FX.HOSSEINY
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 1,972
- لایکها
- 4,430
اگه تا 4:30 صبح به وقت ایران پامپ شد میفهمیم همین بوده
متاسفانه خیلی پایینتر از رقمی که مد نظرت هست برای خرید رو میبینه : (اتریوم یه جوری ریخته تصورشم سخته چند روز پیش 4000 هزار دلار بود و با کله میخریدنش
رو 2200 اردر خرید میذارم که رو 3100 بفروشم خدابزرگه ببینیم چی میشه
امشب کندل هفتگی کلوز میشه خیلی کندل های هفتگی وضعیت بدی دارن توی کوین های اصلی.
سلام
گوشی دوستم برای باینانس گوگل رو فعال کردیم که برداشت بزنیم ولی هر چی کد گوگل رو میزنیم میگه اشتباه هست همچین مشکلی بوده تا حالا راه حلش چیه؟
یک بار هم پاک کردیم دوباره اضافه کردیم بازم میزنه اشتباه است
دامیننس بیت داره میره بالا، به نظر من فعلا نباید انتظار زیادی از آلت کوین ها داشته باشید.XVS خیلی خاکیه واقعآ مرام سازنده هاشو عشقه اینقد خاکیه که با بالا رفتن بیت نمیره بالا ولی با ریزشهاش کف میزنه
یعنی نقد کنم به همین چندرغازی که مونده کفایت کنم بیت تو یه رنجی داره بالا پایین میکنه فقط چوب میکنه تو استین مادامیننس بیت داره میره بالا، به نظر من فعلا نباید انتظار زیادی از آلت کوین ها داشته باشید.
یعنی نقد کنم به همین چندرغازی که مونده کفایت کنم بیت تو یه رنجی داره بالا پایین میکنه فقط چوب میکنه تو استین ما
من قبلا هم گفتم پرسیدم در این شرایط چه گزینه هایی میتونم انجام بدم نه اینکه شما یا کسی دیگه بهم بگه چیکار کنم فردا دنبال مقصر بگردم#DYOR
سلام
گوشی دوستم برای باینانس گوگل رو فعال کردیم که برداشت بزنیم ولی هر چی کد گوگل رو میزنیم میگه اشتباه هست همچین مشکلی بوده تا حالا راه حلش چیه؟
یک بار هم پاک کردیم دوباره اضافه کردیم بازم میزنه اشتباه است
من قبلا هم گفتم پرسیدم در این شرایط چه گزینه هایی میتونم انجام بدم نه اینکه شما یا کسی دیگه بهم بگه چیکار کنم فردا دنبال مقصر بگردم
و چیزی که واضحهه اینه کنه اگه خودم چند گزینه بلد بودم نمیپرسیدم
مثلا یکی از گزینه های پیشنهادی میتونست این باشه که ارزی XVS, رو با ارزی دیگه عوض کن که الان خودم فهمیدم ولی دیر شده
بعضی از ارزها حداقل یه اصلاحی داشتن همین ICP که همزمان با XVS 60% ریزش داشت فردای روزش بالاتر از قیمت ریزشی رسید
دیروز هم بعضی ارزها تا 20 30% برگشتن ولی این هنوز سرجاشه کمتر و کمتر میشه
دقیقا همین کارو کردیم ولی نمیشهحتما باید تو گوگل اتنتیکور کد اولی که بایننس میده رو اضافه کنید بعد ، تو نرم افزار گوگل آتن.. یه مثبت هست اونو بزنید اضافه کنید بعد کدی رو که میده به بایننس بزنید
باید چی کار کنم :دیIf you are experiencing trouble with your Google Authenticator code and you are using an Android phone, it might be because the time on your Google Authenticator app is not synced correctly. ... Go to the main menu on the Google Authenticator app. Click Settings. Click Time correction for codes