چرا فکر میکنید این اتفاق نمیوفته و یا با چندتا کندل اصلاح میشه ؟
بهتر یه مروری به چارتهای 2017 تا 2019 بندازید ,
بیتکوین 19000 دلاری سقوط تا 4 هزار دلار و درجا زدن بین رنج 4 تا 9 هزار به مدت 3 سال
اتریوم 1000 دلاری سقوط تا 90 دلار و درجا زدن بین رنج 100 تا 300 دلار به مدت 3 سال
ریپل 3 دلاری سقوط تا 30 سنت و درجا زدن بین رنج 30 تا 60 سنت به مدت سه سال
بی ان بی 18 دلاری سقوط تا 6 دلار و درجا زدن بین 6 تا 12 دلار به مدت 3 سال
کاردانو و استلار 40 سنتی سقوط تا 4 سنت و درجا زدن به مدت 3 سال در رنج 4 تا 8 سنت !
و مواردهای دیگه ....
این اتفاق قبلا افتاده , پس احتمال اینکه دوباره بیوفته وجود داره
آقا اتفاق که میتونه بی افته من در برابر بورسی که پولمون رو بلوکه کرد و اجازه برداشت حتی با بیشتری ضرر رو نداد دارم انتقاد میکنم
الآن بیت 50 درصد اصلاح کرد درسته ؟ نمیتونی بفروشی ؟ منظورم نداشتن دامنه نوسان تو این بازاره که خیلی دست آدمو باز میزاره
بعد به نظرت چرا بیت که اومد رو 30 کا بعد از 4 ساعت اومد 40 کا ؟ همه فکر کردن اشتباه کردن فروختن دوباره خریدن ؟
خیر یه سری نهنگ داریم که نقدن باسه همون منطقه هایی که باید بخرن و از قبل اردرهای خریدشون هم گذاشتن
پس بیت رو نمیزارن از یک منطقه ای پایینتر بره و قبلا هم گفتم اگر بیت اصلاح یکدفه ای داشته باشه زیاد نمیزارن اون پایین بمونه و تو 30 کا چنین اتفاقی افتاد
ضمن اینکه
من از خدامه بیت برسه به 5 هزار دلار یعنی اگر این اتفاق بی افته من هر چی دارم میفروشم تبدیل میکنم
به نظرت اگر بیت برسه به 5 هزار تا اتر بشه 200 دلار و ... مثل 2017 همه میشن فروشنده ؟!
قول میدم یه دونه بیت و اتر و بی ان بی و لایت تو صرافی ها باسه فروش پیدا نمیشه که بتونی بخری
هر چی میریم جلو اتفاقات گذشته میتونه تکرار بشه اما شکلش کلا فرق میکنه
شما مقدار پولی که پولدارای دنیا یا شرکتهای بزرگ تجاری تو 2017 داشتن رو با الآن مقایسه کن ببین چه قدر بزرگتر شدن و سودشون هم از همین ارزهای دیجیتال بوده
حالا اینا با این حجم نقدینگی بزارن بازار بریزه که چی بشه یعنی خودشون باعث ضرر خودشون بشن ؟
اگر بازار رو با هر ترفندی بخوان بریزن, فقط بخاطر اینه که بتونن از کف بخرن یا اضافه کنن و تا پولدارای دنیا از این بازار بیرون نکشن این بازار سرپا میمونه و ریزشها موقتی خواهد بود