Oracle_Eldorado
همکار بازنشسته
والا من هنوز خیلی به این حوزه و اصطلاحات مسلط نیستم.سلام و درود
من تراست کار نمیکنم اما الان که خواستم چک کنم برای شما، دیدم فقط از والت سگویت پشتیبانی میکنه (BC1 ).
در واقع شما وقتی Receive رو میزنی باید این قابلیت وجود داشته باشه که شبکه رو هم انتخاب کنی اما من ندیدم توی تراست، اگر برای شما نمایش داده میشه بی زحمت یک اسکرین شات بگیرید.
سایت های ایرانی هم اگر از این شبکه پشتیبانی میکنند در واقع دارن بیت رو از همون شبکه برای شما انتقال میدن یا به صورت API از سایت بایننس و ... به والت شما انتقال داده میشه که خب باید دقت کنید حتما که شبکه رو درست وارد کنید وگرنه به احتمال زیاد پولتون میپره.
در ارتباط با کارمزد بیت کوین هم اگر قصدتون اینه که موجودی رو به صرافی بزنید و اونجا ترید کنید، پیشنهاد من اینه که از کوین هایی که کارمزد کمی دارند برای انتقال استفاده کنید، مثل لایت کوین، نئو و...
اما به زبان خیلی ساده که من بلدم! برای مثال میخوام ۵ میلیون تومن پرداخت کنم و معادلش رو بیت کوین خریداری کنم و در کیف پولم نگهداری کنم. و در عین حال کمترین کارمزد رو پرداخت کنم.
تا اونجایی که من متوجه شدم ارز دیجیتال که خریداری میشه از طریق چند تا شبکه انتقال به کیف پول من منتقل میشه که هر شبکه انتقال یه کارمز میگیره. bep20 و bep2 هم کمترین کارمزد رو دارن.
قصد من خرید از سایت ایرانی کارت هستش که نسبت به بقیه معتبر تره و سابقه فعالیتش بیشتره. هنوز در حوزه صرافی بایننس ورود نکردم و اطلاعاتی ازش ندارم.
یه دوره اموزش جامع از هلاکویی خریداری کردم اما فرصت نشده استفاده کنم.
اسکرین شات هایی که من از تراست ولت گرفتم رو ضمیمه کردم. البته بین خرید بیت کوین و کاردانو هنوز شک دارم اما هرکدوم باشه از ارز ریالی عزیزمون خیلی بهتره !
یه موضوع رو هم اضافه کنم که میدونم اینجا محل اموزش صفر تا صد نیست اما خودم دارم از سایت های مختلف مطالعه میکنم و به یه جمع بندی کلی میرسم، ممنون میشم اگه در مورد سوال های جزیی مثل همین شبکه انتقال منو راهنمایی کنین.