• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
هنوز که تایید نشده تازه این صرافی ها درصد کارمزدی هم که میگیرن خیلی زیاده.

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
دوستان و اساتید مجرب برای ترید کردن روزانه تو ارز دیجیتال کدام اندیکاتورها از همه سریعتر و بهتر و دقیقتر سیگنال خرید و فروش می دهند ؟

sara100

Registered User
لایک‌ها
531

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
از این به بعد با خیال راحت تو صرافی ایرانی ترید می کنیم امشب راحت سرم روی بالشت میزارم تا خوابهای خوش ببینم ....(y);)
صرافی ایرانی ایششش حال بهم زنن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
در کندل هفتگی تازه اول ورود به ایام قرمزیه هستیم

مشاهده پیوست 1242039
اردلان یک شعر داده میگه : گر‌همسفر عشق شدی ، مرد سفر( یا خطر) باش :-دی

سه روز پایین باشه، روز چهارم بره بالا فایده نداره

باید خسته کنه همه رو .. مخصوصا اینایی که تازه اومدن یک چیزی بردارن برن ...

سه ماه چهار ماه یا حتی دوسال کژژژژ بده ، اونا که موندن کیفشو ببرن..

اون دستت که ناله میکنن :
بارها گفتن پولی که اگر از دست بدی ، زنده میمونی بیار تو مارکت

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
درسته بایننس بهشت پولشویی هست

اما‌باید افتخار کنیم بهش که پروژه های اسکم لیست نمیکنه و درواقع سفت و سخت میگیره

جالب که بایننس هیچ پولی برای لیست سکه یا توکن نمیگیره فقط اطلاعات مشتریانی که تو عرضه اولیه پیش خرید کردن میگیره که بفهمه اینا هلدر ( اینوستر) هستن یا اومدن بخرن پامپ شد بفروشن..

AD27A538-09E6-444F-B617-8E86FDD1AEEB.jpeg

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
ارزارو تو قیمت 1 سنت 10 سنت 1 دلار 10 دلار 100 دلار ب اید خرید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
خطر آمدن بیت به کانال 20 هزار دلار همچنان وجود دارد. #نظر_شخصی

قیمت فعلی: 35 هزار دلار

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
سه ماه چهار ماه یا حتی دوسال کژژژژ بده ، اونا که موندن کیفشو ببرن..

برادر ، من که به شخصه اصلا برام مهم نیست این وضعیت فعلی. چرا که صرفا با نهایتا 200 دلار اومدم کارآموزی و کسب تجربه و دید بلند مدت دارم نسبت به یادگیری این بازار.

ولی برای اونایی که سرمایه خوابوندن ،
مد نظر داشته باش که اگه یه مبلغ قابل توجهی قرار باشه مثلا بیشتر از 6 ماه بخوابه ، دیگه اونجاست که دیگه استراتژی وَ بَشِّرِ الصَّابِرینَ جواب نمیده ، چرا که
اگر نگاه ، نگاه کاسب طور باشه به این بازار ، پس خواب پول خیلی مهمه. اگه نگاه عاشق طور داشته باشیم به بازار ، اوکی ، هودل کردن جوابه. چون عاشقیم دیگه ، تکلیفمون مشخصه :دی

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
برادر ، من که به شخصه اصلا برام مهم نیست این وضعیت فعلی. چرا که صرفا با نهایتا 200 دلار اومدم کارآموزی و کسب تجربه و دید بلند مدت دارم نسبت به یادگیری این بازار.

ولی برای اونایی که سرمایه خوابوندن ،
مد نظر داشته باش که اگه یه مبلغ قابل توجهی قرار باشه مثلا بیشتر از 6 ماه بخوابه ، دیگه اونجاست که دیگه استراتژی وَ بَشِّرِ الصَّابِرینَ جواب نمیده ، چرا که
اگر نگاه ، نگاه کاسب طور باشه به این بازار ، پس خواب پول خیلی مهمه. اگه نگاه عاشق طور داشته باشیم به بازار ، اوکی ، هودل کردن جوابه. چون عاشقیم دیگه ، تکلیفمون معلومه :دی
منظورم به این بود که این مارکت هست کل دنیا قبولش کردن و اینایی که ترسیدن همون بهتر جمع کنن بره .. شش ماه ؟ ممکن اصلا سه سال طول بکشه مجدد اگر بازار خرسی شده باشه ! این عدد مهم نیست .. برای هولدر !

کوین 2دلاری 100دلار رو دیده مجدد 2دلارم دیده ..

خود بیت در نظر بگیر 10سال اخیر چه نوسان هایی که داشته 3هزار دیده مجدد 300هم دیده ! 19هزار و دیده برگشت 3هزار ، همه بعد از هر رکود گفتن کار تمامه ... اما در نهایت شصت هزارم دید.. یعنی میخوام این مارکت یک سال و شش ماه نیومده که بره !

تو همین شرایط هولدری که سابقه داشته بود و نترسیده بود میتونست تعداد کوین هاشو چند برابر کنه .. با تعداد کوین بیشتر بول مارکت بعدی چند برابر سرمایه بدست بیاره ! قرار نیست x بیت داری یا x اتر xسال دیگه بشینی کنار تا به قیمت بهار امسال برگرده ! بالا میتونستی بفروشی و یکم اصلاح تعداد بیشتری بخری[نگاه کاسب طوری که گفتی } :-دی

مثال : من زیاد به سبد هولم ددست نمیزنم چون یاد اتر هام میفتم که نابلد بودم و هیجانی 80دلار رو 250فروختم !!

اما با گذشت زمان یکم از سبد بلند مدتم یاد گرفتم نوسان بگیرم مخصوصا کوین های که بی ارزش تر بود و خیلی بالا رفته بود:.

200تا اتر کلاسیک داشتم رو 120--150سل زدم .. خوب رو 50 همه رو خریدم مجدد ! سه برابر بیشتر شد

حال مجدد میخواد سه سال دیگه یا ده سال دیگه دوباره مارکت سقف قبلی بزنه :. دارایی من تو همین ارز فقط میشه 100k ! درصورتی که چقدر پول بابتش داده بودم ؟ 500دلار !

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177

اینو یکی از بچه ها تو تاپیک مالباختگان فرستاده درباره شیبا هست، خیلی طولانیه تا الان به جایی رسیدم که یه شرکت نرم افزاری ایرانی تو ساختش دست داشته :D
اگر یادتون باشه در مورد دوج هم همین بحثا بود و هنوزم هست اما ببینید دوج الآن کجاست و ببینید آخرش به کجا میرسه
من اصلا کاری به این سایت ندارم و با قبول ریسک این کوین رو خریدم و تو سبدم دارم همین که تو بایننس لیست شده یک پله از اونیکه پاش به بایننس نرسیده جلوتره
یه جاهایی باید اونیکه همه میگن آشغاله رو بخری یا خلاف جهت شنا کنی بعضی وقتا خوب جواب میده ;)

اصلا پیشنهاد به خرید این شت کوین نیست دوستان

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اگر یادتون باشه در مورد دوج هم همین بحثا بود و هنوزم هست اما ببینید دوج الآن کجاست و ببینید آخرش به کجا میرسه
اصلا مقایسه درستی نیست , دوج کوین قدمتی تقریبا برابر با بیت کوین داره ! از 2013

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اصلا مقایسه درستی نیست , دوج کوین قدمتی تقریبا برابر با بیت کوین داره ! از 2013
من کاری به قدمتش ندارم مگه دوج کوین پروژه ای چیزی داره که به درد بخور باشه ؟
مگر یک میم کوین و یک شوخی بیشتره ؟
پس چرا اینقدر طرفدار پیدا کرده
خب اگر کسی میدونست این کوین قراره امسال بترکونه که همه الآن میلیاردر بودن
بعضی از کوینهایی که الآن تو لیست 100 تای اول مارکت هستند قدمتشون کمتر از دوساله

بالا