مونرو بعد ریزش بیت 144 درصد تا اینجا رشد داشته آفرینننن
دوستان من 200 دلار بیتکوین ارسال کردم از blockchain.com به کیف پولم فکر کنم سه چهار روزی میگذره هنوز کانفرم نشده.
زمانش برام مهم نیست، میخوام ببینم اصلا ممکنه بعد از چند روز کانفرم بشه یا بیخودی منتظرم و برم کنسلش کنم؟
فکر نکنم بشه از بلاکچین تراکنش رو کنسل کرد مگر اینکه حرکت دیگه ای بزنید ( استفاده از والت های واسط و یا ایمپورت کردن والت در یک نرم افزار دیگه...پ.ن: کنسل کردن انتقال کانفرم نشده:
How to Cancel an Unconfirmed Bitcoin Transaction
Learn the two primary strategies you can use to try to cancel your unconfirmed Bitcoin transactioncoincentral.com
چرا فکر میکنید این اتفاق نمیوفته و یا با چندتا کندل اصلاح میشه ؟این بازار مثل بورس فاسد ما نیست که سرمایه مردم رو یکسال قفل کنه و اشک همو دربیاره اگر هم قرار به ریزش باشه با چند تا کندل خیال همرو رواحت میکنه و طبق تکنیکال اصلاحش رو انجام میده !
یادمه قبلا فروختی !درسته ؟لامذهب هرچی بهش حمله میکنن قوی تر میشه، خیلی دوست داشتم حداقل درصدی از سبد رو مونرو بگیرم ولی موفق نشدم.
او به تازگی در توییتهایی نوشت: «از سال ۲۰۰۹ که آغاز پدیده بیتکوین است، به نظر نمیرسید کسی برای آن کاربرد قانونی درستی پیدا کرده باشد، اما باید پذیرفت که این رمزارز پیروان سینهچاکی دارد که میتوانند آن را زنده نگه دارند.»
یادمه قبلا فروختی !درسته ؟
این اتفاق قبلا افتاده , پس احتمال اینکه دوباره بیوفته وجود داره
دقیقا با کوین هاتون ازدواج نکنید :-دیاحتمال نه، قطعا این اتفاق رخ خواهد داد، ولی دوست عزیز در همان بازار خرسی من لایت کوین رو برای شما مثال میزنم که 4 برابر شد، بیت کوین تا 14 هزار رفت و دوباره ریزش کرد، در نتیجه پول شما هیچوقت قفل نمیشه و شما در بازار خرسی هم میتونید کسب در آمد کنید ولی نه از هر کوین و هر توکنی.
پ.ن: یک فرد حرفه ای هیچوقت به صورت 24 ساعته مشغول خرید کردن نیست و تا آخر عمر هم روی کوین هاش نباید بخوابه، سر فرصت باید اقدام به خرید کنه و به موقع هم بفروشه، هر کسی به شما گفت بازار باید 365 روز پشت سر هم سود بده خیلی آرام و یواش به طوری که ناراحت نشود بلاکش کنید.
پاداش بیتکوین نصف شده و هزینه استخراجش بالا رفتهچرا فکر میکنید این اتفاق نمیوفته و یا با چندتا کندل اصلاح میشه ؟
بهتر یه مروری به چارتهای 2017 تا 2019 بندازید ,
بیتکوین 19000 دلاری سقوط تا 4 هزار دلار و درجا زدن بین رنج 4 تا 9 هزار به مدت 3 سال
اتریوم 1000 دلاری سقوط تا 90 دلار و درجا زدن بین رنج 100 تا 300 دلار به مدت 3 سال
ریپل 3 دلاری سقوط تا 30 سنت و درجا زدن بین رنج 30 تا 60 سنت به مدت سه سال
بی ان بی 18 دلاری سقوط تا 6 دلار و درجا زدن بین 6 تا 12 دلار به مدت 3 سال
کاردانو و استلار 40 سنتی سقوط تا 4 سنت و درجا زدن به مدت 3 سال در رنج 4 تا 8 سنت !
و مواردهای دیگه ....
این اتفاق قبلا افتاده , پس احتمال اینکه دوباره بیوفته وجود داره
برخلاف بقیه من هنوز به این قسمت از ماجرا خوشبین نیستمشرکت های بزرگ وارد بازار شدن و زمان مثل گذشته نیستش
چند روز درگیر اسباب کشی هستم فعلا وارد بازر نشدمجواد Fis چه سودی داد قربونش برم سودش بین sfp و dodo تقسیم کردم
چرا مردم هنوز ارزهای دیجیتال را درک نمیکنند؟
دنیل جفریز، در مقالهای که در ادامه میخوانید، توضیح میدهد که چرا هنوز هم بسیاری از افراد تمایلی به خرید ارزهای دیجیتال ندارند.arzdigital.com
همون موجودی چند سال قبلم هست که ته مونده اش رو دارم منتقل میکنمقید والت بلاک چین رو بزنید برای همیشه، بدترین والت هست. #نظر_شخصی
خسیس بازی درآوردم کارمزد پایین وارد کردم قبلا معمولا انجام میشدباید کارمزد رو چک کرد ببینید چقدر تفاوت داره با کارمزد نرمال شبکه ولی در اکر مواقع کانفرم خواهد شد ( نگرانی ندارد ).
تو همون لینک توضیح داده چطور میشه کنسلش کرد.فکر نکنم بشه از بلاکچین تراکنش رو کنسل کرد مگر اینکه حرکت دیگه ای بزنید ( استفاده از والت های واسط و یا ایمپورت کردن والت در یک نرم افزار دیگه...
تو همون لینک توضیح داده چطور میشه کنسلش کرد.
از کجا مطلع میشید ؟ سیگنالی چیزی ..mtl سوارم ببینیم چکا میکنه