• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
دوستان بهترین سایت که یه روزه تسویه کنه (BTC) کجاست

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
آقا من خواستم اطلاعات خودمو تو بیسیک بایننس بزنم البته اطلاعات شناسنامه ایم رو که بعدا اگر داستان شد گفتم ایرانی هستم مشکل بدتر نشه
اما تو مرحله دوم پستال کد و آدرس و اینا میخواد اینارو چی بزنم که مربوط به یک شخص فنلاندی حقیقی باشه ؟ 😁

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
دوستان پی تی حالت شب یا تم دارک نداره ؟
تو شب تمام اتاق روشن میشه از سفیدی تاپیک 😁
میتونید افزونه Dark Reader رو استفاده کنید. برای کروم و فایرفاکس موجوده.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آقا من خواستم اطلاعات خودمو تو بیسیک بایننس بزنم البته اطلاعات شناسنامه ایم رو که بعدا اگر داستان شد گفتم ایرانی هستم مشکل بدتر نشه
اما تو مرحله دوم پستال کد و آدرس و اینا میخواد اینارو چی بزنم که مربوط به یک شخص فنلاندی حقیقی باشه ؟ 😁

توی گوگل مپ کشوری که ازش عضو شدی رو سرچ کن، جاهای معروف مثل رستوران وفروشگاه و ... روی نقشه مشخصن یکیشونو کلیک کن آدرس و کد پستی رو کپی کن تقدیم بایننس کن :rolleyes:

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
ادرس یه شخص فنلاندی یا یه روستورانی فروشگاهی رو بزن اگر بعدا ازت وریفای خواست بگو من ایرانیم فعلا یه مدت ساکن فنلاندم
فکر نکنم گیر بده

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
برو تو این سایت...
https://www.fakeaddressgenerator.com
بعد از فوتر، فنلاند رو انتخاب کن که مشخصات یک فرد فنلاندی بهت بده.. میتونی از مشخصاتش استفاده کنی...
بالا کنار فول نیم یه ریفرش هست هر بار بزنی یه مشخصات جدید بهت میده

پ.ن: اگر خواستید همه مشخصات مثلا اسم و فامیل و تاریخ تولد و... رو استفاده کنید، خودتون یه تغیراتی بدید چون امکان داره یکی دیگه هم از این سایت مشخصات گرفته باشه و عین این وارد کرده باشه و شما هم دوباره همینو وارد میکنید اون موقع در مرحله اینترمدیت اگر مدارک بسازید، بایننس گیر میده میگه با این مشخصات یکی دیگه ثبت نام کرده ( خودم واسم پیش اومده :) ) پس همیشه مشخصات چند نفر رو با هم ترکیب کنید

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
kucoin بدون وریفاید میشه برداشت زد؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
1628515110244.png

"پول هوشمند" وارد شده، اما "پول کم تجربه" هنوز خواب است!

با بررسی نمودار قیمتی #بیتکوین در تایم فریم 3 روزه، مقاومت چندانی در ناحیه 44 تا 47 هزار دلار مشاهده نمی شود و در صورتی که قیمت بتواند بالای میانگین متحرک 21 هفته ای (21W MA) تثبیت شود، صعود تا قیمت های بیش از 50 و 60 هزار دلار ممکن خواهد بود!

همچنین، #Funding_Rate صرافی Coinbase Pro، نشان دهنده انباشت #بیتکوین توسط موسسات مالی بوده که مشابه روند ژانویه 2021 و پیش از رشد قیمت تا 64 هزار دلار است! (پول هوشمند)

اما عموم (سرمایه گذاران و معماله گران خرد) باز هم در حال از دست دادن این فرصت خرید هستند! (پول خنگ)

نقل قول

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
یعنی بقدری این وضعیت روی اعصاب هست که تد کروز هم صداش در اومده!!!

دوستان میدونم که با Captive عزیز صحبتش شد ولی بنظر شما واقعا امکانش هست که این لایحه وضع بازار رو بهم بریزه؟؟

هر کار میکنم که به این اخبارها توجه و فکر نکنم نمیشه!!!

حتی جک دروسی هم صداش در اومده بود...

از طرفی هم میگم باز مثلا امثال کمپانی های بزرگ و افرادی مثل دروسی و ماسک (بخصوص توییت پین شده ای که گذاشته) و وال ها هستن که دارن سرمایه میذارن داخل بازار پس بازم مثبت میتونم ببینم...

پ. ن. : البته که من ماسک رو قبول ندارم با ماجرایی که راه انداخت و خداروشکر با موارد بعدش که اثر گذاریش از بازار رو از دست داد منتها افراد عادی رو میتونه تاثیر بذاره

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستانی که هنوز تو بایننس فعالیت دارند دستها بالا
777.gif

یه امار بگیریم ببینیم کی هست و کی نیست
glassesf.gif

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
دوستانی که هنوز تو بایننس فعالیت دارند دستها بالا
777.gif

یه امار بگیریم ببینیم کی هست و کی نیست
glassesf.gif
من هستم فعلا ، حسابم دو سالس هنوز گیر ندادن امروز برداشت داشتم ولی کم کم فک کنم نوبت ماهم بشه تو فکر وریفای هستم با مدارک شخص ثالث

بالا