دو هفته دیگه اجباری میشهبرای من بایننس مشکلی نداره اجازه خروج میده
دو هفته دیگه اجباری میشه
برای من بایننس مشکلی نداره اجازه خروج میده
میتونید افزونه Dark Reader رو استفاده کنید. برای کروم و فایرفاکس موجوده.دوستان پی تی حالت شب یا تم دارک نداره ؟
تو شب تمام اتاق روشن میشه از سفیدی تاپیک
آقا من خواستم اطلاعات خودمو تو بیسیک بایننس بزنم البته اطلاعات شناسنامه ایم رو که بعدا اگر داستان شد گفتم ایرانی هستم مشکل بدتر نشه
اما تو مرحله دوم پستال کد و آدرس و اینا میخواد اینارو چی بزنم که مربوط به یک شخص فنلاندی حقیقی باشه ؟
ادرس یه شخص فنلاندی یا یه روستورانی فروشگاهی رو بزن اگر بعدا ازت وریفای خواست بگو من ایرانیم فعلا یه مدت ساکن فنلاندمآقا من خواستم اطلاعات خودمو تو بیسیک بایننس بزنم البته اطلاعات شناسنامه ایم رو که بعدا اگر داستان شد گفتم ایرانی هستم مشکل بدتر نشه
اما تو مرحله دوم پستال کد و آدرس و اینا میخواد اینارو چی بزنم که مربوط به یک شخص فنلاندی حقیقی باشه ؟
برو تو این سایت...آقا من خواستم اطلاعات خودمو تو بیسیک بایننس بزنم البته اطلاعات شناسنامه ایم رو که بعدا اگر داستان شد گفتم ایرانی هستم مشکل بدتر نشه
اخیرا تست نکردم ولی اخرین برداشتم فکر کنم 10 روز پیش بدون مشکل بودشkucoin بدون وریفاید میشه برداشت زد؟
یعنی بقدری این وضعیت روی اعصاب هست که تد کروز هم صداش در اومده!!!
من هستم فعلا ، حسابم دو سالس هنوز گیر ندادن امروز برداشت داشتم ولی کم کم فک کنم نوبت ماهم بشه تو فکر وریفای هستم با مدارک شخص ثالثدوستانی که هنوز تو بایننس فعالیت دارند دستها بالا
یه امار بگیریم ببینیم کی هست و کی نیست