• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اگه من از این شبکه استفاده کنم و بیت کوین رو به ولت خودم انتقال بدم، دیگه چه ریسکی داره یا چه مشکلی ممکنه به وجود بیاد؟
ریسک در اینه که کوین شما در شبکه بایننس هست نه در شبکه بیت کوین اصلی , هر زمان فرض بر محال شبکه بایننس بره روی هوا , کوین شما هم میره رو هوا

الان صرافی کوینکس برای برداشت بیتکوین 0.0001 کارمزد میگیره که با نرخ فعلی میشه تقریبا 4$ , کارمزد bep2 هم فکر کنم تقریبا 0.5$ هست

بخاطر 3.5$ که میشه تقریبا کمتر از 90 هزار تومن , شما میخوای بخاطر پرداخت 3.5$ کمتر که میشه تقریبا کمتر از 90 هزار تومن , چندین میلیون سرمایه رو وارد ریسک کنی!
وقتی هدفته نگه داری برای بلند مدت هست اصلا 3.5$ رقمی نیست که بخوای در موردش ریسک کنی !

وقتی بر اساس شبکه bep20 جستجو میکنی، ارزها رو با اسم های مشابه میاره.
مثلا BTC رو BTCB میزنه و آیکونش فرق میکنه.
یا مثلا کاردانو ADA چند تا داره.
داستان اینا چیه؟
من چون تراست ولت رو روی IOS دارم یه مقدار کوین های bep20 رو کمتر نشون میده ولی در کل همشون کانترکت های کوین اصلی در شبکه بایننس هستند

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
بخاطر 3.5$ که میشه تقریبا کمتر از 90 هزار تومن , شما میخوای بخاطر پرداخت 3.5$ کمتر که میشه تقریبا کمتر از 90 هزار تومن , چندین میلیون سرمایه رو وارد ریسک کنی!
صحبت شما کاملا درسته اما مساله ای که وجود داره،
مثلا فرایند خرید از سایت x.
در حال حاضر با قیمت فعلی بیت کوین، ۰.۰۰۴ واحد بیت کوین رو 40,148,516 ریال به من میفروشه اما همین مقدار رو 38,962,561 ریال از من میخره.
این مقدار واسه اختلاف قیمت خرید و فروش تتر هستش.
به جز این ۰.۰۰۰۱ واحد هم باید کارمزد شبکه پرداخت بشه.
تا اینجا درست محاسبه کردم؟

شما صرفا نگهداری رو مد نظر قرار نده. برای مثال من x واحد بیت کوین با قیمت واحد هر بیت کوین ۳۰،۰۰۰ دلار خریدم، الان که اومده رو ۴۰،۰۰۰ دلار میخوام بفروشم.
و چند وقت یه بار به همین منوال ترید کنم. وقتی تعداد ترید بره بالا خب این کارمزدها همه به ضرر میشه.
اما طبق صحبت شما اگه کسی بخواد بخره و نفروشه، از شبکه خود بیت کوین با امنیت کامل خریداری کنه بهتره. ۴ دلار هم کارمزد بده نهایتا میشه ۱۰۰ تومن. و واسه سرمایه گذاری اینده ضرر زیادی نمیشه.

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
@Oracle_Eldorado

دوست عزیز، لطفا جوری پست نزنید که احساس شود خیلی حرفه ای دارید تبلیغ سایت خاصی رو انجام میدهید، با توجه به اینکه شما کاربر و همکار قدیمی هستید از شما انتظار داریم که رعایت بفرمایید.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
صحبت شما کاملا درسته اما مساله ای که وجود داره،
مثلا فرایند خرید از سایت ایرانی کارت.
در حال حاضر با قیمت فعلی بیت کوین، ۰.۰۰۴ واحد بیت کوین رو 40,148,516 ریال به من میفروشه اما همین مقدار رو 38,962,561 ریال از من میخره.
این مقدار واسه اختلاف قیمت خرید و فروش تتر هستش.
به جز این ۰.۰۰۰۱ واحد هم باید کارمزد شبکه پرداخت بشه.
تا اینجا درست محاسبه کردم؟

شما صرفا نگهداری رو مد نظر قرار نده. برای مثال من x واحد بیت کوین با قیمت واحد هر بیت کوین ۳۰،۰۰۰ دلار خریدم، الان که اومده رو ۴۰،۰۰۰ دلار میخوام بفروشم.
و چند وقت یه بار به همین منوال ترید کنم. وقتی تعداد ترید بره بالا خب این کارمزدها همه به ضرر میشه.
اما طبق صحبت شما اگه کسی بخواد بخره و نفروشه، از شبکه خود بیت کوین با امنیت کامل خریداری کنه بهتره. ۴ دلار هم کارمزد بده نهایتا میشه ۱۰۰ تومن. و واسه سرمایه گذاری اینده ضرر زیادی نمیشه.
دوست عزیز این پروسه ای که شما توضیح دادید ترید کردن هست , برای ترید کردن منطقی نیست که شما هر بار بیتکوین رو بخرید و به کیف پولتون انتقال بدید
شما اگر مدنظرتون این هست که مثلا روی 30 هزار بخرید و روی 40 هزار بفروشید یعنی 30% سود بگیرید
در شرایط فعلی و روند بازار و قیمت فعلی بیتکوین , 20-30% رشد و سود ممکنه در چند روز تا چند هفته بدست بیاد ,
پس منطقی اینه که از طریق صرافی ها خرید و فروشتون رو انجام بدید

Captive

لایک‌ها
16,664
pwar نرخ فعلی 65 سنت :)

متاسفانه جفت ارزهای معاملاتی خوبی نداره همینطور مارکت های معتبری هم لیست نکردن این کوین هارو، ولی این کوین ها پامپ و دامپ خوبی میشن باید مراقب باشید

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان با لدجر هم بخوایی کار کنی باید از ...شکن استفاده کنی

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
@Oracle_Eldorado

دوست عزیز، لطفا جوری پست نزنید که احساس شود خیلی حرفه ای دارید تبلیغ سایت خاصی رو انجام میدهید، با توجه به اینکه شما کاربر و همکار قدیمی هستید از شما انتظار داریم که رعایت بفرمایید.
اگه شما بعد این همه سال فعالیت در انجمن، از پست من تبلیغ یه شرکت دیگه برداشت میکنین که اصلا نمیشه رو بار اموزشی این تاپیک حساب کرد.
من سعی کردم به ساده ترین حالت ممکن سوالم رو بپرسم. اسم اون سایت رو هم ویرایش کردم که خدای نکرده تبلیغ نشده باشه.
قطعا از شما هم انتظار میره که مطلب رو درک کنین تا به حاشیه بپردازین.
مرسی از توضیحات شما.
موفق باشید.

Captive

لایک‌ها
16,664
اگه شما بعد این همه سال فعالیت در انجمن، از پست من تبلیغ یه شرکت دیگه برداشت میکنین که اصلا نمیشه رو بار اموزشی این تاپیک حساب کرد.
من سعی کردم به ساده ترین حالت ممکن سوالم رو بپرسم. اسم اون سایت رو هم ویرایش کردم که خدای نکرده تبلیغ نشده باشه.
قطعا از شما هم انتظار میره که مطلب رو درک کنین تا به حاشیه بپردازین.
مرسی از توضیحات شما.
موفق باشید.

پست شما:

قصد من خرید از سایت ایرانی کارت هستش که نسبت به بقیه معتبر تره و سابقه فعالیتش بیشتره. هنوز در حوزه صرافی بایننس ورود نکردم و اطلاعاتی ازش ندارم.

بله دقیقا. سایت ایرانی کارت اعلام کرده از این شبکه پشتیبانی میکنه و برای خرید فکر میکنم مناسب هستش چون خود سایت ایرانی کارت کارمزدی نمیگیره و فقط مابه تفاوت نرخ خرید و فروش تتر رو میگیره.

قضاوت با دیگران.

پ.ن: ویرایش نیاز نیست ( هر چند اینکار رو هم نکردید ) فقط اگر مایل بودید میتونید سوالتون رو بدون ذکر نام سایتی اون هم به دفعات بیان کنید، بنده شخصا در خدمتم و در حد توان و سوادم پاسخگو خواهم بود.

Captive

لایک‌ها
16,664

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
بهتره که با چیز میز لاگین کنید اما من بارها بدون چیز میز لاگین کردم و مشکلی نبوده :دی

ببخشید لجر مگه داخل سایتش هم میشه لاگین کرد که فیل شکن بخواد ؟ مگه با همون لجر لایو کار نمیکنید ؟ چطور برای لجرلایو فیل شکن استفاده کنیم ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
ببخشید لجر مگه داخل سایتش هم میشه لاگین کرد که فیل شکن بخواد ؟ مگه با همون لجر لایو کار نمیکنید ؟ چطور برای لجرلایو فیل شکن استفاده کنیم ؟

بله همون لدجر لایو منظورم هست عزیز، چون سینک میکنه و بعضی ها حساس هستند با چیز میز ورود میکنن.

پ.ن: شما بدون اتصال به چیز میز قادر به ارسال ریپل از طریق لدجر نیستید.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بعضی کوین ها که میخواد کانکت شه نیاز به پروکسی هست که دارایی نشون بده !

درغیراین صورت تلاش میکنه وصل بشه و دارایی و نشون نمیده و درنتجیه سند و رسیوی هم نیست

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان با صرافی FTX کار کرده کسی ؟
به عنوان جایگزین بایننس میتونه خوب باشه ؟
بایننس با این فرمون بره خیلی سخت میشه برای کسایی که وریفای نیستن

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستان با صرافی FTX کار کرده کسی ؟
به عنوان جایگزین بایننس میتونه خوب باشه ؟
بایننس با این فرمون بره خیلی سخت میشه برای کسایی که وریفای نیستن

1627495798158.png

از تاریخی که مشاهده میکنی دارم با کوینکس کار میکنم مشکل خاصی نبوده، اگر مقدار کم کار میکنی بد نیست، فقط بعضی مواقع دیر سینک میکنه و باید تیکت بزنی وگرنه در کل مشکلی نداشتم.

پ.ن: مجبوریم وگرنه از لحاظ اعتبار خب هیچ سایتی به پای بایننس نمیرسه.
هشت روز متوالی سبز بسته شده ( آخرین بار ژوئن 2019 )
دوروز دیگه سبز کندل روزانه مثبت بسته شه رکورد میزنه

ببینم میتونی چشمش بزنی
haha.gif

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
بالا