• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوستان من 200 دلار بیتکوین ارسال کردم از blockchain.com به کیف پولم فکر کنم سه چهار روزی میگذره هنوز کانفرم نشده.

قید والت بلاک چین رو بزنید برای همیشه، بدترین والت هست. #نظر_شخصی

زمانش برام مهم نیست، میخوام ببینم اصلا ممکنه بعد از چند روز کانفرم بشه یا بیخودی منتظرم و برم کنسلش کنم؟

باید کارمزد رو چک کرد ببینید چقدر تفاوت داره با کارمزد نرمال شبکه ولی در اکر مواقع کانفرم خواهد شد ( نگرانی ندارد ).

پ.ن: کنسل کردن انتقال کانفرم نشده:
فکر نکنم بشه از بلاکچین تراکنش رو کنسل کرد مگر اینکه حرکت دیگه ای بزنید ( استفاده از والت های واسط و یا ایمپورت کردن والت در یک نرم افزار دیگه...

Captive

لایک‌ها
16,664
مونرو بعد ریزش بیت 144 درصد تا اینجا رشد داشته آفرینننن👏

لامذهب هرچی بهش حمله میکنن قوی تر میشه، خیلی دوست داشتم حداقل درصدی از سبد رو مونرو بگیرم ولی موفق نشدم.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
این بازار مثل بورس فاسد ما نیست که سرمایه مردم رو یکسال قفل کنه و اشک همو دربیاره اگر هم قرار به ریزش باشه با چند تا کندل خیال همرو رواحت میکنه و طبق تکنیکال اصلاحش رو انجام میده !
چرا فکر میکنید این اتفاق نمیوفته و یا با چندتا کندل اصلاح میشه ؟

بهتر یه مروری به چارتهای 2017 تا 2019 بندازید ,

بیتکوین 19000 دلاری سقوط تا 4 هزار دلار و درجا زدن بین رنج 4 تا 9 هزار به مدت 3 سال

اتریوم 1000 دلاری سقوط تا 90 دلار و درجا زدن بین رنج 100 تا 300 دلار به مدت 3 سال

ریپل 3 دلاری سقوط تا 30 سنت و درجا زدن بین رنج 30 تا 60 سنت به مدت سه سال

بی ان بی 18 دلاری سقوط تا 6 دلار و درجا زدن بین 6 تا 12 دلار به مدت 3 سال

کاردانو و استلار 40 سنتی سقوط تا 4 سنت و درجا زدن به مدت 3 سال در رنج 4 تا 8 سنت !

و مواردهای دیگه ....

این اتفاق قبلا افتاده , پس احتمال اینکه دوباره بیوفته وجود داره

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
لامذهب هرچی بهش حمله میکنن قوی تر میشه، خیلی دوست داشتم حداقل درصدی از سبد رو مونرو بگیرم ولی موفق نشدم.
یادمه قبلا فروختی !درسته ؟

مونرو بعد ریزش بیت 144 درصد تا اینجا رشد داشته آفرینننن👏

سی درصد و صد درصد مارو ارضا نمیکنه

مونرو باید بشه ده هزار دلار :-دی

Captive

لایک‌ها
16,664
برنده‌ جایزه‌ نوبل اقتصاد: بیت‌کوین، فرقه‌ای جاویدان است
27998764052354275447.gif

پل کروگمن، اقتصاددان برنده‌ جایزه‌ نوبل و یکی از منتقدان سرسخت رمزارزها در گذشته، در یک مجموعه‌ تويیت‌ نوشت که از پیش‌بینی افول بیت‌کوین دست کشیده است
27998764052354275447.gif
. او حالا آن را «یک مکتب جاودان» نامیده است.

این اقتصاددان، که برای نیویورک‌تایمز هم مقاله می‌نویسد، در گذشته بارها بیت‌کوین را نقد کرده و حتی آن را رمزارز شیطان نامیده بود.

او به‌ تازگی در توییت‌هایی نوشت: «از سال ۲۰۰۹ که آغاز پدیده‌ بیت‌کوین است، به نظر نمی‌رسید کسی برای آن کاربرد قانونی درستی پیدا کرده باشد، اما باید پذیرفت که این رمزارز پیروان سینه‌چاکی دارد که می‌توانند آن را زنده نگه دارند.»

کروگمن در مورد بیت‌کوین گفته بود: «ابزار مناسبی برای معامله نیست، ذخیره‌ ارزش ثابتی ندارد و بدون تردید، واحد محاسبه نیست.»

او افزود: «متقاعد شدم که بیت‌کوین به این زودی افول نمی‌کند و به‌نظر می‌رسد همیشه گروه هواداران جدیدی از آن حمایت می‌کنند. شاید بتوان آن را به مکتبی ماندگارتشبیه کرد.»

پ.ن: تصمیم با شماست که پیرو صحبت اقتصاددان ها و ثروتمندان و نخبگان جهان باشید یا...
30upn9j.gif

Captive

لایک‌ها
16,664

Captive

لایک‌ها
16,664

احتمال نه، قطعا این اتفاق رخ خواهد داد، ولی دوست عزیز در همان بازار خرسی من لایت کوین رو برای شما مثال میزنم که 4 برابر شد، بیت کوین تا 14 هزار رفت و دوباره ریزش کرد، در نتیجه پول شما هیچوقت قفل نمیشه و شما در بازار خرسی هم میتونید کسب در آمد کنید ولی نه از هر کوین و هر توکنی.

پ.ن: یک فرد حرفه ای هیچوقت به صورت 24 ساعته مشغول خرید کردن نیست و تا آخر عمر هم روی کوین هاش نباید بخوابه، سر فرصت باید اقدام به خرید کنه و به موقع هم بفروشه، هر کسی به شما گفت بازار باید 365 روز پشت سر هم سود بده خیلی آرام و یواش به طوری که ناراحت نشود بلاکش کنید.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
احتمال نه، قطعا این اتفاق رخ خواهد داد، ولی دوست عزیز در همان بازار خرسی من لایت کوین رو برای شما مثال میزنم که 4 برابر شد، بیت کوین تا 14 هزار رفت و دوباره ریزش کرد، در نتیجه پول شما هیچوقت قفل نمیشه و شما در بازار خرسی هم میتونید کسب در آمد کنید ولی نه از هر کوین و هر توکنی.

پ.ن: یک فرد حرفه ای هیچوقت به صورت 24 ساعته مشغول خرید کردن نیست و تا آخر عمر هم روی کوین هاش نباید بخوابه، سر فرصت باید اقدام به خرید کنه و به موقع هم بفروشه، هر کسی به شما گفت بازار باید 365 روز پشت سر هم سود بده خیلی آرام و یواش به طوری که ناراحت نشود بلاکش کنید.
دقیقا با کوین هاتون ازدواج نکنید :-دی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
چرا فکر میکنید این اتفاق نمیوفته و یا با چندتا کندل اصلاح میشه ؟

بهتر یه مروری به چارتهای 2017 تا 2019 بندازید ,

بیتکوین 19000 دلاری سقوط تا 4 هزار دلار و درجا زدن بین رنج 4 تا 9 هزار به مدت 3 سال

اتریوم 1000 دلاری سقوط تا 90 دلار و درجا زدن بین رنج 100 تا 300 دلار به مدت 3 سال

ریپل 3 دلاری سقوط تا 30 سنت و درجا زدن بین رنج 30 تا 60 سنت به مدت سه سال

بی ان بی 18 دلاری سقوط تا 6 دلار و درجا زدن بین 6 تا 12 دلار به مدت 3 سال

کاردانو و استلار 40 سنتی سقوط تا 4 سنت و درجا زدن به مدت 3 سال در رنج 4 تا 8 سنت !

و مواردهای دیگه ....

پاداش بیت‌کوین نصف شده و هزینه استخراجش بالا رفته
شرکت های بزرگ وارد بازار شدن و زمان مثل گذشته نیستش

سه سال پیش وقتی تو ایران میگفتی بیت‌کوین فک میکردن منظورت برند جاروبرقی یا لباس‌شویی هستش ولی الان سگ و گربه‌ها هم وارد بازار شدن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664

ارزدیجیتال یکی از بهترین نه، بهترین سایت آموزشی در ارتباط با ارز دیجیتال هست، بعضی از نخبگان بر این باور هستند که این سایت نظرات و باورهای خود را به کاربران انتقال میدهد ( تحمیل میکند )، در صورتی که اینطور نیست و اکثر مقالات رو از رفرنس های معتبر به صورت سلیس ترجمه و در اختیار علاقمندان قرار میدهد که واقعا جای تشکر دارد.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
@وكيل الرعايا
هروقت حس کردی داری بیش از حد برای متقاعد کردن مخالفان ارز دیجیتال انرژی هدر میدی اینو ببین و زیاد بهشون اهمیت نده.
sat.jpg

پ.ن: مثل همیشه من بی طرفم و ضعف های بازار الان رو قبول دارم، شاید ده سال پیش اینطور نبوده و ده سال دیگه هم اینطور نباشه.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
قید والت بلاک چین رو بزنید برای همیشه، بدترین والت هست. #نظر_شخصی
همون موجودی چند سال قبلم هست که ته مونده اش رو دارم منتقل میکنم :p
باید کارمزد رو چک کرد ببینید چقدر تفاوت داره با کارمزد نرمال شبکه ولی در اکر مواقع کانفرم خواهد شد ( نگرانی ندارد ).
خسیس بازی درآوردم کارمزد پایین وارد کردم قبلا معمولا انجام میشد:p
فکر نکنم بشه از بلاکچین تراکنش رو کنسل کرد مگر اینکه حرکت دیگه ای بزنید ( استفاده از والت های واسط و یا ایمپورت کردن والت در یک نرم افزار دیگه...
تو همون لینک توضیح داده چطور میشه کنسلش کرد.

Captive

لایک‌ها
16,664
تو همون لینک توضیح داده چطور میشه کنسلش کرد.

الکتروم اگر داشتید میتونستید RBF انجام بدید اما بلاک چین رو حقیقت من اطلاعی ندارم، اگر این امکان به راحتی و بدون ریسک هست به نظر من بعد از 7 روز اگر تایید نشد کنسل کنید.

بالا