• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
Fellow Binancians,
Daily withdrawal limits will be adjusted to 0.06 BTC for accounts which have completed only Basic Account Verification. This change is effective immediately for new account registrations and will be made effective for existing users in phases starting from 2021-08-04 00:00 AM (UTC) and completed by 2021-08-23 00:00 AM (UTC).

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
امروز یه بچه ریقوی 18 ساله اومد در مغازه ، کابل 6×2 و فیوز مینیاتوری 40 آمپر! خرید.متوجه شدم میخواد ماین کنه. پرسیدم برای ماینره ؟ گفت اره. برق امام کشیدیم
برق امام چی هست ؟ حرومزاده ، حقوق دیگر مصرف کننده ها رو داری له میکنی برای سود خودت ؟ حتما باید یکی بالا سرمون باشه با چماق ؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
شاخص های بورس چین امروز با کله ریختن مث که
1627411090342.png
سه درصد و چار درصد منفی خوردن
کسی خبر داره چی شده ؟
پ .ن : جای بسی خوشحالیه ک بیشتر هم بریزه
ولی باید دلیلش مشخص بشه که ایا ممکن به ضرر کریپتو بشه یا نه ( البته ممکنه خروج سرمایه از اونجا ورودش به اینجا باشه :دی )

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
Fellow Binancians,
Daily withdrawal limits will be adjusted to 0.06 BTC for accounts which have completed only Basic Account Verification. This change is effective immediately for new account registrations and will be made effective for existing users in phases starting from 2021-08-04 00:00 AM (UTC) and completed by 2021-08-23 00:00 AM (UTC).
البته این خبر بدی برای ایرانیاست ولی درواقع نشون میده که موجودی بیت بایننس کم شده.
298.gif

یا یجور دیگه فانتزی هم میشه ترجمه ش کرد که قبلا ۲ بیت بود لیمیتش و قیمت بیت ۳۰۰۰۰ الی ۶۰۰۰۰ . الان شده ۰.۰۶ بیت آیا خبریه؟ قیمت بیت قرار قد بکشه؟ یه نسبت تناسب بگیرید ببینم بیت قراره چند بشه که بایننس انقدر کمش کرده؟
298.gif

درهرصورت بسیار حرکت گاوی هست
f_crazyfreezm_2562189.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
البته این خبر بدی برای ایرانیاست ولی درواقع نشون میده که موجودی بیت بایننس کم شده.
298.gif

یا یجور دیگه فانتزی هم میشه ترجمه ش کرد که قبلا ۲ بیت بود لیمیتش و قیمت بیت ۳۰۰۰۰ الی ۶۰۰۰۰ . الان شده ۰.۰۶ بیت آیا خبریه؟ قیمت بیت قرار قد بکشه؟ یه نسبت تناسب بگیرید ببینم بیت قراره چند بشه که بایننس انقدر کمش کرده؟
298.gif

درهرصورت بسیار حرکت گاوی هست
f_crazyfreezm_2562189.gif

به نظرم بیشتر به خاطر حساسیت هایی که به وجود آمده اینکار رو کردن، مسائل مربوط به F*A*T*F و مجبور کردن کاربرها به وریفای کردن.

کدوم اکسچنج ؟ تو تریدینگ ویو سرچ میکنم چیزی نمیاره

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
کدوم اکسچنج ؟ تو تریدینگ ویو سرچ میکنم چیزی نمیاره
پنکیک سواپ تراست ولت از اتراسکن باید کانترکتش را کپی کنی میتونی با بی ان بی اسمارت چین بخری

Captive

لایک‌ها
16,664
1627413848019.png

نمودار قرمز رنگ میزان موجودی اتریوم ادرس های صرافی ها
نمودار زرد رنگ میزان موجودی ۱۰ ادرس والهایی که بیشترین مقدار اتریوم دارند.

enigma85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
55

Captive

لایک‌ها
16,664

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
سلام دوستان
وقت بخیر
من تو این حوزه تازه وارد ام و یه سوال در مورد شبکه انتقال بیت کوین دارم
تو سایت های ایرانی موقع خرید یه بخشی رو به عنوان کارمزد شبکه انتقال نشون میده. چیزی که من تحقیق کردم شبکه های BEP20 و BEP2 کمترین کارمزد در حد خیلی جزیی دارن.
کیف پول من تراست ولت هستش اما بیت کوین رو فقط bep2 داره.
حساسیت من به این دلیله که موقع ترید مخصوصا مبالغ کم در حد ۳ تا ۵ میلیون واسه هر ترید، کارمزدش خیلی مهمه.
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام دوستان
وقت بخیر
تو سایت های ایرانی موقع خرید یه بخشی رو به عنوان کارمزد شبکه انتقال نشون میده. چیزی که من تحقیق کردم شبکه های BEP20 و BEP2 کمترین کارمزد در حد خیلی جزیی دارن.
حساسیت من به این دلیله که موقع ترید مخصوصا مبالغ کم در حد ۳ تا ۵ میلیون واسه هر ترید، کارمزدش خیلی مهمه.
شما نمیتونی بیتکوین اصلی رو بزنی به آدرس bep2
از نظر تئوری فقط یه راه وجود داره , بیتکوین رو از بایننس بخری و موقع برداشت bep2 بزنی و بفروستی تراست ولت
چون هم bep2 و هم تراست ولت مال بایننس هست شاید جواب بده , تاکید میکنم شاید

از جاهای دیگه بعید میدونم بشه فرستاد bep2

اگر من اشتباه می کنم دوستان اصلاح کنند

این بخش رو متوجه نشدم , منظور شما از موقع ترید کارمزد کم باشه یعنی چه ؟ مگه شما میخوای خارج از صرافی ترید کنی ؟

چون ترید داخل صرافی کارمزد مخصوص خودش رو داره و ربطی به کارمزد شبکه بیتکوین نداره ,

کارمزد شبکه زمانی پرداخت میشه که شما بخوای از یه کیف پول (شخصی یا صرافی) به یک کیف پول دیگه انتقال بدی

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام دوستان
وقت بخیر

سلام و درود

من تراست کار نمیکنم اما الان که خواستم چک کنم برای شما، دیدم فقط از والت سگویت پشتیبانی میکنه (BC1 ).

در واقع شما وقتی Receive رو میزنی باید این قابلیت وجود داشته باشه که شبکه رو هم انتخاب کنی اما من ندیدم توی تراست، اگر برای شما نمایش داده میشه بی زحمت یک اسکرین شات بگیرید.

سایت های ایرانی هم اگر از این شبکه پشتیبانی میکنند در واقع دارن بیت رو از همون شبکه برای شما انتقال میدن یا به صورت API از سایت بایننس و ... به والت شما انتقال داده میشه که خب باید دقت کنید حتما که شبکه رو درست وارد کنید وگرنه به احتمال زیاد پولتون میپره.

در ارتباط با کارمزد بیت کوین هم اگر قصدتون اینه که موجودی رو به صرافی بزنید و اونجا ترید کنید، پیشنهاد من اینه که از کوین هایی که کارمزد کمی دارند برای انتقال استفاده کنید، مثل لایت کوین، نئو و یا اصلا تتر انتقال بدید.

Last edited:
بالا