• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
الکتروم اگر داشتید میتونستید RBF انجام بدید اما بلاک چین رو حقیقت من اطلاعی ندارم، اگر این امکان به راحتی و بدون ریسک هست به نظر من بعد از 7 روز اگر تایید نشد کنسل کنید.
یه نگاهی انداختم مثل اینکه باید یک تراکنش دیگه به همون مقدار اما با کارمزد بیشتر بفرستم به آدرس خودم، اینطوری این جایگزین قبلی میشه.
حالا یکی دو روز هم صبر میکنم ببینم چی پیش میاد.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
@وكيل الرعايا
هروقت حس کردی داری بیش از حد برای متقاعد کردن مخالفان ارز دیجیتال انرژی هدر میدی اینو ببین و زیاد بهشون اهمیت نده.
مشاهده پیوست 1241582

این ســَم رو از کجا پیدا کردید؟ دمش گرم واقعا حرف جالبناکی زده.

ولی یک نکته: هر شخص و هر سیستم و هر چیزی که فکرش رو میکنید طبیعتا یک نقص و یا مشکلاتی رو داره و کسی هم منکرش نیست، اما شما اگر خودت عینکی باشی حق نداری به کله ی کچل من گیر بدی :دی

امیدوارم واضح رسونده باشم مطلب رو.

Captive

لایک‌ها
16,664
یه نگاهی انداختم مثل اینکه باید یک تراکنش دیگه به همون مقدار اما با کارمزد بیشتر بفرستم به آدرس خودم، اینطوری این جایگزین قبلی میشه.
حالا یکی دو روز هم صبر میکنم ببینم چی پیش میاد.

بیت کوین یا اتریوم؟ چون این روش برای اتریوم هست. حواستون باشه متضرر نشید.

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
یه سوال : چرا آلت کوین ها نمیرن بالا ، بیت که از ۳۹ رفته ۴۱۵۰۰؟!!!!! ولی آلت کوین ها همونن !!!

Captive

لایک‌ها
16,664
یه سوال : چرا آلت کوین ها نمیرن بالا ، بیت که از ۳۹ رفته ۴۱۵۰۰؟!!!!! ولی آلت کوین ها همونن !!!

مورد 1

و:

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
یعنی یکی از مسخره ترین اتفاقایی که دیدم بیفته همینه XVS با بیت بالا نرفت ولی الان بیت داره ریزش میکنه اینم ریزشی شده 😐

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
مث که کشور دوست و برادر چین ول کن قضیه نیست
یه خبر دیگه اومده ک با ماینرا شدیدا برخورد میکنیم :|

Captive

لایک‌ها
16,664
مث که کشور دوست و برادر چین ول کن قضیه نیست
یه خبر دیگه اومده ک با ماینرا شدیدا برخورد میکنیم :|

سفارش خرید بذارید روی 0، یه دفعه تاچ میشه بر میگرده دوباره غصه میخوریم :دی

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
چرا فکر میکنید این اتفاق نمیوفته و یا با چندتا کندل اصلاح میشه ؟

بهتر یه مروری به چارتهای 2017 تا 2019 بندازید ,

بیتکوین 19000 دلاری سقوط تا 4 هزار دلار و درجا زدن بین رنج 4 تا 9 هزار به مدت 3 سال

اتریوم 1000 دلاری سقوط تا 90 دلار و درجا زدن بین رنج 100 تا 300 دلار به مدت 3 سال

ریپل 3 دلاری سقوط تا 30 سنت و درجا زدن بین رنج 30 تا 60 سنت به مدت سه سال

بی ان بی 18 دلاری سقوط تا 6 دلار و درجا زدن بین 6 تا 12 دلار به مدت 3 سال

کاردانو و استلار 40 سنتی سقوط تا 4 سنت و درجا زدن به مدت 3 سال در رنج 4 تا 8 سنت !

و مواردهای دیگه ....

این اتفاق قبلا افتاده , پس احتمال اینکه دوباره بیوفته وجود داره
آقا اتفاق که میتونه بی افته من در برابر بورسی که پولمون رو بلوکه کرد و اجازه برداشت حتی با بیشتری ضرر رو نداد دارم انتقاد میکنم
الآن بیت 50 درصد اصلاح کرد درسته ؟ نمیتونی بفروشی ؟ منظورم نداشتن دامنه نوسان تو این بازاره که خیلی دست آدمو باز میزاره
بعد به نظرت چرا بیت که اومد رو 30 کا بعد از 4 ساعت اومد 40 کا ؟ همه فکر کردن اشتباه کردن فروختن دوباره خریدن ؟
خیر یه سری نهنگ داریم که نقدن باسه همون منطقه هایی که باید بخرن و از قبل اردرهای خریدشون هم گذاشتن
پس بیت رو نمیزارن از یک منطقه ای پایینتر بره و قبلا هم گفتم اگر بیت اصلاح یکدفه ای داشته باشه زیاد نمیزارن اون پایین بمونه و تو 30 کا چنین اتفاقی افتاد

ضمن اینکه
من از خدامه بیت برسه به 5 هزار دلار یعنی اگر این اتفاق بی افته من هر چی دارم میفروشم تبدیل میکنم
به نظرت اگر بیت برسه به 5 هزار تا اتر بشه 200 دلار و ... مثل 2017 همه میشن فروشنده ؟!
قول میدم یه دونه بیت و اتر و بی ان بی و لایت تو صرافی ها باسه فروش پیدا نمیشه که بتونی بخری
هر چی میریم جلو اتفاقات گذشته میتونه تکرار بشه اما شکلش کلا فرق میکنه
شما مقدار پولی که پولدارای دنیا یا شرکتهای بزرگ تجاری تو 2017 داشتن رو با الآن مقایسه کن ببین چه قدر بزرگتر شدن و سودشون هم از همین ارزهای دیجیتال بوده
حالا اینا با این حجم نقدینگی بزارن بازار بریزه که چی بشه یعنی خودشون باعث ضرر خودشون بشن ؟
اگر بازار رو با هر ترفندی بخوان بریزن, فقط بخاطر اینه که بتونن از کف بخرن یا اضافه کنن و تا پولدارای دنیا از این بازار بیرون نکشن این بازار سرپا میمونه و ریزشها موقتی خواهد بود

Captive

لایک‌ها
16,664
The State Council of China: Crack down on Bitcoin mining and trading, and prevent individual risks transmitted to the social field.

what can't kill you makes you stronger

چین زرنگتر از این حرفها هست به نظر من، این همه دستگاه و سخت افزار فروختن به دنیا حالا بیان تعطیلش کنن؟ اونم بعد از 10 سال؟

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
دوستان من هنوز رو XVS موندم بهتر نیست یه مقدار کمی تتر کنم و نوسان بگیرم ؟
اگر کسی پیشنهادی داره بده نترسید فردا یقه کسی رو نمیگیرم چون تجربه کافی ندارم فقط چندتا گزینه برای این شرایط میخوام
offre_fleur.gif

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
پس بیت رو نمیزارن از یک منطقه ای پایینتر بره و قبلا هم گفتم اگر بیت اصلاح یکدفه ای داشته باشه زیاد نمیزارن اون پایین بمونه و تو 30 کا چنین اتفاقی افتاد
مگه سال 2017 نهنگ نداشتیم ؟ رفت تا 19K و برگشت روی 4K !!
پس این تصور که نمیزارن از یه منطقه ای بیشتر بیاد پایین به نظرم درست نیست ,

نظر شخصیم اینه که تا قبل سپتامبر بازار همینطور کج و دار مریض هست و حس میکنم تا اون موقع بیتکوین 28K رو هم ببینیم

من خودم بیتکوین دارم و امیدوارم برگرده

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
این شرکت های چینی مثل بیت ماینینگ زودتر فهمیدن قراره ممنوع بشه ماین در چین ، دارن میرن کشور های ارزون قیمت تر

بیت ماینینگ 25میلیون دلار برده تو تگزاس برای ماینینگ

بالا