میبینم همه از غارهاتون بیرون اومدید دارید عربی میرقصید
ببینم تا پایان سال پول یه ویلا تو تنکابن رو میتکنم در بیارم یا بله؟
ببینم تا پایان سال پول یه ویلا تو تنکابن رو میتکنم در بیارم یا بله؟
نام توکن؟من یک ارزی خریدم با مشخصات زیر ولی قیمت ناچیزی داشت و الان هم ۹۰ درصد افت قیمت خورده . باتوجه به مشخصاتی که میدم به نظرتون ممکنه کلاهبرداری باشه و بعد یه مدت دیگه وجود نداشته باشه ؟ چون الان میتونم با میانگین کم کردن با ضرر ناچیزی پولم را بیرون بکشم . نزدیک دوماه از اولین سرمایه گذاریم میگذره . یا میتونم چندسال هولد کنم و زیاد به پولش نیاز ندارم .
این ارز را دو ماه پیش با قیمت تقریبا 0.008 یا ۲۴۰ تومان خریدمش از طریق پنکیک سوآپ که بعدا یا قبلا در پروبیت ، ایکس تی ، بیکرسواپ ، بیتمارت و جولد سوآپ هم لیست شد یا لیست بود . برخلاف توقع حجم معاملاتی از حدود یک میلیون تا ۳۰۰ هزار لار و در نهایت تا ۱۹ هزار دلار هم در ریزش افت کرد . و من خرید بعدیم را در قیمت 0.002 با چهار برابر حجم خرید اول انجام دادم اما بازم قیمت به 0.001 افت کرد در ریزش اخیر کل مارکت . کلا در هر بار ریزش به سختی قیمت بالا میره و هر مرتبه قیمت کمتر هم میشه .
از طرف دیگه این توکن هست بر بستر بایننس که داخل تراست قابلیت استیک داره و الان نزدیک صددرصد سود سالانه. و کل ساپلایش یک میلیارد واحد بوده که 2% توکن سوزی در معاملات انجام میشه تا وقتی به صد میلیون واحد برسه . الان هم 250 میلیون تومن سوزونده ولی تغییر مثبتی تو قیمت ایجاد نشده .
ولت مخصوص خودش را داره که قابلیت استیک هم داره مثل تراست . یک کانال تلگرام هم داره که قبلا اعضا نزدیک چهار هزار نفر بودند اما الان دو هزارتاشدن .
یه چیز مبهمی که وجود داره هیچ کدام از اعضا خودشون را تا حالا جایی معرفی نکردند و نشون ندادند خودشون را .
حجم بازارش با تغییرات قیمت 139 هزار دلار شده
با همه اینها چقدر احتمال داره این توکن کلاهبرداری یا شکست خورده باشه؟ چون من تجربه کمی دارم و از تولد هیچ توکنی تا زمان به ثمر نشستن تجربه ای ندارم
اسمش؟؟من یک ارزی خریدم با مشخصات زیر ولی قیمت ناچیزی داشت و الان هم ۹۰ درصد افت قیمت خورده . باتوجه به مشخصاتی که میدم به نظرتون ممکنه کلاهبرداری باشه و بعد یه مدت دیگه وجود نداشته باشه ؟ چون الان میتونم با میانگین کم کردن با ضرر ناچیزی پولم را بیرون بکشم . نزدیک دوماه از اولین سرمایه گذاریم میگذره . یا میتونم چندسال هولد کنم و زیاد به پولش نیاز ندارم .
این ارز را دو ماه پیش با قیمت تقریبا 0.008 یا ۲۴۰ تومان خریدمش از طریق پنکیک سوآپ که بعدا یا قبلا در پروبیت ، ایکس تی ، بیکرسواپ ، بیتمارت و جولد سوآپ هم لیست شد یا لیست بود . برخلاف توقع حجم معاملاتی از حدود یک میلیون تا ۳۰۰ هزار لار و در نهایت تا ۱۹ هزار دلار هم در ریزش افت کرد . و من خرید بعدیم را در قیمت 0.002 با چهار برابر حجم خرید اول انجام دادم اما بازم قیمت به 0.001 افت کرد در ریزش اخیر کل مارکت . کلا در هر بار ریزش به سختی قیمت بالا میره و هر مرتبه قیمت کمتر هم میشه .
از طرف دیگه این توکن هست بر بستر بایننس که داخل تراست قابلیت استیک داره و الان نزدیک صددرصد سود سالانه. و کل ساپلایش یک میلیارد واحد بوده که 2% توکن سوزی در معاملات انجام میشه تا وقتی به صد میلیون واحد برسه . الان هم 250 میلیون تومن سوزونده ولی تغییر مثبتی تو قیمت ایجاد نشده .
ولت مخصوص خودش را داره که قابلیت استیک هم داره مثل تراست . یک کانال تلگرام هم داره که قبلا اعضا نزدیک چهار هزار نفر بودند اما الان دو هزارتاشدن .
یه چیز مبهمی که وجود داره هیچ کدام از اعضا خودشون را تا حالا جایی معرفی نکردند و نشون ندادند خودشون را .
با همه اینها چقدر احتمال داره این توکن کلاهبرداری یا شکست خورده باشه؟ چون من تجربه کمی دارم و از تولد هیچ توکنی تا زمان به ثمر نشستن تجربه ای ندارم
کد ملیش؟ چیز منظورم علامت اختصاریش در کوین مارکت کپ هستش.من یک ارزی خریدم با مشخصات زیر ولی قیمت ناچیزی داشت و الان هم ۹۰ درصد افت قیمت خورده . باتوجه به مشخصاتی که میدم به نظرتون ممکنه کلاهبرداری باشه و بعد یه مدت دیگه وجود نداشته باشه ؟ چون الان میتونم با میانگین کم کردن با ضرر ناچیزی پولم را بیرون بکشم . نزدیک دوماه از اولین سرمایه گذاریم میگذره . یا میتونم چندسال هولد کنم و زیاد به پولش نیاز ندارم .
نام توکن؟
اسمش؟؟
whirl financeکد ملیش؟ چیز منظورم علامت اختصاریش در کوین مارکت کپ هستش.
بنظرتون با ضرر نقد بشیم و دوباره رو سی هزار سوار بشیم نوسان بگیریم تا ضررمون جبران شه یا صبر کنیم چون که بنظر میاد باز هم بیت ریزشی باشه بهرحال اگه اینطور بخاد پیش بره کسایی که تو ضررن اگه بخان همین طور دست رو دست بزارن و هی بیت بره رو سی بیاد رو 40 چیزی براشون تغییر نمیکنه حداقل میشه چن بار رو سی سوار شد رو 40 خالی کرد تا حداقل ضررمون جبران شه بنظرتون چیکار کنیم بهتره؟
شبیه پروژه های کلاهبرداریwhirl finance
Telegram: whirlfinance
من هم همون روز اول که بازار ریزش کرد یه ویدئو تحلیلی دیدم که میگفت احتمالا یه برگشت داریم تا حوالی 50بچه ها به این موضوع درباره بازار گوش کنید شاید چاره ساز باشه
میگه فعلا ترند سعودی نداریم و پیشنهاد داده رو 44600 سیو سود کنید
از اونجایی که من ایشون رو خیلی قبول دارم اگر به اون نقطه برسه اینکارو حتما میکنم
ارزدیجیتال+فارکس[دستیار معامله گری اطلس] on Instagram: "این ویدیو برای تمام کسانی که در بازارهای مالی فعال هستند از نون شب واجب تر است. لطفا با دیگران به اشتراک بگذارید. اکانت های تریدینگ ویو من: notactiveatlas atlasted کانال تلگرام: atlas_minin
13K likes, 803 comments - atlastedcom on May 24, 2021: "این ویدیو برای تمام کسانی که در بازارهای مالی فعال هستند از نون شب واجب تر است. لطفا با دیگران به اشتراک بگذارید. اکانت های تریدینگ ویو من: notactiveatlas atlasted کانال تلگرام: atlas_mining #cryptocurrency #crypto #bitcoins #blockchain...www.instagram.com
اخبار پیرامون بازار کریپتو کم کم داره شبهه برانگیز و ترسناک میشه !
هفته قبل یه ویدئو بود با تئوری اینکه کل بول مارکت یه طرح از قبل تعیین شده بود و حالا این ویدئو که فرضیه پانزی بودن مارکت کریپتو رو بررسی میکنه !!
نکته هایی که میگه قابل تامل هست !
بچه ها به این موضوع درباره بازار گوش کنید شاید چاره ساز باشه
میگه فعلا ترند سعودی نداریم و پیشنهاد داده رو 44600 سیو سود کنید
از اونجایی که من ایشون رو خیلی قبول دارم اگر به اون نقطه برسه اینکارو حتما میکنم
ارزدیجیتال+فارکس[دستیار معامله گری اطلس] on Instagram: "این ویدیو برای تمام کسانی که در بازارهای مالی فعال هستند از نون شب واجب تر است. لطفا با دیگران به اشتراک بگذارید. اکانت های تریدینگ ویو من: notactiveatlas atlasted کانال تلگرام: atlas_minin
13K likes, 803 comments - atlastedcom on May 24, 2021: "این ویدیو برای تمام کسانی که در بازارهای مالی فعال هستند از نون شب واجب تر است. لطفا با دیگران به اشتراک بگذارید. اکانت های تریدینگ ویو من: notactiveatlas atlasted کانال تلگرام: atlas_mining #cryptocurrency #crypto #bitcoins #blockchain...www.instagram.com