بات ها پیروز شدن ! 80درصد این مارکتم بات هست کاملا قاعده بازی بلدن و از همه مهم تر " احساس ندارند"

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785

Baby shiba(5.4m)
Papa shiba(6.4m)
Shibapup(3.1m)

توی پرانتز مارکت کپشون رو نوشتم
اینم اضافه کنم که ویتالیک بوترین هنوز سهمشو از بیبی نسوزونده، اما پاپا رو سوزونده
هر کدوم از این مدل ارزها را خریدی باید فکر کنی پولت را از دست دادی . البته ممکنه شانسی یکیش سود بده .
نتیجه منفی چند تا ارزی که خرید زدم :
هزار دلار = ۲۴۷ دلار
پانصد دلار = ۲۲۳ دلار
صد دلار = ۳۷ دلار
پنجاه دلار = ۱۳ دلار

این ها همش از سود سرمایه هست وگرنه یکیش را هم نمی خریدم .

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
دوستانی که سالهای و دورهای قبل تجربه دارن دیدن که مثلا بیت از 2700 کند شد 1680 مثلا 2017 یا التکوینی مثل QTUM از 17 دلار شد 3.8 سنت و از این ریزشهای و موارد زیاد داریم ولی اخرش بیت شد 19800 دلار و بقیه التکوینا هم پشت سرش به همین ترتیب. بازار اگر الان بخواد بریزه که واقعا باید درشو گل گرفت ولی اینم نیست که هر کسی میاد بخواد راحت دووم بیاره و سود کنه به نظرم این یه تله خرسی هست
اگر مثلا التکوینی بیاد از یه دلار بشه 5 دلار بشه 9 دلار بشه 15 دلار بشه 25 دلار بشه 35 دلار همینجور یه کله بیاد بالا بدون ریپ زدن و استاپ و ریزش که هیچکی نمیفروشه مگه دیونه هس کسی بفروشه وقتی میبینی مدام در حال بالا رفتنه پس این ریزشها باید باشه تا خیلیا بترسن یعنی اکثریت و بفروشن قرار نیست که همه سود کنند اونایی که تجربه دارن و یا از تجربه دیگران استفاده میکنند باید سود کنند مابقی باید ضرر کنند که تجربه به دست بیارن که دفعه بعد سود کنند

نظر به قول بچها شخصی من اینه که بازار زیر 30 نمیاد و باز خودشو پیدا میکنه و به زودی برمیگرده به حالت اولیه و حتی بالاتر از قبل هنوز هدف 2021 رو نزده که بخواد سقوط کنه البته خودم از این سقوط استفاده کردم فروختم و الان خریدم و کلی کوین اضافه کردم به اندوختم خیلی خوب بود گرچه خودم من خریدامو سنگین تو کف انجام دادم و خیالم راحته که اتفاقی برام نمیفته مثلا QTUM رو روی 2 دلار خرید زدم یا نئو رو روی 6 دلار خرید زدم یا بی ان بی رو روی 11 دلار خرید زدم بیتکوین گلد رو روی 9 دلار پس تا 10 هزار دلارم بیت بریزه جام امنه چون همیشه معتقدم باید از کف کف ورود کرد و دیگه بقیش بازی کرد و تعداد سهم رو زیاد کرد کف کف هم چه موقع هست اصولا زمانایی حول هاوینگ بیتکوین قیمت کفه

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان تازه وارد من الجمله خودم اگر حال و حوصلتون کمه و یا وقت کمی دارید؛ واقعا دوتا چیز یاد بگیرید تو این بازار که خیلی میتونه کمکتون کنه
یکی مووینگ اوریج ها هستند یعنی میانگین 20 و 50 و 100 و 200 روزه هر ارزی
یکی هم فیبو 61.8 که خیلی خیلی خیلی بکار میاد (البته من خودم بصورت تجربی و از روی لایوها و آموزشها یه کوچولو یاد گرفتم)
این ریزش بیت رو ببینید که تا 30 کا ریخت الآن داشتم بیشتر بهش توجه میکردم
ببینید چقدر قشنگ و تایم فریم ماهانه و چقدر دقیق تا فیبو 61.8 ریخت یعنی خیلیها که کارشون از نظر تکنیکال درسته اوردر خریدشون رو رو 30 کا (حالا یه کوچولو بالاتر) گذاشتن و خرید انجام شده و کیفشو کردن
من کاری به شیطنت بازار و نهنگها و ایلان ماسک ندارم اگر حتی شیطنتی هم کرده باشن دارن رو تکنیکال انجام میدن که دمشون گرمممم
این بازار مثل بورس فاسد ما نیست که سرمایه مردم رو یکسال قفل کنه و اشک همو دربیاره اگر هم قرار به ریزش باشه با چند تا کندل خیال همرو رواحت میکنه و طبق تکنیکال اصلاحش رو انجام میده !

2021-05-21_154407.jpg

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
دوستان من 200 دلار بیتکوین ارسال کردم از blockchain.com به کیف پولم فکر کنم سه چهار روزی میگذره هنوز کانفرم نشده.
زمانش برام مهم نیست، میخوام ببینم اصلا ممکنه بعد از چند روز کانفرم بشه یا بیخودی منتظرم و برم کنسلش کنم؟

پ.ن: کنسل کردن انتقال کانفرم نشده:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

کد:
https://cointelegraph.com/news/privacy-coin-monero-pumps-31-amid-us-taxation-plans

بالا