Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
رئیس اتاق ایران چین گفته چرا برای استخراج رمز ارزها فقط به چین گیر دادید درحالیکه لهستان و ترکیه و هند هم در ایران ماینینگ میکنن..
کسی از قوانین ایجاد توکن یا کوین خبر داره، آیا توی ایران حتی اگه توکنی که واقعا ایده داشته باشه و توسعه داده بشه هم بنویسیم باز هم مثه شت کوین BRG غیرقانونی محسوب میشه؟
نیان به جرم اخلال در ن.ظ.ا.م اقتصادی به چاکمون بدن
یه توکن قبلا نوشتم هیچکاری نمیکنه میخوام به اسم عمه داگی (دوج) منتشر کنم بخرید با هم ببریمش تا مووون50% ساپلایشم میزنم به ولت @Captive به شرطی که اینجا تبلیغ کنه همه بخرن
چه لزومی داره مشخص بشه که از ایران هست ؟مجاز نیست محسن جان، شوخیشم خطرناکه :دی
یکی از فامیل هامون که در حد شهرستانمان فکر کنم مرد اول در حوزه کریپتو هست میگفت یک نفر رو می شناسم کارش ساخت شیت هست میگفت دوستش کارهای گرافیکی اون رو انجام میدهکسی از قوانین ایجاد توکن یا کوین خبر داره، آیا توی ایران حتی اگه توکنی که واقعا ایده داشته باشه و توسعه داده بشه هم بنویسیم باز هم مثه شت کوین BRG غیرقانونی محسوب میشه؟
نیان به جرم اخلال در ن.ظ.ا.م اقتصادی به چاکمون بدن
یه توکن قبلا نوشتم هیچکاری نمیکنه میخوام به اسم عمه داگی (دوج) منتشر کنم بخرید با هم ببریمش تا مووون50% ساپلایشم میزنم به ولت @Captive به شرطی که اینجا تبلیغ کنه همه بخرن
اینو دیدم اتفاقا امروز اما یه جا خوندم هر پستی که ایجاد میشه داخل این سایت یه آی دی جدا میگیره پس نمیشه دیگه فیک ها رو از واقعی ای تشخیص داد...
چه لزومی داره مشخص بشه که از ایران هست ؟این همه شت کوین بی هویت هست , یکی دیگه هم روش
یکی از فامیل هامون که در حد شهرستانمان فکر کنم مرد اول در حوزه کریپتو هست میگفت یک نفر رو می شناسم کارش ساخت شیت هست میگفت دوستش کارهای گرافیکی اون رو انجام میده
کوین یا توکن؟کاری نداره، کلا یه روز هم وقت نمیخواد ساختنش.
این پیام ها رو چه سایتی گذاشته میشه ؟
کوین یا توکن؟