• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
خودم انجام دادم
سلام
شما هم از طریق افراد معتبر با ارسال عکس پس زمینه سفید و اداری به فرد مذکور و دریافت اطلاعات پاسپورت و ادرس فیزیکی . وریفای تکمیل کردید؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام
شما هم از طریق افراد معتبر با ارسال عکس پس زمینه سفید و اداری به فرد مذکور و دریافت اطلاعات پاسپورت و ادرس فیزیکی . وریفای تکمیل کردید؟
وریفای بیسیک انجام دادم , نیازی به مدارک نداره

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
وریفای بیسیک انجام دادم , نیازی به مدارک نداره
اطلاعات باید به نحوی باشه که بعدا اگر سطح 2 و3 نیاز داشتن بشه حتی با مدارک مورد نیاز وریفای تکمیل کرد.
همین مشکل خیلی شک و تردید زیاد کرده در باره سبک فعالیت این صرافی و باید صبر کنیم تا 1 شهریور و کمی بیشتر ببینیم چه اتفاقاتی به مرور رخ میده.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان امروز متاماسکم که میخوام باز کنم فقط یه صفحه سفید خالی باز میشه هیچیم نمیاره تو فایرفاکس . کسی تجربش رو داشته چجوری میشه درست کرد این موضوع رو
تو نتنم گشتم یکسری این مشکل رو داشتن ولی راه حلی نبودش . فقط گفتن اگر پرایوت کی رو داری رو یک مرورگر دیگه نصب کنید

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
دوستان امروز متاماسکم که میخوام باز کنم فقط یه صفحه سفید خالی باز میشه هیچیم نمیاره تو فایرفاکس . کسی تجربش رو داشته چجوری میشه درست کرد این موضوع رو
تو نتنم گشتم یکسری این مشکل رو داشتن ولی راه حلی نبودش . فقط گفتن اگر پرایوت کی رو داری رو یک مرورگر دیگه نصب کنید
اگه mathwallet یا افزونه های مشابه متامسک دارید همرو بجر متا پاک کنید احتمالا حل بشه مشکلتون

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اگه mathwallet یا افزونه های مشابه متامسک دارید همرو بجر متا پاک کنید احتمالا حل بشه مشکلتون
نه چیزه خاصی ندارم فقط والت زیلیکا هستش زیل پی تا امروز هیچ مشکلی نداشت امروز یهو اینجوری شدش

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
فعلا که همه چیز نرماله , اگر موردی بود حتما اینجا اعلام میکنم

مشاهده پیوست 1255340

مشاهده پیوست 1255341
دوست عزیز گفتم تا لحظه ی آخر همه چیز نرماله. همین که خاستی به یک والتی چیزی انتقال بدی در لحظه ی آخر که پیام complete ظاهر میشه . چند ثانیه بعد پیام میاد برات که باید وریفای کامل انجام بدی vip1 یعنی.

Maans

Registered User
لایک‌ها
179
سلام دوستان وقتتون بخیر

راستش من چند وقتیه درگیر خرید و فروش ترید کردن ارز دیجیتال شدم

خواستم از دوستانی که تجربه بیشتری دارن کسب تجربه کنم ببینم راه و روش کار شما چی هست که بشه سود گرفت

یک پکیج از حسینی فایننس خریداری کردم و کلی کلیپ دیدم ولی باز هم اون فوت کوزه گری رو پیدا نکردم

تاحالا حدود 15 20 تومن از دست دادم و میخوام بدونم میشه کسب درامد کرد از تا پول بیشتری بیارم یا بیخیالش بشم کلا؟

از فیوچرز استفاده میکنم ممنون میشم تجربه هاتونو به اشتراک بزارین 🌹

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام دوستان وقتتون بخیر

خواستم از دوستانی که تجربه بیشتری دارن کسب تجربه کنم ببینم راه و روش کار شما چی هست که بشه سود گرفت

یک پکیج از حسینی فایننس خریداری کردم و کلی کلیپ دیدم ولی باز هم اون فوت کوزه گری رو پیدا نکردم

تاحالا حدود 15 20 تومن از دست دادم و میخوام بدونم میشه کسب درامد کرد از تا پول بیشتری بیارم یا بیخیالش بشم کلا؟

سلام و درود

نظر شخصی من:

1. به هیچ وجه پکیج خریداری نکنید، حالا با هر نام و یا هر مشخصاتی. ( تمام موارد تقریبا به صورت رایگان در وبسایت ها و کانال ها موجود است )

2. اگر میخواهید این کار رو ادامه بدید و تریدر بشید حداقل باید مسائل مربوط به تکنیکال رو به صورت بیسیک بلد باشید ( دانش بیشتر = ترید بهتر )

3. در بازار کریپتو این مسئله مهم هست که شما حتما بحث بنیادی ( فاندامنتال ) رو هر روز پیگیر باشید.

4. به هیچ وجه از سیگنال رایگان و یا پولی دیگران استفاده نکنید مگر اینکه طرف مقابل یک شخص کاملا مورد اعتماد و با دانشی باشه.

5. چه حرفه ای باشید یا مبتدی فیوچرز کار نکنید ( تحت هیچ شرایطی )

موفق باشید

iran99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اقا این چیه ؟ بایننس حساب رو بخاطر وریفای بیسیک بسته ؟
من ارزهامو به تراست انتقال دادم به جز حدود 5 میلیون ecash که چون کیف پول نداره نگه داشتم
اگه گرون شد تایید هویت کنم یا نه محدودیت داره باید تا 30 روز آینده تایید هویت کرد ؟

فایل های ضمیمه

• ccc.png
    ccc.png
    9.9 KB · نمایش ها: 25

Captive

لایک‌ها
16,664
اقا این چیه ؟ بایننس حساب رو بخاطر وریفای بیسیک بسته ؟
من ارزهامو به تراست انتقال دادم به جز حدود 5 میلیون ecash که چون کیف پول نداره نگه داشتم
اگه گرون شد تایید هویت کنم یا نه محدودیت داره باید تا 30 روز آینده تایید هویت کرد ؟

این به خاطر آپدیت هست، برداشت از سایت رو بسته بود، الان باید درست شده باشه.

Captive

لایک‌ها
16,664
این به خاطر آپدیت هست، برداشت از سایت رو بسته بود، الان باید درست شده باشه.

All trading activity has now resumed. Withdrawals will be opened within 2.5 hours.

حدود 3 ساعت دیگه برداشت از سایت اکی میشه ( طبق صحبت خودشون )

Maans

Registered User
لایک‌ها
179
برای کار تو بایننس اگر با مدارک دوستان نزدیکم در دبی احراز هویت کنم آیا بعدن به مشکل نمیخورم با ترید کردن با ای پی ایران؟
و اینکه برای واریز و برداشت و کار با مبلغ حدود 100 تا 200 میلیون نیاز هست که هر بار برای جابجایی با دبی در ارتباط باشم ؟مثل کوینکس برای برداشت اسمس و ایمیل میاد حالا ایمیل مشکلی نیست ولی اسمس یک مقدار ناجور هست

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
برای کار تو بایننس اگر با مدارک دوستان نزدیکم در دبی احراز هویت کنم آیا بعدن به مشکل نمیخورم با ترید کردن با ای پی ایران؟
و اینکه برای واریز و برداشت و کار با مبلغ حدود 100 تا 200 میلیون نیاز هست که هر بار برای جابجایی با دبی در ارتباط باشم ؟مثل کوینکس برای برداشت اسمس و ایمیل میاد حالا ایمیل مشکلی نیست ولی اسمس یک مقدار ناجور هست

کلا با آی پی ایران وارد بایننس نشید حتی اگه وریفای کردید.

Captive

لایک‌ها
16,664

دوست عزیز

حتی اگر گفتن با ایران هم مشکل نداریم سعی کنید با آی پی ایران لاگین نکنید چه برسه به اینکه با ایران هم مشکل داشته باشند ( مثل بایننس )

شما کاری به دبی ندارید دیگه، حساب وریفای اگر داشته باشید از داخل و با ریال تتر خریداری میکنید و انتقال میدید به بایننس بعد از اون هر موقع دوست داشتید اقدام به خرید و فروش میکنید.

توجه داشته باشید آی پی هم که تغییر میدید نباید آی پی بلاک شده یا مجانی باشه چون در این صورت امکان داره به حسابتون مشکوک بشه و دوباره احراز هویت ازتون بخواهد ( با شرایط سخت تر )

Maans

Registered User
لایک‌ها
179
بهترین روش مخفی کردن آی پی چی هست ؟ و اگر میتونین شرکت مطمعن هم تو خصوصی معرفی کنین ممنون

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
وریفای بیسیک چیز مهمی نیست کلا... زیاد درگیرش نباشید... کلا مثل اینه که وریفای نکرده باشید و به نوعی پیش زمینه ی وریفای اینترمدیت هست
بهترین روش مخفی کردن آی پی چی هست ؟ و اگر میتونین شرکت مطمعن هم تو خصوصی معرفی کنین ممنون
راحتترین و دم دسترینش وی پی اس یا همون سرور مجازی هست ولی واقعیت اینه که اونا میفهمن که این آی پی واقعی شما نیست یا حتی اگر با گوشی هم وارد بشید میتونن لوکیشنت رو هم پیدا کنن اما اونا هم به دلایلی دوست ندارن این کارا رو بکنن و دلشون میخواد همه اونجا فعالیت کنند ولی دست و بالشون رو بستند :)

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
شیت کوین هایی مثل safemoon, Akita, shib, چرا زیاد رشدی نداشتن ؟ خوبه بخریم اینا رو ؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام دوستان وقتتون بخیر

سلام
پول برای هیچ پکیجی ندید همه مواردی که نیاز دارید برای شروع به صورت رایگان هست
میتونید برای شروع ویدیو های اقای رضا گلشاهیان رو از یتیوب ببنید
تازگیا هم دارن سبک پرایس اکشن خودشون اموزش میدن
سایت فراچارت کلی استاد هست که به صورت رایگان اموزش هاشون رو قرار دادند .
پول برای کتاب بدید ولی برای ویدیو اموزشی یک ریال خرج نکنید اکثر افرادی که پکیج فروش شده اند خودشون تو ترید موفق نبوده و چشم به جیب ملت دوختن .
مورد بعد این که فیوچرز در کریپتو ریسکش 100 درصد هست حتی شما اگر تریدر حرفه ایی باشید نوسانایی که تو کریپتو هست میتونه تو لحظه لیکویید کنه .
از طرفی اسپات حداقل اگر ضرر هم کنید بخشی از سرمایه شما موجوده همیشه ولی تو فیوچرز یبار لیکویید هزینه های سنگینی بهتون وارد میکنه .
به هر حال نظر شخصی من هست این مورد .

بالا