• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
سلام و درود

من تراست کار نمیکنم اما الان که خواستم چک کنم برای شما، دیدم فقط از والت سگویت پشتیبانی میکنه (BC1 ).

در واقع شما وقتی Receive رو میزنی باید این قابلیت وجود داشته باشه که شبکه رو هم انتخاب کنی اما من ندیدم توی تراست، اگر برای شما نمایش داده میشه بی زحمت یک اسکرین شات بگیرید.

سایت های ایرانی هم اگر از این شبکه پشتیبانی میکنند در واقع دارن بیت رو از همون شبکه برای شما انتقال میدن یا به صورت API از سایت بایننس و ... به والت شما انتقال داده میشه که خب باید دقت کنید حتما که شبکه رو درست وارد کنید وگرنه به احتمال زیاد پولتون میپره.

در ارتباط با کارمزد بیت کوین هم اگر قصدتون اینه که موجودی رو به صرافی بزنید و اونجا ترید کنید، پیشنهاد من اینه که از کوین هایی که کارمزد کمی دارند برای انتقال استفاده کنید، مثل لایت کوین، نئو و...
والا من هنوز خیلی به این حوزه و اصطلاحات مسلط نیستم.
اما به زبان خیلی ساده که من بلدم! برای مثال میخوام ۵ میلیون تومن پرداخت کنم و معادلش رو بیت کوین خریداری کنم و در کیف پولم نگهداری کنم. و در عین حال کمترین کارمزد رو پرداخت کنم.
تا اونجایی که من متوجه شدم ارز دیجیتال که خریداری میشه از طریق چند تا شبکه انتقال به کیف پول من منتقل میشه که هر شبکه انتقال یه کارمز میگیره. bep20 و bep2 هم کمترین کارمزد رو دارن.
قصد من خرید از سایت ایرانی کارت هستش که نسبت به بقیه معتبر تره و سابقه فعالیتش بیشتره. هنوز در حوزه صرافی بایننس ورود نکردم و اطلاعاتی ازش ندارم.
یه دوره اموزش جامع از هلاکویی خریداری کردم اما فرصت نشده استفاده کنم.
اسکرین شات هایی که من از تراست ولت گرفتم رو ضمیمه کردم. البته بین خرید بیت کوین و کاردانو هنوز شک دارم اما هرکدوم باشه از ارز ریالی عزیزمون خیلی بهتره !
یه موضوع رو هم اضافه کنم که میدونم اینجا محل اموزش صفر تا صد نیست اما خودم دارم از سایت های مختلف مطالعه میکنم و به یه جمع بندی کلی میرسم، ممنون میشم اگه در مورد سوال های جزیی مثل همین شبکه انتقال منو راهنمایی کنین.

فایل های ضمیمه

• Trust1.jpeg
    Trust1.jpeg
    49.2 KB · نمایش ها: 6
  • Trust2.jpeg
    Trust2.jpeg
    44.2 KB · نمایش ها: 6
  • Trust3.jpeg
    Trust3.jpeg
    44.8 KB · نمایش ها: 6

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اما به زبان خیلی ساده که من بلدم! برای مثال میخوام ۵ میلیون تومن پرداخت کنم و معادلش رو بیت کوین خریداری کنم و در کیف پولم نگهداری کنم. و در عین حال کمترین کارمزد رو پرداخت کنم.

اگر برای بلند مدت میخواهید نگه دارید پیشنهاد من همون شبکه ی اصلی هست، کارمزد هم تقریبا 0.0001 بیت هست الان که میشه حدودا 4 دلار، اگر خیلی زیادتر بود میتونید به جاش تتر بخرید بزنید به صرافی و تبدیل به بیت کوین کنید، کارمزد فعلی برداشت بیت از کوینکس ( صرافی خارجی ) 0.0001 بیت هست.

تا اونجایی که من متوجه شدم ارز دیجیتال که خریداری میشه از طریق چند تا شبکه انتقال به کیف پول من منتقل میشه که هر شبکه انتقال یه کارمز میگیره. bep20 و bep2 هم کمترین کارمزد رو دارن.

درسته، ولی هر سایت و صرافی از این شبکه ها پشتیبانی نمیکنه.

در مورد دوره و بسته و پکیج هم پیشنهاد من اینه که self study یاد بگیرید، منابع فارسی و انگلیسی تا دلتون بخواهد به صورت رایگان وجود داره.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
درسته، ولی هر سایت و صرافی از این شبکه ها پشتیبانی نمیکنه.
بله دقیقا. سایت ایرانی کارت اعلام کرده از این شبکه پشتیبانی میکنه و برای خرید فکر میکنم مناسب هستش چون خود سایت ایرانی کارت کارمزدی نمیگیره و فقط مابه تفاوت نرخ خرید و فروش تتر رو میگیره.
اما سوال اصلی من اینه که تو این اسکرین شات ها کدوم شبکه انتقال رو باید انتخاب کنم؟
تو صحبتی که با پشتیبانی از طریق تیکت داشتم واسه بیت کوین این توضیحات رو دادن:
برای خرید کاردانو تحت شبکه bep20 باید از binance-peg cardano ادرس دریافت کنید.
برای بیت کوین هم این توضیحات رو دادن
شما میبایستی contract address مربوط به بیت کوین را از سایت BSCSCAN.com پیدا نموده و در قسمت add custom token کپی نمایید. برای الباقی توکن ها بر روی شبکه BEP20 نیز به همین منوال عمل نمایید.
این توضیحات کاملا درسته؟ ریسک پذیر نیست؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
عشقا سلام
میگم با مدارک ترکیه فقط میشه تو بایننس ترکیه ثبت نامید یا میشه تو بایننس جهانی هم ثبت نام کرد؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان این قضیه احراز بیسیک بایننس بعدا کار دستمون نمیده ؟
مثل اینکه کسایی که احراز بیسیک انجام ندن اصلا نمیتونن برداشت بزنن
احراز بیسیک اطلاعات هویتی بدون ارسال مدارک هست
میتونیم اطلاعات فیک مربوط به کشور ایپی رو بزنیم ولی اگر بعدا حساب بن بشه دیگ کلا نابود میشیم :|

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستان این قضیه احراز بیسیک بایننس بعدا کار دستمون نمیده ؟
مثل اینکه کسایی که احراز بیسیک انجام ندن اصلا نمیتونن برداشت بزنن
احراز بیسیک اطلاعات هویتی بدون ارسال مدارک هست
میتونیم اطلاعات فیک مربوط به کشور ایپی رو بزنیم ولی اگر بعدا حساب بن بشه دیگ کلا نابود میشیم :|

بله شرایط بایننس برای ایرانی ها داره سخت تر میشه، الان اگه اطلاعات رو درست وارد کنید گیر میکنید، فیک باشه گیر میکنید. :(

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
این توضیحات کاملا درسته؟ ریسک پذیر نیست؟
شما در اسکرین شاتی که فرستادی بیتکوین bep20 داری , درست بودن رو درسته ولی از نظر ریسک پذیری به نظرم بخاطر چند دلار ارزش نداره !
چرا ؟ چون bep20 شبکه بایننس هست و اگر فرضا روزی بایننس به هر دلیل تعطیل بشه و یا شبکه Bep رو تعطیل کنه بیتکوین شما هم میره رو هوا !

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
بله شرایط بایننس برای ایرانی ها داره سخت تر میشه، الان اگه اطلاعات رو درست وارد کنید گیر میکنید، فیک باشه گیر میکنید. :(
چقدر ما ایرانی ها بد شانسیم
دولت خودمون حمایتمون نمیکنه
خارج هم پی در پی و نوبتی بهمون یه ضربه ایی میزنن :|
مهلتش تا کی هست ؟
ببینیم تا اون روز اگر راهی پیدا نشد بفکر یه اکسچنج دیگه باشیم :|

Captive

لایک‌ها
16,664

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
در واقع شما وقتی Receive رو میزنی باید این قابلیت وجود داشته باشه که شبکه رو هم انتخاب کنی اما من ندیدم توی تراست، اگر برای شما نمایش داده میشه بی زحمت یک اسکرین شات بگیرید.
بعضی کوینها در تراست ولت وقتی اسمشون رو سرچ میکنی فقط شبکه اصلی رو نشون میده و کانتراکت های bep رو نشون نمیده
ولی اگر در قسمت سرچ بجای اسم کوین کلمه bep2 یا bep20 رو سرچ کنی کوین مورد نظر رو میتونی پیدا کنی

Captive

لایک‌ها
16,664
بعضی کوینها در تراست ولت وقتی اسمشون رو سرچ میکنی فقط شبکه اصلی رو نشون میده و کانتراکت های bep رو نشون نمیده
ولی اگر در قسمت سرچ بجای اسم کوین کلمه bep2 یا bep20 رو سرچ کنی کوین مورد نظر رو میتونی پیدا کنی

بله درسته، البته من bep20 رو پیدا نکردم هر چند از طریق Add custom token هم این امکان وجود داره که توکن جدید ادد کنی.

پ.ن: کلا با تراست حال نمیکنم یکی از دلایلش هم اینه که پرایوت کی رو نمیشه مستقیم اکسپورت کنی، تحت وب و ویندوز رو هم پشتیبانی نمیکنه متاسفانه.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
شما در اسکرین شاتی که فرستادی بیتکوین bep20 داری , درست بودن رو درسته ولی از نظر ریسک پذیری به نظرم بخاطر چند دلار ارزش نداره !
چرا ؟ چون bep20 شبکه بایننس هست و اگر فرضا روزی بایننس به هر دلیل تعطیل بشه و یا شبکه Bep رو تعطیل کنه بیتکوین شما هم میره رو هوا !
اگه من از این شبکه استفاده کنم و بیت کوین رو به ولت خودم انتقال بدم، دیگه چه ریسکی داره یا چه مشکلی ممکنه به وجود بیاد؟

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
بله درسته، البته من bep20 رو پیدا نکردم هر چند از طریق Add custom token هم این امکان وجود داره که توکن جدید ادد کنی.

پ.ن: کلا با تراست حال نمیکنم یکی از دلایلش هم اینه که پرایوت کی رو نمیشه مستقیم اکسپورت کنی، تحت وب و ویندوز رو هم پشتیبانی نمیکنه متاسفانه.
شما خودت با چه ولتی کار میکنی؟
add custom token مشکلی ایجاد نمیکنه؟

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
وقتی بر اساس شبکه bep20 جستجو میکنی، ارزها رو با اسم های مشابه میاره.
مثلا BTC رو BTCB میزنه و آیکونش فرق میکنه.
یا مثلا کاردانو ADA چند تا داره.
داستان اینا چیه؟

Captive

لایک‌ها
16,664

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
واسه بیت کوین، این ادرس کنترکت درسته که وارد کنم؟

فایل های ضمیمه

• fd5553ea-30c3-3905-9ca8-56e6b5042fdf.png
    fd5553ea-30c3-3905-9ca8-56e6b5042fdf.png
    1.1 MB · نمایش ها: 10

Captive

لایک‌ها
16,664
اموزش خاصی سراغ داری شما؟

این آدرس هست که خودتونم اسکرین شات گذاشتید، ولی به شخصِ بایننس و bsc کلا کار نکردم و تست نکردم مسئولیتش با خودتون هست.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان تبریک میگم مثل اینکه طرح صیانت تصویب شده :|

بالا