• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
به نظر من برای اینکه بیتکوین بازیابی بشه برای قیمتای قبلی 50 یا 60 هزار نیاز 1 ماه تا 45 روز زمان است که باید صبور باشید بازار ریزشی این شکلی نیست و نمیتونه به این شکل ریزش کنه بازار شکل ریزش فرق داره این الگو ریزشی نیست و نشون میده همه چی موقته بازم نظر شخصی و هیچ کس خدا نیست که حرفاش قطعی باشه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
به نظر من برای اینکه بیتکوین بازیابی بشه برای قیمتای قبلی 50 یا 60 هزار نیاز 1 ماه تا 45 روز زمان است که باید صبور باشید بازار ریزشی این شکلی نیست و نمیتونه به این شکل ریزش کنه بازار شکل ریزش فرق داره این الگو ریزشی نیست و نشون میده همه چی موقته بازم نظر شخصی و هیچ کس خدا نیست که حرفاش قطعی باشه
دقیقا این ریزش با زور به وجود اومد اصلا طبیعی نبود، نظر منم اینه که بالاخره خبرهای بدشون ته میکشه و برمیگردیم بالا.

Arashnz66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
سلام

دوستان من در زمینه ارزهای دیجیتال اطلاعاتم به شدت پایین هست و دوست دارم اطلاعاتم رو زیاد کنم. لطفا یک سایت یا منبع معتبر ترجیحا با آموزش ویدیویی معرفی کنید.
ممنون

street design

Registered User
لایک‌ها
555
خبر فاندا چیزی جدید مدید نیومده ؟
فردا شیبا فاندا داره ایا ؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سلام

دوستان من در زمینه ارزهای دیجیتال اطلاعاتم به شدت پایین هست و دوست دارم اطلاعاتم رو زیاد کنم. لطفا یک سایت یا منبع معتبر ترجیحا با آموزش ویدیویی معرفی کنید.
ممنون

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان تعداد کریپتوهای موجود جهان در سایت کوین مارکت کپ از ۱۰ هزار عدد گذشت!

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
همه ی نمودار ها شبیه بیت کوین شدن. بعضی هاشون انگار کپی پیسته اصلا

گاهی اوقات فکر میکنم توکن های دیگه ، توهم های بیت کوین هستن و ما الکی خرید فروش میزنیم : ))

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069

گاهی اوقات فکر میکنم توکن های دیگه ، توهم های بیت کوین هستن و ما الکی خرید فروش میزنیم : ))
این بخاطر سلطه ی بیت کوین روی بازار هست
وقتی جفت ارز های دیگه به بیت کوین حذف بشه خودکار این مورد هم حذف میشه
که لازمه این کار کاهش سلطه بیت کوین روی بازار و گسترش بازار هست

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329

به نظر من این یک نکته مثبت برای آلت‌کوین‌ها در برابر بیت محسوب میشه ...

هروقت بیت‌کوین بالا یا پایین میشه، آلت‌کوینها هم به همون نسبت تغییر میکنن ، ولی وقتی بیت‌کوین تثبیت میشه ورنج میزنه، اونوقت آلت‌کوینها تحت تاثیر فاندای خودشون حرکت میکنن، و با یه خبر مثبت خیلی معمولی یا حتی یک توییت! شارپی میرن بالا . و من توی این چندماهی که من وارد این بازار شدم این اتفاق رو بوضوح دیدم ...

مثلا جامپ چندین باره دوج‌کوین، بایننس کوین، اتریوم، ریپل، کاردانو، ترون ... هرکدوم از اینا در یک بازه زمانی حدودا یکی دو هفته‌ای به تنهایی رشدهای حتی چندصد درصدی داشتن، درحالی که بیت‌کوین در شش ماه اخیر نهایتا ۱۰۰درصد رشد داشته ...

نتیجه اینکه وقتی مارکت (شما بخونید بیت‌کوین) مثل الان ریزشیه ، دیگه فرقی نداره که بیت داشته باشید یا ریپل یا شت‌کوین ، همه مثل هم و با یه درصد تقریبا ثابت ریزش میکنن ، ولی وقتی مارکت رنج میزنه و تثبیت میشه، اونوقت آلت‌کوینها نسبت به بیت‌کوین برتری خودشون رو نشون میدن و نوبتی شروع به رشد میکنن ...

#نظر_شخصی

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
میگم سیستم staking سالانه چجوریه؟ بعد یه سال خودش پس میفرسته یا باید درخواست بدیم؟ مثلا الان چک کردم کارمزد کلایمش خیلی بالا بود برام، بخاطر اینه که یه سال نشده؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
میگم سیستم staking سالانه چجوریه؟ بعد یه سال خودش پس میفرسته یا باید درخواست بدیم؟ مثلا الان چک کردم کارمزد کلایمش خیلی بالا بود برام، بخاطر اینه که یه سال نشده؟
چه ارزی؟ بیشتر اطلاعات بدید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی از قوانین ایجاد توکن یا کوین خبر داره، آیا توی ایران حتی اگه توکنی که واقعا ایده داشته باشه و توسعه داده بشه هم بنویسیم باز هم مثه شت کوین BRG غیرقانونی محسوب میشه؟
1052.gif

نیان به جرم اخلال در ن.ظ.ا.م اقتصادی به چاکمون بدن
1048.gif

یه توکن قبلا نوشتم هیچکاری نمیکنه میخوام به اسم عمه داگی (دوج) منتشر کنم بخرید با هم ببریمش تا مووون
s226.gif
50% ساپلایشم میزنم به ولت @Captive به شرطی که اینجا تبلیغ کنه همه بخرن
s207.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کسی از قوانین ایجاد توکن یا کوین خبر داره، آیا توی ایران حتی اگه توکنی که واقعا ایده داشته باشه و توسعه داده بشه هم بنویسیم باز هم مثه شت کوین BRG غیرقانونی محسوب میشه؟
1052.gif

نیان به جرم اخلال در ن.ظ.ا.م اقتصادی به چاکمون بدن
1048.gif

یه توکن قبلا نوشتم هیچکاری نمیکنه میخوام به اسم عمه داگی (دوج) منتشر کنم بخرید با هم ببریمش تا مووون
s226.gif
50% ساپلایشم میزنم به ولت @Captive به شرطی که اینجا تبلیغ کنه همه بخرن
s207.gif

مجاز نیست محسن جان، شوخیشم خطرناکه :دی

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
من تا اومدم تو بورس ریزش شروع شد تا اومدم تو ارز دیجیتال ریزش شروع شد اگه جای دیگه ای سراغ دارید که با رفتن داخلش میتونم یه ریزشی هم اونجا ایجاد کنم بگید تا اقدامات لازم رو انجام بدم:cool:

بالا