• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اگر یادتون باشه در مورد دوج هم همین بحثا بود و هنوزم هست اما ببینید دوج الآن کجاست و ببینید آخرش به کجا میرسه
من اصلا کاری به این سایت ندارم و با قبول ریسک این کوین رو خریدم و تو سبدم دارم همین که تو بایننس لیست شده یک پله از اونیکه پاش به بایننس نرسیده جلوتره
یه جاهایی باید اونیکه همه میگن آشغاله رو بخری یا خلاف جهت شنا کنی بعضی وقتا خوب جواب میده ;)

اصلا پیشنهاد به خرید این شت کوین نیست دوستان
وایت پیپر شیبا رو خوندید ؟

هدفش نوشته doge killer )))

نصفشم داد هدیه به ویتالیک ، ثابت کرد مردونگیش رو !

تازه من داشتم راجع به بایننس میخوندم در مقایسه با دیگر صرافی های که شت کوین هارو لیست میکنن

باقی صرافی ها پول میگیرن برای لیست کردن .. جالب تر اینجاس بعضی صرافی ها عمدا پول میدن به هکر هک شن با دلیل و منطق که مشتری بیخیال شه ! سرمایه بالا بکشن

بایننس به هیچ عنوان پولی برای لیست کردن نمیگیره ! جالب تر از همه بایننس باید بدونه توزیع توکن ها به چه صورت بوده، private sales چند درصد بوده ! چقدر سرمایه گذار حقوقی پشت این توکن هست ! ! ایا عرضه اولیه با Kyc بوده یا خیر .. مشتری حقیق چند درصد بوده که بعد از لیست شدن پامپ نشه بفروشه بره !

خیلی جالب بوده .. شیبا هم شت کوین هست درست ! ولی به قول شما همین که بایننس لیست شده خودش یک اعتبار میده .. ( پیشنهاد به سرمایه گذاری رو این شت کوینن یست فقط اطلاع درمورد لیست شدن در مورد بایننس خواستم بدم )

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بعضی از کوینهایی که الآن تو لیست 100 تای اول مارکت هستند قدمتشون کمتر از دوساله
دقیقا نکته همینجاست , خیلی از کوینهایی که الان شما در بین 50 تای اول مارکت می بینی , احتمالا دو سه سال دیگه در این لیست نیستن ,
ولی دوج کوین تا اونجا که حافظه من یاری میکنه از 2017 همیشه بین 50 تای اول بوده و حتی 30 تای اول مارکت

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اصلا کاری به شیت بودنش ندارم. مقاله رو خوندم طرف اومده با توجه به اینکه تو قالبش از عناصر قالب سایت ایرانیه استفاده شده و تگ سایت ایرانی رو فراموش کرده پاک کنه گفته این کار ایرانه. خب شاید طراح وبش ایرانی بوده؟ الان زیاد هستند طراحی میکنن. ایرانی جماعتم که دنبال کپی پیسته :دی بنابراین طراح قالبش صد در صد ایرانیه و با این کپی کاریش اون شرکتو هم برده زیر سوال و اینکه صاحبش هم ایرانیه... درکل شیتی بیش نیست.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اردلان یک شعر داده میگه : گر‌همسفر عشق شدی ، مرد سفر( یا خطر) باش :-دی

سه روز پایین باشه، روز چهارم بره بالا فایده نداره

باید خسته کنه همه رو .. مخصوصا اینایی که تازه اومدن یک چیزی بردارن برن ...

سه ماه چهار ماه یا حتی دوسال کژژژژ بده ، اونا که موندن کیفشو ببرن..

اون دستت که ناله میکنن :
بارها گفتن پولی که اگر از دست بدی ، زنده میمونی بیار تو مارکت

جگر عشق نداری سفر شیر مرو

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
اگر یادتون باشه در مورد دوج هم همین بحثا بود و هنوزم هست اما ببینید دوج الآن کجاست و ببینید آخرش به کجا میرسه
من اصلا کاری به این سایت ندارم و با قبول ریسک این کوین رو خریدم و تو سبدم دارم همین که تو بایننس لیست شده یک پله از اونیکه پاش به بایننس نرسیده جلوتره
یه جاهایی باید اونیکه همه میگن آشغاله رو بخری یا خلاف جهت شنا کنی بعضی وقتا خوب جواب میده ;)

اصلا پیشنهاد به خرید این شت کوین نیست دوستان
تا جایی این حرفها مورد قبول هست که اسکم بودن اون ارز ثابت نشده باشه (حتی یک درصد احتمال اسکم نبودن وجود داشته باشه)، شما اگر اون وبلاگ رو بخونید به وضوح مشخصه که اسکمه. (بعید میدونم کسی از بچه های اینجا خونده باشدش اصلا)
حالا شاید بازم صد برابر سود بده کسی چمیدونه اما تو اصل مسئله تفاوتی ایجاد نمیکنه...
قبلا هم گفتم دوج برای من با همه سگ و گربه ها فرق داره.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
وِ بده :-دی

وقت غنیمت شمار ار نه چو فرصت نماند × ناله که راداشت سود آه کی آمد به کار :-دی

واقعا هم وقت غنیمت هستش چون تا اخر MAY فرصت هست که بالای 42کا بسته بشه تا بشه یه کاری برای بیتکوین کرد وگرنه اگر زیر این عدد بسته بشه فک کنم حداقل تا نوامبر داخل یه رکود عمیق بمونیم

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
بچه ها من فکر نمیکنم بیت حالا حالاها ath بزنه
به نظرتون نقطه‌‌ی خروجی که گفتم درسته؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
نصفشم داد هدیه به ویتالیک ، ثابت کرد مردونگیش رو !
At the bottom of the post, there are links showing that most of the initial supply of SHIB was sent to a wallet (account) owned by “VB” – Vitalik Buterin, the co-founder of Ethereum and the world’s youngest crypto billionaire. This might seem like an indication that VB was involved in the founding of the project, but actually this is a common trick used to dilute the % owned by other wallets.​

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
At the bottom of the post, there are links showing that most of the initial supply of SHIB was sent to a wallet (account) owned by “VB” – Vitalik Buterin, the co-founder of Ethereum and the world’s youngest crypto billionaire. This might seem like an indication that VB was involved in the founding of the project, but actually this is a common trick used to dilute the % owned by other wallets.

کسی مگه اینجا ادعا کرده پروژه شیبا ماله ویتالیک هست یا تو این پروژه مشارکت داره ؟ یا برنامه ای اصلا برای این شت کوین داره ؟

تنها و تنها و تنها چون شبکه اتر بوده و قراره این 50درصد بفرسته تو ولت های غیر فعال ممکن به دلیل مارکت کپ خوب قیمت خوبی بگیره

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
کسی مگه اینجا ادعا کرده پروژه شیبا ماله ویتالیک هست یا تو این پروژه مشارکت داره ؟ یا برنامه ای اصلا برای این شت کوین داره ؟

تنها و تنها و تنها چون شبکه اتر بوده و قراره این 50درصد بفرسته تو ولت های غیر فعال ممکن به دلیل مارکت کپ خوب قیمت خوبی بگیره
چرا میزنی حالا؟ رو ویتالیک هم غیرتی هستی؟

شما نوشتی برای ثابت کردن مردونگیش این کارو کرده این طرف میگه که برای رد گم کنی یا کم کردن درصد بقیه هولدرها یا برای اینکه این شایعه رو ایجاد کنن که مشارکت داشته بوده.

پ.ن: من صحبتهای این طرف رو خوندم با عقلم جور درمیاد همه چیزش، اینجا ولی کسی با دلیل و مدرک صحبت نمیکنه همه فقط حدسیاتشون رو میگن به خاطر همین اون بیشتر برام قابل قبول هست.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
نمیدونم چرا اما حس میکنم اینجا یه جوی راه افتاده من هر حرفی که میزنم یه عده میخوان ثابت کنن اشتباهه، حالا الان میومدم میگفتم شیبا خوبه دقیقا همینا شروع میکردن به کوبیدنش :p

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
بچه ها من فکر نمیکنم بیت حالا حالاها ath بزنه
به نظرتون نقطه‌‌ی خروجی که گفتم درسته؟
نقطه خروج بین 52 تا 56 هست ( اگر در نظر بگیریم که مارکت وارد فاز ساید طولانی یا نزولی شده )
چارت USD.D رو مشاهده کنید
دیشب توی تایم هفته رفت به ترندی که شکسته بود پولبک زد و سقفی که زده بود رو دبل کرد
( بخاطر رشد شارپش میگم احتمال خیلی بالا پولبک بوده )
و این هفته احتمالا یه رشد داریم تا کندل ماهیانه رو بهتر ببنده
#نظر_شخصی

فایل های ضمیمه

• USDT.D.jpg
    USDT.D.jpg
    185 KB · نمایش ها: 12

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
خب این یعنی bear شروع شد
هر وقت اینا به خ مالی می افتن یعنی بازار ATH نمیزنه
توییتای مکافی رو سال ۲۰۱۸ هنوز در خوابم میاد
با بسته شدن این ماه میشه تایید کرد جریان رو

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
چرا میزنی حالا؟ رو ویتالیک هم غیرتی هستی؟

شما نوشتی برای ثابت کردن مردونگیش این کارو کرده این طرف میگه که برای رد گم کنی یا کم کردن درصد بقیه هولدرها یا برای اینکه این شایعه رو ایجاد کنن که مشارکت داشته بوده.

پ.ن: من صحبتهای این طرف رو خوندم با عقلم جور درمیاد همه چیزش، اینجا ولی کسی با دلیل و مدرک صحبت نمیکنه همه فقط حدسیاتشون رو میگن به خاطر همین اون بیشتر برام قابل قبول هست.
ارتباطش به غیرت چیه ، من اصلا طرفدار این توکن نیستم .. چون رو شبکه اتر بود احتمال میدادم توکن سوزی کنه . که این کارم قراره بکنه و حتی کمک بشر دوستانه هم کرد با این شت کوین .. دیگه وقت و تمرکزمون که نباید سر یک شت کوین هدر کنیم ! شت کوین شت کوین هست حالا دوج یا شیبا .. منطق کسی که میگه دوج میشه یک دلار ! با همون استدلال شیبا خریده به امید اینکه بشه یک سنت ! ( هردو نشون داد این بازار شدنی هست بااین وضعیتی که دیدیم )

از طرفی هم بایننس لیست کرده و اعتبارش زیر سوال نمیبره ! هم بنیان گزار اتریوم هم مدیر بایننس .. !
مطمعن نیستم بگردید ببینید ایا پروژه اسکمی بود در این دوسال که بایننس اسم و رسم در کرده ، پروژه اسکم لیست کرده باشه و بعد دلیست کرده باشه !

پ.ن

رو ویتالیکی که این مارکت به ادمای مثل این زنده هست غیرتی نباشیم رو کی باید باشیم ؟ :-دی

نمیدونم چرا اما حس میکنم اینجا یه جوی راه افتاده من هر حرفی که میزنم یه عده میخوان ثابت کنن اشتباهه، حالا الان میومدم میگفتم شیبا خوبه دقیقا همینا شروع میکردن به کوبیدنش :p
زیاد توجه و تلقین میکنی، نتیجه اش میشه انرژی منفی که میگیری ) زیاد دقت نکن ...

شیبا اسکمم نباشه اسمش ارزش تاپیک میاره پایین درمورد زیاد صحبت کردن

ولی یک بار بحث کنیم تمامش کنیم

چندتا فاکتور برای موفقیت پروژه مهم هست که داشتن یک تیم خوب / و داشتن برنامه و وایت پیپر جز مهم ترین ها هست

دوج‌مگه ثابت نکرد نداشتن تیم خوبم دلیل نمیشه ... تو فرصت میکنی بیای بازهم جز برترین ها ... حتی اگر پروژه ول شده باشه به امون خدا و هیچ مشکلی حل نکنه تو بلاکچین

: ایلان ماسک و چهره های سرشناس پشتش بودن؟!

تایید میشه ، موافقم ( عاشق بازی با رنگ ها تو متن های طولانی شدم ) :-دی

--
درمورد شیبا
بایننس هم لیست شده...

و اون چهره مشهور هم که اسمش چسبیده بهش بنیان گذار با ارزشترین کوین بلاکچین هست ...

پس بنابراین با فرض مهم نبودن تیم و نداشتن ایده و هدف
کاربرانی مثل مهدی ، ریسک کردن شیبا گرفتن

بشه یک سنت یا هرچقدر سنت ...

دوج‌ثابت کرد هم دور از انتظار نیست

ولی سرمایه از دست رفت مسولیت با خودشون
یک میلیون برابر شد هم نوش جونشون

پ.ن

من این پیام دیگه ات تازه دیدم .. جفتش یک پیام کردم که اسپم زیاد نشه

بحث میکنیم اختلافم ممکن باشه ولی دعوا نداریم اینجا .. کسی هم برتر از کس دیگه نیست ! همه هم دانش دارن اینجا ..همینش خوبه که هرکسی استراتژی خودش داره .. ! همه دنبال هم یک اشتباهی رو نمیکنیم .. قلدر بازی هم نداریم برخلاف جستار های بورسی .. همه اینجا تو یک موضوعی خدا هستن :-دی

با بسته شدن این ماه میشه تایید کرد جریان رو

دامیننس بیت هم برگشت پایین .. 45 شد ! الت ها جون میگیرن

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
از طرفی هم بایننس لیست کرده و اعتبارش زیر سوال نمیبره ! هم بنیان گزار اتریوم هم مدیر بایننس .. !
و اون چهره مشهور هم که اسمش چسبیده بهش بنیان گذار با ارزشترین کوین بلاکچین هست ...

بایننس با این کار اعتبار خودش رو پیش خیلیها زیر سوال برد تو کامنتهای پست لیست شدن شیبا ببینی متوجه میشی، پیش من نه چون اعتبار صرافی به صورت پیش فرض برای من زیر سواله :p
ویتالیک هم از این کار راضی نبود خودش هم گفت دیگه از این کارا نکنید، چون میدونه اکثرا میخوان از اعتبارش سوء استفاده کنن.

شت کوین شت کوین هست حالا دوج یا شیبا .. منطق کسی که میگه دوج میشه یک دلار ! با همون استدلال شیبا خریده به امید اینکه بشه یک سنت ! ( هردو نشون داد این بازار شدنی هست بااین وضعیتی که دیدیم )
نه اینطور نیست، من اگر به این وضوح بهم ثابت بشه که دوج هم اسکمه دیگه سراغش نمیرم، اما ثابت نشده در مورد شیبا شد.

بحث میکنیم اختلافم ممکن باشه ولی دعوا نداریم اینجا .. کسی هم برتر از کس دیگه نیست ! همه هم دانش دارن اینجا ..همینش خوبه که هرکسی استراتژی خودش داره .. ! همه دنبال هم یک اشتباهی رو نمیکنیم .. قلدر بازی هم نداریم برخلاف جستار های بورسی .. همه اینجا تو یک موضوعی خدا هستن :-دی
من تو تاپیک بورس که فکر کنم یک بار بیشتر نرفتم نمیدونم جوش چطوره اما تو این تاپیک دقیقا این مواردی که گفتی وجود داره، دیشب پستی ارسال کردم که داخلش یک کلمه شاید نامناسب بود اون پست من اول منتقل و بعد از اعتراضم کلا حذف شد، حالا اون کلمه و کلمات مشابهش هزار بار توسط دیگران تو این تاپیک به کار رفته در حالی که من فقط یک اسکرین شات از گفته های دیگران فرستاده بودم:D

ایلان ماسک و چهره های سرشناس پشتش بودن؟!

تایید میشه ، موافقم
بالاخره یه جا به توافق رسیدیم :ROFLMAO:

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
‏اون اولا که گلدکوییست اومده بود هرکی رو می‌دیدی یه دفترچه دستش بود توش نوشته بود:
فرستادن پدر مادر به مکه
خرید زانتیا

بالا