• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من نمیدونم جریان رفتنش برای چیه ولی یه عده مغرضانه و بدون آگاهی تو بخش پاتوق به سرکردگی افتک شروع به تخریب کریپتو و کاربرای فعال در این بخش کردن و pool حق داره اگه ناراحت شده باشه! کاربر @pool به شخصه چن ساله خیلی به بنده و بقیه کمک کرده و یجورایی بهش مدیونم . واقعا نبودنش حس میشه بنظرم باید ازش دلجویی بشه و برگردونده بشه به آغوش کریپتویی ها

نه، به خاطر بخش پاتوق نبوده، اونجا هم دارن شوخی میکنن زیاد جدی نگیرید. :D به هر حال منم به خاطر زحمتی که چه قبل از همکار انجمن شدن و چه بعدش برای این بخش کشیدن،دوست داشتم باز هم در کنار ما باشن، حالا صرفا نه به خاطر من بلکه به خاطر بقیه دوستان باز تشریف بیارن.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
سلام به همه ی دوستان

همکار انجمن، کاربر قدیمی و فعال این بخش جناب @pool بنا به دلایلی دلخور شدن از یکی از عزیزان، خواهشمندم در صورتی که مایل هستید ایشون به خاطر ما به انجمن برگرده و بیت کوین 100 هزار دلاری رو به زودی در کنار هم جشن بگیریم، پست من رو لایک کنید، امیدوارم که ایشون این پست رو ببینه و به خاطر شما برگرده.

سپاس از همگی

65824347473532839463.gif
منم با اومدنش مشکلی ندارم ! میتونه برگرده :دی اجازه هم صادر شد دیگه چی میخوایید ؟ :دی

پ.ن : جدای از شوخی پسر ( شاید :دی تو دنیای مجازی هیچ چیز صد در صد نیست :دی ) خیلی خوبیه خیرش به همه رسیده تو این چند سال ـــه بی منت به همه کمک کرده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
این اندک سودها آدم رو دیوونه میکنه رسما

یعنی دقیق کوینی که قراره بپره رو شناسایی میکنم خوبم خرید میزنم ولی فروش رو همیشه اشتباه میکنم

قیمت فعلی 10.55
644aa4d6a4d6a4d.JPG

a4d.JPG

قیمت فعلی 234

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
این اندک سودها آدم رو دیوونه میکنه رسما

یعنی دقیق کوینی که قراره بپره رو شناسایی میکنم خوبم خرید میزنم ولی فروش رو همیشه اشتباه میکنم

قیمت فعلی 10.55
مشاهده پیوست 1248810

مشاهده پیوست 1248811

قیمت فعلی 234
شما این شکلی منم سود بالا رو میگیرم ولی میگم بیشتر تر بشه بعد برگشت میزنه و تر زده میشه!
در کل به این نتیجه رسیدم که که خروج رو هم چند مرحله ای انجام بدم بهتره.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
شما این شکلی منم سود بالا رو میگیرم ولی میگم بیشتر تر بشه بعد برگشت میزنه و تر زده میشه!
در کل به این نتیجه رسیدم که که خروج رو هم چند مرحله ای انجام بدم بهتره.
بستگی داره چه کوینی انتخاب کنی

من ۹۹ درصد کوینایی که انتخاب میکمم بعد فروختن یه ۵ تا ۱۰ درصد دیگه هم بالاتر میره

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408

من ۹۹ درصد کوینایی که انتخاب میکمم بعد فروختن یه ۵ تا ۱۰ درصد دیگه هم بالاتر میره
خوب کوینی انتخاب میکنم مثل شما که بتونه +10 درصد بره البته توی بازار گاوی هر ارزی معمولا بگیری میره بالا فقط کم و زیاد داره سودش

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

از ابزار trailing stop استفاده کنید

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
1625076111436.png
دوستان و اساتید نظرتون در مورد فاز اکیومولیشن یا انباشت طبق الگوی وایکوف چیه ؟
میتونه درست باشه ؟ قبلا دیده بودمش توی فاز B ولی تحلیل کامل نخوندم
امروز یک تحلیل دیدم و خوندمش و مثل این که مطابق با این الگو حرکت کرده و این تحلیل معتقد بود که الان تو موقعیت LPS از فاز D هستیم
@FX.HOSSEINY
@javadth
@Captive
@pool
@وكيل الرعايا
و دیگر دوستان و اساتید هم که جا موندن به بزرگواری خودشون ببخشند خوشحال میشم نظراتشون رو بیان
---------------------------------------
خارج از موضوع وایکوف ، این اپ بایننس برای ویندوز موقع اپدیت کردن خیلی اذیت میکنه و اصلا دانلود نمیشه
حتی با نت همراه و سرعت بالا تست میکنم باز حین اپدیت ارورر میده راهکاری ندارین برای این موضوع دوستان ؟
-----
چرا با ایدی های فارسی مشکل داره ؟ :| چند بار ویرایش کردم :| :cautious: :censored: :censored:

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
خارج از موضوع وایکوف ، این اپ بایننس برای ویندوز موقع اپدیت کردن خیلی اذیت میکنه و اصلا دانلود نمیشه
حتی با نت همراه و سرعت بالا تست میکنم باز حین اپدیت ارورر میده راهکاری ندارین برای این موضوع دوستان ؟

سلام ارادت

حقیقت، من در مورد وایکوف اطلاعی ندارم و مطالعه ای هم نداشتم ولی در مورد اینکه فرمودید: میتونه درست باشه؟ به طور کل که هیچ چیز قطعی نیست اما به شخصِ به تحلیل پلن بی و بیت کوین 100 هزار دلاری اعتقاد دارم و حتی بیشتر در سالهای آینده، اما آیا این اعداد حتمی هست؟ خیر!

به نظر من هر کسی باید با توجه به مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه ای که داره ( در کنار تحلیل های بنیادی، تکنیکال و روانشناسی بازار )، اقدام به خرید و فروش کنه.

شما فرض کنید همه ی افراد بازار سرمایه نابینا هستند و نمیتوانند آسمان ( ابری ) را نگاه کنند، اما با توجه به حسی که دارن، نفسی که میکشن و بوی بارانی که به مشامشان میرسد میتوانند بارش باران را پیش بینی کنند، اما شما خودتان بارها مشاهده کردید که حتی در هوای کاملا ابری بارانی نباریده.

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم :دی

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام ارادت

حقیقت، من در مورد وایکوف اطلاعی ندارم و مطالعه ای هم نداشتم ولی در مورد اینکه فرمودید: میتونه درست باشه؟ به طور کل که هیچ چیز قطعی نیست اما به شخصِ به تحلیل پلن بی و بیت کوین 100 هزار دلاری اعتقاد دارم و حتی بیشتر در سالهای آینده، اما آیا این اعداد حتمی هست؟ خیر!

به نظر من هر کسی باید با توجه به مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه ای که داره ( در کنار تحلیل های بنیادی، تکنیکال و روانشناسی بازار )، اقدام به خرید و فروش کنه.

شما فرض کنید همه ی افراد بازار سرمایه نابینا هستند و نمیتوانند آسمان ( ابری ) را نگاه کنند، اما با توجه به حسی که دارن، نفسی که میکشن و بوی بارانی که به مشامشان میرسد میتوانند بارش باران را پیش بینی کنند، اما شما خودتان بارها مشاهده کردید که حتی در هوای کاملا ابری بارانی نباریده.

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم :دی
سلام
تشکر کاملا صحیح و کاملا واضح فرمودید
در واقع منم مطالعه ایی در این زمینه نداشتم و وایرال شده یه مدت توی توئیتر و تلگرام و ... و توی بخش Idea تریدینگ ویو هم
یک سری از اساتید خارج هم اینو توی تحلیل هاشون منتشر کردند
و بله هر تریدری صرفا بر اساس تجربیات خودش باید معامله کنه چون در قبال سرمایه خودمون فقط و فقط خودمون مسئولیم
و در نهایت این تصمیم ماست که روی سرمایه ی ما تاثیر گذار هست . (y)(y)

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
مشاهده پیوست 1248885
دوستان و اساتید نظرتون در مورد فاز اکیومولیشن یا انباشت طبق الگوی وایکوف چیه ؟
میتونه درست باشه ؟ قبلا دیده بودمش توی فاز B ولی تحلیل کامل نخوندم
امروز یک تحلیل دیدم و خوندمش و مثل این که مطابق با این الگو حرکت کرده و این تحلیل معتقد بود که الان تو موقعیت LPS از فاز D هستیم
@FX.HOSSEINY
@javadth
@Captive
@pool
@وكيل الرعايا
و دیگر دوستان و اساتید هم که جا موندن به بزرگواری خودشون ببخشند خوشحال میشم نظراتشون رو بیان
---------------------------------------
-----
چرا با ایدی های فارسی مشکل داره ؟ :| چند بار ویرایش کردم :| :cautious: :censored: :censored:
سلام
ببینید افرادی مثل اقای وایکوف ، داو ، الیوت ، گن و امثالهم که سالها قبل نظریه ای ارائه کردن و به دلیل کمبود ابزار ( مثل کامپیتور های امروزی ) جهت برسی دقیق تر الگوهای خام و شاید کلی ارائه کرده اند
بعد از گذشت سال ها و امدن سیستم های انالیز ، هوش مصنوعی و . . . میتوان از سطح پیشرفته تر این نوع نظریه ها استفاده کرد
مثلا اقای وایکوف و اقای الیوت تقریبا هم دوره بودن و اگر دقیق برسی بشه در برخی موارد دو نوشته با یک دیدگاه دارند ( الیوت طی ۱۸ سال زمان داده های ۴۲ سال سهام دوجونز برسی کرد که این کار برای سیستم ها و امکانات امروزی بیش از چند روز طول نمیکشه )

اما نقطه قوت سبک وایکوف چارت خوانی همراه با اصطلاحا پول های هوشمندی که به بازارهای کوچک جهت بیشتری میدن
انتقادی که به روش اقای وایکف وارد میکنن اینکه در بازارهای مالی بزرگ همچون فارکس نمیتوان به راحتی و با الگوهایی که از قبل برای بازارهای سهام طراحی شده رفتار بازار پیشبینی کرد ، هرچند که ساختار کلی بازار از توزیع ، انتشار و همه گیری داده ها تشکیل شده
اما با تمام این موارد افرادی هستند که با تمرکز بر چنین روش های سودهای مناسبی بدست می اورند

چون طبق این روش بررسی نداشتم نمیتوانم خدمتتون عرض کنم ایا در فاز b هستیم یا خیر

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام به همه ی دوستان

همکار انجمن، کاربر قدیمی و فعال این بخش جناب @pool بنا به دلایلی دلخور شدن از یکی از عزیزان، خواهشمندم در صورتی که مایل هستید ایشون به خاطر ما به انجمن برگرده و بیت کوین 100 هزار دلاری رو به زودی در کنار هم جشن بگیریم، پست من رو لایک کنید، امیدوارم که ایشون این پست رو ببینه و به خاطر شما برگرده.

سپاس از همگی

65824347473532839463.gif
سلام
نمیدونم اصل موضوع چیه اما اگر شماره تماس یا راه ارتباطی وجود داره بفرمایید تا با جناب @pool تماس بگیرم

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
من نمیدونم جریان رفتنش برای چیه ولی یه عده مغرضانه و بدون آگاهی تو بخش پاتوق به سرکردگی افتک شروع به تخریب کریپتو و کاربرای فعال در این بخش کردن و pool حق داره اگه ناراحت شده باشه! کاربر @pool به شخصه چن ساله خیلی به بنده و بقیه کمک کرده و یجورایی بهش مدیونم . واقعا نبودنش حس میشه بنظرم باید ازش دلجویی بشه و برگردونده بشه به آغوش کریپتویی ها
سرکرده من نیستم. خود @pool سرکرده است. من مسئول شاخه سیاسی سازمانمbav3_154fs759111.gif

بالا