• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام
ببینید افرادی مثل اقای وایکوف ، داو ، الیوت ، گن و امثالهم که سالها قبل نظریه ای ارائه کردن و به دلیل کمبود ابزار ( مثل کامپیتور های امروزی ) جهت برسی دقیق تر الگوهای خام و شاید کلی ارائه کرده اند
بعد از گذشت سال ها و امدن سیستم های انالیز ، هوش مصنوعی و . . . میتوان از سطح پیشرفته تر این نوع نظریه ها استفاده کرد
مثلا اقای وایکوف و اقای الیوت تقریبا هم دوره بودن و اگر دقیق برسی بشه در برخی موارد دو نوشته با یک دیدگاه دارند ( الیوت طی ۱۸ سال زمان داده های ۴۲ سال سهام دوجونز برسی کرد که این کار برای سیستم ها و امکانات امروزی بیش از چند روز طول نمیکشه )

اما نقطه قوت سبک وایکوف چارت خوانی همراه با اصطلاحا پول های هوشمندی که به بازارهای کوچک جهت بیشتری میدن
انتقادی که به روش اقای وایکف وارد میکنن اینکه در بازارهای مالی بزرگ همچون فارکس نمیتوان به راحتی و با الگوهایی که از قبل برای بازارهای سهام طراحی شده رفتار بازار پیشبینی کرد ، هرچند که ساختار کلی بازار از توزیع ، انتشار و همه گیری داده ها تشکیل شده
اما با تمام این موارد افرادی هستند که با تمرکز بر چنین روش های سودهای مناسبی بدست می اورند

چون طبق این روش بررسی نداشتم نمیتوانم خدمتتون عرض کنم ایا در فاز b هستیم یا خیر
سلام و تشکر از توضیحات خوبتون
اون اصلاح پیچیده ایی که قبلا در موردش صحبت کرده بودید چه مدت و تا چه بازه قیمتی طول خواهد کشید ؟
البته با خوندن پست هاتون به این نتیجه رسیدم که حوالی 24 مدنظر باشه ؟
---------------------------
داره میریزه :censored:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام و تشکر از توضیحات خوبتون
اون اصلاح پیچیده ایی که قبلا در موردش صحبت کرده بودید چه مدت و تا چه بازه قیمتی طول خواهد کشید ؟
البته با خوندن پست هاتون به این نتیجه رسیدم که حوالی 24 مدنظر باشه ؟
---------------------------
داره میریزه :censored:
واقعیتش اینکه به طور قطع نمیتوان در مورد اصلاح های پیچیده نظر داد
از نظر سبک تحلیلی که اموخته ام ۱۹ اصلاح داریم که اصلاح های پیچیده ترکیبی از این ۱۹ حالت هستند و این باعث میشه سختی کار دو چندان بشه و نتوان به صورت قطعی زمان و مکان بازگشت بدست اورد

پ ن : پله اول روی ۳۳ با ریسک 7 درصد ورود کردم

Last edited:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
مسخره بازی هات ببر پاتوق
وقتی اسم منو میارید، من هم به خودم حق میدم که جواب بدم. تازه خیلی بهتون رحم کردم که با طنز جواب دادم. ضمنا به من ربطی نداره که شت کوین و پهن کوین خریدی ضرر کردی، برو عقده هاتو سر یکی دیگه خالی کن:p:D. مسخره هم خودتی:p

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یه هفته نبودم چه بن تو بن شده !
balesh.gif

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کوین مارکت کپ رو باز کردم یه نکته جالبی برخوردم، تا الان ندیده بودم سه تا استیبل کوین جز 10 تای اول مارکت باشن (معمولا فقط تتر جز سه تای اول بود).

top10.png

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
سلام یک حساب جدید بایننس باز کردم موقعی که می خوام فیوچرز را باز کنم خطای زیر را نشون می ده علتش چی هست ؟

فایل های ضمیمه

• futures.jpg
    futures.jpg
    7.3 KB · نمایش ها: 24

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
ولی با ای پی هلند ثبت نام کردم یکی دیگه هم با هلند دارم مشکلی نداشته تا الان

مطمعن شو هلند بوده ( موقع ثبت اکانت ) بعدش نه !

کشورهای مثل انگلیس - المان همین ابتدا اکانت جدید بسازی وریفای میخواد

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
پروژه Qredo یک دیپ تک برای بهود زیر ساخت های دیفای هست .. 8 جولای پیش فروش میشه با قیمت 50 سنت ! ( سقف 1000دلار برای کاربر )

تعداد کل توکن ها : 1 میلیارد هست

1625311897130.png

https://icodrops.com/wp-content/uploads/2021/05/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA-%D1%8D%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-2021-06-30-%D0%B2-13.18.46.png

https://icodrops.com/wp-content/uploads/2021/05/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA-%D1%8D%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-2021-06-30-%D0%B2-13.11.36.png

دو حالت اتتخاب برای خرید دارید

1625311967106.png

چرا Qredo میتونه جذاب باشه ؟
زنجیره بلوک سریع نهایی

یک موتور اجماع سریع برای تنظیم هزاران تراکنش در ثانیه تنظیم شده است. علاوه بر این ، شامل یک لایه زنجیره ای لایه 2 است که مالکیت دارایی را از طریق لایه های مختلف لایه 1 و در داخل شبکه Qredo انتقال و ثبت می کند.

اجماع شبکه محاسبات چند حزبی

با هدف از بین بردن سرقت دارایی های دیجیتال

پیام رمزگذاری شده

با یکپارچه سازی شبکه ماتریکس ، یک ساختار پیام متمرکز برای پیام رسانی ، ارتباطات خصوصی رمزگذاری شده را قادر می سازد تا به صورت رمزنگاری با تراکنش های شبکه Qredo مرتبط شوند.
این لایه پیام امکان ساخت برنامه های منحصر به فرد را در Qredo مانند Trader Chat فراهم می کند که به معامله گران امکان خرید و فروش مستقیم از نرم افزار چت مورد علاقه خود را می دهد.

پیش فروش : برای ساکنان و شهروندان امریکا ، چین ، کانادا و ایران و عراق وافغانستان در دسترس نیست

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
پروژه Qredo یک دیپ تک برای بهود زیر ساخت های دیفای هست .. 8 جولای پیش فروش میشه با قیمت 50 سنت ! ( سقف 1000دلار برای کاربر )

تعداد کل توکن ها : 1 میلیارد هست

مشاهده پیوست 1249343

https://icodrops.com/wp-content/uploads/2021/05/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA-%D1%8D%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-2021-06-30-%D0%B2-13.18.46.png

https://icodrops.com/wp-content/uploads/2021/05/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA-%D1%8D%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-2021-06-30-%D0%B2-13.11.36.png

دو حالت اتتخاب برای خرید دارید

مشاهده پیوست 1249344

چرا Qredo میتونه جذاب باشه ؟
زنجیره بلوک سریع نهایی

یک موتور اجماع سریع برای تنظیم هزاران تراکنش در ثانیه تنظیم شده است. علاوه بر این ، شامل یک لایه زنجیره ای لایه 2 است که مالکیت دارایی را از طریق لایه های مختلف لایه 1 و در داخل شبکه Qredo انتقال و ثبت می کند.

اجماع شبکه محاسبات چند حزبی

با هدف از بین بردن سرقت دارایی های دیجیتال

پیام رمزگذاری شده

با یکپارچه سازی شبکه ماتریکس ، یک ساختار پیام متمرکز برای پیام رسانی ، ارتباطات خصوصی رمزگذاری شده را قادر می سازد تا به صورت رمزنگاری با تراکنش های شبکه Qredo مرتبط شوند.
این لایه پیام امکان ساخت برنامه های منحصر به فرد را در Qredo مانند Trader Chat فراهم می کند که به معامله گران امکان خرید و فروش مستقیم از نرم افزار چت مورد علاقه خود را می دهد.

پیش فروش : برای ساکنان و شهروندان امریکا ، چین ، کانادا و ایران و عراق وافغانستان در دسترس نیست

راهی هست برای ایرانیها بشه بدون وریفای خرید؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
مشاوران مالی تغییر چشمگیری در پذیرش ارزهای رمزپایه نشان می دهند

https://static.news.bitcoin.com/wp-content/uploads/2021/06/chart-1.jpg

بیش از یک چهارم (26٪) مشاوران در نظرسنجی 2021 اظهار داشتند که آنها قصد دارند استفاده / توصیه خود را از ارزهای رمزپایه طی 12 ماه آینده افزایش دهند.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
پس از آن که گری‌اسکیل کاردانو را به پرتفوی صندوق خود افزود، ارزش این ارز دیجیتال با رشدی ۸.۷ درصدی در ۲۴ ساعت گذشته به ۱.۴۲ دلار رسید.
اتریوم نیز به عنوان دومین ارز دیجیتال برتر بازار نیز با رشدی ۷.۴۱ درصدی طی شبانه روز گذشته حالا به قیمت ۲,۲۳۰ دلار معامله می‌شود. بهای اتریوم هم اکنون اندکی بالاتر از نصف قیمت این ارز دیجیتال در اوج قیمتی ۱۱ ماه مه قرار دارد. این رشد قیمت چشمگیر اتریوم در ۲۴ ساعت گذشته را می‌توان به تصمیم اسکای بریج کپیتال برای راه‌اندازی صندوق اتریوم مرتبط دانست.
توکن اینترنت کامپیوتر دفینیتی (ICP) نیز در ۲۴ ساعت گذشته ۸.۴ درصد افزایش قیمت داشته و به بهای ۴۶.۷۰ دلار مبادله می‌شود. گفتنی است که بالاترین رشد قیمت در میان ۲۰ ارز دیجیتال بازار طی شبانه روز گذشته نیز متعلق به اتریوم کلاسیک بوده و با رشدی ۱۱.۲۸ درصدی به سطح قیمتی ۵۷.۴۳ دلار در هر واحد رسیده است. / منبع (https://decrypt.co/75163/ethereum-cardano-ethereum-classic-and-dfinity-lead-altcoin-surge)

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
حیف از aave که ۱۵۰۰ دلار سد سود از دستم رفت
این kmd هم که بالا رفته بود مهمونی بودم اومدم دیدم پایین اومده حالا باید صبر کنم ببینم چی میشه

بالا