ممنون از شیر اطلاعاتت
ببین اینا زرنگن عین فروشنده لباس جلوی مغازه میمونن دیدی میری جلو ویترین میگه یه سری لباس تازه باسمون اومده هنوز نزاشتیم پشت ویترین تشریف بیارید داخل ببینید
ببین تا میخوای با محیط صرافی و قوانینش منطبق بشیه زمان میبره نمیشه یه هفته با این صرافی کار کرد یه هفته با اون صرافی بعد این وسط به یه مشکلی بخوری تترها بپره
اتفاقا تو توییتر بیشتر از همه اسم کوکوین رو میارن
آقا امروز بخدا دوتا ترید تو کوینکس انجام دادم یکیش که البته هنوز بسته نشده بقرآن انگار هیچکس توش نیست مگه میشه یه ارز 42 دلاری تو تایم فریم 15 دقیقه 16 تا دونه فروش بره اونم تو حالت روند صعودی اون کندل اصلا مگه داریم ؟
تو بایننس ده هزار دلار با یه کلیک خرید و فروش میشه اینجا دارم افسردگی میگیرم بخدا
بعد تو کوینکس چقدر قیمت با بایننس تفاوت داره یعنی من دارم تو تریدینگ ویو قیمتو نگاه میکنم یه شدو بلند میزه به 50 سنت بالاتر کوینکس 20 ثانیه بعد اون شدو رو رد میکنه و قیمت میاد پایین واقعا اینجا نمیشه ترید کرد فقط به درد این میخوره بخری بفرستی تو ولت و تمام
من که فقط دارم توییتارو میخونم و سرچ میکنم ببینم بالاخره تو چه صرافی باید رفت
خدا ازت نگذره CZ معلوم نیست چکار کردی اینقدر بهت گیر دادن همه دارن فراری میشن از صرافیت
پ ن : باور کنید با کوچ ایرانی ها از بایننس تغییر رو تو روند بازار شاهد خواهیم بود