• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
دیشب توی توییتر دیدم یه اتفاق عجیبی برای یکی از تریدرهای ایرانی افتاده
بنده خدا رفته KMD بخره توی صرافی کوکوین به جای اینکه با لیمیت بخره
رفته با مارکت خریده و قیمت با ربات به شدت پامپ شده حدود 5 بیتکوین:confused: از سرمایه اش رو از دست داده
یه کلیک اشتباه دویست هزار دلار پر کشید:rolleyes:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوست عزیز این صرافی مال کدوم کشوره ؟
شما باهاش داری کار میکنی ؟ چند وقته
ظاهرش که به بایننس خیلی شبیه حالا آمارشو دربیارم ببینم چی از آب درمیاد
تو این سایت که نگاه میکنم قطعا جزء صرافی های رده بالا نیست که اسمی داخلش نیومده مثل کوینکس
احتمالا حجم معاملاتش باید پایین باشه

تو این سایت بعد از بایننس بیشترین حجم معاملات رو صرافی OKEX داره البته یک ششم بایننسه اما از بقیه خیلی بهتره
با آی پی ایران هم باز میشه که البته قطعا نمیشه با ای پی خودمون توش کار کرد
اگر کسی از دوستان با این صرافی کار کرده لطفا یه آمار بده

Last edited:

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوست عزیز این صرافی مال کدوم کشوره ؟
شما باهاش داری کار میکنی ؟ چند وقته
ظاهرش که به بایننس خیلی شبیه حالا آمارشو دربیارم ببینم چی از آب درمیاد
تو این سایت که نگاه میکنم قطعا جزء صرافی های رده بالا نیست که اسمی داخلش نیومده مثل کوینکس
احتمالا حجم معاملاتش باید پایین باشه

تو این سایت بعد از بایننس بیشترین حجم معاملات رو صرافی OKEX داره البته یک ششم بایننسه اما از بقیه خیلی بهتره
با آی پی ایران هم باز میشه که البته قطعا نمیشه با ای پی خودمون توش کار کرد
اگر کسی از دوستان با این صرافی کار کرده لطفا یه آمار بده
mexc حجم معاملات روزانه اش تقریبا دو برابر کوینکس هست|
( قبلا اسمش mxc بوده الان تغییر داده به mexc )
1628059658129.png
1628059675127.pngScreenshot 2021-08-04 111555.jpg
توی افریقای جنوبی ریجستر شده ولی مقرش فک کنم الان شانگهای باشه
1628060022155.png
امار ترافیک کوینکس
1628060048763.png
امار ترافیک MEXC

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
بایننس اعلام کرده است از ۴ آگوست تمامی کاربران باید احراز هویت انجام دهند در غیر اینصورت اجازه معامله یا واریز و برداشت نخواهند داشت.
یعنی محدود به کشور نخواهد بود که با *** مشکلمون حل گردد.
فردا 4اگوست
سلام ... میشه لینک خبرش رو هم بدید ... آخرین خبری که تو خود سایت بایننس دیدم این بود : مال 27 جولای بوده

Daily withdrawal limits will be adjusted to 0.06 BTC for accounts which have completed only Basic Account Verification. This change is effective immediately for new account registrations and will be made effective for existing users in phases starting from 2021-08-04 00:00 AM (UTC) and completed by 2021-08-23 00:00 AM (UTC).

لینک خبر

بعد یه سئوال ...
اگر فقط وارد اکانتت بشی و هیچ تریدی نکنی (نه خرید نه فروش نه انتقال) و فقط بالانس مالیت رو ببینی هم باز نیاز به وریفای داره؟

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
امروز چهارشنبه هست خبری شد؟ کسی اطلاعی داره؟

دوستان صرافی جایگزین خیلی ها کوکوین رو پیشنهاد دادن کسی تا حالا باهاش کار کرده؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام ... میشه لینک خبرش رو هم بدید ... آخرین خبری که تو خود سایت بایننس دیدم این بود : مال 27 جولای بوده

Daily withdrawal limits will be adjusted to 0.06 BTC for accounts which have completed only Basic Account Verification. This change is effective immediately for new account registrations and will be made effective for existing users in phases starting from 2021-08-04 00:00 AM (UTC) and completed by 2021-08-23 00:00 AM (UTC).

لینک خبر

بعد یه سئوال ...
اگر فقط وارد اکانتت بشی و هیچ تریدی نکنی (نه خرید نه فروش نه انتقال) و فقط بالانس مالیت رو ببینی هم باز نیاز به وریفای داره؟
فقط برای برداشت نیاز به وریفای بیسیک به بالاتر هست
حتی ترید هم میتونید انجام بدید
ولی برداشت نمیتونید داشته باشید

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
بیسیک اینفو رو میشه تغییر بدم؟ درون بایننس؟
میتونی یه حرکت بزنی
بگی من ساکن این کشورم
ولی مدارکم برای فلان کشوره
شاید با مدارک خودت وریفای کرد برات
پ.ن : دوستان سعی کنید از مدارک جعلی استفاده نکنید شاید خواستید از این مملکت فرار کنید :دی بعد مشکل ساز میشه براتون

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
ببینید منظورتون از برداشت چیه؟
فرض کنید میخواین تتر (USDT) رو بدید و بجاش یا دلار کش بگیرید یا معادل ریالیش رو بگیرید ... یه مقداری رو انتقال میدید به ولت یه نفر دیگه (صراف یا هر کس دیگه ای که تتر میخواد) و تمام ... بعد از طرف پولتون رو میگیرید. این مورد (انتقال به ولت یه فرد دیگه) هم مشکل داره؟

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
اگه توی پلتفرم dydx تراکنش داشتید برید قسمت ریواردز چک کنید
به اکانتهایی که دیپازیت یا ترید داشتن ایردراپ داده
به من 1163 تا داده
احتمالا توکن با ارزشی میشه
Annotation 2021-08-04 142748.png

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
ببینید منظورتون از برداشت چیه؟
فرض کنید میخواین تتر (USDT) رو بدید و بجاش یا دلار کش بگیرید یا معادل ریالیش رو بگیرید ... یه مقداری رو انتقال میدید به ولت یه نفر دیگه (صراف یا هر کس دیگه ای که تتر میخواد) و تمام ... بعد از طرف پولتون رو میگیرید. این مورد (انتقال به ولت یه فرد دیگه) هم مشکل داره؟
کلا شما نمیتونید پولتون رو از ولت بایننس خارج کنید

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
شما چک کردین امروز که نیاز به وریفای هست یا نه

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
شما چک کردین امروز که نیاز به وریفای هست یا نه
کلا لب مرز انتقال بهت گیر میده. داری انتقال میدی میره مرحله ی آخر یه باره میگه fail شد دلیلش هم سریع برات ایمیل میشه و داخل نوتیفیکیشن میاد....
با همون آی پی قبلی یا همون کشور قبلی حداقل.... انتقال بدین بعد تست کنید یه چند دلاری ببینید میشه یا نه.
من ضرر کردم که شما نکنید! :LOL:
الان مدیر بابت دل جویی و هم دردی یه عنوان خشک خالی کاربر قدیمی به ما نمیده؟ (شوخی)
دوستان مراقب باشید.

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
با سلام
دوستان بعد از اینکه ۱۰۰۰ دلارم رو کردم ۵۰۰۰ ، کرونا گرفتم و متاسفانه سراغ ترید و نگرفتم بخاطر استرسش الان اومد دیدم شده ۳۰۰ دلار ،،،،، از یک دهم کمتر .....

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
با سلام
دوستان بعد از اینکه ۱۰۰۰ دلارم رو کردم ۵۰۰۰ ، کرونا گرفتم و متاسفانه سراغ ترید و نگرفتم بخاطر استرسش الان اومد دیدم شده ۳۰۰ دلار ،،،،، از یک دهم کمتر .....
سلام اگر در بایننس ذخیرش کرده احتمالش هست همون 300 هم نتونی خارج کنی. 🌹 پس خدارو شکر کن که تنت سالمه.

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
با سلام
فدای سرت. سالم که باشی ، هزاران دلار رو میتونی تولید کنی با تواناییت.

-----------------------------

دوستان
بایننس واقعا" حیف شد

یه چیزی
بایننس اجازه نمیده ما ترید کنیم و مشغول باشیم ، ولی برداشت نکنیم ؟ حداقل یه توشه ای داشته باشیم که اگه یه وقت رفتیم ترکیه کارتن خوابی ، خرج مون رو برداشت کنیم :دی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
با سلام

سلام و درود

خیلی خوشحالم از این بابت که در حال حاضر حالتون خوبه و امیدوارم همیشه سالم و تندرست باشید.

به نظر من اگر منطقی و حساب شده عمل کنید میتونید تا 6 الی 12 ماه آینده همین مبلغ رو تا 10 برابر هم افزایش بدید پس تا زمانی که شما کل موجودی رو نفروختید ضرر نکردید.

در مورد safe assets هم توضیحاتی در همین تاپیک داده شده که میتونید سرچ کنید و مطالعه بفرمایید.

پ.ن: دوستان یک مورد در ارتباط با سایت بایننس، هیچ پولی یا موجودی شخصی اونجا تا به امروز از دست نرفته پس سعی کنید به بقیه استرس وارد نکنید، افرادی که حسابشون بلاک میشه حداقل 2 راه دارند:

1. وریفای کردن حساب با مدارک و هویت ایرانی و خارج کردن موجودی و خب عدم اجازه ی فعالیت با اون اکانت ( که خب مهم هم نیست )

2. سفر به یک کشور مجاز و وریفای کردن حساب با کارت اقامت یا گواهینامه ی اون کشور.

Captive

لایک‌ها
16,664
یه چیزی
بایننس اجازه نمیده ما ترید کنیم و مشغول باشیم ، ولی برداشت نکنیم ؟ حداقل یه توشه ای داشته باشیم که اگه یه وقت رفتیم ترکیه کارتن خوابی ، خرج مون رو برداشت کنیم :دی

بستگی داره به چه دلیل مسدود شده باشه، اگر صرفا به خاطر مالتی اکانت یا فعالیت های مشکوک باشه، تا اونجایی که من اطلاع دارم میتونید فعالیت کنید، اما وقتی قابلیت برداشت نداره چرا موجودی جدید واریز کنید به این سایت؟

الان 2-3 تا سایت دوستان معرفی کردن که میتونید با مدیریت سرمایه به راحتی فعالیت کنید و یا حتی سایت های ایرانی، حالا کم و کاستی هایی هم هست اما وقتی بایننس نمیشه دیگه باید بیخیال بشید و راه و روش های دیگری رو امتحان کنید...

Captive

لایک‌ها
16,664
بات ها پیروز شدن ! 80درصد این مارکتم بات هست کاملا قاعده بازی بلدن و از همه مهم تر " احساس ندارند"

اینجا جا داره از ایشون دعوت کنم در مورد DEX توضیحاتی ارائه بدن شاید یکم از نگرانی ها کاسته بشه :دی

بالا