• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

رمزینکس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قیمت بیت کوین آخر هفته گذشته روند نزولی خود را ادامه داد و اکنون در پایین ترین سطح سه ماهه گذشته خود قرار گرفته است. در ادامه به تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین پرداخته شده است.

ایلان ماسک (Elon Musk) مدیر تسلا چند ماه پس از پامپ بیت کوین، باعث سقوط آن شد. از سوی دیگر تام لی (Tom Lee) از فاندستراست (Fundstrat) معتقد است که بیت کوین تا قیمت ۱۲۵۰۰۰ دلار افزایش خواهد یافت.

هفته گذشته بی ثباتی در بازار ارزهای دیجیتال در تمام آخر هفته ادامه داشت. رسیدن قیمت به بالای ۵۰۰۰۰ دلار هم ناپایدار بود و منجر به شکست دیگری شد. علاوه بر این، پشتیبانی از ۴۶،۰۰۰ دلار برای جلوگیری از خسارات گسترده بسیار ضعیف بود و به همین دلیل بیت کوین تا نزدیکی ۲9۰۰۰ دلار که کمترین قیمت در سه ماهه اخیر آن بود، افت کرد.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
آقا منم سیستمی شدم : )))
دو روزه فقط روشن میکنم ، چک میکنم ، میبینم منفی خوردم
خاموش میکنم میام روز بعد میبینم باز منفی خوردم

اردر های بیت کوین و آلت کوین ها رو یه سطحی خرید گذاشتم که دیگه توهین به بازار رمز ارزه : ))))

پ.ن: فانتوم روی 35 بود ، حمایت داشت ولی بازم رو 25 گذاشتم ، الان 21 رو هم به خودش دید

: /
وقتی دنیا پنیک کردن ، همه بیت میخرن... دیگه کسی سراغ الت نمیره..... معلومه الت ها پودر میشن ...
برای خرید الت باید دست نگه داشت

و دامیننس بیت اگر بالای۷۰ یا ۶۰ هم رفت نباید تعجب کرد!!

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
نه هزار نشه صلوات بفرستین
بذار بریم بالا انقدر اینجا تگت کنم تلافی کنم عمه جون، بچه ها میدونن ابایی هم از اسپم کردن ندارم
21.gif

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

اینو یکی از بچه ها تو تاپیک مالباختگان فرستاده درباره شیبا هست، خیلی طولانیه تا الان به جایی رسیدم که یه شرکت نرم افزاری ایرانی تو ساختش دست داشته :D

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
فقط یه راه داره بازار برگرده !
75.gif
من برم اهرم شورت بگیرم
71.gif

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

اینو یکی از بچه ها تو تاپیک مالباختگان فرستاده درباره شیبا هست، خیلی طولانیه تا الان به جایی رسیدم که یه شرکت نرم افزاری ایرانی تو ساختش دست داشته :D
برگام! قشنگ ثابت میکنه یک شرکت ایرانی (آدرسش تو همین وبلاگ هست) در ساخت شیبا دست داشته! از اول قرار نبوده ShibaSwap ای وجود داشته باشه! و اسکم تمام!

Although some things suggest VB might have been involved, I’m 99% certain they are false evidence trails to confuse any investigators. VB seems completely innocent in this, to me​

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
برگام! قشنگ ثابت میکنه یک شرکت ایرانی (آدرسش تو همین وبلاگ هست) در ساخت شیبا دست داشته! از اول قرار نبوده ShibaSwap ای وجود داشته باشه! و اسکم تمام!
چرا فکر کردی کوینی که تعداد صفرهاشون نمیتونی شمارش کنی آینده ای داره ! از اولش هم مشخص بود اسکم هست
حالا بعضی اسکمرها چپشون پره خوب تبلیغات میکنند و تپل میچاپن , بعضی ها هم بضاعتشون کمه و به چندصدهزار دلار راضی هستن

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
چرا فکر کردی کوینی که تعداد صفرهاشون نمیتونی شمارش کنی آینده ای داره ! از اولش هم مشخص بود اسکم هست
حالا بعضی اسکمرها چپشون پره خوب تبلیغات میکنند و تپل میچاپن , بعضی ها هم بضاعتشون کمه و به چندصدهزار دلار راضی هستن
1621781234036.png

اشتباه ریپلای نکردی؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کدوم قسمتش رو اشتباه ریپلای کردم ؟
73.gif

در این قسمت گفتی که اسکم بوده
از اول قرار نبوده ShibaSwap ای وجود داشته باشه! و اسکم تمام!

و من هم پرسیدم چرا فکر کردی شیبا آینده ای داره ؟

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
کدوم قسمتش رو اشتباه ریپلای کردم ؟
73.gif

در این قسمت گفتی که اسکم بوده

و من هم پرسیدم چرا فکر کردی شیبا آینده ای داره ؟
سایتی که دادم و دلایلی که ذکر کرده رو دیدی؟ و شرکت ایرانی که در این قضیه دست داشته؟ من تعجبم از این بود.
البته که حالا که دستش رو شده همه میتونن بیان بگن که ما که گفته بودیم و اصلا جای شک و شبهه ای هم واسمون نداشت...

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سایتی که دادم و دلایلی که ذکر کرده رو دیدی؟ و شرکت ایرانی که در این قضیه دست داشته؟ من تعجبم از این بود.
البته که حالا که دستش رو شده همه میتونن بیان بگن که ما که گفته بودیم و اصلا جای شک و شبهه ای هم واسمون نداشت...
بله خوندم

من که سوادش رو ندارم ولی چند وقت پیش یه ویدئو گذاشتم آموزش ساخت شت کوین , طرف با چندتا کلیک تو اسمارت چین بایننس شت کوین ساخت

اگر در شبکه اتریوم هم به همین شکل باشه شرکت ایرانی کار خاصی نکرده !

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

اینا میگفتن آخر آوریل شیباswap رو راه میندازن هنوز راه ننداختن ؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
اینا میگفتن آخر آوریل شیباswap رو راه میندازن هنوز راه ننداختن ؟
نه به تعویق انداختن مثلا، تو همین وبلاگ هم نوشته، اصلا همچین چیزی در کار نبوده! عکسی که از سیستمش دادن هم فتوشاپ بوده :D

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
بله خوندم

من که سوادش رو ندارم ولی چند وقت پیش یه ویدئو گذاشتم آموزش ساخت شت کوین , طرف با چندتا کلیک تو اسمارت چین بایننس شت کوین ساخت

اگر در شبکه اتریوم هم به همین شکل باشه شرکت ایرانی کار خاصی نکرده !
حق با شماست، اصلا جای تعجب نداشت قضیه و شما صفر تا صدش رو پیش بینی کرده بودی
mushy_1.gif

بالا