چرا میزنی حالا؟ رو ویتالیک هم غیرتی هستی؟
شما نوشتی برای ثابت کردن مردونگیش این کارو کرده این طرف میگه که برای رد گم کنی یا کم کردن درصد بقیه هولدرها یا برای اینکه این شایعه رو ایجاد کنن که مشارکت داشته بوده.
پ.ن: من صحبتهای این طرف رو خوندم با عقلم جور درمیاد همه چیزش، اینجا ولی کسی با دلیل و مدرک صحبت نمیکنه همه فقط حدسیاتشون رو میگن به خاطر همین اون بیشتر برام قابل قبول هست.
ارتباطش به غیرت چیه ، من اصلا طرفدار این توکن نیستم .. چون رو شبکه اتر بود احتمال میدادم توکن سوزی کنه . که این کارم قراره بکنه و حتی کمک بشر دوستانه هم کرد با این شت کوین .. دیگه وقت و تمرکزمون که نباید سر یک شت کوین هدر کنیم ! شت کوین شت کوین هست حالا دوج یا شیبا .. منطق کسی که میگه دوج میشه یک دلار ! با همون استدلال شیبا خریده به امید اینکه بشه یک سنت ! ( هردو نشون داد این بازار شدنی هست بااین وضعیتی که دیدیم )
از طرفی هم بایننس لیست کرده و اعتبارش زیر سوال نمیبره ! هم بنیان گزار اتریوم هم مدیر بایننس .. !
مطمعن نیستم بگردید ببینید ایا پروژه اسکمی بود در این دوسال که بایننس اسم و رسم در کرده ، پروژه اسکم لیست کرده باشه و بعد دلیست کرده باشه !
پ.ن
رو ویتالیکی که این مارکت به ادمای مثل این زنده هست غیرتی نباشیم رو کی باید باشیم ؟ :-دی
نمیدونم چرا اما حس میکنم اینجا یه جوی راه افتاده من هر حرفی که میزنم یه عده میخوان ثابت کنن اشتباهه، حالا الان میومدم میگفتم شیبا خوبه دقیقا همینا شروع میکردن به کوبیدنش
زیاد توجه و تلقین میکنی، نتیجه اش میشه انرژی منفی که میگیری ) زیاد دقت نکن ...
شیبا اسکمم نباشه اسمش ارزش تاپیک میاره پایین درمورد زیاد صحبت کردن
ولی یک بار بحث کنیم تمامش کنیم
چندتا فاکتور برای موفقیت پروژه مهم هست که داشتن یک تیم خوب / و داشتن برنامه و وایت پیپر جز مهم ترین ها هست
دوجمگه ثابت نکرد
نداشتن تیم خوبم دلیل نمیشه ... تو فرصت میکنی بیای بازهم جز
برترین ها ... حتی اگر
پروژه ول شده باشه به امون خدا و هیچ مشکلی حل نکنه تو بلاکچین
: ایلان ماسک و چهره های سرشناس پشتش بودن؟!
تایید میشه ، موافقم ( عاشق بازی با رنگ ها تو متن های طولانی شدم ) :-دی
--
درمورد شیبا
بایننس هم لیست شده...
و اون چهره مشهور هم که اسمش چسبیده بهش بنیان گذار با ارزشترین کوین بلاکچین هست ...
پس بنابراین با فرض مهم نبودن تیم و نداشتن ایده و هدف
کاربرانی مثل مهدی ، ریسک کردن شیبا گرفتن
بشه یک سنت یا هرچقدر سنت ...
دوجثابت کرد هم دور از انتظار نیست
ولی سرمایه از دست رفت مسولیت با خودشون
یک میلیون برابر شد هم نوش جونشون
پ.ن
من این پیام دیگه ات تازه دیدم .. جفتش یک پیام کردم که اسپم زیاد نشه
بحث میکنیم اختلافم ممکن باشه ولی دعوا نداریم اینجا .. کسی هم برتر از کس دیگه نیست ! همه هم دانش دارن اینجا ..همینش خوبه که هرکسی استراتژی خودش داره .. ! همه دنبال هم یک اشتباهی رو نمیکنیم .. قلدر بازی هم نداریم برخلاف جستار های بورسی .. همه اینجا تو یک موضوعی خدا هستن :-دی
با بسته شدن این ماه میشه تایید کرد جریان رو
دامیننس بیت هم برگشت پایین .. 45 شد ! الت ها جون میگیرن