• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
من به آرامی رفتم روی سوئیس. تقریبا 2 هفته کانکت نشدم به بایننس. کامپیوتر جدید با تایم زون جدید آی پی جدید و ترو تمیز.
هیچ ایرادی نگرفت. همون محدودیت 2 بیت در روز. بدون اخطار خاصی.
اکانت هم قدیمی بود برای چند سالی هست.البته تا حالا هیچ اشتباهی باش مرتکب نشده بودم یعنی حتی صفحه ی اصلی بایننس بدون لاگ این با آی پی ایران هم وارد نشده بودم.
با تشکر از راهنمایی های دوستان بابت تمامی موارد.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
الان داشتم تاپیک رو دنبال مییکردم انگار قراره بایننس چهار شنبه همین هفته همه رو نقره داغ کنه؟ درسته؟ ییک 500 دلاری داخلش دارم انتقال بدم سریع؟

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
خوب دوستان این هم از 500 دلار ما که پر کشید :

Identity Verification​

Due to unusual activity on your account, your withdrawal function has been temporarily disabled. To restore it, you'll have to complete the Level 2 verification.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
خوب دوستان این هم از 500 دلار ما که پر کشید :

Identity Verification​

Due to unusual activity on your account, your withdrawal function has been temporarily disabled. To restore it, you'll have to complete the Level 2 verification.

چرا پر بکشه؟ مدارک ایرانی بفرستید براشون قبول میکنن و اجازه ی برداشت میدن ( در 99% موارد )

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
چرا پر بکشه؟ مدارک ایرانی بفرستید براشون قبول میکنن و اجازه ی برداشت میدن ( در 99% موارد )
ای کاش روی همون هلند خالی میکردم حسابمو. خلاص. بعد تغیییر مییدادمش

میگم این همه ملت میگن بایننس بسته بسته. پس مشکل اینه. خ خ خ

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
میگم جایی هست به اسم و آدرس مد نظرم م.دارک ف.یک فتوشاپ کنند؟

Captive

لایک‌ها
16,664
ای کاش روی همون هلند خالی میکردم حسابمو. خلاص. بعد تغیییر مییدادمش

میگم این همه ملت میگن بایننس بسته بسته. پس مشکل اینه. خ خ خ

من فکر کردم به آرامی رفتید یه اکانت جدید ساختید :دی نگو رو همون اکانت قبلی... خب پس مسدود کردنش بی دلیل نبوده...

البته: مواردی هم داشتیم که در یک روز چندین بار آی پی عوض شده و مشکلی هم نبوده...

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
چون بیسیک اینفو برای خودم نبود اسم و فامیل خارجی دادم.
دیگه مدارک ایرانی هم نمیشه بفرستم. :geek:

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
دوستان یه آمار بدید لطفا
کسانیکه در حال حاضر دارن ترید روزانه و مستمر انجام میدن بگن کدوم صرافی هستند و به تازگی واریز و برداشت زدن یا نه
من خودم باز دیروز یه مقدار زدم تو بایننس و ترید زدم و امروز مجدد خارج کردم مشکلی نداشتم
البته با وی پی اس فنلاند و با احتیاط تمامی مواردی که لازمه
الآن هم تو کوینکسم و دیروز کلا رفتم رو اتریوم حداقل اینه تعداد خرید و فروش و حجمش خیلی بیشتر از ارزهای دیگه هست
اما کوینکس با اینکه فعلا با ایرانیها مشکلی نداره اما به قولی شاید یه روزی از خواب بلند بشیم ببینیم کوینکسی وجود نداره

راستی اگر قرار باشه اطلاعات بیسیک رو با توجه به کشوری که لوگین کردیم پر کنیم؛ بعد اگر به هر دلیلی ازمون kyc بخوان و مجبور بشیم که بگیم ایرانی هستیم که کار بدتر میشه اطلاعات اشتباه پر کردیم ؟
خدایا خودت یه راهی نشون بده همه از این گرفتاری رها بشن

دوستانیکه از بایننس کوچ کردن به صرافی های دیگه غیر از کوینکس؛ لطفا تجربه ترید و واریز و برداشت خودشن و اینکه چجوری وصل شدن رو بگن ممنونم میشم 🌷
من همین مشکلو دارم. ولی زیاد نیست 500 دلار بلاک شد. منتظر میشم تا به حق 5 تن به زمین گرم بخورن :LOL: (شوخی)

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
بیسیک اینفو رو میشه تغییر بدم؟ درون بایننس؟

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
دوستان یه چیزی من باب تجربه 20 ساله خدمتتون بگم که خودم همیشه از همون اول کاملا رعایت کردم
من الآن خیلی ساله هر کسی از دوستان و آشنایان که زیاد وارد نیستن و میخواد اکانتی تو هر جا درست کنه به من میگه و من باسشون درست میکنم من هم یه سررسید دارم که تمامی مشخصات از سیر تا پیام یک اکانت رو کاملا مینویسم و بایگانی میکنم یعنی امکان نداره من اکانتی درست کنم و مشخصات ریزشو حتی تاریخ ساخت اکانت رو یادداشت نکنم خلاصه هر کی گیر میشه و رمزشو یادش میره به من زنگ میزنه:)

حالا برای اکانتها و کلا اطلاعات و دیتاهای مهم شخصی خودم ویژه تر انجام میدم یعنی جدا از اینکه مینویسم تو فایلهای ورد و pdf ذخیره میکنم و تو 4 جای مختلف غیر از سیستم اصلی خودم که باهاش کار میکنم بک آپ دارم و هر ماه که میگذره همرو با کپی پیست بروزرسانی میکنم تازه رو هر فولدری که مخصوص یه کاریه Rar میکنم با یه پسورد قوی

خواستم بگم شما که میفرمایید رمزتون رو فراموش کردید چرا باید این اتفاق بی افته در حالیکه میشد با یه یادداشت کوچیک این مشکل حل میشد و متضرر نمیشدید و کارتون به kyc و هزار داستان دیگه ختم نمیشد
پیشنهاد میکنم قبل از اینکه رمز رو هر اکانتی خواستید وارد کنید اول یادداشت کنید البته رمز درست و حسابی که من خودم رمزهامو با نرم افزار Password Generator Perofessional درست میکنم و بین 20 تا 25 عدد و حرکت و خلاصه رمزی که یه هکر نتونه تشخیص بده رو رمزهای ایمیل, اینستا, بایننس و هر چیزی که فکرشو بکنید میزارم

دوستانیکه مخصوصا تو این تاپیک پستها رو دنبال میکنن همشون استاد من هستند اما بخدا کسانی به من زنگ زدند که چند صد میلیون تومان شون بخاطر یادداشت نکردن رمز ولت از دست دادن و تا مرز افسردگی رفتن یعنی چطور میشه کسی یه ولت درست کنه و رمز بک آپ یا همون فریس کدها رو جایی یادداشت نکنه

خواهش میکنم برای اطلاعاتتون (که شامل دیتا و اطلاعات اکانتتون میشه) وقت بزارید بک آپ بگیرید باور کنید تو این همه سال افرادی به من زنگ زدند که فقط بخاطر برگردوندن کنتاکتهای تلفن همراهشون حاضر بودن 100 میلیون هزینه کنند در صورتیکه با یه بک آپ چند کیلوبایتی و انتقال اون به سیستم یا فلش و در عرض کمتر از ده ثانیه نیاز نبود هزینه کنن و متاسفانه قابل برگشت نباشه

اینم خاطر نشان کنم که فرض رو بر این بگیرید که شاید فردا صبح که از خواب بلند شدید سیستمتون دیگه بالا نیومد یا هاردتون کلا کار نکرد یا گوشیتون بالا نیومد و کلی اطلاعات مهم و حیاتی از بین بره
هزینه کردن یک هارد اکسترنال اینقدر مهم هست که حتی اگر پول اون رو قرض بگیرید ارزشش رو داره تا اینکه یک روز تمام اطلاعات مهمتون از دست بره و قابل جبران و برگشت نباشه

ببخشید با عنوان تاپیک مقایرت داشت اما ضرروی دونستم که بگم
سپاس 🌷
دم شما گرم
منظم بودن خیلی چیز خوبیه.

همین الان یادم افتاد که منم رمز بکاپ رو یادم نمیاد :D احتمالا یه جایی گوشه ای یاداشت کردم

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
این www.coinex.com چقدر حجم معاملاتش کم هست! باید زیر قیمت بفروشی تا سری فیل بشه.

جایی غیر این نیست؟

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
بیسیک اینفو رو میشه تغییر بدم؟ درون بایننس؟
نه نمیشه الان ویدیو بایننس رو دیدم...
آخه بگو چه کرمی داشتی رفتی روی سویس تو که فیوچرز نمیزدی! ای بابااااااااااااااااااااااااا

Captive

لایک‌ها
16,664
این www.coinex.com چقدر حجم معاملاتش کم هست! باید زیر قیمت بفروشی تا سری فیل بشه.

جایی غیر این نیست؟

زیر قیمت بخری چی؟ خوب نیست؟
242.gif

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
رفقا
یه صرافی پیشنهاد بدید که حجم معاملاتش بالا باشه (به جز بایننس) و با ایرانی ها خیلی مشکل نداشته باشه.
حالا فقط وریفای هم نخاد ایرادی نداره خوبه. من که هییچ وقت با ip وطنم نمیرم.
کوکو حجمش بیشتر کوین ایکس هست؟ بریم سراغش.

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
الان شماها توی حسابتون مشکلی واریز برداشت دارید ؟
این اخطارها و پیغام ها چه زمانی بهتون نمایش داده یشه ؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
رفقا
یه صرافی پیشنهاد بدید که حجم معاملاتش بالا باشه (به جز بایننس) و با ایرانی ها خیلی مشکل نداشته باشه.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بایننس اعلام کرده است از ۴ آگوست تمامی کاربران باید احراز هویت انجام دهند در غیر اینصورت اجازه معامله یا واریز و برداشت نخواهند داشت.
یعنی محدود به کشور نخواهد بود که با *** مشکلمون حل گردد.
فردا 4اگوست

بالا