• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یک سیستم پانزی چه مشخصه هایی داره؟
من در مورد پانزی اطلاعی ندارم
شما ویدئو رو دیدید ؟ به نظر ندیدی

محوریت تئوری که مطرح کرد مربوط به تتر بود و اینکه تتر هیچ پشتوانه ای نداره و هیچ مستنداتی از شرکت تتر در هیچ بانکی وجود نداره !

و میگه از اونجا که 70-80% خریدهای این بازار با تتر انجام میشه , اگر یک روز تتر محو بشه کل مارکت محو میشه !

از نظر من سوالاتی که در مورد تتر مطرح میکنه قابل تامل هست

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
محوریت تئوری که مطرح کرد مربوط به تتر بود و اینکه تتر هیچ پشتوانه ای نداره و هیچ مستنداتی از شرکت تتر در هیچ بانکی وجود نداره !

و میگه از اونجا که 70-80% خریدهای این بازار با تتر انجام میشه , اگر یک روز تتر محو بشه کل مارکت محو میشه !

بیت کوین پانزی ؟ بعد از ده سال ! همینا یک صفحه یوتیوب دیگه دارن میگن بیت کوین میشه 200 هزار تا !

نگرانی بابت پشتوانه تتر وجود داره ؟ استیبل های دیگه استفاده میکنیم راحت :)

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
مشاهده پیوست 1242290
این تحلیل یه بنده خدایی هست تو تریدینگ ویو
نکته ای که برام جالب بود استفاده از دوتا ema همزمان هست که ظاهرا خیلی دقیق سیگنال خرید و فروش داده
میخواستم ببینم کسی بلده چطوری میشه ازش استفاده کنم به اینصورت؟ یا اینکه اگر لینک فیلمی مقاله ای چیزی هست در این باره بدین ممنون میشم
چیز زیاد پیچیده ای نداره
یک مووینگ اورج که کندل های اخر وزن بیشتری در محاسبات داره
کافیه چند بار دوره های محاسباتی رو تغییر بدید تا شبیه چارت بشه

معمولا از حالت کلوز کندل برای محاسبات استفاده میکنند و هرچه مقدار دوره کمتر باشه با سرعت بیشتری تغییر جهت میده
این تغییر جهت های زیاد باعث تولید سیگنال های خطا میشود
چون تایم فریم یکساعته استفاده میکنه بنظر میرسه بسیار دقیق هست اما در تایم پایین و حتی همین تایم یکساعته سیگنال گیری باهاش راحت نیست
در کل بیشتر استفاده مووینگ اوریج ها جهت تایید یک سیگنال هستند تا اینکه خود به تنهایی بخواهند سیگنالی صادر کنند

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

تا حالا هیچ وقت اینجوری قانع نشده بودم
1048.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من در مورد پانزی اطلاعی ندارم

عزیز، شما ویدوئی رو میذارید و موضوعی رو مطرح میکنید و میگید داستان داره ترسناک میشه در صورتی که اصلا در مورد سیستم پانزی اطلاعی ندارید.

شما ویدئو رو دیدید ؟ به نظر ندیدی

من 1-2 دقیقه دیدم و بستمش.

میتونه درست باشه این موضوع

فرض کن تتر بی ارزش بشه، چه اتفاقی رخ میده؟ شما 2 تا راه دارید یا قبل از صفر شدن تتر اون رو به ریال تبدیل کنید یا بیت کوین و سایر کوین ها، راه دیگه ای مونده؟

حال اگر شما تتر رو به بیت کوین تبدیل کنید ( بر فرض مثال ) بیت نابود میشه یا بالاتر میره؟

در ضمن حالا تتر هم نباشه، 4-5 تا استیبل کوین دیگه هست به اونا تبدیل میشه دیگه.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
ell1.jpgell12.jpg

همونطور که نوسان گرفتن ایلان ماسک از بیتکوین با عقلم جور در نمیومد، الان این فرضیه ها رو خیلی معتبر تر میدونم.
سودی که از نوسان بیتکوین میتونه بگیره در مقایسه با سود غیر مستقیمی که با این هایپ میتونه برای خودش و کمپانیش کسب کنه فقط در حد یک شوخی هست.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
عزیز، شما ویدوئی رو میذارید و موضوعی رو مطرح میکنید و میگید داستان داره ترسناک میشه در صورتی که اصلا در مورد سیستم پانزی اطلاعی ندارید.
من نگفتم پانزی هست و فقط نقل قول کردم !

من 1-2 دقیقه دیدم و بستمش.
شما وقتی نشنیدی که تئوری ها و استدلاهای سازنده ویدئو چی بوده چطور اینقدر مطمئن اظهار نظر میکنید ؟
73.gif

فرض کن تتر بی ارزش بشه، چه اتفاقی رخ میده؟ شما 2 تا راه دارید یا قبل از صفر شدن تتر اون رو به ریال تبدیل کنید یا بیت کوین و سایر کوین ها، راه دیگه ای مونده؟
حال اگر شما تتر رو به بیت کوین تبدیل کنید ( بر فرض مثال ) بیت نابود میشه یا بالاتر میره؟
وقتی تتر محو شده و فاقد ارزش شده چطور تتر رو قبل از بی ارزش شدن تبدلیش کنم !
اگر فرض بر این باشه که این اتفاق بیوفته اینطور نیست که بیان بگن ما داریم جمع میکنیم میریم هرکی میخواد تبدیل کنه ! یهو محو میشه!

و درآخر جمع بندی کلام ,

شما فن بیتکوین هستی و من هم فن بیتکوین هستم ولی من ترجیح میدم در هر کاری بجای 100% خوشبینی مطلق , 95% خوشبین باشم و 5% بدبین
پس از نظر من تئوری ها و استلال های سازنده ویدئو برای من قابل قبول هست

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من نگفتم پانزی هست و فقط نقل قول کردم !

پانزی، کلاهبرداری، هرمی، مال مردم خوری، تو بدی من خوب، کوره ی پول سوزی، بزرگترین دروغ قرن و... اینا رو هم من شنیدم :دی طبیعتا نقل قول نمیکنم مگر اینکه واقعا مورد مهم و تازه ای بیان شده باشه و از طرف یک شخص مهم.

شما وقتی نشنیدی که تئوری ها و استدلاهای سازنده ویدئو چی بوده چطور اینقدر مطمئن اظهار نظر میکنید ؟
73.gif

چون دیدم و شنیدم این موارد رو و تقریبا حفظ هستم :دی، شما یک ادعایی رو مطرح کردید منم پرسیدم مشخصه های یک سیستم پانزی چیه که خب شاید منم دارم اشتباه میکنم و بتونم با راهنمایی های شما تصمیم بهتری بگیرم.

وقتی تتر محو شده و فاقد ارزش شده چطور تتر رو قبل از بی ارزش شدن تبدلیش کنم !

اگر شب بخوابیم صبح محو بشه حرف شما درسته. در این صورت بهتره که هیچوقت بیت کوین رو به تتر تبدیل نکنید و مستقیم ریال کنید ( اگر نگران هستید )

شما فن بیتکوین هستی و من هم فن بیتکوین هستم ولی من ترجیح میدم در هر کاری بجای 100% خوشبینی مطلق , 95% خوشبین باشم و 5% بدبین
پس از نظر من تئوری ها و استلال های سازنده ویدئو برای من قابل قبول هست

نه من فن نیستم، من تماشاگر هستم، اگر بازی ایران و عراق بهم حال بده دنبال میکنم، ببینم ایران بد بازی میکنه میرم سراغ بازی منچستر و لیورپول :دی

قراردادی با بیت کوین و کریپتو امضا نکردم، ولی تا زمانی که با بازی کریپتو حال کنم و لذت ببرم باهاش هستم، هر موقع هم احساس کنم داره بد بازی میکنه و ضد فوتبال هست بیخیالش میشم.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
ایلان ماسک به ارزی جز دوج کوین علاقه ندارد، چون آنها سگ ندارند!

🔸 ایلان ماسک در توییت اخیر خود ادعا کرد که به ارزهای دیجیتالی همچون اتریوم، کاردانو، آیوتا و پولکادات علاقه ندارد، زیرا این کوین‌ها «دارای شوخی و سگ» نیستند. وی این توییت را در پاسخ به یک کاربر توییتر به نام دیو لی نوشت و عنوان کرد: «دوج سگ و طنز دارد، درحالی که سایر کوین‌ها فاقد این دو هستند.» / منبع

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بالا