دقیقا این ریزش با زور به وجود اومد اصلا طبیعی نبود، نظر منم اینه که بالاخره خبرهای بدشون ته میکشه و برمیگردیم بالا.به نظر من برای اینکه بیتکوین بازیابی بشه برای قیمتای قبلی 50 یا 60 هزار نیاز 1 ماه تا 45 روز زمان است که باید صبور باشید بازار ریزشی این شکلی نیست و نمیتونه به این شکل ریزش کنه بازار شکل ریزش فرق داره این الگو ریزشی نیست و نشون میده همه چی موقته بازم نظر شخصی و هیچ کس خدا نیست که حرفاش قطعی باشه
سلام
دوستان من در زمینه ارزهای دیجیتال اطلاعاتم به شدت پایین هست و دوست دارم اطلاعاتم رو زیاد کنم. لطفا یک سایت یا منبع معتبر ترجیحا با آموزش ویدیویی معرفی کنید.
ممنون
این بخاطر سلطه ی بیت کوین روی بازار هستهمه ی نمودار ها شبیه بیت کوین شدن. بعضی هاشون انگار کپی پیسته اصلا
گاهی اوقات فکر میکنم توکن های دیگه ، توهم های بیت کوین هستن و ما الکی خرید فروش میزنیم : ))
به نظر من این یک نکته مثبت برای آلتکوینها در برابر بیت محسوب میشه ...همه ی نمودار ها شبیه بیت کوین شدن. بعضی هاشون انگار کپی پیسته اصلا
گاهی اوقات فکر میکنم توکن های دیگه ، توهم های بیت کوین هستن و ما الکی خرید فروش میزنیم : ))
چه ارزی؟ بیشتر اطلاعات بدیدمیگم سیستم staking سالانه چجوریه؟ بعد یه سال خودش پس میفرسته یا باید درخواست بدیم؟ مثلا الان چک کردم کارمزد کلایمش خیلی بالا بود برام، بخاطر اینه که یه سال نشده؟
این 40 واحد منظورش 40 تا تتر هست ؟مشاهده پیوست 1241776
زیلیکا بوده، از داخل اتومیک والت stake کردمچه ارزی؟ بیشتر اطلاعات بدید
کسی از قوانین ایجاد توکن یا کوین خبر داره، آیا توی ایران حتی اگه توکنی که واقعا ایده داشته باشه و توسعه داده بشه هم بنویسیم باز هم مثه شت کوین BRG غیرقانونی محسوب میشه؟
نیان به جرم اخلال در ن.ظ.ا.م اقتصادی به چاکمون بدن
یه توکن قبلا نوشتم هیچکاری نمیکنه میخوام به اسم عمه داگی (دوج) منتشر کنم بخرید با هم ببریمش تا مووون50% ساپلایشم میزنم به ولت @Captive به شرطی که اینجا تبلیغ کنه همه بخرن