من نگفتم پانزی هست و فقط نقل قول کردم !
پانزی، کلاهبرداری، هرمی، مال مردم خوری، تو بدی من خوب، کوره ی پول سوزی، بزرگترین دروغ قرن و... اینا رو هم من شنیدم :دی طبیعتا نقل قول نمیکنم مگر اینکه واقعا مورد مهم و تازه ای بیان شده باشه و از طرف یک شخص مهم.
شما وقتی نشنیدی که تئوری ها و استدلاهای سازنده ویدئو چی بوده چطور اینقدر مطمئن اظهار نظر میکنید ؟
چون دیدم و شنیدم این موارد رو و تقریبا حفظ هستم :دی، شما یک ادعایی رو مطرح کردید منم پرسیدم مشخصه های یک سیستم پانزی چیه که خب شاید منم دارم اشتباه میکنم و بتونم با راهنمایی های شما تصمیم بهتری بگیرم.
وقتی تتر محو شده و فاقد ارزش شده چطور تتر رو قبل از بی ارزش شدن تبدلیش کنم !
اگر شب بخوابیم صبح محو بشه حرف شما درسته. در این صورت بهتره که هیچوقت بیت کوین رو به تتر تبدیل نکنید و مستقیم ریال کنید ( اگر نگران هستید )
شما فن بیتکوین هستی و من هم فن بیتکوین هستم ولی من ترجیح میدم در هر کاری بجای 100% خوشبینی مطلق , 95% خوشبین باشم و 5% بدبین
پس از نظر من تئوری ها و استلال های سازنده ویدئو برای من قابل قبول هست
نه من فن نیستم، من تماشاگر هستم، اگر بازی ایران و عراق بهم حال بده دنبال میکنم، ببینم ایران بد بازی میکنه میرم سراغ بازی منچستر و لیورپول :دی
قراردادی با بیت کوین و کریپتو امضا نکردم، ولی تا زمانی که با بازی کریپتو حال کنم و لذت ببرم باهاش هستم، هر موقع هم احساس کنم داره بد بازی میکنه و ضد فوتبال هست بیخیالش میشم.