مسدود میکنه !
اسپات معامله ها زیاد نیست ولی فیوچرزش خیلی خوب هستش
سلام
فیوچرز کوکوین رو چک کردم مثل اینکه Isolated هست، راهی نیست که کراس بزنیم؟
مسدود میکنه !
اسپات معامله ها زیاد نیست ولی فیوچرزش خیلی خوب هستش
اینجوری که مشخصه اطلاعات فیک هم بزنیم باز بگیم ایرانیم مشکلی ایجاد نشه و حساب رو از بلاک درمیارن4 تا ویدو و 2 تا عکسو کلی اسکرین شات و سلفی و آخرین ایمیل و اویلین ایمیلو. اووووووووو . پوکیدم.
من با این جملات شروع کردم هیچ سوالی نکرد یه راست رفت سر اصل مطلب :
hey guys. i had a problem with my acc. some days ago i got this message :"Withdrawal function temporarily suspended" i was using ***
I didn't read term of service for a long time. i am and i was using *** so i can use binance. i live in iran. i thought i was in gray area. am i in trouble?what should i do? pls help me.
سه ستاره همون ویp ان هست داخل نوشته ی بالا.
خود ترون لینک برای مرور گر هستش دیگه! چرا اونو استفاده نمیکنی؟کیف پول ویندوزی که از usdt برپایه ترون پشتیبانی کنه چی داریم ؟ برای ارسال usdt روی ترون باید trx هم داشته باشیم؟
نه ترجیح میدم نرم افزار ویندوزی باشهخود ترون لینک برای مرور گر هستش دیگه! چرا اونو استفاده نمیکنی؟
atomic walletنه ترجیح میدم نرم افزار ویندوزی باشه
وگرنه ترونلینک هم دارم
دوستان نظرتو در مورد جایگزینی usdc به جای تتر چیه ،کارمزدشم کمتره
برای تبادل و خرید فروش های داخل صرافی کارمزدش کمترهUSDC با USDT TRC20 منظورتون هست؟
کارمزدش بیشتر هست عزیز اگر از بستر
برای تبادل و خرید فروش های داخل صرافی کارمزدش کمتره
بله تنسفر صفرهمنظورتون Internal transfer داخل صرافی ها هست؟ داخلی معمولا کارمزدش صفر هست حالا هر کوینی که باشه اما برای برداشت از صرافی 15 دلار الان کارمزد میگیرن.
تصویرو شاید چک بکنند. ولی من کل چیزامو در آوردم همش به 24 ساعت هم نکشید. باید زبان بلد باشی و بتونی صحبت کنی. همشو ریختم kucoinاینجوری که مشخصه اطلاعات فیک هم بزنیم باز بگیم ایرانیم مشکلی ایجاد نشه و حساب رو از بلاک درمیارن
تا اخر ماه صبر میکنم یکم بیشتر اطلاعات جمع شه
اگر شرایط استیبل بود مجدد برمیگردم بایننس
هیچی بایننس نمیشه :|
منم اینجا پرسیدم کسی جواب نداد خودم یکی پیدا کردم :کیف پول ویندوزی که از usdt برپایه ترون پشتیبانی کنه چی داریم ؟ برای ارسال usdt روی ترون باید trx هم داشته باشیم؟
کسی تحلیلی نداره که بیت روندش چجوری میشه چند روز آینده ؟
در لحظه تایید شدلحظه ای تایید شد یا طول کشید؟
دیروز بعد از تایید وریفای بیسیک چک کردم همچنان همون 2 بیتکوین بودمیتونید توی قسمت برداشت نگاه کنید که میزان قابل برداشت رو چقدر از چند بیت کوین نوشته؟ (یکی از دوستان وریفای بیسیک رو انجام داد و تایید هم شده ولی اینجوری که میگه مثل اینکه همچنان در قسمت برداشت نوشته 0 از 0 بیت کوین)
اگر محدودیتی پبش اوم یا نیومد سریع اطلاع بدهدر لحظه تایید شد
دیروز بعد از تایید وریفای بیسیک چک کردم همچنان همون 2 بیتکوین بود
حالا باید یه واریز مبلغ پایین بزنم ببینم چطور میشه ولی در ظاهر مشکلی نبود
ازت وریفاید رو خواست یا خودت وریفاید کردی ؟فعلا که همه چیز نرماله , اگر موردی بود حتما اینجا اعلام میکنم
مشاهده پیوست 1255340
مشاهده پیوست 1255341
خودم انجام دادمازت وریفاید رو خواست یا خودت وریفاید کردی ؟