sys_co2
Registered User
- نوشتهها
- 1,097
- لایکها
- 4,835
- جـایـی کـه عشـق قـانـونـه ! جـُرم نـیست.
عملکرد اصلی این سکه ها به عنوان یک ارزش غیرمتمرکز است که بدون نیاز به بانک و یا واسطه های دیگر می تواند بین افراد هم رد و بدل شود.
این سکه ها از روش های مختلفی استفاده می کنند تا ارزش خود را به دلار آمریکا متصل کنند ، بنابراین به آنها امکان می دهد که به عنوان ذخیره ارزش و یک وسیله مبادله بدون خطر نوسان استفاده شوند
این کوین ها به شبکه ای متصل است که شبکه توزیع شده و غیرمتمرکز بلاکچین را فراهم می کند و سپس می توان بر اساس آن برنامه ها را ساخت. برخی از ویژگی های آنها شامل قراردادهای هوشمند ، توکن های غیرقابل پرداخت ، هویت دیجیتال و مالی غیرمتمرکز است. داشتن یک کوین به بلاکچین این امکان را به کاربران می دهد که برای امنیت شبکه و پرداخت هزینه های استفاده از خدمات ارائه شده توسط شبکه به کاربران بپردازند.
(رتبه مارکت کپ ) ( نماد ) ( اسم کامل)این کوین ها با یک مبادله همراه است و نگهداری آنها به افرادی که از این مبادلات استفاده می کنند مزایای خاصی مانند کاهش کارمزد یا جایزه گرفتن را می دهد.
سکه های متصل به زنجیره های بلوکی که هدف آنها ناشناس ماندن کاربران و پنهان کردن فعالیت های آنها است.
این کوین ها عملکردها / مزایای مختلفی را در اکوسیستم DeFi مانند وام ، سود یا دارایی های مشترک فراهم می کنند.
اینها سکه ها / بلاکچین هایی هستند که عملکرد خاصی را انجام می دهند که در دسته های فوق پوشش داده نمی شود.
نمایشی از بیت کوین در بلاکچین های دیگر است. قیمت آنها به قیمت بیت کوین وابسته است.
کوین هایی برای طنز
ببین این قسمت رو به ترتیب روی 10 تنظیم کن اگه نشد 11 تا 15 رو امتحان بکن قطعا 15 جواب میدهدرود دوستان
با پنکیک سواپ مشکل دارم، یه توکن خریدم قبلا و الان میخوام بفروشم، وقتی روی مکس میذارم این ارور رو میده
مشاهده پیوست 1249459
که اون مبلغ رو نمیشه فروخت و وقتی مبلغ رو کم یا خیلی کم میکنم با این ارور مواجه میشم، اسلیپیج رو از ۱ تا ۴۹.۹۹ تست کردم و نشد
مشاهده پیوست 1249460
توی نت هم سرچ کردم انچنان چیزی نصیبم نشد! یه عده گفته بودن عدد رند نباشه، یه عده گفته بودن شت کوین و اسکمه! اما خب توی صفحه تراکنشها فروش هم هست پس باید یه راهی داشته باشه که من بلد نیستم
@mhrdd_ygnh
سلام
حقیقت، من سواپ کار نمیکنم ولی سرچ کردم این راهنمایی رو گذاشته بودند:
مشاهده پیوست 1249462امیدوارم به دردتون بخوره.
ببین این قسمت رو به ترتیب روی 10 تنظیم کن اگه نشد 11 تا 15 رو امتحان بکن قطعا 15 جواب میده
جفت ارز رو میفرمایید؟هررقمی رو وارد میکنم همون ارور رو میده، این مراحل رو رفتم و نشده
۱۵ که هیچ تا ۴۹ هم تست کردم
یکبار با فیلترشکن تست کنهررقمی رو وارد میکنم همون ارور رو میده، این مراحل رو رفتم و نشده
۱۵ که هیچ تا ۴۹ هم تست کردم
یکبار با فیلترشکن تست کن
#بیت_کوین 4%+36632$
بررسی روند تغییرات رمزارزها طی هفته های اخیر نشان میدهد که ماسک #Musk مالک خودروسازی تسلا در حال از دست دادن قدرت خود بروی رمز ارزها میباشد!
ماسک متهم اصلی در هدایت سرمایه گذاران به سمت رمزارزها و سپس خالی کردن بازار با توئیتهای جنجالی است!
مشاهده پیوست 1249417
Elon Musk losing his power over crypto community after his latest tweets failed to boost #dogecoin or #bitcoin. Investors no longer listening & realizing his tweets shouldn't be deciding factor