• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
استخر بزرگ چینی می میگه اروپا و ایالات متحده به زودی می توانند در استخراج بیت کوین سبقت بگیرند

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
در خصوص توکن های هواداری

توکن اتلتیکو مادرید که قهرمان شده ، پنجاه درصد ریخته

نمیشه گفت صعودش پیشخور قهرمانی بوده .. ظاهرا تا هفته اخر مشخص نبود تکلیف قهرمان

alirezatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
اتریوم یه جوری ریخته تصورشم سخته چند روز پیش 4000 هزار دلار بود و با کله میخریدنش
رو 2200 اردر خرید میذارم که رو 3100 بفروشم :rolleyes: خدابزرگه ببینیم چی میشه

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
اتریوم یه جوری ریخته تصورشم سخته چند روز پیش 4000 هزار دلار بود و با کله میخریدنش
رو 2200 اردر خرید میذارم که رو 3100 بفروشم :rolleyes: خدابزرگه ببینیم چی میشه
متاسفانه خیلی پایین‌تر از رقمی که مد نظرت هست برای خرید رو میبینه : (

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوستانی که علاقمند هستند به این بازار پیشنهاد میکنم حتما در مورد " رابطه همبستگی بین ارزهای دیجیتال " correlation حتما مطالعه بیشتری داشته باشند، کلیپ های آموزشی در یوتیوب و آپارات هست که میتونید مشاهده کنید.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام
گوشی دوستم برای باینانس گوگل رو فعال کردیم که برداشت بزنیم ولی هر چی کد گوگل رو میزنیم میگه اشتباه هست همچین مشکلی بوده تا حالا راه حلش چیه؟
یک بار هم پاک کردیم دوباره اضافه کردیم بازم میزنه اشتباه است

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
XVS خیلی خاکیه واقعآ مرام سازنده هاشو عشقه اینقد خاکیه که با بالا رفتن بیت نمیره بالا ولی با ریزشهاش کف میزنه 😐

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام
گوشی دوستم برای باینانس گوگل رو فعال کردیم که برداشت بزنیم ولی هر چی کد گوگل رو میزنیم میگه اشتباه هست همچین مشکلی بوده تا حالا راه حلش چیه؟

If you are experiencing trouble with your Google Authenticator code and you are using an Android phone, it might be because the time on your Google Authenticator app is not synced correctly. ... Go to the main menu on the Google Authenticator app. Click Settings. Click Time correction for codes

Captive

لایک‌ها
16,664
XVS خیلی خاکیه واقعآ مرام سازنده هاشو عشقه اینقد خاکیه که با بالا رفتن بیت نمیره بالا ولی با ریزشهاش کف میزنه 😐
دامیننس بیت داره میره بالا، به نظر من فعلا نباید انتظار زیادی از آلت کوین ها داشته باشید.

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
دامیننس بیت داره میره بالا، به نظر من فعلا نباید انتظار زیادی از آلت کوین ها داشته باشید.
یعنی نقد کنم به همین چندرغازی که مونده کفایت کنم بیت تو یه رنجی داره بالا پایین میکنه فقط چوب میکنه تو استین ما

Captive

لایک‌ها
16,664

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
من قبلا هم گفتم پرسیدم در این شرایط چه گزینه هایی میتونم انجام بدم نه اینکه شما یا کسی دیگه بهم بگه چیکار کنم فردا دنبال مقصر بگردم
و چیزی که واضحهه اینه کنه اگه خودم چند گزینه بلد بودم نمیپرسیدم

مثلا یکی از گزینه های پیشنهادی میتونست این باشه که ارزی XVS, رو با ارزی دیگه عوض کن که الان خودم فهمیدم ولی دیر شده

بعضی از ارزها حداقل یه اصلاحی داشتن همین ICP که همزمان با XVS 60% ریزش داشت فردای روزش بالاتر از قیمت ریزشی رسید
دیروز هم بعضی ارزها تا 20 30% برگشتن ولی این هنوز سرجاشه کمتر و کمتر میشه

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
سلام

حتما باید تو گوگل اتنتیکور کد اولی که بایننس میده رو اضافه کنید بعد ، تو نرم افزار گوگل آتن.. یه مثبت هست اونو بزنید اضافه کنید بعد کدی رو که میده به بایننس بزنید

Captive

لایک‌ها
16,664
من قبلا هم گفتم پرسیدم در این شرایط چه گزینه هایی میتونم انجام بدم نه اینکه شما یا کسی دیگه بهم بگه چیکار کنم فردا دنبال مقصر بگردم
و چیزی که واضحهه اینه کنه اگه خودم چند گزینه بلد بودم نمیپرسیدم

مثلا یکی از گزینه های پیشنهادی میتونست این باشه که ارزی XVS, رو با ارزی دیگه عوض کن که الان خودم فهمیدم ولی دیر شده

بعضی از ارزها حداقل یه اصلاحی داشتن همین ICP که همزمان با XVS 60% ریزش داشت فردای روزش بالاتر از قیمت ریزشی رسید
دیروز هم بعضی ارزها تا 20 30% برگشتن ولی این هنوز سرجاشه کمتر و کمتر میشه

دوست عزیز بحث این نیست که شما دنبال مقصر باشی یا گردن کسی بندازی.

من حرفم اینه: اگر قبل از خرید تحقیق کردی و باور داری که این کوین، کوین به درد بخوری هست و آینده داره به هیچ عنوان تو ضرر نفروش، بندازش ته انبار و بیخیالش شو.

اگر همینطوری خریدی که بره بالا سود کنی و بفروشی خب نمیشه نظر داد چون اگر همینطوری هم بفروشی هر لحظه امکان داره یه خبری منتشر بشه و قیمت ها افزایشی بشه، اون موقع تو ضرر فروختی دوباره رفته بالا پول بیشتری باید بدی برای خرید مجددش.

اگر ( اگر ) مقدار خیلی زیادی روی این کوین داری و احساس میکنی بازار ریزشی هست، 20% از کوین هاات رو بفروش، و به همون میزان ( از لحاظ دلاری ) به صورت پله ای از 15% پایین تر شروع کن به خرید، اگر بازار ریخت که خب کمتر ضرر کردی اگر هم رفت بالا تارگت فروشت رو بیشتر بذار که ضرر جبران بشه.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
حتما باید تو گوگل اتنتیکور کد اولی که بایننس میده رو اضافه کنید بعد ، تو نرم افزار گوگل آتن.. یه مثبت هست اونو بزنید اضافه کنید بعد کدی رو که میده به بایننس بزنید
دقیقا همین کارو کردیم ولی نمیشه

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
If you are experiencing trouble with your Google Authenticator code and you are using an Android phone, it might be because the time on your Google Authenticator app is not synced correctly. ... Go to the main menu on the Google Authenticator app. Click Settings. Click Time correction for codes
باید چی کار کنم :دی

بالا