• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
سلام دوستان وقتتون بخیر

راستش من چند وقتیه درگیر خرید و فروش ترید کردن ارز دیجیتال شدم

خواستم از دوستانی که تجربه بیشتری دارن کسب تجربه کنم ببینم راه و روش کار شما چی هست که بشه سود گرفت

یک پکیج از حسینی فایننس خریداری کردم و کلی کلیپ دیدم ولی باز هم اون فوت کوزه گری رو پیدا نکردم

تاحالا حدود 15 20 تومن از دست دادم و میخوام بدونم میشه کسب درامد کرد از تا پول بیشتری بیارم یا بیخیالش بشم کلا؟

از فیوچرز استفاده میکنم ممنون میشم تجربه هاتونو به اشتراک بزارین 🌹

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
1628879793544.png

مدتی بود اسکرین شات سبز رنگ نمیذاشتید
ignat_02.gif

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
سلام دوستان وقتتون بخیر

راستش من چند وقتیه درگیر خرید و فروش ترید کردن ارز دیجیتال شدم

خواستم از دوستانی که تجربه بیشتری دارن کسب تجربه کنم ببینم راه و روش کار شما چی هست که بشه سود گرفت

یک پکیج از حسینی فایننس خریداری کردم و کلی کلیپ دیدم ولی باز هم اون فوت کوزه گری رو پیدا نکردم

تاحالا حدود 15 20 تومن از دست دادم و میخوام بدونم میشه کسب درامد کرد از تا پول بیشتری بیارم یا بیخیالش بشم کلا؟

از فیوچرز استفاده میکنم ممنون میشم تجربه هاتونو به اشتراک بزارین 🌹
سلام وقت بخیر اگه مهارت لازم ندارین با پول اضافی وارد این بازار بشید

حسینی فایننس دنبال میکنم به نظرم خیلی حرفه ای میاد اگه پکیج پرایس اکشن خریدین چند سری ببینین و سعی کنید تمرین کنین صرفا با دیدن یه چند تا فیلم آموزشی چیز زیادی یاد نمیگیرین سعی کنین روزی چند ساعت ارزهای مختلف تو چارت تحلیل کنین ببینین چقدر تحلیلتون درست در میاد.

در مورد فیوچرز هم کلا خیلی سخته خصوصا بحث کنترل احساسات و عجله تو معامله بعضی وقت ها باید چندین ساعت منتظر بمونین تا یه ترید مطمئن انجام بدین
سعی کنید فعلا یه 2 3ماه با 10 دلار ترید کنید و کلا اهرم پایین بذارین تا یاد بگیرین اگه دیدین میتونین خودتون رو کنترل کنید ادامه بدین اگه نه کلا بیخیال فیوچرز بشین
در مورد ریسک به ریوارد هم مطالعه کنید خیلی مهمه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان یه سوال
الآن بایننس با آلمان مشکل داره
اگر الآن یکی تو آلمان بخواد با پاسپورتش وریفای کنه بایننس قبول میکنه یا نمیکنه ؟
بعد اگر یه کشور الآن مشکلی با بایننس نداشته باشه و طرف وریفای کنه بعدا که بایننس باهاش مشکل پیدا کنه اون طرف میتونه به فعالیتش ادامه بده صرفا بخاطر اینکه وریفای کرده یا نه ؟
منظورم بعد از وریفای قانونی داستان دیگه ای نداریم ؟

روز و شبمون شده کسب اطلاعات در مورد صرافی 😏

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
Last edited:

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
دوستان یه سوال
الآن بایننس با آلمان مشکل داره
اگر الآن یکی تو آلمان بخواد با پاسپورتش وریفای کنه بایننس قبول میکنه یا نمیکنه ؟
بعد اگر یه کشور الآن مشکلی با بایننس نداشته باشه و طرف وریفای کنه بعدا که بایننس باهاش مشکل پیدا کنه اون طرف میتونه به فعالیتش ادامه بده صرفا بخاطر اینکه وریفای کرده یا نه ؟
منظورم بعد از وریفای قانونی داستان دیگه ای نداریم ؟

روز و شبمون شده کسب اطلاعات در مورد صرافی 😏
آقا مهدی عزیز نظر اول من اینه بیخیال بایننس.

دوم این که دوستم یه اکانت بایننس خریده بود وریفاش شده آلمان. میگه همچنان باش مشکلی نداره. باز جزییات بیشترو ازش میپرسم برات .

کلا کشور ها با فیوچرز مشکل دارند. معمولا اون قسمتو محدود میکنه بایننس.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
آقا مهدی عزیز نظر اول من اینه بیخیال بایننس.

دوم این که دوستم یه اکانت بایننس خریده بود وریفاش شده آلمان. میگه همچنان باش مشکلی نداره. باز جزییات بیشترو ازش میپرسم برات .

کلا کشور ها با فیوچرز مشکل دارند. معمولا اون قسمتو محدود میکنه بایننس.
ارادت سعید جان🥰
من راستش یکی از فامیل تو آلمان دارم که ساکن اونجاست حالا میخوام بدونم اگه ایشون وریفای کنه مشکلی پیش نمیاد چون بایننس به تازگی با آلمان و هلند و چند کشور اروپایی مشکل داره
ضمن اینکه من کلا اسپات کار میکنم اصلا فیوچرز به کارم نمیاد
بایننس هم فقط بخاطر حجم بسیار بالای معاملاتش واقعا به درد ترید مخصوصا لحظه ای میخوره

از طرفی مشکل اینجاست ما نمیدونیم صرافی های دیگه اگر بفهمن ما ایرانی هستیم یا به هر دلیلی به مشکل وریفای بخوریم آیا مثل بایننس میشه قانعشون کرد که برداشت رو باز کنن یا نه حالا تئوری شاید بگن فلان صرافی خوبه یا مشکلی نداره اما وقتی جلوی حساب رو بستن تا بخوای به پولت برسی از بین میریم 😁

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ارادت سعید جان🥰
من راستش یکی از فامیل تو آلمان دارم که ساکن اونجاست حالا میخوام بدونم اگه ایشون وریفای کنه مشکلی پیش نمیاد چون بایننس به تازگی با آلمان و هلند و چند کشور اروپایی مشکل داره
ضمن اینکه من کلا اسپات کار میکنم اصلا فیوچرز به کارم نمیاد
بایننس هم فقط بخاطر حجم بسیار بالای معاملاتش واقعا به درد ترید مخصوصا لحظه ای میخوره

از طرفی مشکل اینجاست ما نمیدونیم صرافی های دیگه اگر بفهمن ما ایرانی هستیم یا به هر دلیلی به مشکل وریفای بخوریم آیا مثل بایننس میشه قانعشون کرد که برداشت رو باز کنن یا نه حالا تئوری شاید بگن فلان صرافی خوبه یا مشکلی نداره اما وقتی جلوی حساب رو بستن تا بخوای به پولت برسی از بین میریم 😁

با مدارک آلمان اگه خواستید وریفای کنید، به نظرم یه تحقیق هم راجبه مالیاتش کنید، یهو این فامیلتون کلی مالیات براش نخوره، قوانینشو بدونید که اگه لازم شد یه درصدی از سود رو به عنوان مالیات به ایشون پرداخت کنید.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اگر محدودیتی پبش اوم یا نیومد سریع اطلاع بده

دوست عزیز گفتم تا لحظه ی آخر همه چیز نرماله. همین که خاستی به یک والتی چیزی انتقال بدی در لحظه ی آخر که پیام complete ظاهر میشه . چند ثانیه بعد پیام میاد برات که باید وریفای کامل انجام بدی vip1 یعنی.
دیروز تعداد 10 ترون به حسابم واریز کردم و امروز برداشت زدم , خوشبختانه مشکلی نبود و برداشت انجام شد

Untitled2.jpg
Untitled2.jpg

البته شاید چون رقمی چشمگیری نیست بایننس گیر نداده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

enigma85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
55
دیروز تعداد 10 ترون به حسابم واریز کردم و امروز برداشت زدم , خوشبختانه مشکلی نبود و برداشت انجام شد

مشاهده پیوست 1255479
مشاهده پیوست 1255480

احتمالا همون تغییر آی پی بوده که کارشو خراب کرده. منم مشکلی ندارم هنوز ولی کارم زیر 50 دلاره همش :LOL:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
در مورد بایننس یه مشکلی که وجود داره اینه که اگر شما داخل ایران باشید و با V*P*N یا V*P*S یه کشور دیگه (آلمان ، هلند یا کانادا یا هر جای مجاز دیگه) لاگین کنی باز هم میفهمه ؟
2 روز پیش به من پیام داد که ما تشخیص دادیم شما با آی پی یک کشور ممنوعه تلاش کردی که وارد بایننس بشی ... در حالی که من همیشه با آی پی کانادا و شهر ونکوور وارد بایننس میشم. حتی لوکیشن های دیگه کانادا هم نه ...

حالا سئوالم اینه تو موبایل (پلتفورم اندروید یا IOS) در زمانی که به V*P*N وصل نیستی هم خود برنامه سعی در لاگین کردن میکنه یا خیر؟ (الته احتمالش هست این کار رو بکنه خود برنامه)

و اینکه اگر حدس بالا درست باشه برای اینکه حتی الامکان جلوی تشخیصش گرفته بشه برای هر بار چک کردن باید لاگین و لاگ اوت کنیم؟ (یا به عبارتی دسترسی برنامه رو به لاگین اتوماتیک - ذخیره کردن یوزر و پس برداریم.)

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
در مورد بایننس یه مشکلی که وجود داره اینه که اگر شما داخل ایران باشید و با V*P*N یا V*P*S یه کشور دیگه (آلمان ، هلند یا کانادا یا هر جای مجاز دیگه) لاگین کنی باز هم میفهمه ؟
2 روز پیش به من پیام داد که ما تشخیص دادیم شما با آی پی یک کشور ممنوعه تلاش کردی که وارد بایننس بشی ... در حالی که من همیشه با آی پی کانادا و شهر ونکوور وارد بایننس میشم. حتی لوکیشن های دیگه کانادا هم نه ...

حالا سئوالم اینه تو موبایل (پلتفورم اندروید یا IOS) در زمانی که به V*P*N وصل نیستی هم خود برنامه سعی در لاگین کردن میکنه یا خیر؟ (الته احتمالش هست این کار رو بکنه خود برنامه)

و اینکه اگر حدس بالا درست باشه برای اینکه حتی الامکان جلوی تشخیصش گرفته بشه برای هر بار چک کردن باید لاگین و لاگ اوت کنیم؟ (یا به عبارتی دسترسی برنامه رو به لاگین اتوماتیک - ذخیره کردن یوزر و پس برداریم.)
احتمالا وی پی چیزت خاموش شده یا نشت آی پی داشته
در کل لاگین با موبایل زیاد توصیه نمیشه چون اگه بخوان راحت تر می تونن پیدات کنن

یه بار یه بنده خدایی حسابش خالی کرده بودن. با ساپورت حرف زدم بعداز کلی خواهش اینا مدل گوشی طرف برداشت کننده رو بهم گفت و حتی گفت نامه قضایی بیار لوکیشنش رو هم بهت میدیم!!!

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
احتمالا وی پی چیزت خاموش شده یا نشت آی پی داشته
در کل لاگین با موبایل زیاد توصیه نمیشه چون اگه بخوان راحت تر می تونن پیدات کنن

یه بار یه بنده خدایی حسابش خالی کرده بودن. با ساپورت حرف زدم بعداز کلی خواهش اینا مدل گوشی طرف برداشت کننده رو بهم گفت و حتی گفت نامه قضایی بیار لوکیشنش رو هم بهت میدیم!!!
امکانش خیلی کمه ... میدونم که با آی پی ایران مشکل داره خیلی حواسم هست وی پی قطع نشده باشه ... سرویس استیبلی دارم.
تو پرمیژن های خود اپلیکیشن بایننس گوشی اصلا دسترسی به لوکیشن تعریف نشده ...

تنها حدسم اینه که یوزر و پس چون سیو هست بدون ورود به برنامه ، خود برنامه هر از گاهی میخواد لاگین کنه ببینه نوتیفیکیشنی یا آننونسمنتی نداشته باشه.

یه سئوال دیگه؟
بایننس هم مثل پیپال هست قوانینش؟ یعنی اگر یبار سهواً هم با آی پی ایران سعی در لاگین کردن داشته باشی حساب رو برای همیشه میبنده یا نه اگر استمرار داشته باشه ممکنه جلوی ورودت رو بگیره؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

سلام

به نظر من با وی *ی اس احتمال اینکه بفهمه شما از ایران هستید خیلی کمه ولی میفهمه که دارید از این نوع سرویس استفاده میکنید.

در مورد گوشی تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که کلا سیمکارت روی گوشی نباشه، از حساب هم لاگ اوت نکنید + آی پی هم تغییر نکنه ( مشکلی نباید پیش بیاد )

مواردی که منجر به مسدود شدن حساب و یا هشدار میشه در 99% موارد به صورت اتومات هست و سیستم تشخیص میده و به صورت دستی نیست.

در مورد کشور ممنوعه: به آلمان کانادا و آمریکا هم گیر میده.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353

مشاهده پیوست 1255479
مشاهده پیوست 1255480

هووووم. جالب شد.
البته من کار رو خودم خراب کردم . با ip دیگه رفتم برای دور زدن تحریم هلند.ممکنه از این باشه ... چون من خیلی مراقبم اصلا کوکی ها رو کامل بستم .gmail ندادم. ساعتم برای ایران نیست. و...
بعدش این که میخاستم به تترلند تتر بفرستم. شاید آدرس اونا رفته داخل بلک لیست. مبلغشم نزدیک 480 تتر بود.

بالا