• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
استراتژی مختلف سرمایه گذاری برای سرمایه گذاری در بازار رمز ارز ها :

قرارداد قیمت ثابت
درمورد این بیشتر در ویکی بخوانید :

متوسط هزینه دلاری

درمورد این بیشتر در ویکی پدیا فارسی بخوانید :

میانگین دلار تعدیل شده با نرخ ریسک

درمورد این بیشتر در ویکی پدیا فارسی بخوانید :

1 سرمایه گذاری یکجا

ساده ترین و بدون استرس برای سرمایه گذاری در هر چیزی: تهیه کنید و فراموش کنید. این روش در مورد جمع آوری مبلغ یکجا و سرمایه گذاری آن با هر قیمت مناسب است.

به طور طبیعی ، شما در معرض خرید چیزی بیش از حد ارزشمند یا از دست دادن( افت قیمت / فرصت های خرید) در آینده هستید.

مثال : بیت کوین در اصلاحات خریداری میکنید ( buy on dip )

2 ) میانگین هزینه دلار

این یک استراتژی قدیمی است که تقریبا موفقیت را تضمین می کند. با استفاده از این روش ، شما در یک بازه زمانی مشخص (هفتگی ، دو بار در هفته ، ماهانه و غیره) مبلغ مشخصی سرمایه گذاری می کنید.

استراتژی میانگین گیری فرآیندی است که سرمایه‌گذار طبق یک زمان‌بندی خاص، علیرغم پایین آمدن قیمت سهام، مبلغ ثابتی را به خرید آن اختصاص می‌دهد. اگر قیمت سهام پایین آمده باشد، سرمایه‌گذار قادر به خرید تعداد بیشتری سهام خواهد شد و در حالت عکس یعنی زمانی که قیمت سهام بالا رفته باشد، تعداد کمتری را خواهد خرید و در نتیجه انجام این کار، قیمت تمام شده هر سهم، کمتر از قیمت میانگین تمامی خریدها، خواهد بود. چرا که در قیمت‌های پایین‌تر، سرمایه‌گذار، تعداد زیادی از سهام را خریداری کرده‌است.

روش میانگین گیری باعث کاهش ریسک نسبت به زمانی خواهد شد، که مبلغ کلانی در یک زمان نادرست، به سرمایه‌گذاری اختصاص داده شود

3) میانگین هزینه دلار تعدیل شده با ریسک

این ایده همان متوسط هزینه های عادی دلار است اما تنها در سطوح خاصی از خطر انجام می شود، در کریپتو مارکت روش های زیادی برای اندازه گیری خطر وجود دارد

روش های اندازه گیری خطر در کریپتو به شرح زیر است :

بنابراین ، به عنوان مثال ، با استفاده از شا خص ترس و طمع ، شما فقط متوسط هزینه دلاری را در هنگام سطح ترس شروع می کنید و در طول سطح حرص متوقف می شوید.
نکته مهم این است که شما برای هدایت تصمیم گیری خود به دقت این مدل ها اعتماد می کنید. معیارهایی که ذکر کردم تاکنون آزمایش زمان را پشت سر گذاشته اند ، اما هرگز 100٪ دقیق نیستند و ممکن است فرصت های خرید را در سطوحی که فکر می کنید خطرناک هستند ، از دست بدهید ، اما از نظر عقاید ، قیمت های تخفیفی دارند. مشابه متوسط هزینه دلار به طور منظم ، شما همچنین قادر به استفاده کامل از برخی مزایای سرمایه گذاری یکجا نیستید و در عین حال مشمول کارمزد هستید.

اما با پولی که درآمد شما در طی سطوح پر خطر بازار در جریان است ، چه باید کرد؟ وقتی به دلیل خطر تمایل به ورود
DCA ( بیشتر در ویکی بخوانید ) به بازار را ندارید ، هنوز هم می توانید از طریق دارایی نسبتاً بدون ریسک: پول های ثابت در کریپتو مارکت سرمایه گذاری کنید. با استفاده از پول های ثابت ، می توانید نرخ های بهره ای را که در مالی سنتی نادر است کسب کنید بدون اینکه در معرض نوسان بازار باشید. البته ، شما هنوز هم در معرض خطرات رمزنگاری ذاتی هستید ، اما خطر و پاداش خواهر و برادر هستند: شما بدون برخی از سطح خطر ، نمی توانید انتظار پاداش بالا داشته باشید.

شما کدام نوع سرمایه گذار هستید؟

سرمایه گذاران کل مبلغ معمولاً مبلغ کلان دارند. افرادی با سرمایه اولیه که مایل به سرمایه گذاری در بازار هستند.اگر می خواهید آن را سرمایه گذاری کنید و آن را فراموش کنید ، این روش برای شما مناسب است.

همچنین با تقسیم سرمایه و سرمایه گذاری در فواصل زمانی ، می توان از طریق میانگین دلار-هزینه توسط افراد با مبالغ کلان استفاده کرد. در غیر این صورت ، این به طور معمول برای افرادی با جریان درآمد ثابت است که مایلند بخشی از درآمد خود را به طور مداوم در رمزنگاری سرمایه گذاری کنند.

میانگین هزینه دلار با تعدیل ریسک برای افرادی است که می خواهند تعادل مطلوبی بین روش های بدون استرس و مدیریت ریسک پیدا کنند. دلیل این امر این است که معمولاً میانگین هزینه دلار به دلیل ناکارآمد بودن مورد انتقاد قرار می گیرد ، زیرا همانطور که قبلاً ذکر شد ، نسبت به بیش از حد یا کم ارزش بودن بی تفاوت است. مبادله این است که کار به این آسانی نیست ، نیاز به کمی نظارت و تحقیق درباره این مدل ها دارد.

با این وجود ، هر سه استراتژی راه های خوبی برای سرمایه گذاری کریپتو است. در نهایت ، اگر بازار روند طولانی مدت را به سمت بالا ادامه دهد ، به هر صورت ، شما برنده سرمایه گذاری در کریپتو خواهید شد.

این یک راهنما برای نسخه پیشرفته استراتژی میانگین دلار-هزینه (DCA) است.

میانگین دلار تعدیل شده با نرخ ریسک

رنگین کمان لگاریتمی بیت کوین

1625418987009.png

نمودار به اصطلاح رنگین کمان

این نمودار سطح قیمت ها را به یک سری پیشنهاد خرید و فروش تقسیم می کند که هرکدام یک رنگ از رنگین کمان را تشکیل می دهند.
از قرمز (“اوج محدوده حباب”) تا آبی تیره (“اوج فروش”) ، به سرمایه گذاران و هودلرها می گوید که بر اساس جهت رو به بالا یا رو به پایین ، حرکت بعدی بیت کوین (Bitcoin) چه خواهد بود.

DCA-In یا در سطح آبی تا زرد خریداری کنید. در سطح نارنجی تماشاگر باشید. - out DCA در سطح نارنجی تیره تا قرمز.

امروز ، ما بین زرد (40 هزار دلار) و سبز (30 هزار دلار) هستیم ( نقطه خرید 30هزار دلار هست )

اگر از این استراتژی برای چرخه فعلی استفاده می کردید ، به سختی شانس فروش داشتید زیرا بیت کوین فقط چند بار نارنجی تیره را لمس کرد. و فرض بر این است که اکثر مردم حدس می زنند که این "اوج بازار" نیست و ما هنوز چیزهای بیشتری در دسترس داریم.

مدل سهام به جریان بیت کوین

مدل Stock to Flow به زبان ساده روشی برای سنجش فراوانی یک منبع خاص است. نسبت Stock to Flow بیان‌گر مقدار منبع ذخیره شده نسبت به مقدار منبع تولید شده به صورت سالانه است. با استفاده از این مدل، پیشبینی قیمت بیت کوین امکان پذیر است.

مدل Stock to Flow به طور کلی برای منابع طبیعی استفاده می‌گردد. به عنوان مثال طلا یکی از این منابع است. در مورد طلا تخمین‌های متفاوتی از منابع موجود و استخراج شده وجود دارد. با این حال، شورای جهانی طلا تخمین زده است که تاکنون حدود 190 هزار تن طلا استخراج شده است. بنابراین مقدار Stock در مدل Stock to Flow برای طلا برابر با 190 هزار تن است. در همین حال، تخمین زده می‌شود که سالانه حدود 2500 تا 3500 تن طلا استخراج می‌شود. این مقدار نیز برابر با فاکتور Flow در مدل Stock to Flow است.
اکنون با داشتن هر دو مقدار Stock و Flow، می‌توان نسبت Stock To Flow – S2F طلا را محاسبه کرد. اما نسبت S2F چه سودی برایمان خواهد داشت؟ این نسبت بیانگر این است که مقداری که از یک منبع به صورت سالانه استخراج می‌شود، چه نسبتی از مقدار کل منابع استخراج شده کالای مورد نظر خواهد داشت. هر چقدر که این نسبت بزرگتر باشد به این معناست منابع کمتری به نسبت کل منابع موجود به صورت سالانه استخراج می‌گردد و به لحاظ تئوری منبعی دارای S2F بیشتر، بیشتر ارزشش را در درازمدت حفظ خواهد کرد.

اگر با بیت کوین آشنایی کافی داشته باشید، به راحتی متوجه خواهید شد که بیت کوین جزء دسته کالاهایی است که مدل Stock to Flow روی آن قابل اعمال است. بیت کوین همانند طلا و نقره، یک منبع کمیاب محسوب می‌گردد.

طلا و نقره معمولا تحت عنوان منابع ذخیره ارزش (Store of Value) شناخته می‌شوند. بر اساس این نظریه، به سبب “کمیاب بودن” و “نرخ تولید بسیار اندک” این منابع باید ارزش خود را در طول زمان حفظ کنند. علاوه بر این، افزایش قابل توجه نرخ تولید این کالاها در بازه کوتاه مدت بسیار دشوار است و عملا امکان ناپذیر است.

این مدل توسط plan b ایجاد شده است
این وب سایت به طور خاص یک نمودار خوب در پایین دارد که نشان می دهد ارزش بیش از حد (قرمز) و کم ارزش (سبز) بر اساس واگرایی بین مدل و قیمت واقعی بیت کوین است.

1625419289602.png

در حال حاضر ، ما رنگ سبز داریم که باز هم ، سیگنالی برای شروع DCA-ing است. در واقع ما در حال حاضر با واریانس -0.82 در پایین ترین سطح قرار داریم: سطوحی که از دوره های 2011 ، 2013 و 2018 مشاهده نکرده ایم.

اگر از این مدل در چرخه فعلی استفاده می کردید ، از دسامبر 2020 (27 هزار دلار) dca - وارد تا مارس 2021 (58 هزار دلار) dca - خارج می کردید. و سود میکردید

شاخص ترس و حریص ( طمع )

معامله‌گران اغلب در زمان رشد قیمت‌ها حریص می‌شوند که در نتیجه آن احساس فومو در بازار وجود می‌آید و بالعکس زمانی که بازار نزولی می‌شود، با دیدن تغییرات قیمتی منفی به صورت غیرمنطقی اقدام به فروش ارزهای دیجیتال خود می‌کنند.

1625419665723.png

شاخص ترس و طمع از ترکیبی از نوسانات ، حجم ، تسلط و تجزیه و تحلیل احساسات از شبکه های اجتماعی و روندهای Google استفاده می کند.

DCA-In در مواقع ترس و DCA-Out در زمان طمع. به عبارت دیگر
https://www.plaza.ir/mag/wp-content/uploads/2018/05/5652004-warren-buffett-wallpapers-320x160.jpg?#resized

"وارن بافت" نصیحت می کند "ترس وقتی دیگران حرص می خورند محتاط عمل کنیم ، و حریص وقتی دیگران می ترسند".

در حال حاضر ، ما در سطح ترس هستیم ، بنابراین این نشانه دیگری برای شروع DCA است. مشابه مدل Stock-to-Flow ، ما ترسناک ترین سطوح تاریخ را تجربه می کنیم.

این معیار در مقایسه با دو مورد دیگر بسیار فراتر است. اگر از این مدل در چرخه فعلی استفاده می کردید ، شما می توانستید در نوامبر 2020 تا فوریه 2021 با کاهش قیمت در ژانویه بفروشید.

Last edited:

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
درود دوستان
با پنکیک سواپ مشکل دارم، یه توکن خریدم قبلا و الان میخوام بفروشم، وقتی روی مکس میذارم این ارور رو میده
مشاهده پیوست 1249459

که اون مبلغ رو نمیشه فروخت و وقتی مبلغ رو کم یا خیلی کم میکنم با این ارور مواجه میشم، اسلیپیج رو از ۱ تا ۴۹.۹۹ تست کردم و نشد
مشاهده پیوست 1249460

توی نت هم سرچ کردم انچنان چیزی نصیبم نشد! یه عده گفته بودن عدد رند نباشه، یه عده گفته بودن شت کوین و اسکمه! اما خب توی صفحه تراکنشها فروش هم هست پس باید یه راهی داشته باشه که من بلد نیستم

بعد بالای ۲۰۰ بار تلاش، بدون هیچ دلیلی و یهویی بصورت خودبخود معامله با سود بسته شد!
و هنوز هم دلیلش رو نفهمیدم

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
طبق نظرسنجی Wall Street، قیمت بیت کوین در پایان سال 2021 زیر 30هزار دلار خواهد بود.

🔻 بیت کوین سال 2021 را با روند خوبی شروع کرد به طوری تا اواسط ماه آوریل به 65هزار دلار رسید.

🔻 با این وجود، طبق نظرسنجی انجام شده از 100 سرمایه‌گذار برتر، 44% اعتقاد دارند بیت کوین سال 2021 را با قیمتی کمتر از 30هزار دلار به پایان می‌رساند.

🔻 از بین سایر شرکت‌کنندگان 25% قیمت 40هزار دلار، 25% قیمت 50 هزار دلار و تنها 6% قیمت 60هزار دلار را برای این رمزارز تا پایان سال متصور بودند.

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
🔴با منقضی شدن بیش از 16 هزار سهام GBTC در ماه جولای، آماده نوسانات شدید بیت‌کوین باشید!

🔴 در تاریخ 18 جولای، 16 هزار سهام GBTC به ارزش 41852.26 بیت‌کوین آزاد می‌شوند. این میزان بالاترین رکورد آزاد شدن سهام GBTC در طول تاریخ تاکنون است. تحلیلگران معتقدند این اتقاق میتواند منجر به نوسانات شدید قیمتی در بیت‌کوین شود.

توضیحات :

ا◽️ GBTC یا گری اسکیل بیت‌کوین تراست، راهی برای سرمایه گذاری در بیت‌کوین در بازار سهام است. GBTC یکی از چندین صندوق مالی است که سرمایه گذاران را قادر می‌سازد تا در تراست‌هایی که استخرهای بزرگی از بیت‌کوین در اختیار دارند معامله کنند، هر سهم با قیمت تقریباً نزدیک به بیت کوین خرید و فروش می‌شود.

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
دوستان عزیز اهمیت این خبر بسیار بالا است. از آنجایی که سرمایه‌گذاران سازمانی تنها در یک روز به 16000 سهم GBTC خود دسترسی پیدا خواهند کرد، پیشبینی می‌شود که حداقل برخی از این سرمایه‌گذاران دست به فروش بزنند. البته این میزان تنها در یک روز است و در بقیه روزهای باقی مانده ماه جولای نیز مقادیر قابل توجهی از سهام GBTC شرکت گری اسکیل آنلاک خواهد شد.⚠️⚠️⚠️

از سوی دیگر برخی دیگر از تحلیلگران پیشبینی دیگری دارند. این تحلیل‌گران معتقدند که با توجه به اینکه سهام GBTC نسبت به ماه ژانویه 8 درصد قیمت کمتری دارد، این سرمایه‌گذارن دست به فروش نخواهند زد.

❇️به هر حال انتظار ایجاد نوسانات قیمتی نسبتا شدید در این تاریخ یعنی 18 جولای ( 27 تیرماه) و روزهای بعد از آن می‌رود. بنابراین دوستانی که مخصوصا در بازار فیوچرز معامله میکنند، احتیاط بیشتر و مدیریت سرمایه در بازه زمانی اشاره شده فراموش نشود.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
به نقل از cryptopotato، شرکت تحلیل داده‌های روی زنجیره Santiment اعلام کرده است نهنگ‌های بیت کوین در یک روز ۶۰،۰۰۰ رمز ارز BTC خریده‌اند. این بیشترین میزان خرید در یک روز از ابتدای سال میلادی تا کنون بوده است.

بر اساس داده‌های سنتیمنت در حال حاضر این آدرس‌ها مجموعا شامل ۹.۱۲ میلیون بیت کوین هستند و دارایی آنها نسبت به ۴۵ روز گذشته بیش از ۱۰۰،۰۰۰ واحد افزایش داشته است. بر این اساس این آدرس‌ها نصف بیت کوین‌های در گردش را شامل می‌شوند.

با اینکه بسیاری از فعالین حوزه رمزارزها با کاهش قیمت بزرگ‌ترین ارز دیجیتال بازار وحشت‌زده شدند اما نهنگ‌ها این فرصت را غنیمت شمرده و به خرید بیشتر روی آوردند.

آدرس‌هایی که بیش از ۱۰،۰۰۰ BTC هولد کرده‌اند در یک ماه گذشته مجموعا ۹۰،۰۰۰ واحد دیگر خریداری کرده‌اند.

نهنگ‌ها در ۶ ماه گذشته با تمام فراز و نشیب‌های بازار بیش از ۳.۶ میلیارد دلار به خرید بیت کوین اختصاص داده‌اند.

تاثیر خرید نهنگ‌ها در بازار بیت کوین چیست؟​

معمولا اقدامات نهنگ‌ها به سرعت روی بازار تاثیر می‌گذارد. همانطور که مشخص است خرید ۶۰،۰۰۰ BTC توسط نهنگ‌ها باعث شد تا قیمت بیت کوین در ۲۴ ساعت ۵٪ افزایش یابد. این امر باعث شد روز گذشته قیمت تا بالای سطح ۳۵۰۰۰ دلار برسد. در زمان نگارش این خبر قیمت رمز ارز BTC برابر ۳۳،۶۲۷ دلار است.

علیرغم آنکه همه نگران ریزش هش ریت شبکه و تغییرات منفی سختی استخراج بیت کوین بودند، ماه جولای برای بازار رمز ارزها بسیار خوب شروع شد.

با اینکه تاریخ همیشه با همان دقت تکرار نمی‌شود اما ماه جولای ماهی پردرآمد بوده است. ماه‌های آپریل و جولای در ۱۰ سال گذشته ۷ بار پرسود و ۳ بار با ضرر همراه بوده‌اند.

شایان ذکر است تعداد آدرس‌های نهنگ‌ها به حداکثر تعداد خود در سه هفته گذشته برابر ۱۹۲۲ آدرس رسیده است.

موجودی بیت کوین صرافی‌ها به کمترین میزان در سال جاری رسید​

یکی از تحلیل‌گران Santiment با انتشار توییتی اعلام کرده است موجودی صرافی‌ها با کاهش چشمگیری به کمترین میزان خود در ۶ ماه گذشته رسیده است. این شاخص نشان می‌دهد که خطر فروش مقدار زیادی بیت کوین کاسته شده است. البته در ماه‌های می، ژوئن (اردیبهشت و خرداد) نیز حجم زیادی از بیت کوین از صرافی‌ها خارج شده بود.

بالاترین قیمت ثبت شده بیت کوین در ۶۴،۸۰۵ دلار است که در تاریخ ۱۴ آپریل به ثبت رسید. از آن زمان تاکنون قیمت پادشاه رمز ارزها حدود ۴۸٪ سقوط کرده است.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
داشتم تو وب چرخ میزدم که یه ایمیل از بایننس اومد , ایمیل رو باز کردم که دیدم درخواست تغییر پسورد داده شده !
48.gif

با خودم گفتم ای داد , اکانتم رو دارن هک میکنن !
42.gif

WhatsApp Image 2021-07-06 at 11.51.25.jpeg

سریع رفتم لاگین کنم که متوجه شدم درخواست تغییر پسورد برای اکانت قدیمی هست که وریفای هم بوده , با اکانت لاگین کردم که با این صحنه مواجه شدم !

در صورتیکه قبلا لاگین میشد ولی اجازه فعالیت نداشت !

Untitled.jpg

دیروز هم یه مطلبی خوندم که ظاهرا بایننس موافقت کرده با یه شرکتی همکاری کنه تا آدرس کاربران کشورهای ممنوعه رو ردگیری کنه و مسدود کنه

آیا اوضاع خطریه ؟
164.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
داشتم تو وب چرخ میزدم که یه ایمیل از بایننس اومد , ایمیل رو باز کردم که دیدم درخواست تغییر پسورد داده شده !
48.gif

با خودم گفتم ای داد , اکانتم رو دارن هک میکنن !
42.gif

سلام

خب وقتی شما درخواست ندادید نباید اصلا روی لینک هم کلیک میکردید، آدرس سایت درست بود؟

سریع رفتم لاگین کنم که متوجه شدم درخواست تغییر پسورد برای اکانت قدیمی هست که وریفای هم بوده , با اکانت لاگین کردم که با این صحنه مواجه شدم !

در صورتیکه قبلا لاگین میشد ولی اجازه فعالیت نداشت !

یعنی حسابی که قبلا وریفای هم شده بود اجازه فعالیت نداشت؟ با مشخصات ایرانی وریفای کرده بودید؟

آیا اوضاع خطریه ؟
164.gif

همیشه خطری بوده :دی

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
🔴هشدار برای فعالان بازار رمزارزها
حساب ارز دیجیتال ایرانی‌ها بسته می‌شود؟

▫️یک موسسه آمریکایی به نام سایفرتریس، ۴/۵ میلیون آدرس بیت‌کوین مرتبط با ایران را شناسایی کرده و نهادهای دولتی آمریکا قصد دارند دسترسی ایرانیان به بازارهای مالی را قطع کنند.

▫️صرافی بایننس بعد از اخطارهای متعدد از سوی نهادهای مالی کشورهای مختلف از جمله انگلستان و ژاپن قبول کرد با موسسه سایفرتریس، یک شرکت فعال در زمینه تحلیل داده و رهگیری تراکنش‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال، همکاری کند.

▫️سایفرتریس تاکنون چندین میلیون IP قابل شناسایی از کشورهای تحریم‌ شده از جمله کره شمالی، سوریه و ایران را جمع‌آوری کرده است.

▫️مهم‌ترین نکته این است که تراکنش IP آدرس‌های ایرانی در جریان یک سال گذشته رشد چشمگیری داشته است.

▫️برخی فکر می‌کنند با *** و vps می‌توانند IP آدرس خود را مخفی کنند اما موسسه سایفرتریس با ابزارهای خود قادر به شناسایی IP آدرس‌های و آدرس دقیق آن‌ها است.

💬ایوب ترابی، متخصص حوزه رمزارزها:

اگرچه صرافی‌هایی مانند بایننس به ایرانی‌ها در رابطه با فعالیت در این صرافی هشدار دادند اما فعالیت با فیلترشکن برای کاربران امکان‌پذیر است.

به احتمال زیاد به زودی همه تراکنش‌های رمزارزها در صرافی برای تبدیل بیت‌کوین به یک دارایی فیزیکی نیازمند احراز هویت شود.

با توجه به موافقت بایننس برای همکاری با سایفرتریس هر لحظه امکان دارد حساب‌های ایرانیان در صرافی‌های خارجی بسته شود.

چون طبق قوانین صرافی‌ها حق ندارند به کابران کشورهای تحریم شده خدمات بدهند و حتی حق دارند به دلیل استفاده غیرمجاز از خدمات آن‌ها از کاربران ایرانی شکایت کنند./تجارت‌نیوز

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام

خب وقتی شما درخواست ندادید نباید اصلا روی لینک هم کلیک میکردید، آدرس سایت درست بود؟
روی لینک کلیک نکردم چون بایننس لینک نمیده , کد میده , آدرس درسته و ایمیل از طرف بایننس بود

ip که درخواست تغییر پسورد داده رو چک کردم مال کشور نپال هست !

یعنی حسابی که قبلا وریفای هم شده بود اجازه فعالیت نداشت؟ با مشخصات ایرانی وریفای کرده بودید؟
یه اکانت وریفای با مشخصات ایرانی داشتم که بعد از تحریم بایننس گفت موجودی رو خالی کن که من هم خالی کردم
تا همین یکی دوماه قبل لاگین میشد فقط بعد از لاگین پیغام میداد که بخاطر تحریم ها به شما سرویس نمیدیم و هفت روز فرصت داری موجودی رو برداشت کنی
اما اکانت فعال بود و میتونستم به سایت ورود کنم و تمام قسمت ها در دسترس بود غیر از آدرس ولت ها
ولی امروز که لاگین کردم اون پیغام اومد و کلا اجازه ورود به سایت رو نمیداد

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
تا همین یکی دوماه قبل لاگین میشد فقط بعد از لاگین پیغام میداد که بخاطر تحریم ها به شما سرویس نمیدیم و هفت روز فرصت داری موجودی رو برداشت کنی
اما اکانت فعال بود و میتونستم به سایت ورود کنم و تمام قسمت ها در دسترس بود غیر از آدرس ولت ها
طبیعی هست ! هشدارش از قبل داده

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
روی لینک کلیک نکردم چون بایننس لینک نمیده , کد میده , آدرس درسته و ایمیل از طرف بایننس بود

ip که درخواست تغییر پسورد داده رو چک کردم مال کشور نپال هست !

آها.. خب اگر واقعا هدفش هک کردن بوده که به کاهدون زده، چون هم باید به ایمیل شما دسترسی داشته باشه هم کد 2 عاملی

یه اکانت وریفای با مشخصات ایرانی داشتم که بعد از تحریم بایننس گفت موجودی رو خالی کن که من هم خالی کردم

پس در عمل هیچ فرقی برای شما نکرده، صرفا متن خطا تغییر کرده.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اون درخواست تغییر رمز برای منم اومد
من پاکش کردم چون این پیاما برای هک هستش احتمالا

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
آها.. خب اگر واقعا هدفش هک کردن بوده که به کاهدون زده، چون هم باید به ایمیل شما دسترسی داشته باشه هم کد 2 عاملی

پس در عمل هیچ فرقی برای شما نکرده، صرفا متن خطا تغییر کرده.
خوشبختانه , همه چی فعال هست , ضمنا حتی اگر هم فعال نبود بقول شما به کاهدون زده چون هم اکانت موجودی نداره هم بخاطر وریفای ایرانی کلا دیگه قابل استفاده نیست

بالا