• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
جالبه حرف از تارگت‌های ۴۰ ۵۰ برای خروج از بیت بود ولی الان نمودار رو میبینم همین ۳۵ ۳۶ داره خیلی زور میزنه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
جالبه حرف از تارگت‌های ۴۰ ۵۰ برای خروج از بیت بود ولی الان نمودار رو میبینم همین ۳۵ ۳۶ داره خیلی زور میزنه
زیر یه خط روند نزولی توی تایم فریم 1 ساعته گیر کرده چند بار خورده بهش ولی نتونسته بشکنه، اگه بشکنه به نظرم میتونه تا 40-42 بره بالا.

پ.ن: #نظر_شخصی

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
chz.jpg

فن توکن من سیتی بالاخره از فردا در اپ Socios و احتمالا بزودی در باقی صرافی ها قابل خرید هست.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
⁠Bitcoin gains 6% as Bollinger Bands creator eyes W-shaped BTC price bottom

Current price activity could end up in bulls' favor, says John Bollinger, with traders keenly awaiting an uptick which could liquidate shorters.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
احراز هویت میخواد این socios?
من که یه بار اومدم نصب کنم، همون اول شماره ایران رو قبول نکرد ناک اوت شدم :D
اینجا درباره احراز هویت توضیح داده، مثل اینکه برای مبالغ کم نیاز نیست:

The Socios.com app has 5 user verification levels, which give you access to different functions and features within the app. Each level requires different documentation, based on the amount of $CHZ you are depositing and/or trading. The amounts are aggregated over a period of time from the date of your first registration.
  • Level 0: Allows you to create an account and log-in. For this we require your mobile phone number and your email address. At this level, you can collect free $CHZ and Fan Tokens via the Token Hunt feature, and you can vote on club polls and, top-up your Socios.comaccount (transferring $CHZ or buying on the app) up to the value of €250.
  • Level 1: Users can top up their Socios.com account (transferring $CHZ or buying on the app) up to the value of €500. You will be required to confirm the validity of your email address.​
  • Level 2: To be eligible to sell Fan Tokens on the Trading feature and top-up/ transfer out up to a maximum of €1500 in $CHZ, you will need to submit your full name and surname, date of birth and nationality; confirm your identity and documentation via the inbuilt selfie function.​
  • Level 3: To be eligible to deposit and/or trade up to a maximum of €40,000, you will be required to confirm your residential address via a proof of address document.​
  • Level 4: To be eligible to deposit and/or trade more than €40,000, you will be asked for further information and supporting documentation, such as source of income/funds.​

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
راستی صحبت از CHZ شده این اواخر تیم ملی آرژانتین به عنوان اولین تیم ملی دارای فن توکن، چندتا تیم کریکت هندی، چندتا تیم فوتبال ترکیه ای و چندتا تیم فرمول یک اضافه شد به جمعشون.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
راستی صحبت از CHZ شده این اواخر تیم ملی آرژانتین به عنوان اولین تیم ملی دارای فن توکن، چندتا تیم کریکت هندی، چندتا تیم فوتبال ترکیه ای و چندتا تیم فرمول یک اضافه شد به جمعشون.
اپ سوسیس :-دی رو ریختم

ارژانتین هم دیدم فعلا متوقف شده

ولی جالبه یو اف سی - بسکتبال هم هست

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
اپ سوسیس :-دی رو ریختم

ارژانتین هم دیدم فعلا متوقف شده

ولی جالبه یو اف سی - بسکتبال هم هست
شماره خارجی زدی؟
این یارو موسسش دائم در حال سفره، هر روز یه گوشه دنیا داره قرار داد میبنده، داره خوب کار میکنه به نظرم...

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
مشاهده پیوست 1242108

فن توکن من سیتی بالاخره از فردا در اپ Socios و احتمالا بزودی در باقی صرافی ها قابل خرید هست.
تا اونجا که یادمه قیمت اولیه 25$ دلار بود در زمانی که CHZ روی 0.5$ بود

احراز هویت میخواد این socios?

اینجا درباره احراز هویت توضیح داده، مثل اینکه برای مبالغ کم نیاز نیست:

بله احراز هویت میخواد و بدون احراز هویت امکان برداشت ندارید , من با پاسپورت ایران درخواست وریفای دادم و وریفای من رو ریجکت کردن
WhatsApp Image 2021-05-24 at 18.48.32.jpeg

با شماره مجازی میتونی ثبت نام کنی

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

فایل های ضمیمه

• rd1.jpg
    rd1.jpg
    57.1 KB · نمایش ها: 6

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
هولد کردیش؟
تارگتت واسه xvs چقدره؟
من میانگینم رو 40 دلاره:D
unfi اینایی که دیروز روی 6 خریدم روی 11 فروختم هر پله ای که میخرم رسید به سود میفروشم
xvs اخرین پله 20.835 خریدم بود نگه داشتم زیر 150 نمی فروشم هر چی بیاد پایین میخرم تا زیرپوشم راه داره بفروشم خرید بزنم :p

بالا