tiyam 01
Registered User
- نوشتهها
- 6,186
- لایکها
- 7,730
قیمت بیت کوین تو altcointrader.co.za چه بالا هست بیشتر 8350 دلار. اونجاها آربیتراژ نمی کنن؟
چند ماهه مشکلی نداره/ قبلا با ای پی ایران نمیشد وارد شد. چند ماه پیش شد. بهشون ایمیل زدم ایرانیا میتونن کار کنن گفتن مشکلی نداره.از livecoin چطور استفاده میکنید، با چیز شکن؟ چون آخرین باری که یادمه با آی پی ایران خواستم لاگین کنم اجازه ورود نداد.
24 ساعت صبر کن تا تکلیف چین مشخص بشه. دو حالت وجود داره برای NEO:تکیلیف این NEO چی میشه سقوط کرده! به نظرت دیگه پامپ نمیشه همینجا بفروشیم یا صبر کنیم
24 ساعت صبر کن تا تکلیف چین مشخص بشه. دو حالت وجود داره برای NEO:
1. اگر چین ICO ها رو از بن خارج کنه و این واقعیت باشه، NEO تبدیل میشه به اتریوم چینی ها در اینصورت نیو احتمالا بالای 150 دلار خواهد رسید.
2. اگر این فقط یک شایعه باشه، قیمت نیو با شدت زیادی ریزش میکنه.
باید منتظر خبر ها موند.
کی خبر قطعیش میاد که همون موقع تصمیم بگیریم ؟
این داره مثل چی میره پایین رسید به 38 بیچاره کرد منون من بدبحت تو 43 خریدم، اونم نه یکی نه دوتا نه 100 تا 300 تا نه...خونه ام نبودیم بفروشیمش لااقل
موندم چیکارش کنم
توکل به خدایا میکشتمون یا پولدارمون میکنهدست نزن فعلا
فرض کن اصلا نداری
یه والت دانلود کن بریزش توی والت
این کوین تا سال اینده 200 تا رو رد میکنه
توکل به خدایا میکشتمون یا پولدارمون میکنه
نظرتون راجبه اینا چیه ؟
(این فکر کنم تا 2 3 روز دیگه بره بالا بعد با کله بکوبه زمین ) EOS
(به نظرم این زی کش باید سه برابر بشه اما نمیدونم چرا نمیشه !)ZEC
(از نمودارش خوشم میاد یه حسی به آدم میگه گرو ن میشه ) NEM
(نقشه راهش قشنکه اما انگار یه کلاهبرداری چینیه یعنی اگه بشود چه شود اما اگه همش شعار باشه و کلاهبرداری خدا داند )ICON
XEL
(این خیلی ارزونه نمیدونم حالا گرون میشه یا نه ) SAN
IOTA
DATA
EDO
RRT
AVT
ETP
OMG
QTUM
رویداد های کوین ها رو کجا میشه دید ؟ نقشه راهشونو که بشه حدس زد چقد و کی میرن بالا مثلا برای این نو سایتشو که میبینی هیچی نداره خالیه
یه والت دانلود کن بریزش توی والت
این کوین تا سال اینده 200 تا رو رد میکنه
یه توضیحی در مورد این والت میدین ؟ من اگه بخوام آلتامو نگه دارم بهترین راه چیه ؟ نرم افزاری واسه این کار هست؟
بازم بیت کوین، با ادامه افزایشش تموم معادلاتم رو بهم زد، مث بچه آدم آروم نمیگیره، یه خورده این آلت کوین ها نفس بکشن.