• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
باید چی کار کنم :دی
اگر با کد Google Authenticator خود مشکلی دارید و از تلفن Android استفاده می کنید ، ممکن است به این دلیل باشد که زمان برنامه Google Authenticator شما به درستی همگام سازی نشده است. ... به منوی اصلی برنامه Google Authenticator بروید. روی تنظیمات کلیک کنید. برای اصلاح کد زمان را کلیک کنید

Google translated :D

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
میخوام یه پله بیت خرید کنم بذارم برای خودش هوا بخوره تو ولت
جهت خالی نبودن ولت از بیت و اتریوم :cool:
از هرکدوم یکم داشته باشم بد نمیشه که هم خدارو خوش میاد هم بنده خدا

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
eth4.jpg

eth5.jpg

199,947 اتریم (445 میلیون دلار) / بیشترین مقدار ورودی یک سال اخیر در 10 دقیقه وارد صرافی ها شد.
نمیدونم انتقال خود صرافی بوده یا نه...

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
js4.jpg

مسخرست اما این چند روز یه شایعه ای راه افتاده که جاستین سان با زن یکی ریخته رو هم حالا اون طرف واسه اینکه حال جاستین رو بگیره بیتکوین رو کشیده پایین.
حالا خود جاستین اومده میپرسه زن کی بوده طرف؟
یکی دیگه هم اون پایین نوشته بابا جون مادرت لیکوئید شو تموم بشه بره دیگه :ROFLMAO:

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
اقایون دفی100 اسکم شده ؟
توی کوین کپ که اینو زده :
We have received multiple reports that this project has exited as a scam. Please exercise caution.
تو سایتش هم که نوشته بود ما پول شما رو خوردیم هیچکاری نمیتونید بگنید منتظر باشید تا الت کوین ها به ماه برسن
ولی داخل توییترشون زده که :
The website was hacked yesterday and the message was shown by the hackers. It has been taken down.
کدوم رو باید باور کرد ؟ !

دوستان یه سوال کارمزد برداشت بیت ۰.۰۰۰۵ BTC هستش ؟

Last edited:

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
والله اینو داخل والکس نوشته من قبلا قبل اینکه با بایننس کار کنم یه مقداری بیت خرید کرده بودم درون این سایت الان یادم اومد رفتم تو سایت برشدارم دیدم نوشته اینقدر هزینه انتقال در شبکه داره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
والله اینو داخل والکس نوشته من قبلا قبل اینکه با بایننس کار کنم یه مقداری بیت خرید کرده بودم درون این سایت الان یادم اومد رفتم تو سایت برشدارم دیدم نوشته اینقدر هزینه انتقال در شبکه داره

کارمزد در صرافی ها متفاوت هست، بعضی ها کمتر و بعضی ها بیشتر میگیرن ولی کارمزد انتقال از والت شخصی رو در لینک زیر میتونید مشاهده کنید.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
cr.jpg

If these two lines cross each other (called a DEATH CROSS) then it’s basically over for crytpos. Historically even for the stock market, there have only been 3-4 death crosses before. 1929, 1938, 1974 and 2008. All resulted in stock market crashes. Same here​

نقل قول.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
الآن تقریبا هممون تو ضرریم یه راه خیلی مفید سراغ دارم باسه اینکه نه اعصابت بهم بریزه هم بتونی ضررت رو هضمش کنی و این دوره بگذره
اگر تتر داری میانگین کم کن اگر هم نداری مهم نیست چون کاریش نمیشه کرد
سیستمتو خاموش کن دوهفته دیگه بیا سراغش بازم اگر تغییر نکرده بود بازم خاموش کن دوهفته دیگه بیا سروقتش

هیچ راهی جز این دوتا راه نداری پس اعصابتو خورد نکن بازار مالی همینه یه کله قرار نیست سود کنیم

آقا منم سیستمی شدم : )))
دو روزه فقط روشن میکنم ، چک میکنم ، میبینم منفی خوردم
خاموش میکنم میام روز بعد میبینم باز منفی خوردم

اردر های بیت کوین و آلت کوین ها رو یه سطحی خرید گذاشتم که دیگه توهین به بازار رمز ارزه : ))))

پ.ن: فانتوم روی 35 بود ، حمایت داشت ولی بازم رو 25 گذاشتم ، الان 21 رو هم به خودش دید

: /

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
پ.ن: فانتوم روی 35 بود ، حمایت داشت ولی بازم رو 25 گذاشتم ، الان 21 رو هم به خودش دید
فانتوم های عزیزم رو روی 0.9 نفروختم افغانستان روش سرمایه گذاری کرده بود:cry:

1621767682634.png

1621767749886.png

بالا