دوستان یه چیزی من باب تجربه 20 ساله خدمتتون بگم که خودم همیشه از همون اول کاملا رعایت کردم
من الآن خیلی ساله هر کسی از دوستان و آشنایان که زیاد وارد نیستن و میخواد اکانتی تو هر جا درست کنه به من میگه و من باسشون درست میکنم من هم یه سررسید دارم که تمامی مشخصات از سیر تا پیام یک اکانت رو کاملا مینویسم و بایگانی میکنم یعنی امکان نداره من اکانتی درست کنم و مشخصات ریزشو حتی تاریخ ساخت اکانت رو یادداشت نکنم خلاصه هر کی گیر میشه و رمزشو یادش میره به من زنگ میزنه
حالا برای اکانتها و کلا اطلاعات و دیتاهای مهم شخصی خودم ویژه تر انجام میدم یعنی جدا از اینکه مینویسم تو فایلهای ورد و pdf ذخیره میکنم و تو 4 جای مختلف غیر از سیستم اصلی خودم که باهاش کار میکنم بک آپ دارم و هر ماه که میگذره همرو با کپی پیست بروزرسانی میکنم تازه رو هر فولدری که مخصوص یه کاریه Rar میکنم با یه پسورد قوی
خواستم بگم شما که میفرمایید رمزتون رو فراموش کردید چرا باید این اتفاق بی افته در حالیکه میشد با یه یادداشت کوچیک این مشکل حل میشد و متضرر نمیشدید و کارتون به kyc و هزار داستان دیگه ختم نمیشد
پیشنهاد میکنم قبل از اینکه رمز رو هر اکانتی خواستید وارد کنید اول یادداشت کنید البته رمز درست و حسابی که من خودم رمزهامو با نرم افزار
Password Generator Perofessional درست میکنم و بین 20 تا 25 عدد و حرکت و خلاصه رمزی که یه هکر نتونه تشخیص بده رو رمزهای ایمیل, اینستا, بایننس و هر چیزی که فکرشو بکنید میزارم
دوستانیکه مخصوصا تو این تاپیک پستها رو دنبال میکنن همشون استاد من هستند اما بخدا کسانی به من زنگ زدند که چند صد میلیون تومان شون بخاطر یادداشت نکردن رمز ولت از دست دادن و تا مرز افسردگی رفتن یعنی چطور میشه کسی یه ولت درست کنه و رمز بک آپ یا همون فریس کدها رو جایی یادداشت نکنه
خواهش میکنم برای اطلاعاتتون (که شامل دیتا و اطلاعات اکانتتون میشه) وقت بزارید بک آپ بگیرید باور کنید تو این همه سال افرادی به من زنگ زدند که فقط بخاطر برگردوندن کنتاکتهای تلفن همراهشون حاضر بودن 100 میلیون هزینه کنند در صورتیکه با یه بک آپ چند کیلوبایتی و انتقال اون به سیستم یا فلش و در عرض کمتر از ده ثانیه نیاز نبود هزینه کنن و متاسفانه قابل برگشت نباشه
اینم خاطر نشان کنم که فرض رو بر این بگیرید که شاید فردا صبح که از خواب بلند شدید سیستمتون دیگه بالا نیومد یا هاردتون کلا کار نکرد یا گوشیتون بالا نیومد و کلی اطلاعات مهم و حیاتی از بین بره
هزینه کردن یک هارد اکسترنال اینقدر مهم هست که حتی اگر پول اون رو قرض بگیرید ارزشش رو داره تا اینکه یک روز تمام اطلاعات مهمتون از دست بره و قابل جبران و برگشت نباشه
ببخشید با عنوان تاپیک مقایرت داشت اما ضرروی دونستم که بگم
سپاس