اساتید چند جا خوندم hitbtc جدیدا اسکم شده.
کسی جدیدا withdraw داشته؟
Bitfinex میگن اسکم شده
https://cointelegraph.com/news/bitf...al-community-observers-predict-mtgox-scenario
اساتید چند جا خوندم hitbtc جدیدا اسکم شده.
کسی جدیدا withdraw داشته؟
توکنها ارزشی ندارن ممکنه توکنی که شما خریدید بی ارزش بشه یا اصلا تو صرافی نره که کسی بخواد بفروشه پس قبول کردن توکن به عنوان کارمزد کار اشتباه است کار درست کارمزد اتریومی هستممنون فقط این مای اتر والت وقتی میخوای مبلغی رو ارسال کنی یه قسمت داره به عنوان gas که ظاهرا کارمزده، وقتی میخوای توکن ارسال کنی میگه باید یه مقدار اتریوم توی حسابت باشه
حتما باید اتریوم بریزی توی حساب؟ یعنی امکانش نیست کارمزد رو از همون توکن کم کنه؟
خودشون که تکذیب کردن ولی به هرحال یه سری شایعات در مورد تتر و بیتفاینکس هستش خلاصه حواستون باشه بخصوص برای ایرانی ها که دستمون به جایی بند نیست
دوستان خواهشا پست رفرال و عضوگیری تو این تاپیک نذارید مثل اینکه باید تو اولین پست تاپیک به عنوان قانون بذاریم تا دوستان رعایت کنن
اخطار:
توکن wcx به نظرم اسکم هست و دیر یا زود مشخص میشه حواستون باشه ،فکر کنم کار بچه های ایرانی هم باشه،بخدا خندم میگیره بعضی چیزهارو میبینه نوشتن شاید بیتکوین بعدی باشه
در ضمن کوین لندینگ ها هم مثل بیت کانکت دیر یا زود بادشون میخوابه و اسکم میشن، این قانون سیستم های پونزی هستش.
نکته بعدی برای خرید کریپتو و بیتکوین فقط با اشخاص و صرافی های شناخته شده و معتبر کار کنید و حتما موارد امنیتی رو رعایت کنید متاسفانه چند وقته کلاهبرداری و استفاده از کارت های هکی و موارد این چنینی زیاد شده
خلاصه حواستون باشه بخاطر رشد زیاد کریپتوها طی امسال عزیزان کلاهبردار وارد این عرصه شدن و در حوزهای مختلف در حال فعالیت هستن![]()
من الان میخوام از hitbtc تتریوم بردارم
مشکلی هست ؟؟
بله اگه فقط برای سود کردن باشه میشه از همین کوین های اسکم در کوتاه مدت سود کرد من بیشتر اخطار دادم تا عزیزانی که تازه کار هستن متوجه باشن ،البته یه نکته میمونه که این گونه اسکم ها دوره ای دارن مثلا الان کوین لندینگ ها تو بورسن و بعد از یه مدت دیگه کسی بهشون زیاد توجه نمیکنه و یه مدل کوین دیگه برای جلب توجه میاددر مورد اسکم بودن کوینها زیاد فکر نکنید .95 درصد کوینها اسکمند.
اصلا بیتکوین دارک به چ درد میخوره شما چه استفاده ای ازش میتونی بکنی 120 دلاره.امیسگو چطور. ان اکس تی.پی ار پی. نئو. داگ کوین. دش کوین. لیسک.ارک. و و صدها کوین دیگه .همه اسکمند کاملا مشخصه.
اسکم بودن شاخ و دم نداره. فقط چیزی که هست فرضا همون بیتکانکت که همه ما مدونیم که اسکمه ولی سود بزرگی درون جیب خیلی از خریداراش از جمله خود بنده کرده .صود هزار برابری تو 8 ماه .حالا اسکمه باشه.ما اینجا دنبال تشخیص سکه اسکم نیستیم. ما دنبال تشخیص یه سکه ای که بتونی 200 درصد و 2 هزار درصد 10 هزار درصد ووووو سود روش بخوریم تو مدت مثلا 2 ماه 4 ماه یا 8 ماه هستیم نه دنبال کدوم اسکمه و کدوم نیست .
بهتره جای وقت صرف کردن به اینکه کی اسکمه کی نیست دنبال دو تا از همین کوینهای در پیت باشیم که با خرید و فروششون 200 درصد سود نصیب خودمون کرده باشیم . به درک که به چه نیتی اومدم و چرا اومدن و کی مدیریتشون میکنه.
مهم تشخیص دادن یه التکوین خوب خرید و فروش با سوده و بعد یه التکوین دیگه همین
توی بیتکوین تالک تاپیک نداره ؟؟؟یه سری تو این سایت گفتن اسکم شده
http://bittrust.org/hitbtc
CONFIRMED - HITBTC IS A SCAM
UPDATE 3rd NOV 2017 HitBTC being served with subpoena's
This will be my last update. HitBTC has completely scammed me, they reply publicly and pretend to be resolving the issue, or say it's resolved or to check the ticket, it's a lie. They use any mistake you make, a trading one, an account profile one to steal your funds, they stole $130K USD from someone else, I have in excess of 40 messages on my Reddit account of victims from HitBTC.
I can no longer further comment my lawyers are commencing legal action on Monday against the known serviced addresses, and shell company addresses, in an attempt to get the real owners behind the operation. We are also applying to a judge to have their bank account frozen, we believe their bank should hold KYC information on the actual owners - not fake nominee directors, that is the hope.
Once we have this information my lawyers will be perusing arrest warrants for all the directors it doesn't matter where they are in the world HK, or DK, where-ever they are my lawyers have offices and I am perusing this, client account funded.
If you are thinking about using HitBTC, don't you will loose your money, just do a quick Google search, they skim money on the side if you use the API, or outright steal from you should you loose your 2FA, email address, or anything else. AVOID THEM. No registered address, and serviced addresses with no license to operate, WHOIS hidden on their domain. They are complete scam, yes they may list tokens first, but don't get lured in use a trustworthy exchange I have lost $44,700 as a result of this, they reply to tickets, and just road block you - asking for one thing after another, non stop road blocking. My money is lost, but you have a choice you don't need to loose yours too, dont use the exchange, HitBTC is a SCAM.
انگار نظرات واقعی نیست.یه سری تو این سایت گفتن اسکم شده
http://bittrust.org/hitbtc
انگار نظرات واقعی نیست.
-----------------
تو hitbtc وقتی ساخت والت جدید بیت کوین میزنم میگه An error occurred, please try again later . شما هم همین مشکل رو دارین؟
cryptopia هم هستگفتم حالا که ریپل من فروش رفت، میره بالا. روی 0.237 فروخته بودم حالا0.24 رو رد کرده
----------------
بیت کوین هم 8100 رو رد کرد
-------------
از بین سایتهای بزرگ بیت فنیکس - GDAX - Bitstamp - hitbtc - بیت ترکس - پولونیکیس - جمینی - kraken برای ما ایرانیا فقط مونده hitbtc
به نظرم در حال حاضر بهترینش همون بیت کوینهبنظر شما چه کوینی به درد میخوره من از bittrex خارجش کنم و تو یه ولت بفرستم.یا همون بیت کوین رو خارج کنم