• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
سلام بر همه بعد از مدتها ما برگشتیم به جمع شما عزیزان:)

دوستان کسی نظری در رابطه با این طرح سنا داره که بحثش شده؟

من لینک توییتی که ماسک بهش جواب داده بوده رو میذارم لطفا دوستان نظرشون رو بگن که تاثیری داره روی بازار و کلا چی میشه

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام بر همه بعد از مدتها ما برگشتیم به جمع شما عزیزان:)

دوستان کسی نظری در رابطه با این طرح سنا داره که بحثش شده؟

من لینک توییتی که ماسک بهش جواب داده بوده رو میذارم لطفا دوستان نظرشون رو بگن که تاثیری داره روی بازار و کلا چی میشه

سلام خیلی خوش آمدید.

کلا با حاج برایان زیاد حال نمیکنم ولی توئیت خوبی زده:

If the U.S. fails to embrace the innovation happening in crypto, it risks becoming a financial backwater, missing out on one of the fastest growing sectors of the economy. Imagine if we had missed out on the internet, and the largest internet companies had been built overseas.

اگر یاهو مسنجر هم بود شاید افراد زیادی به واتس اپ و وایبر سوئیچ نمیکردن، در کل زیاد به دعواهای زرگری اینها علاقه ای ندارم و ذهنم رو درگیر این مسائل نمیکنم مگر اینکه واقعا یه خبر خیلی مهم و جدیدی باشه.

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
سلام خیلی خوش آمدید.

کلا با حاج برایان زیاد حال نمیکنم ولی توئیت خوبی زده:

اگر یاهو مسنجر هم بود شاید افراد زیادی به واتس اپ و وایبر سوئیچ نمیکردن، در کل زیاد به دعواهای زرگری اینها علاقه ای ندارم و ذهنم رو درگیر این مسائل نمیکنم مگر اینکه واقعا یه خبر خیلی مهم و جدیدی باشه.

سلام تشکر از شما خوشحالم که باز فعال شدم در جمع شما عزیزان :)

بسیار عالی ممنون از شما من همیشه مطالب شمارو خوندم و لذت بردم از تحلیل ها و دل گرمی هاتون

پس مثل همیشه روند بی توجهی در پیش بگیرم و اعصابم رو خرد نکنم

فقط امیدوارم این سنا و حزب دموکرات بلایی سر بازار نیارن

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
یه حسی بهم میگه ۴۴ هزار دوباره خالی میکنن و دوباره میاد تا ۴۲ هزار

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
سلام ببین حتما ادرسی که میخواهی بهش ترون ارسال کنی درست نوشتیش و درست هست
چون من این ادرس ولت را تو سایت چک میکنم وجود ندارد
همچنین باید بدانید که این ادرس یا ولت باید حتما فعال بشه تا بتوانید از لدجر به آن ترون ارسال کنید باید حتما 1 ترون داخلش باشه تا اکتیو بشه پس از جایی دیگه 1 ترون به ان ارسال کن از لدجر ارسال نکن پس از اینکه ادرسی که میخواهی ترون ارسال کنی فعال شد بعد از لدجر ترون ارسال کن

البته بعضی وقتها ها مشکل سر و.ی پی ان هست که لدجر برای ارسال به مشکل بر میخورد باید .ف. ل. تر شکنت را عوض کنی

پیغام اول not activate بخاطر این هست که در حساب مقصد ترون وجود نداره , در صورتیکه تصمیم دارید توکن های زیرمجموعه شبکه ترون رو واریز کنید باید در آدرس مقصد حداقل 0.1 ترون داشته باشید

در مورد پیغام دوم اطلاعی ندارم

مرسی دقیقا مشکل همین بود و 4 تا ترون زدم به اون کیف پوله و بعد تونستم تتر تو شبکه ترون انتقال بدم بهش

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
سلام

از گروه ها چه خبر؟ تغییر وضعیت ندادن به 100ک؟
242.gif

تا اونجایی که یادم هست گفتید پول لازم نیستید، امیدوارم نفروخته باشید، حال اگر قصد فروش داشتید به نظر من میتونید قبل از 50ک درصد کمی نقد بشید.

#نظر_شخصی
تو گروها فقط به درد این میخوره بشینی بخندی
اره لازم ندارم از بایننس میخواستم انتقال بدم به لجر که دیدم هزینه کارمزد بیت میشه 3 میلیون تبدیلش کردم به ترون که کارمزد انتقالش شد 450 هزار تومن تقریبا
ولی ارسال نمیکرد که معلوم شد چون تو والتم ترون نداشتم اون خطارو میداد الان درست شد

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اره لازم ندارم از بایننس میخواستم انتقال بدم به لجر که دیدم هزینه کارمزد بیت میشه 3 میلیون تبدیلش کردم به ترون که کارمزد انتقالش شد 450 هزار تومن تقریبا
ولی ارسال نمیکرد که معلوم شد چون تو والتم ترون نداشتم اون خطارو میداد الان درست شد
از کجا انتقال میدی اینقدر هزینه انتقال زیاده ؟ ترون هزینه انتقالش فکر میکنم 1 عدد یا 2 عدد ترون باشه

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
سلام. دوستان دو تا والت که پرایوت کی بدن و با ip ایران هم مشکلی نداشته باشند و از تتر trc20 هم پشتیبانی کنند معرفی میکنید؟ با تشکر.

پ.ن:چون یک احتمال این هست که من وقتی میخاستم تتر ها مونده داخل بایننس رو بفرستم صرافی ایرانی و ریال کنم احتمالش هست که آدرسشون داخل لیست سیاه باشه و این طوریه که ایراد گرفته بهم میخام غیر مستقیم بزنم به یک والت و بعد ریال کنم.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
تو این چند روز واقعا اتریوم رو عالی دیدم واقعا وحشیه کافیه بیت مثبت باشه قدم به قدم و بعضی مواقع بیشتر از بیت کندل سعودی زد
فقط دوستان یه موضوعی خدمتتون بگم بیت الآن رسیده به مووینگ 200 روزش و میتونه یه نزول و یا اصلاح خوب فعلا داشته باشه
پیشنهادم اینه تا زمانی که بالای مووینگ 200 یکی دو کندل مثبت خوب یکی دو هزار دلاری نبسته دلتون رو خوش نکنید که اصلاح تموم شده (نظر کاملا شخصی و پیشنهاد به خرید یا فروش نیست)
خلاصه دست به عصا باشید به نظرم بد نیست من خودم فعلا نقدم و فقط ترید ریز میزنم مثلا امروز رو دوج بودم و بخشی از ضررهای قبلیم رو جبران کرد که ای کاش رو اتر مونده بودم زیر 3 کا خرید زدم و با مقداری سود رد کردم رفت

2021-08-08_025917.jpg

راستی در مورد صرافی بعد از بایننس کسی تو این چند روزه با جایی کار کرده (غیر از کوینکس) که راضی باشه ؟ البته اسپات
منکه فعلا اجبارا تو کوینکسم نمیدونم وی پی اس رو برای این ماه شارژ کنم یا نه موندم واقعا
البته اگر بخوام برم یه صرافی دیگه که لازم میشه قطعا
کوکوین با ظاهرش کنار نمیام شما اگر داخلش کار میکنید راضی هستید ؟ 😏
میگم این حجم معاملات و صف خریدار و فروشنده تو بایننس خیلی تو خرید و فروش کمک میکنه مخصوصا برای گذاشتن اردر فروش (y)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
تست کردم با اکانت جدید بایننس که چند روز پیش ساخته بودم برای وریفای نشده ها اجازه خروج رو دیگه نمیده (شد صفر بیت کوین از صفر بیت کوین).
من از دو روز پیش کوکوین هم برای فیوچرز اکانت ساختم به نظر بد نمیاد (در کنارش کوینکس رو هم دارم برای مبلغ پایین و تریدهای دم دستی که خیلی ای پی خارج مهم نیست :rolleyes:)

Captive

لایک‌ها
16,664

عزیز، فکر کنم یک اشتباه محاسباتی انجام دادید، الان باز نگاه کردم تو سایت بایننس نهایت فی همون 1-2 ترون هست و 450ت نمیشه، نکنه ترون رو در بستر ERC20 میخواهید بگیرید؟

1628400914907.png

Captive

لایک‌ها
16,664

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
یه سوال در مورد فیوچرز بایننس.
بنده یه بار ارز AXS رو لانگ زدم با 47 دلار به مدت 10-12 روز همش روی سود بود یعنی از ورودی بالاتر بوده. همین طور هر روز یه مقداری به این پوزیشن بایننس روزانه اضافه کرد و شد 52 یعنی 5 دلار هم بایننس اضافه کرده بود به مقدار ورودیم و 47 دلار شده 52 .

بعد اون پوزیشن لانگ دیگه ای با ارز KAVA باز کردم ولی این بار روزانه مقداری از این کم کرده بایننس.

سوالم اینه چطور اون ارزهایی که این شکلی هستن رو میشه درآورد یکی اضافه میکنه نگهداریش یکی کم میکنه؟

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
از کجا انتقال میدی اینقدر هزینه انتقال زیاده ؟ ترون هزینه انتقالش فکر میکنم 1 عدد یا 2 عدد ترون باشه
عزیز، فکر کنم یک اشتباه محاسباتی انجام دادید، الان باز نگاه کردم تو سایت بایننس نهایت فی همون 1-2 ترون هست و 450ت نمیشه، نکنه ترون رو در بستر ERC20 میخواهید بگیرید؟

مشاهده پیوست 1254739

ترون مشکلی نداشت همون اندازه بود
ولی بیت زیاد میشد تو هر ساعت از شبانه روز هم یه قیمتی میشد یه بار 3 تومن یه بار 2 تومن !
هرچی بود تموم شد از بایننس خالی کردم فعلا منتظریم ببینیم چی میشه این قضیه احراز هویت هیچ جا به جز بایننس نمیشه رفت اصلا معلوم نیستن چی به چیه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بیسیک اینفو رو میشه تغییر بدم؟ درون بایننس؟
اگر هنوز مشکلت حل نشده... به ساپورت بگی واست باز میکنه دوباره میتونی مشخصاتت رو بزاری
فقط دلیل میخواد که من گفتم می خوام انترمدیت وریفای کنم که به جای لست نیم نیک نیمم رو نوشتم :) و کلا مشخصاتم مشکل داره...

بالا