چرا واینمیستهaxs 52دلار شد !
1200درصد سود تو ماه جولای
دیروز 42 بود گفتم تمومه کارش
چرا واینمیستهaxs 52دلار شد !
1200درصد سود تو ماه جولای
به نظر با این خبر فیک بیت برگرده پایینچرا واینمیسته
دیروز 42 بود گفتم تمومه کارش
Fellow Binancians,
Daily withdrawal limits will be adjusted to 0.06 BTC for accounts which have completed only Basic Account Verification. This change is effective immediately for new account registrations and will be made effective for existing users in phases starting from 2021-08-04 00:00 AM (UTC) and completed by 2021-08-23 00:00 AM (UTC).
سر شب حجمش ۲۸ میلیون دلار و الان ۴۱ میلیون دلارهwsg از سر شب تا حالا حجم خوبی میخوره فقط با احتیاط عمل کنید
البته این خبر بدی برای ایرانیاست ولی درواقع نشون میده که موجودی بیت بایننس کم شده.Fellow Binancians,
Daily withdrawal limits will be adjusted to 0.06 BTC for accounts which have completed only Basic Account Verification. This change is effective immediately for new account registrations and will be made effective for existing users in phases starting from 2021-08-04 00:00 AM (UTC) and completed by 2021-08-23 00:00 AM (UTC).
کدوم اکسچنج ؟ تو تریدینگ ویو سرچ میکنم چیزی نمیارهwsg از سر شب تا حالا حجم خوبی میخوره فقط با احتیاط عمل کنید
البته این خبر بدی برای ایرانیاست ولی درواقع نشون میده که موجودی بیت بایننس کم شده.
یا یجور دیگه فانتزی هم میشه ترجمه ش کرد که قبلا ۲ بیت بود لیمیتش و قیمت بیت ۳۰۰۰۰ الی ۶۰۰۰۰ . الان شده ۰.۰۶ بیت آیا خبریه؟ قیمت بیت قرار قد بکشه؟ یه نسبت تناسب بگیرید ببینم بیت قراره چند بشه که بایننس انقدر کمش کرده؟
درهرصورت بسیار حرکت گاوی هست
کدوم اکسچنج ؟ تو تریدینگ ویو سرچ میکنم چیزی نمیاره
پنکیک سواپ تراست ولت از اتراسکن باید کانترکتش را کپی کنی میتونی با بی ان بی اسمارت چین بخریکدوم اکسچنج ؟ تو تریدینگ ویو سرچ میکنم چیزی نمیاره
شامل دولوپر ها هم میشه آدرس ها؟مشاهده پیوست 1253149
نمودار قرمز رنگ میزان موجودی اتریوم ادرس های صرافی ها
نمودار زرد رنگ میزان موجودی ۱۰ ادرس والهایی که بیشترین مقدار اتریوم دارند.
شامل دولوپر ها هم میشه آدرس ها؟
شما نمیتونی بیتکوین اصلی رو بزنی به آدرس bep2سلام دوستان
وقت بخیر
من تو این حوزه تازه وارد ام و یه سوال در مورد شبکه انتقال بیت کوین دارم
تو سایت های ایرانی موقع خرید یه بخشی رو به عنوان کارمزد شبکه انتقال نشون میده. چیزی که من تحقیق کردم شبکه های BEP20 و BEP2 کمترین کارمزد در حد خیلی جزیی دارن.
کیف پول من تراست ولت هستش اما بیت کوین رو فقط bep2 داره.
حساسیت من به این دلیله که موقع ترید مخصوصا مبالغ کم در حد ۳ تا ۵ میلیون واسه هر ترید، کارمزدش خیلی مهمه.
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن.
این بخش رو متوجه نشدم , منظور شما از موقع ترید کارمزد کم باشه یعنی چه ؟ مگه شما میخوای خارج از صرافی ترید کنی ؟حساسیت من به این دلیله که موقع ترید مخصوصا مبالغ کم در حد ۳ تا ۵ میلیون واسه هر ترید، کارمزدش خیلی مهمه.
سلام دوستان
وقت بخیر
من تو این حوزه تازه وارد ام و یه سوال در مورد شبکه انتقال بیت کوین دارم
تو سایت های ایرانی موقع خرید یه بخشی رو به عنوان کارمزد شبکه انتقال نشون میده. چیزی که من تحقیق کردم شبکه های BEP20 و BEP2 کمترین کارمزد در حد خیلی جزیی دارن.
کیف پول من تراست ولت هستش اما بیت کوین رو فقط bep2 داره.
حساسیت من به این دلیله که موقع ترید مخصوصا مبالغ کم در حد ۳ تا ۵ میلیون واسه هر ترید، کارمزدش خیلی مهمه.
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن.