درود. یعنی اسپات روی هلند همچنان مشکلی نداره. درسته؟ این طور میشه برداشت کرد؟
چیزی که من متوجه شدم من الان یکساله که دارم از یک ایپی ثابت المان استفاده میکنم و وریفای اولیه هم انجام دادم تا الان مشکلی نداشتم امروز هم برداشت داشتم این ثابت بودن سیستم عامل و مرورگر و همچنین ایپی فکر نکنم مشکلی بوجود بیاره فعلا تا اینده ببینم چه اتفاقی میوفته ولی اینم بگم من تمامی نکات از تنظیم ساعت لپ تاب و یکسری افزونه برای مرورگر که جلوگیری از استفاده کوکی توسط مرورگر میکنه رعایت میشه و با دیوایس های مختلف هم لوگین نمیکنمدرود. یعنی اسپات روی هلند همچنان مشکلی نداره. درسته؟ این طور میشه برداشت کرد؟
با تشکر.
شما ایرانی ؟ وریفای اولیه منظورت مشخصات فردی هست یا KYC منظورته ؟چیزی که من متوجه شدم من الان یکساله که دارم از یک ایپی ثابت المان استفاده میکنم و وریفای اولیه هم انجام دادم تا الان مشکلی نداشتم امروز هم برداشت داشتم این ثابت بودن سیستم عامل و مرورگر و همچنین ایپی فکر نکنم مشکلی بوجود بیاره فعلا تا اینده ببینم چه اتفاقی میوفته ولی اینم بگم من تمامی نکات از تنظیم ساعت لپ تاب و یکسری افزونه برای مرورگر که جلوگیری از استفاده کوکی توسط مرورگر میکنه رعایت میشه و با دیوایس های مختلف هم لوگین نمیکنم
اینا همه مهمه برای استفاده از بایننس
الان کشور هایی که مونده سوئیس فنلاند هستش بجز اینا دیگه چیزی نمونده در اینده بایننس فکر کنم غیرفعال بشه و کلا سایت بره تو خاطرات با این تصمیمات بیخودی ...
دوستان بایننس با استرالیا که مشکلی نداره احیانا ؟
بعد اگر یه آشنایی پیدا بشه و وریفای کنه و از این ور هم با وی پی اس استرالیا لوگ این کنیم
بعد طرف بعدا بخواد گند بزنه به اکانت آیا میتونه قانونا یا نه ؟ یعنی بعد از وریفای دیگه بایننس داستانش تموم میشه یا بازم موردی میمونه ؟
البته همه کارا حساب شده انجام شده باشه ها
کسی تجربه ای داره باسه وریفای دوست و آشنا نه فامیل لطفا بگه
راستی من تو کوکوین هم ثبت نام کردم یه روزم باهاش کار کردم بدون اینکه دیپازیت کنم اما واقعا تو اونم نمیتونم کار کنم بد جور به بایننس عادت کردم همه چیزش دستمه
مشاهده پیوست 1251229
تایم هفتگی تا زمانی که اون کندل همر داریم مشکلی نیست دقت کنید سه کندل هفتگی با کف های پایین تر از هم توی دل کندل همر شکل گرفته و به نظرم همر عمل کنه و تا 44 بازار بره بالا یک درصد عمل نکنه لبه ابر سبز رنگ توی تایم هفتگی می تونه آخرین ریزش باشه که دقیقا عدد 27 کا هست من عدد های پایین تر رو احتمالش رو 5 درصد می بینم
نقل قول
برای kyc حواستون باشه که فامیلتون تو کشوریه ک روی مالیات خیلی دقیق هستنشما ایرانی ؟ وریفای اولیه منظورت مشخصات فردی هست یا KYC منظورته ؟
منم یکی از فامیلام تو آلمان هست اما بایننس مشکل داره با آلمان متاسفانه نمیدونم بعد از وریفای کامل بازم به آلمان گیر میده یا نه اصلا وریفای میکنه الآن آلمان رو ؟
منم یک به یک اینا رو انجام دادم تازه تو محیط وی پی اس تازه ساعت و کشور و زبان هم فقط فنلانده و هیچی هم تو مرورگر باز نمیکنن جز بایننس و مشکل و محدودیتی هم کلا نداشتم
اما واقعا یکدفعه میتونه قافلگیرت کنه حالا هر کشوری که باشه کافیه جلو برداشتت رو ببنده و بگه وریفای کن و داستان شروع میشه
بدبخت ؟ نگران نباشسلام
بدبخت شدم همه موجودیم تو لجر بود
این خطا برای چیه؟ حسابم بسته شده؟ مگه لجر هم تحریم کرده؟
از دیروز میخوام منتقل کنم این خطارو میده
سلام
بدبخت شدم همه موجودیم تو لجر بود
این خطا برای چیه؟ حسابم بسته شده؟ مگه لجر هم تحریم کرده؟
از دیروز میخوام منتقل کنم این خطارو میده
دوستان یه سوال
کسانی که فقط تایید ایمیل انجام دادن دیگه نمیتونن برداشت کنن از بایننس ؟