اولین مورد این که اگر گوشیتون اندروید اپ اندروید استفاده نکنید چون راحت لوکیشنتون رو نشتی میده ( IOS مقداری بهتره ) ( کلا بهتره از گوشی استفاده نکنید چون نشتی زیاد میده و حتی باید کیبورد و کلیپورد وزبان سیستم رو هم مد نظرتون باشه ) ( از این به بعد چون از اکسچنج ها مطمئن نیستیم بهتره همه جوانب رعایت بشه دیگه همه مثل بایننس دل رحم نیستن :دی )دوستان از اونجایی که باید به فکر صرافی جایگزین باشم به جز کوینکس که با ای پی ایران مشکلی نیست، بقیه صرافی ها اگه با هات اس...پات یا نور...د چیز پی ان بریم و همش یه کشور رو انتخاب کنیم اوکی هست؟ (یا اینکه چون آی پی اختصاصی نیست ممکنه مشکل ساز بشه)
پ.ن: تا الان برای بایننس از وی پی اس استفاده میکردم ولی اگه قرار باشه فعلا از بایننس بکشم بیرون میخوام برم سراغ نور.د یا هات اس...پات
مورد بعد این که حتمن چک کنید مرورگرتون و وی پی انتون نشتی نداشته باشن : ip , dns , wbrtc , location , timezone , language , internal ip
این موارد رو حتمن چک کنید و جلوی نشتیشون رو بگیرید
پیشنهاد من استفاده از مرورگر brave هست خودش خودکار کانفینگ داره برای جلوگیری از نشتی اثر انگشت و دی ان اس و ای پی و حتی لوکیشن
ولی پیشنهاد من این هست برای لوکیشن و تایم زون افزونه نصب کنید که اسنیف نشه
مشکل brave فقط اون اینترنال ایپی هست من از صبح درگیرشم نمیتونم پیداش کنم که جلوی نشتی اش رو بگیرم
ترجیحا از اکسچنجی استفاده کنید که با ایرانیا پدرکشتگی نداشته باشه ( در صورت لو رفتن بذاره داراییتون رو خارج کنید )
پ.ن : برای بررسی این موراد بالا میتونید کانال wbnet رو تو تلگرام نگاه کنید همه موارد رو نوشته چجوری چک کنید و چجوری از نشتیشون جلوگیری کنید .
پ.ن 2 : شماهم نتتون کند شده این چند روزه ؟