وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
بر طبل شادانه بکوبگلدمن ساکس که یک ضرکت خدمت مالی هست طی چند روز آینده گزارش جدیدی تحت عنوان "Crypto: A New Asset Class؟" را منتشر می کند.مشاهده پیوست 1241822
Yahoo on osa Yahoon tuotemerkkejä.

بر طبل شادانه بکوبگلدمن ساکس که یک ضرکت خدمت مالی هست طی چند روز آینده گزارش جدیدی تحت عنوان "Crypto: A New Asset Class؟" را منتشر می کند.مشاهده پیوست 1241822
راستی کلمه "استاد" رو سانسور کردی؟خیلی وقت به فنا رفتیم منتهی داغیم متوجه نمیشیم
با توجه به داده های موجود هرچه قیمت بیت پایین تر بیاد تمایل برای خرید بیشتر میشه ( مخصوصا افرادی که احساس میکنند از رشد بازار کریپتو عقب مانده اند )
همانند فنری که در حال جمع شدن هست
با توجه به اینکه عمق بازار زیاد نیست اگر بازار از تغییر روند مطمئن بشود اون زمان بازار دیدن داره باید حسرت قیمت های امروز بخوریم
اما برای تصمیم گیری در مورد سر و شانه زود هست ( هرچند که من شرایط برای سر و شانه مناسب نمیدونم )
راستی کلمه "استاد" رو سانسور کردی؟
تو این تاپیک کسی رو استاد خطاب کردن بده؟ من چندبار این کارو کردم واقعا قصد بدی نداشتم بخدا بد برداشت نکنید
معمولا به اونایی گفتم که حس میکردم تجربه بیشتری نسبت بهم دارن.
دوستان ارز matic چرا انقدر رشد کرد؟ شت کوینه یا نه؟ ارزش نگاه کردن داره نیم نگاهی بهش داشته باشیم ممنون میشم راهنمایی کنید
در ایام کرونا؟
شام میدن؟
شما فامیل عروسی یا داماد؟
این شیبا چه رشد عجیبی کرده توی همین چند ساعت.
باز این ایلان توییت زده گند زده به همه چیز.خیلی هم عجیب نبوده، اکثر آلت ها 20-50 درصد کشیدن بالا.