sys_co2
Registered User
- نوشتهها
- 1,097
- لایکها
- 4,835
- جـایـی کـه عشـق قـانـونـه ! جـُرم نـیست.
دیگه ری د تو قیمت آلتها رسما تا 42500 رفت ولی ما نتونستیم خروج بزنیم سرمایه ام نصفه فعلا
Rumours are saying that leveraged crypto trading is now disabled by Huobi due to regulatory issues.
خب بازار تابلو قرمزه , همه شورت میگیرن صرافی بدبخت میشه !خبر خوب، اگر واقعیت داشته باشه.
خب بازار تابلو قرمزه , همه شورت میگیرن صرافی بدبخت میشه !
مشاهده پیوست 1241722
خیلیها رو دارم میبینم که مسئولیت ضررهاشون رو دارن میندازن گردن صحبتهای دیگران، اما کسی که در نهایت دکمه خرید رو زده خودشون بودن، اون خریدارهایی که ضررشون رو گردن امثال ایلان ماسک میندازن آدم های ضعیفی هستن که نمیتونن مسئولیت کار خودشون رو قبول کنن.
مثلا پستت رو ریپلای کرده بودم نمیدونم چرا اینطوری شدحالا چرا عکسی که من گذاشتم رو گذاشتی بالای پستت؟ شبهه ایجاد میکنه
لعنتی ها تا میاد جون بگیره با دوربین دار میزننش، قشنگ هم دارن به موقع این کارو میکنن.معتقدم بیت پترن برگشتی تشکیل داده
امیدوارم برگرده
نظر شخصی
ساله 2017 هم ما همین کار کردیم منتها اینقده سیستمو خاموش و روشن کردیم سیستمه سوختالآن تقریبا هممون تو ضرریم یه راه خیلی مفید سراغ دارم باسه اینکه نه اعصابت بهم بریزه هم بتونی ضررت رو هضمش کنی و این دوره بگذره
اگر تتر داری میانگین کم کن اگر هم نداری مهم نیست چون کاریش نمیشه کرد
سیستمتو خاموش کن دوهفته دیگه بیا سراغش بازم اگر تغییر نکرده بود بازم خاموش کن دوهفته دیگه بیا سروقتش
هیچ راهی جز این دوتا راه نداری پس اعصابتو خورد نکن بازار مالی همینه یه کله قرار نیست سود کنیم